Keresés

Részletes keresés

enrico beneti Creative Commons License 2019.02.03 0 2 104

Elég begyepesedett gondolkodásod van.....-.-

Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.03 0 5 103

Igen primitív hozzászólás.

Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.03 -17 0 102

Aki kurva az az marad akkor is ha a férje próbára teszi .Ha tetszik ha nem ez az igazság.Lesbi es.kúrva ennyi.Ő is élvezte ......

Előzmény: Törölt nick (101)


Törölt nick Creative Commons License 2019.02.02 0 3 101

Olvasd el mégegyszer a 75-s hozzászólást, s ha tudod értelmezni megfelelően az ott leírtakat, rájössz rögtön arra, ki volt a hibás valójában. A csupa nagybetűkkel leírt kijelentéseket meg kerüld, mert az internet nyelvén ez kiabálást jelent. Legfőképpen azért is, mert nem is ismered azt, akivel “kiabálsz”. Amúgy egyetértek az előző hozzászólásban leírtakkal. 

Előzmény: Törölt nick (99)
enrico beneti Creative Commons License 2019.02.02 0 5 100

Na méég ilyen hülye hozzászólást.... Ha meg nem teljesíti a férje kívánságait, akkor meg egy olyan nő aki nem is szereti a férjét?Akkor lehet hogy a férje megy férre. Gondolkozz már mielőtt ilyen gyökérséget írsz. 

Én azt gondolom, hogy itt ott csúszott el a dolog, hogy nem lettek átbeszélve az érzések rendesen (főleg a férfi részéről). 

Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.02 -13 0 99

Itt nem a férjed volt a hibás hanem te :) Tudta a férjed hogy szeretsz kacérkodni mutogatni magad más férfiakkal beszélgetni.

 

Ez egy próbatétel volt.Hogy normális asszony család anya vagy e ?

Vagy ..........

Egy nirmális család anya feleség nem.megy bele ilyen dolgokba mert nem kiváncsi senkire meg ha a férje kéri akkor sem erdekli más. ENNYI !! Nem kell a mellé beszélés !! TE VAGY A HIBÁS !

 

Előzmény: Női_szemmel (75)
királyölő Creative Commons License 2019.01.07 0 0 98

Ritkán, és kevés ilyen jó írást olvasni itt. Köszi, hogy leírtad. Én azt hiszem, elég távol vagyok ettől a problémától, bár fantáziám van bőven, nomeg vágyaim, de nem hiszem, hogy veszélyeztetne ez a szituáció. Most őszintén belátom, hogy talán nem is baj ez :) :)

 

Bár, ki tudja mit hozhat a jövő... mindenféleképpen óvatosan, és ésszel kell csinálni az ilyesmit, és nemcsak a ti konkrét példátokra gondolok.

Előzmény: Női_szemmel (75)
Női_szemmel Creative Commons License 2019.01.07 0 0 97

#75 -ös hozzászólásomra többen reagáltatok. A férjem nem fogom hibáztatni, hisz a történtekhez én is kellettem. Nem könny kívülállóként ezt jól látni. A mi kapcsolatunk is nagyon szilárd volt, de mégis megölte a kapcsolatunkat ez. 

Női_szemmel Creative Commons License 2019.01.07 0 0 96

Szia!

 

Sajnos jól látod. Sokan ámítják magukat, de rengeteget leveleztem már és tényleg azt látom benne, hogy előbb utóbb mindenki eljut ide, vagy bár nem válnak el, de már maxium csak a szex vagy az sem tartja össze őket.

 

Előzmény: MCZ (88)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.22 0 0 95

Ezt a két ösztönzést  nagyon jó ötletnek tartom. A feleséged részére lehetne azt is alkalmazni ha még nem fogyott  egy dekát sem, hogy ízelítőt adnánk neki abból, hogy milyen jutalmazásra számíthat, ha megvalósítja a kitűzött célját.

Én egy 'mézes madzagnak', egy 'megelőlegezett bizalomnak' képzelem el ezt a nulladik alkalmat.

Természetesen hangsúlyozva, hogy most még nem történik semmi (attól még történhet, ha működik a kémia), de a későbbiekben többre is számíthat.

Én ebben benne lennék, elmennék hozzátok azzal a mottóval, hogy "mindent szabad, de semmi sem kötelező".

(Én hetero.vagyok...)

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 0 94

A kinézete miatt megosztó volt a prűd USÁ-ban. Bukás volt. De nekem is tetszik.

Előzmény: FordEdsel. (77)
Penge666 Creative Commons License 2018.12.02 -1 1 93

Mint olvastam nő vagy.Téged nem vonz-ha már a szex ilyen különleges élvezete felé veszitek az irányt-hogy milyen lehet egy másik nővel?Mi egyből belevágtunk és párral kezdtünk.Pasit szólóban sokkal nehezebb találni.Én határozottan állítom,hogy jó pasi-aki nőknek megfelel-nincs vagy nagyon kevés van.Aki jó pasi,annak már szinte biztos,hogy van párja-attól nem illik elvonni-akinek meg 30-40 évesen nincs párja,annak meg valószinüleg oka van.Szóval ha kicsit is izgat a biszex,ajánlanám egy párral kezdeni..

Előzmény: Fancsika11 (89)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.28 0 1 92

Jobb egy idegen nem az utcából, de ésszerű távolságból akit előtte azért kicsit megismertek. Néhány randit szerveztek előtte vele de sokáig húzni sem érdemes. A net tele van ilyen ismerkedős oldalakkal csak ki kell szűrni a megfelelőt... ;)

Előzmény: Fancsika11 (89)
Milos123 Creative Commons License 2018.11.28 0 0 91

szerintem idegen,,,,,

Előzmény: Fancsika11 (89)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.27 0 2 90

Nálunk is hasonló az alap szabály, nincs külön vonulás szex csak együtt. Külön vonulva mással az már nem együtt lenne.

De ilyen helyzetbe nem is voltunk.

Előzmény: Penge666 (85)
Fancsika11 Creative Commons License 2018.11.27 0 0 89

Sziasztok,

27 éves nő vagyok a párom 28. Már 10 éve együtt vagyunk, sok jót és rosszat is megéltünk már, szerencsére együtt tervezzük a jövőt is és felvetődött bennünk hogy egy harmadik személyt is szivesen befogadnánk az ágyunkba. A lényeg az hogy neki és nekem sem volt mással szexuális kapcsolatom. Hogy kellene belekezdenünk ebbe a tervbe ? NEM ITT SZERETNÉK EMBERT KERESNI ! Ezt szeretném leszögezni. 

Beszéljük át ? Beszéljünk róla hogy kik jöhetnek szóba ? (Jó ha ismerős a partner ?) Vagy esetleg idegen ? 

 

Köszönöm a válaszokat.

Fancsi

MCZ Creative Commons License 2018.11.27 -1 0 88

Kedves Volt feleség! Nagyszerűen megfogtad a lényeget. Sajnálom, hogy nem más kárán tapasztaltad meg.. Mindenki, aki erre a vékony jégre merészkedik, így jár, ki előbb, ki később, ki bevallja magának, ki nem..

 

Előzmény: Női_szemmel (75)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.27 0 0 87

Természetesen azt is megbeszéltük, hogy ha beüt az 1%, és bármelyikünk nem akarja, vagy utána nem akarja többé, akkor megmaradunk az álmodozásnál. Csak az, hogy ilyesmikről beszélünk, ilyen videókat nézünk, történeteket olvasunk, már sokkal nyíltabb és még jobb szexet eredményezett, pedig eddig is nagyon élveztük egymást. 

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.27 0 2 86

Belevágtunk; jelöltkeresési fázisban vagyunk, sőt, van, akivel már képet is cseréltünk. Csak a párom részéről annyi, de annyi mindennek stimmelnie kell... Volt egy srác, jóbarátom, akivel gondolkodás nélkül akár már holnap megtörténhetne a dolog mindkettőnk részéről, de ő sajnos már elérhetetlen. :/ Úgyhogy most szerintem hosszú keresésnek nézünk elébe. Kitaláltunk amolyan előremozdító dolgokat (amit írtam már, ha leadok 10 kilót, akkor a párom tol egy cuckold szopást valakivel; jelentem, 4,5 kiló már le is ment rólam :D ), ha meg ő ad le pár kilót (nem kövér, de önbizalomhiányos, mint a legtöbb nő), akkor kap ajándékba egy masszázst az itt a fórumon megismert sráctól, ahol akár bármi megtörténhet). 

Szóval rajta vagyunk az ügyön, már agyontárgyaltuk, hogy igen, mindkettőnk ilyesmire vágyik, 99%, hogy nem lesz baj, csak megfelelő legyen a beszálló harmadik.

Előzmény: Penge666 (84)
Penge666 Creative Commons License 2018.11.27 0 0 85

Nálunk,bár a mi szabályaink szerint lehet szex külön-külön ,de egy helyiségben a másik elött,ezzel nem élünk.Szex csak együtt..Természetesen,mivel sokat fotozunk,így vannak szituációk,amikor csak egyikünk szexel..:) 

 

Előzmény: Törölt nick (82)
Penge666 Creative Commons License 2018.11.27 0 1 84

Vágjatok bele..Az első úgyis megmutatja,hogy fog-e müködni vagy nem.Nálunk a párom olyan szinten volt féltékeny,hogy még azt is megkérdezte,hogy miért köszönök egy nőnek.Az pedig,hogy az utcán megnézzek egy nőt,főben járó bűn volt.Belevágtunk,müködik,azóta együtt nézzük meg a nőket az utcán és kibeszéljük,hogy ki mit tudna csinálni vele...

Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.25 0 0 83

Értem. Igen, minden egyes esetben van valami tanulság.

Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.24 0 3 82

Mi alaposan rákészültünk az első hármasra, nem csak úgy egyből bele ugrottunk.

Nálunk fordítva sült el a dolog.  A párom az első akciós éjszaka után egy hétig csak vigyorgott amikor (gyakran) eszébe jutott mit tett két férfival... :)

Én a férje pedig a hajamat téptem mire mentünk bele, mire beszéltem rá a páromat.

 

Jól sikerült este volt, iszogatással és masszírozással stb, csak a végén hajnalba hagytam hogy a srác szólózzon a szemem előtt a párommal míg pihenek.

Hetekig ugrott be az a kép, amikor a barátunk a nagy farkával hátulról dugja a nőmet és közbe csapkodja a fenekét és az meg persze az lihegve élvezi! :-)

 

Erre a látványra nem lehet felkészülni előre szerintem! Elsőre sok volt a sokk.

Később már izgatónak találtam csak elsőre nem volt jó....

 

Ez is tanulságos eset lehetne.

Előzmény: Törölt nick (80)
loveins Creative Commons License 2018.11.24 -1 0 81

Sziasztok,

 


Ajánlom figyelmetekbe az alábbi társasjátékot.
Jönnek az ünnepek, ajándéknak is klassz lehet.
Az élmény és a hatás is ugyanaz, mint egy fizikai társasnál.
Több időt töltötök egymással és romantikus hangulatot biztosít az együttléthez.
 Próbáljátok ki, érdemes! :)

 

Majd itt a játék meg mondja mit kell csinálnia a párodnak, nem neked kell :)

Link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ins.ineedsuccess.ins.inslove

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.24 0 2 80

Mit értesz furcsa alatt?

Erről mi is beszélgettünk már, úgy tűnik, általános a nőknél, hogy az átmulatott éjszaka után törvényszerűen előjön reggel az "úristen, mit tettem, mekkora kurva vagyok stb." érzés. Arra jutottunk, hogy ezen sokat segíthet, ha a férfi reggel is ugyanúgy közeledik a nőhöz, ugyanolyan gyengéd és a viselkedésével is biztosítja a nőt arról, hogy semmi sem változott, sőt, esetleg még jobb is lett. Persze ezt a férfinak előre el kell rendeznie magában, mert ha szemernyi kétely is felmerül benne, hogy a harmadik beszálló miatt féltékenység, önutálat, akármi felléphet nála is, akkor eleve felejtős az egész ügy. Végig kell játszani többször is mindegyik félnek magában, hogy mi lesz előtte, alatta, és UTÁNA. 

Én elképzeltem többször is, mióta hármasozni készülünk, hogy a párom délután nem a melóból érkezik haza, hanem mondjuk a kiszemelt harmadikat szopta le a kocsiban. Azt figyeltem, ez rosszul esik-e vagy felizgat. Hogy féltékennyé tesz-e. Elég jó képzelőerőm van, estig figyeltem őt, és este az ágyban megosztottam vele is ezt a kísérletezést. Ennek viszont az is feltétele, hogy marhára őszinték tudjunk lenni egymással, jobban, mint valaha. Nálunk ez úgy tűnik, működik. 

Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 0 0 79

Tanulságos történet!

Sajnos megtörténhet az ilyen, csak biztos alapokon nyugvó kapcsolattal szabad belefogni!

Nekünk az első hármas esténk után volt nagyon furcsa érzésünk...

Előzmény: Női_szemmel (75)
FordEdsel. Creative Commons License 2018.11.23 0 0 78

Erről írhatnál, akár privátban is :)

Előzmény: enrico beneti (73)
FordEdsel. Creative Commons License 2018.11.23 0 1 77

1958-as Ford Edsel formailag nagy kedvencem. Innen a nick...

Előzmény: Törölt nick (74)
murray Creative Commons License 2018.11.23 -1 0 76

jól elbaszta a drága férjed ha meg nem sértelek. és még megértő is vagy?  nem állt már a cerka eléggé, belehúzott ebbe a helyzetbe aztán ennyi.  fantasztikus. 

 

nekem is csinos 40es feleségem van, a barátnője férje meg az én barátaim párcserével zaklatnak de a válaszom: NEM.  és még felnéz is rám.   mert pont ettől félek. 

 

bocs hogy a topiccal ellentétesen írtam: -)

Előzmény: Női_szemmel (75)
Női_szemmel Creative Commons License 2018.11.23 0 12 75

Sziasztok!

 

Egy hasonló tartalmú topikban már leírtam az alábbi történetem ami a hármasozásról szól, úgy érzem nem ártok vele, ha itt is megteszem.

Az alábbiakról ott  már beszélgettünk és sokan megkerestek privátban is. Amit alapvetően láttok hogy nagyon sok hasonló eset volt.

 

Aki esetleg szeretne megkeresni privátban itt megtalál:

noiszemmel@gmail.hu

 

 

Elmesélem ezt női szemmel.

Talán okulásért, talán csak azért, hogy tudjátok más gondolni rá és más megélni.

 

43 éves csinosnak mondott hölgy vagyok. 23 évesen ismerkedtem meg a férjemmel az egyetem végén. Amolyan szerelem első látásra. A férjem az a tipikus kedves jóindulatú amolyan kisfiús pasi volt félénken közelített, talán nem is gondolta hogy lehet nálam esélye. Volt. Első pillanatra bele szerettem. Nagyon harmonikus jó kapcsolatuk volt. Született két szép lányunk.

 

Házas életünk a szexi s rendben volt. Ő is én is szerettünk egymással lenni. Potencia zavarral sosem küzdött. Felnéztem rá mindig. Ő sokat féltékenykedett az elején, hogy minden pasi megnéz, sőt, de mindig hárítottam az idegen pasik közelesését, ezt ő is tudta.

 

Aztán  úgy 5 éve előhozta, hogy ő igazából erre ő büszke, hogy a pasik még a mai napig végig bámulnak stb. Elhessegettem a beszélgetést, de újra és újra felhozta. Kérdeztem tőle mi a célja ezzel. Sokáig mellé beszélt de kibökte. Szeretné ha idegen pasikkal flörtölnék a neten sőt kameráznék is a szimpatikusaknak. Elsőre nem tudtam hova tegyem a dolgot, hogy ezt most miért? Kérdeztem nem jó a házas életünk, esetleg ő vágyik ilyesmire más nőkkel és így éli ki? Azt mondta nem semmi ilyesmi, csak neki ez izgalmas ahogy látja hogy pasik vágynak rám, de ő kap meg a végén. Mondtam munkám miatt sem jó (tanárnő vagyok), de mondta hogy anonim csináljuk abban nincs semmi. Nem akartam bele menni, majd hosszas kérlelgetés után mégis bele mentem.

 

Felmentünk chates oldalakra és ismerkedtem. A férjem mindent olvasott látott, persze a partner nem tudta. Sokszor a férjem instruált mennyire legyek kedves vagy ellenséges, mennyire legyek bevállalós vagy sem.

Élvezte ha kéretettem magam. Aztán persze mondta na most adj meg neki mindent, mondta miket tegyek meg neki stb és bizony néha igencsak elküldött a végletekig ami virtuálisan lehetséges.

Nagyon élvezte. Évezte a látványom, hogy felkapott netribanc lettem persze anonim módon. Élvezte ahogy lehúzom idegenek előtt kamerán a bugyim stb. A szexuális életünk is ha lehet jobb lett. Volt persze, hogy rábeszélt "leszbi" videózásra is, bár nincs bennem leszbikus hajlam, de heccnek jó volt és ennyi látvány neki is járt. Évekig ment ez. 

 

Bevallom nekem is izgalmas volt. Sok pasi hódított meg virtuálisan és jó érzés volt nőként, de a legjobb az hogy a férjem büszke volt rá. Aztán tovább akart lépni, mondta találkozzak 1-2 szimpatikussal élőben is. Erre nehezen beszélt rá de bele mentem. Volt hogy ő ott volt, de volt hogy mint férj, váratlanul haza ért (persze meg volt a férjemmel beszélve).

 

Nehéz ezt kívül állóként felfogni, de ez ment mégis. Majd jött a fordulat. A férjem nagy lelkesedése hirtelen elfogyott besokalt. Leültünk elmondta, hogy tudja minden az ő ötlete volt, de mégis besokalt és nem tud rám többet úgy nézni, sőt már sehogy sem tud rám nézni. 

 

Értetlenül álltam, hisz azt tettem amit kért. Mai napig szerelmes vagyok bele, miatta tettem, persze nem vagyok álszent nem volt rossz nekem sem és élveztem is, de mégis a férjemmel volt jobb mindig. Békésen nyugodtan elváltunk igazából az okot senki sem tudja, sőt kifelé érthetetlen is volt mindenkinek. Megbeszéltük ez a mi titkunk marad. Azt tanácsoltam neki, ha új kapcsolata lesz sose hozza ezt fel. Most is jól megvagyunk gyerekek miatt is. Próbáltam neki mondani kezdjük újra, de nem akar, számára én örökre elvesztem.

 

Nem tudok róla hogy bárkije lenne, de ha lenne is újra kezdhetnénk. Látom a szemében őszinte velem, nem néz már rám úgy mint régen. Kiábrándult belőlem. Akkor is ha az ő ötlete volt, de az alany mégis én voltam.

Nem hibáztatjuk egymást se ő engem sem én őt. Segíteni nem segítene. Tömören ez az út ide vezetett.

 

De talán kedves urak és hölgyek is, gondoljátok át hogy a játék meddig izgalmas és honnantól lesz valami nagyon más. Beszéltem már más hasonló szituációt megélt emberekkel és sok helyen ez lesz a vége, sőt sok helyen nem is ilyen békés persze annál fájóbb véggel, hanem akár egész durván is. 

 

A szerelem a házasság a birtoklásról szól, a vágyak az ösztönök jó dolgok, de összezúzza a legfontosabbat a szerelmet, vagy szeretet és a tiszteletet.

 

Üdvözlettel:

Egy volt feleség

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!