Hát ha már ennél a témánál vagyunk akkor az is számít /legalábbis nálam/, hogy mekkora kerék van az autón.
Nekem van egy crx-em amin egy 205/45/16-van és nagyon szarul indul amíg a téli kerekem volt fent 185/60/14 sokkal jobban indult. Kb másfél autóval jobbat.
De hát a design-ért v.mit engedni kell. :((
Sziasztok!
Eddig még nem szóltam hozzá de talán tudok okosat mondani!
Nem vagyok Bp-i így asszem a gyorsulásokból kimaradok de,....
Szerintem a jó gyorsulás legkevésbé a Le-töl és a Nm-töl függ!!!
Döglött az egész ha nincs egy könnyü kocsid kb700-800kg!
Ha nincs egy rövid difi!
Szerintem innen kell elindulni azután a többi már csak hab a tortán!
Jó persze a kényelem rovására megy, és gondolom Ti is használjátok gyorsuláson kívül másra is az autót?!
Ne haragudjatok ha megsértettelek benneteket!!
U.i.: SZTÁROK vagytok! Irigyellek benneteket hogy megmeritek csinálni, és hogy csinálhatjátok!!!!!
Péntek este Váci úti Agip vagy ÖMV benzinkút,a többi majd ott kiderül.
AttiM3
Te ismerted a srácot aki elvitt minket Esztergomba(sötétkék 4-es Golf,gyorsultam is vele)vagy te a Szentendrei társasággal jöttél?
capri3
A Fiestás haverom nem most először forgott tálcán ,a Corsás srác is szokott forogni és mégse volt eddig baj.Ész volt,rutinja van csak túlságosan kavicsos volt az út és a Civices is rossz helyen állt.De már megcsinálták a kocsiját.Ez egy kurva peches szitu volt.
Az Esztergomi viszont tényleg amatőr hülyeségből lett.Két barátnőm egy percel azelött ment el az Astra mellől hogy a Saxo nekiment volna.Minek kell viszafele is gyorsulni ha nem tud rendesen megállni.Még szerencse hogy nem marad senki az Astra alatt.
balf@szok (nem te Atti), pont ezert van az a sok eloitelet az illegalis gyorsulok ellen:(((
es rendre bizonyitjak az amatorok, hogy igazuk is van a szidalmazoknak.
talcan porog, mert az auto tud annyit, de a sofor mar nem, es ha erre lenne szukseg, hat majd megall egy autoban.
aaaa... pedig szivesen elmentem volna egy ilyen ekksonre, de ezek utan inkabb fizetek a ringeken:(
Hát a tegnap este sem telt el autótörés nélkül. :^(
Nem értem miért az autók között kell állatkodni.
Meg ha meg lett mondva, hogy oda ne álljanak ahol gyorsulnak akkor miért kell odaállni. Akkor max a Saxo esett volna le az árokba, és nem nyomja le az Astrát.
Elsőkerékmeghajtású autókkal csak tálcán vagy hóban lehet "forogni" ("tudod, mint a moziban" :))). Leraksz az útra 2 fémtálcát a két hátsó kerék mögé, rátolatsz, behúzod a kéziféket és indulhat a móka... mintha taknyon csúszna az autó segge (ezért kell sok hely és némi ész:)))).
>nem volt valami jó a kezdet mert a spanom tálcán forgás közben neki csúszott egy Civicnek
Na ezt szeretem! Ha mar olyasmit csinal valaki amit nem szabad, akkor legalabb annyi esze legyen, hogy nem csinal kart!
Remelem a Civic is kozetek tartozott.
Egy bevásárlóközpont parkolójában az M3-as mellett,Pénteken is oda mentünk át.De még nem 100 százalék.Meg lehet nézni azt az ismert benzinkutat is hátha ott lesz a találka.
Pénteken ki volt kint Kőbányán?Sajnos nem volt valami jó a kezdet mert a spanom tálcán forgás közben neki csúszott egy Civicnek,és a yard megint túl hamar kijött vagy 5 járőrautóval.
Utánna átmentünk egy másik helyre na ott már ment a móka.Gyorsulások,forgások,gumifüstölés és NEM voltak zsaruk.
Vasárnap is lesz állítólag ugyanott,mert Kőbánya már bukott hely nincs értelme kimenni oda.