Keresés

Részletes keresés

Maule Creative Commons License 2013.07.30 0 0 104

Mert ilyen allamban elsz. En nem vasarolok, viszont orokoltem aposom arzenaljat. Elhoztuk nulla kerdes nelkul, most eppen.  Elkepeszt, hogy senki ra sem kerdezett, hova kerultek fegyverei, I guess innentol enyemek.

Előzmény: _Boros_Tás._ (103)
_Boros_Tás._ Creative Commons License 2013.07.30 0 0 103

Arra lennek kivancsi, hogy probaltal e mar fegyvert vasarolni uzletben?

 

SZVSZ eddig nem probaltad. Mert ha megprobaltad volna tudnad pontosan, hogy nem ugy van az, hogy besetalsz az uzletbe es csak ugy bevasarolsz. 

En vettem uzletbol is es magan szemelytol is. Aki hivatalos uton vasarol annak vegig kell mennie a hivatalos eloirasokon es csak utana kapja meg. Nem ugy mukodik mint a 7-11 ahonnan leveszed a mogyorot es csak a penzt kerik. 

 

Előzmény: Maule (102)
Maule Creative Commons License 2013.07.30 0 0 102

Bloomberget es Giffordot latom, igen, hiteles es hatasos partnereimnek. Hiszem, hogy jobba akarjak tenni ezt az orszagot. Te kezdesz begugyulni, hibat keresel a joban. En aszondom, neked kene, fegyverbuzinak leginkabb velem ervelni, ha normalis vagy. De te kitalaltad magadnak az ellenkezest, talaltal alkotmanyt, kicsavarni, miert is? Miert elengedhetetlen neked a regulacio nelkuli fegyvervasarlas? Nem erted? hogy igy barki, aki olni akar, csak besetal a boltba es bevasarol barmibol, minden megveheto?

Előzmény: Camo_BDU (100)
Maule Creative Commons License 2013.07.30 0 0 101

Linkem (85) abszolut orszagos volt, kezeljuk ezutan tenykent. Nem 1 poll, hanem az osszes egyben.

Előzmény: Camo_BDU (99)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.07.30 0 0 100

Bloomberg, akinek egyszerre 6 fegyveres testőr védi a valagát. Bloomberg akinek a kis szervezetéből most menekülnek a polágrmesterek. Bloomberg, aki még a Bostoni robbantót, meg a múltkori rendőrgyilkost is feltette a "fegyverek áldozatai" listájára. Bloomberg, aki az adófizetők pénzét költi a saját kampányaira. Gifford, az illegálisan fegyvert vásárolni akaró férjével. Ezek szerinted a hiteles emberek? De add nekik oda a pénzed, majd abból lesz Bloombergnek egy 7. fegyveres testőre a másik 6 mellé. :-)

 

Hivatalbalépésükkor felesküdnek az Alkotmányra, aztán meg elárulják. Esküszegők. Bezzeg a Fast and Furious-t nem emlegetik, mert az elég égő hogy a saját Demokrata vezetőik 2500 fegyvert osztottak szét a bűnözők között, amivel több száz embert öltek meg eddig, köztük gyerekeket és amerikai polgárokat is. De erről nem beszélnek. Mert képmutatók is. Ilyenek a Bloombergek és Giffordok. 

Előzmény: Maule (96)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.07.30 0 0 99

Linkeljél, attól az országos felmérések eredményei még nem változnak meg.

Előzmény: Maule (97)
Maule Creative Commons License 2013.07.30 0 0 98

Topik temaja meg, miert nem a google ellen vagyunk kiakadva? Onkent adjuk fel nevunket, location-t, ha smart telefon vagy tablet, gyujtik es eladjak az infot businessnek. Nevvel, cimmel, szamlaszammal. Gov ebbol csak azt keri, ami esetleg terrorista gyanus. Ha google kovetheti azt, hogy en eppen mire keresgelek, es reklamozhat nekem boltot hozza? Mi a baj azzal, hogy ha az jon ki, hogy nem espresso machine-t, hanem bombat keres valaki, gov oda tud figyelni?

Maule Creative Commons License 2013.07.30 0 0 97

Linket adtam a hazudozasra, erre te most nevetgelsz.

Előzmény: Camo_BDU (95)
Maule Creative Commons License 2013.07.30 0 0 96

De igen, orszag 85 %-a veled es velem ert egyet, egyelore NRA kampanytamogatas politikusoknak, akik szavaznak errol, fontosabb, mint valasztok akarata. Hamarabb fog ez valtozni, mint gay marriage "evolving". 1 valasztas kell hozza, jovore. En demokrataknak szoktam adni konyhapenzt, most, ha hivnak, mondom, en sajnos nem fogok nekik addig egy penny-t se, amig 4 szenatoruk inkabb valasztja NRA penzt, erezzek, tudjak, hogy en inkabb independent jeloltnek adok, mint fegyvertorveny ellen szavazoknak. Es nem vagyok egyedul. Most Bloombergnek adakozok, o a leghatasosabb, a reklamjaival. Gabby Gifford elkezdett valamit, meg nem latom, mennyire tud beleszolni, de figyelem. Napi beszelgetesben vagyok a kampanyaval. Tetszik a celjuk, szinte biztos, hogy penzzel, idommel, energiammal segitem majd oket. Mert nem eleg egyeterteni.

Előzmény: Törölt nick (94)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.07.29 0 0 95

Még az Univerzum is. :-D lol

Előzmény: Maule (93)
Maule Creative Commons License 2013.07.29 0 0 93

Orszag nagy resze velem ert egyet (85).

Maule Creative Commons License 2013.07.29 0 0 92

Csinaljuk jobba, de csinaljunk valamit. Ne hivatkozhasson alkotmanyra minden elmebeteg, hogy neki lehet fegyverbol nagybevasarolni. Legyenek szabalyok, ki tarthat fegyvert, milyet es hogyan. A mostani rendszer kinalja magat tomeggyilkosoknak, terroristaknak, minden elerheto, itt vagy masik allamban, interneten vagy gun show-n. Melyikunknek erdeke fenntartani ezt igy?

Előzmény: _Boros_Tás._ (90)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.07.25 0 0 91

Olyan törvényt szavaztak meg, ami megakadályozza őket a buyback programban. Nagyon ügyesek. Hogy is van az a szólás?

"Shot themselves in the Foot"

Előzmény: _Boros_Tás._ (90)
_Boros_Tás._ Creative Commons License 2013.07.25 0 0 90

Nesze neked coloradoi uj torveny

 

http://goo.gl/IiEHbo

Előzmény: Maule (87)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.07.25 0 0 89

Oh, az a nő, akinek a férje AR-15-öst akart venni, aztán olyanokat mondott a tévében, ami miatt nem kapta meg, mert kiderült hogy törvénytelen úton venné meg.

 

Gabriel Gifford MAGÁNVÉLEMÉNYE meg nem érdekel. Az országos felmérések mutatják hogy kik-hol-mennyire támogatnak mit. Gifford meg hazudozhat róla, de a tények attól még tények maradnak.

 

"Coloradoban hoztak torvenyeket, mashol nem."

New Yorkban is hoztak. Maine-ben is volt valami. Szóval ne hazudozz.

 

(87)

 

Ez eléggé gyanús cikk, vagy eset. Gondatlan veszélyeztetés? Hová lőtt? Rájuk, vagy a levegőbe? Ugyanis Biden azt mondta hogy ha gond van akkor a levegőbe kell lövöldözni. Ha meg csak úgy lőtt akkor gyilkossági kísérlet és le kell csukni 6-8 évre. Nem kell túlbonyolítani. Abból lehet haláleset is lett volna, ha mondjuk nem lő, hanem szögeket szór a háza előtti útra. Szerencsére nem volt nála szög, csak egy kis 22-es. Csukják le, fegyvert pedig sose lásson többet ha úgy volt ahogy a hírben van. Ügy lezárva. 

Előzmény: Maule (85)
Maule Creative Commons License 2013.07.25 0 0 88
Maule Creative Commons License 2013.07.25 0 0 87

Coloradoban hoztak torvenyeket, mashol nem. Aurora lovoldozo interneten vasarolt, sok mas allamban meg megteheti. Te irod, hogy " szinte ", azaz jobban tisztaban vagy a kiskapukkal, mint en. Es miert is zavarna, ha nem lenne szinte?

Előzmény: Camo_BDU (78)
Maule Creative Commons License 2013.07.25 0 0 86

Es mindent meg fogok tenni a magam erejebol, hogy ez latszodjon a kovetkezo par ev valasztasain. Ti itt egy kis sajat mikroklimaban eltek, alkotmanyra hivatkoztok, amiben szo sem esik ilyen fegyverekrol, internetes susmus vasarlasokrol, es most lett eleg belole az orszagnak, nekem kicsit korabban.

Előzmény: Maule (85)
Maule Creative Commons License 2013.07.25 0 0 85
Előzmény: Camo_BDU (80)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.24 0 0 82

A kikapcsolt telefont is tudják már követni...

A kikapcsolt telefont is követi az NSA

2004 óta használják a technológiát, még terroristák ellen fejlesztették ki. Tovább »

forrás: Index.hu

Camo_BDU Creative Commons License 2013.07.22 0 0 81

*"Magyarország" át volt húzva, csak a fórum anélkül tette közzé a hozzászólásban.

Előzmény: Camo_BDU (80)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.07.22 0 0 80

Eleged van az érvelésből, másoknak meg a 90%-ozásból, meg a többi hazudozásból. 

 

Published on Friday, April 19, 2013

"In fact, its a flat out lie, as a Gallup Poll on Monday, just 48 hours before debate in the Senate on the Gun Control Package showed that only 4 % of the Public felt that Gun Control as an issue was the “most important issue facing the Country”.

 

Szóval a hazudozás nem szép dolog. Akinek meg nem tetszik az Alkotmány, meg a 2nd Amendment, meg az amerikai kultúra, az költözhet máshová. Észak Koreában nincs fegyvere a lakosságnak csak a katonáknak és rendőröknek, az biztos tökéletes ország lehet. Lehet odaköltözni.

 

Egy klasszikust idézve:

 

"El lehet menni Magyarországról az Egyesült Államokból! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!”   :-P

Előzmény: Maule (79)
Maule Creative Commons License 2013.07.22 0 0 79

Nem, nem hagyom magam. Elegem van az ervelesetekbol, a kiskapukbol, amit kitalaltok. Auto, ongyujto hasonlatbol is elegem, az orszag 90 %-nak velem egyutt. Eleg volt a tomeggyilkolo fegyverekbol. 

Előzmény: Camo_BDU (78)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.07.22 0 0 78

Hagyjad már magad. Nem rendelhető sorozatlövő fegyver. Body armor? Azt ugye tudod hogy a pisztolylövedékek nagy részét a telefonkönyv is megállítja?

 

"Backround check nem szukseges"

De törvényileg szinte mindenhol kötelező.

"1 ev telt el Aurora mozi lovoldozes ota"

Azt ugye tudod hogy Colorado-ban azóta egy csomó új korlátozó törvényt hoztak? Dehogy tudod, csak írsz. 

"Hogy rendorok legalabb lelohessek a lovoldozot."

Miért, az Aurora-it lelőtték? Mesélj, mert erről nem hallottam. Úgy tudom hogy egy karcolás nélkül megúszta és senki nem lőtte le.

"Parkoloban elado maganszemely itelete arrol, hogy masik maganszemely kezeben jo helyen lesz a fegyver?  Ez lenne a jo torveny?"

Bizony. Ahogy a kocsidat is eladhatod valakinek, aki esetleg részegen vezet majd később. Nem tudod hogy pontosan milyenek a törvények, mert látszólag semmit nem tudsz az egész témáról. 

"Tegnap egy eve a coloradoi tomeggyilkolas. Decemberben az iskolai meszarlas."

Már bocs, de egyik se volt t3rr*rista. Egyik se követelt semmit a kormánytól, se hivataloktól, se senkitől.

 

A kínai híreket figyeled? Ott elég nagy divat, hogy buszon szétlocsolnak valamit, meggyújtják. Általában 26-50 közötti az áldozatok száma. Gondolom ez nem nagy ügy, hiszen nem kötnéd az öngyújtót background check-hez. Meg nem tiltanád be a tüzet. :-P

Előzmény: Maule (61)
Maule Creative Commons License 2013.07.22 0 0 77

Szerinted ez ertelmes hozzaszolas volt toled? kovetve a beszelgetes fonalat. Vagy ezentul kezelhetlek tenyleg zizinek. 

Előzmény: 1umma_gumma (76)
1umma_gumma Creative Commons License 2013.07.22 0 0 76

Ertem es igy mar vilagos, te a beszelgeto tarsad ha nem ert egyet veled akkor zizinek tartod. 

Vilagos... 

Előzmény: Maule (75)
Maule Creative Commons License 2013.07.22 0 0 75

Zizinek en a mentalis beteget hivtam, viccesen. Vmi nyelvi meg nem ertes koztunk?

Előzmény: 1umma_gumma (73)
Maule Creative Commons License 2013.07.22 0 0 74

Tegnap egy eve a coloradoi tomeggyilkolas. Decemberben az iskolai meszarlas. Sokszaz halal azota. 

Előzmény: 1umma_gumma (72)
1umma_gumma Creative Commons License 2013.07.22 0 0 73

Ok en rakerdezek, mi az a zizi?

Előzmény: Maule (71)
1umma_gumma Creative Commons License 2013.07.22 0 0 72

Hany teroristarol tudsz aki fegyvereket vasarolt es azt felhasznalta az orszagban?

Előzmény: Maule (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!