Én leginkább teniszt szoktam nézni amikor csak tehetem, éppen ezért elég tájékozott vagyok. Ezt csak azért írom, mert pont emiatt tudom, hogy Mariann mennyire a levegőbe beszél! Pl. adva van egy mérkőzés, aminek M. nyilvánvalóan csak a végeredményét tudja, de a meccset nem látta. Viszont az eredményből következtetve olyan dolgokat mond a meccsről, hogy csak szentségelek. Mert ugye a végeredmény nem mindig tükrözi, hogy a meccs mennyire volt izgalmas vagy nem, de ő következtet. Folyamatosan ezt csinálja! De a legjobb az volt, amikor az ausztrál Drapert egy egész meccsen keresztül németnek nevezte!
Kedvencem Szabó Gábor, Gundel Takácsot is nagyon kedveltem, amíg Eurosportos volt és Vitár (mi csak Makinak hívjuk) közvetítéseit is szeretem. Őt még sohasem kaptam rajta, hogy fix tényként adta volna elő a feltételezéseit. A kis mellékes humorkodásait meg kifejezetten imádom!
Nem tudom, melyik közvetítésre gondolsz, amit Mariann közvetített, és nem tetszett, de szerintem, kevés olyan riporter van, aki úgy is élvezetessé tesz egy közvetítést, ha nem is annyira érdekel maga a sportág. Szerintem ő az egyik legjobb az Eurosporton, régen Gyulai Balázs volt még ilyen.
A topic címe: EUROSPORT-Tenisz, itt van a drukkerkocsmában, de csak kedvenc Szabó Gáborom olvassa.
Szerintem a Vitár helyett inkább a Horváth Mariannt kéne felajánlani kirúgásra cserébe a Vitárért. Mariannka az abszolút nulla fok!! Egy dologban jó csak: folyamatosan tud a semmiről beszélni, de azt nagy meggyőződéssel...
Az én kedvencem meg még amikor a közszolgálatinál dolgozott egy Kispest-meccs összefoglalójában mondta egy helyzetnél sok "ott pattog a labda" meg "még mindig ott a helyzet" mellett, hogy "KAPUFAÁ".
Tragédia!!!! Ne engedjük, hogy Robi bá elmenjen az Eurosporttól! Mit ér pl. egy Omán-Irán meccs a Mester nélkül??? Miért kell most abbahagynia, amikor pályafutása sokadik csúcsán van (az Uruguay-Ausztrália meccsre gondolok)?
Pontosan! Kéne valamit tenni, legalább a biatlonszezon végéig várnának! Mit ér a magyar jurószport Robi bá nélkül... Mennyivel rosszabb az Öreg, mint bármelyik fiatal kiválóság?!
Katasztrófa!!!!Most olvastam a Kis Knézys topicban,hogy Robi bá január 1-től nem dolgozik az Eurosportnál!Hát mi lesz így velünk Vitár-fanokkal,ha elmegy a Mester?Valamit gyorsan ki kéne találni,hogy megváltoztassa a döntését.
Addig is mindenki nézzze az összes műsort,ahol Robi bá közreműködik,mert sajna úgy néz ki,nem sokáig lesz már rá mód.
Még januárban volt , Az Ausztrál Open-t közvetítette. A kamera jó sokáig mutatta előről az egyik francia teniszezőnőt (hatalmas dudákkal)
Vitár sokáig hallgatott , majd megszólalt : Hát XY sem vékonyodott el a karácsonyi szünet alatt
:-)))
Csodálkozom, hogy még nem volt: 98-as VB pótselejtező Japán-Irán. 2. félidő kezdődik és az iráni Azizi gólt lő.Vitár kommentár:
"És az irániak adogatnak...egyre hátrébb és hátrébb...és öngól!!!2-0 a japánok javára!..."
Persze rájött a tévedésére és gyorsan kijavította önmagát.Mentségére szóljon ha jól emlékszem elég szar volt a kép.
Ja és a Debnár Tamás se volt semmi amikor a közelmultban a Servette továbbjutása után azt mondta, hogy "Most biztos örülnek Genovában!!"
Egyébként a Servette svájci csapat, csak az angoloknál Genf=Geneva.
De hát mit vártam Debnár "Red Star Belgrád" Tamástól.
Bocs ha egy kicsit off voltam.
Pár hónapos foci vb selejtező, kevésbé ismert csapatokkal,amely meccset csak fanatikus Vitár rajongók néznek direkt miatta, szemét módon, mint én, papírral,tollal :-) :
A játékos igyekezetében kicsúszik vagy kiszalad a pályáról,de még meg tudott fogódzni a reklámtáblában:
" Annyira nevet a játékos,hogy nem tud visszajönni a pályára! Ha nem is a hasát de a palánkot fogja.. "
Lassan kapuba guruló labda a la Vitár :
" Éééés, meglesz a negyedik gól is ?! Igen ! Mert 3:1 ! "
Igen, raadasul nem kis tetje volt a meccsnek, ezert is volt telitalalat hogy a mester kozvetitette a talalkozot.
Meg egy Uru helyzet:- A vedelem verve, a kapus hat meg szegeny csak toporog, probal helyezkedni ide-oda. ZSENIALIS!
Az uru-ausszi meccsen Robibá tényleg frenetikus volt! Recoba nagyon tetszett neki, de ahogy észrevettem a beceneve még jobban: a kínai (volt, hogy már csak így szólította)
tizenegyes gyanús szituációnál reklamálás kommentálása: uruguay-i fiú hevesen mutatja a bírónak, hogy kérem nekem letépték az ingemet!
Sziasztok!
Egy információ annak,aki esetleg tud fényképezni és szkennelni.Robi ma azaz szombaton 12.00-tól, a Szépvölgyi úti Mc Donald's-ben fog a jótékonysági akció keretében kiszolgálni.Itt a soha vissza nem térő alkalom:)))
Remélem nem fog megharagudni ezért,de propagálva is volt máshol is.
van egy könyvem amiben vannak Robi bá képek, de nem rendelkezem szkennerrel.
Pedig tényleg kellenének képek a topicba! Hiszen lehet, hogy néhány fiatal nap mint nap összetalálkozik Robi bával az utcán, a hentesnél vagy a villamoson, anélkül, hogy tudná, hogy ő az.
Uru-Auszi meccs. Egy jo not mutat a kamera, Robi ba; Egy mexikoi holgyszurkolo..
A jatekosrol utanaugorva majdnem letepik a mezt, szabadrugas. Robi ba az ismetlesbol megallapitja hogy itt bizony szabalytalansag tortent, majd hozzateszi; Azert ugye hogy mennyire arulkodo tud lenni egy ilyen visszajatszas?
Helyzet az Auszi kapu elott, kimarad, Robi bacsi nema. Az ismetlest meg lekozvetitette ugy mintha LIVE lenne, teljes extazisban.
Amikor láttam, hogy a Te hozzászólásod az utolsó, felébredt bennem a halk remény: végre itt a régóta várt kép Robi báról! Ezzel adós a topik a rajongóknak!