Keresés

Részletes keresés

Vazze Creative Commons License 2001.12.07 0 0 350
A riportból :

Robi bá szerény :
"-Úgy tudom,hogy ping-pongban is nagyon jó vagy.
-Igen! Hát..nagyon jó,ez is relátív ugye,hát öö hogy mondjam..."

Tetszett még az is hogy:
"...az volt az elásott igazság..."
"...társaságban elmegy ahogy viselkedem..."

Hát azt el is birom képzelni.Sajnos nem lehetek ott.

Julo Creative Commons License 2001.12.05 0 0 349
Én leginkább teniszt szoktam nézni amikor csak tehetem, éppen ezért elég tájékozott vagyok. Ezt csak azért írom, mert pont emiatt tudom, hogy Mariann mennyire a levegőbe beszél! Pl. adva van egy mérkőzés, aminek M. nyilvánvalóan csak a végeredményét tudja, de a meccset nem látta. Viszont az eredményből következtetve olyan dolgokat mond a meccsről, hogy csak szentségelek. Mert ugye a végeredmény nem mindig tükrözi, hogy a meccs mennyire volt izgalmas vagy nem, de ő következtet. Folyamatosan ezt csinálja! De a legjobb az volt, amikor az ausztrál Drapert egy egész meccsen keresztül németnek nevezte!
Kedvencem Szabó Gábor, Gundel Takácsot is nagyon kedveltem, amíg Eurosportos volt és Vitár (mi csak Makinak hívjuk) közvetítéseit is szeretem. Őt még sohasem kaptam rajta, hogy fix tényként adta volna elő a feltételezéseit. A kis mellékes humorkodásait meg kifejezetten imádom!
Előzmény: sergino (347)
Pöri Creative Commons License 2001.12.05 0 0 348
Előzmény: real magpie (343)
sergino Creative Commons License 2001.12.05 0 0 347
Nem tudom, melyik közvetítésre gondolsz, amit Mariann közvetített, és nem tetszett, de szerintem, kevés olyan riporter van, aki úgy is élvezetessé tesz egy közvetítést, ha nem is annyira érdekel maga a sportág. Szerintem ő az egyik legjobb az Eurosporton, régen Gyulai Balázs volt még ilyen.
Előzmény: Julo (344)
zlotyi11 Creative Commons License 2001.12.04 0 0 346
Ez ugye csak valami vicc!!!!
Az egyetlen normális riportert is elküldik??!!
Előzmény: elcondor (336)
Julo Creative Commons License 2001.12.04 0 0 345
folyt.
Ha meg nem kirúgásról van szó (nem tom, mér gondoltam kirúgásra), akkor menjen a Mariann nyugdíjba!
Előzmény: Julo (344)
Julo Creative Commons License 2001.12.04 0 0 344
A topic címe: EUROSPORT-Tenisz, itt van a drukkerkocsmában, de csak kedvenc Szabó Gáborom olvassa.
Szerintem a Vitár helyett inkább a Horváth Mariannt kéne felajánlani kirúgásra cserébe a Vitárért. Mariannka az abszolút nulla fok!! Egy dologban jó csak: folyamatosan tud a semmiről beszélni, de azt nagy meggyőződéssel...
Előzmény: real magpie (343)
real magpie Creative Commons License 2001.12.04 0 0 343
Van itt vhol egy Eurosport-topic, talán ott tudnak segíteni...
Előzmény: Kloss kapitány (342)
Kloss kapitány Creative Commons License 2001.12.04 0 0 342
Csak mindenki olyan méjl küldjön, amiből irónia helyett az aggodalom hallatszik ki! De hova küldjük?
Előzmény: real magpie (340)
bicycle-repairman Creative Commons License 2001.12.04 0 0 341
Az én kedvencem meg még amikor a közszolgálatinál dolgozott egy Kispest-meccs összefoglalójában mondta egy helyzetnél sok "ott pattog a labda" meg "még mindig ott a helyzet" mellett, hogy "KAPUFAÁ".
Előzmény: Feyd-Rautha (316)
real magpie Creative Commons License 2001.12.04 0 0 340
Hát akkor tegyünk is valamit!!
Írjunk 1000 mélt, demonstráljunk, stb. Van a magyar jurónak vmi közönségszolgálati emailcíme??
Ernesto Serra Creative Commons License 2001.12.04 0 0 339
Tragédia!!!! Ne engedjük, hogy Robi bá elmenjen az Eurosporttól! Mit ér pl. egy Omán-Irán meccs a Mester nélkül??? Miért kell most abbahagynia, amikor pályafutása sokadik csúcsán van (az Uruguay-Ausztrália meccsre gondolok)?
Kloss kapitány Creative Commons License 2001.12.04 0 0 338
Pontosan! Kéne valamit tenni, legalább a biatlonszezon végéig várnának! Mit ér a magyar jurószport Robi bá nélkül... Mennyivel rosszabb az Öreg, mint bármelyik fiatal kiválóság?!
sergino Creative Commons License 2001.12.04 0 0 337
Hát lehet hogy nem rajta múlik.:(
elcondor Creative Commons License 2001.12.04 0 0 336
Katasztrófa!!!!Most olvastam a Kis Knézys topicban,hogy Robi bá január 1-től nem dolgozik az Eurosportnál!Hát mi lesz így velünk Vitár-fanokkal,ha elmegy a Mester?Valamit gyorsan ki kéne találni,hogy megváltoztassa a döntését.
Addig is mindenki nézzze az összes műsort,ahol Robi bá közreműködik,mert sajna úgy néz ki,nem sokáig lesz már rá mód.
matuska Creative Commons License 2001.12.04 0 0 335
Még januárban volt , Az Ausztrál Open-t közvetítette. A kamera jó sokáig mutatta előről az egyik francia teniszezőnőt (hatalmas dudákkal)
Vitár sokáig hallgatott , majd megszólalt : Hát XY sem vékonyodott el a karácsonyi szünet alatt
mondial Creative Commons License 2001.12.04 0 0 333
:-)))
Csodálkozom, hogy még nem volt: 98-as VB pótselejtező Japán-Irán. 2. félidő kezdődik és az iráni Azizi gólt lő.Vitár kommentár:
"És az irániak adogatnak...egyre hátrébb és hátrébb...és öngól!!!2-0 a japánok javára!..."
Persze rájött a tévedésére és gyorsan kijavította önmagát.Mentségére szóljon ha jól emlékszem elég szar volt a kép.
Ja és a Debnár Tamás se volt semmi amikor a közelmultban a Servette továbbjutása után azt mondta, hogy "Most biztos örülnek Genovában!!"
Egyébként a Servette svájci csapat, csak az angoloknál Genf=Geneva.
De hát mit vártam Debnár "Red Star Belgrád" Tamástól.
Bocs ha egy kicsit off voltam.
Előzmény: Vazze (332)
Vazze Creative Commons License 2001.12.04 0 0 332
Pár hónapos foci vb selejtező, kevésbé ismert csapatokkal,amely meccset csak fanatikus Vitár rajongók néznek direkt miatta, szemét módon, mint én, papírral,tollal :-) :

A játékos igyekezetében kicsúszik vagy kiszalad a pályáról,de még meg tudott fogódzni a reklámtáblában:

" Annyira nevet a játékos,hogy nem tud visszajönni a pályára! Ha nem is a hasát de a palánkot fogja.. "

Lassan kapuba guruló labda a la Vitár :

" Éééés, meglesz a negyedik gól is ?! Igen ! Mert 3:1 ! "

" Nagyon jóóól, szemfülesen ugrik ez a játékos. "

winemaster Creative Commons License 2001.12.01 0 0 331
Igen, raadasul nem kis tetje volt a meccsnek, ezert is volt telitalalat hogy a mester kozvetitette a talalkozot.
Meg egy Uru helyzet:- A vedelem verve, a kapus hat meg szegeny csak toporog, probal helyezkedni ide-oda. ZSENIALIS!
Előzmény: Ciani (330)
Ciani Creative Commons License 2001.12.01 0 0 330
Az uru-ausszi meccsen Robibá tényleg frenetikus volt! Recoba nagyon tetszett neki, de ahogy észrevettem a beceneve még jobban: a kínai (volt, hogy már csak így szólította)

tizenegyes gyanús szituációnál reklamálás kommentálása: uruguay-i fiú hevesen mutatja a bírónak, hogy kérem nekem letépték az ingemet!

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.01 0 0 329
Sziasztok!
Egy információ annak,aki esetleg tud fényképezni és szkennelni.Robi ma azaz szombaton 12.00-tól, a Szépvölgyi úti Mc Donald's-ben fog a jótékonysági akció keretében kiszolgálni.Itt a soha vissza nem térő alkalom:)))
Remélem nem fog megharagudni ezért,de propagálva is volt máshol is.
faceoff Creative Commons License 2001.11.30 0 0 328
van egy könyvem amiben vannak Robi bá képek, de nem rendelkezem szkennerrel.
Pedig tényleg kellenének képek a topicba! Hiszen lehet, hogy néhány fiatal nap mint nap összetalálkozik Robi bával az utcán, a hentesnél vagy a villamoson, anélkül, hogy tudná, hogy ő az.
Előzmény: Kloss kapitány (326)
winemaster Creative Commons License 2001.11.30 0 0 327
Uru-Auszi meccs. Egy jo not mutat a kamera, Robi ba; Egy mexikoi holgyszurkolo..
A jatekosrol utanaugorva majdnem letepik a mezt, szabadrugas. Robi ba az ismetlesbol megallapitja hogy itt bizony szabalytalansag tortent, majd hozzateszi; Azert ugye hogy mennyire arulkodo tud lenni egy ilyen visszajatszas?
Helyzet az Auszi kapu elott, kimarad, Robi bacsi nema. Az ismetlest meg lekozvetitette ugy mintha LIVE lenne, teljes extazisban.
Előzmény: Kloss kapitány (326)
Kloss kapitány Creative Commons License 2001.11.30 0 0 326
Amikor láttam, hogy a Te hozzászólásod az utolsó, felébredt bennem a halk remény: végre itt a régóta várt kép Robi báról! Ezzel adós a topik a rajongóknak!
Előzmény: faceoff (325)
faceoff Creative Commons License 2001.11.30 0 0 325
Robi bá '34-es.
Előzmény: Feyd-Rautha (323)
Castelejo Creative Commons License 2001.11.29 0 0 324
Uru-ausztrál meccs, Robi bácsi:
"Az uruguayi jobbhátvéd a képen, Washington Tais. Washington a keresztneve."
Előzmény: Feyd-Rautha (323)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2001.11.29 0 0 323
Tudja valaki hány éves az öreg?
Előzmény: mglobal (322)
mglobal Creative Commons License 2001.11.29 0 0 322
Óóóóóóriási helyzet volt!!!!!
Dzsojszi Creative Commons License 2001.11.29 0 0 321
Ez így van, ezért imádjuk Robi bát :o))))))))))))))))))))))))))))

Bár ettől a dumától még én is teljesen kikészültem :o)))))))))))))))))))))))))))

zlotyi11 Creative Commons License 2001.11.29 0 0 320
Ezért imádjuk Robibát!:-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!