Mendoza
Én nem ismerem őket(még)de lehet hogy valamelyik spanom igen.Ha rendszeresen ott vannak akkor már biztos láttam a kocsijukat.
Állitólag ma este Esztergomba megy a banda mert Pesten már nehéz észrevétlenül "játszani".Sajnos ma csak utas leszek egy GTI Suzukiban mert szétment a vizpumpám és folyik a hűtőviz.Legalább pihizik a GSI.
Na remélem este megint sokan leszünk,gyertek minnél többen.
zsoltigti
Van egy szintén Suzuki GTI-s haverom aki biztos gyorsulna veled,az övé alap de 190-et megy vele(bár ezt egy kicsit túlzásnak vélem).Ha pénteken megtalálod a bandát keresd meg.
Egyébként a Váci úti benzinkutakat érdemes nézegetni péntek esténként,de most már kéne valami nyugis helyet találni mert a faszom tele van a sok lekoccolással a köcsög kékek miatt.
Most is ránkszálltak a Cora után,és mindenhova jöttek a Mekinél meg igazoltattak is.
Ill.Str.Rac.
Hova mentetek Dunakesziről mert ott már nagyon széthullot a csapat.Mi a szemétégetőhöz,aztán a Váci útra.
Nemtom szerintem nem volt ki a négy kereke, én macskakövön max 40et megyek sorry előre is, de nincs kedvem hetente a 17"os kerekeket javíttatni... bár a gyári 14essel mindent lehet :)
gyanitom, h most mindenki varoson kivuli illegalis gyorsulason van, ugyanis kb 50km-t autoztam bp legszelesebb utjain es egyedul egy fekete 4-es golf ragadta meg a tekintetem mikozben a nagykoruton egy kanyarodosavbol kegyetlen hanggal eltepett mellettem.. de felreerthettem a dolgot mer' mikor melleporogtem visszavett.. :{
jah, es kuldok egy puszit annak a bombisnek aki a Fiumei ut macskakoven "tolt", aztan amikor nemengedtem, csak egy kis villogas utan volt hajlando kikerulni.. eleg fura modon kovacsolt versenyelonyt a bombi jo futomuvebol.. köcsög macskaköracer.... :)
Emberek Megvan a Jogsim!!!!!!
ma kaptam meg de senkit nem tudtam rávenni egy jó kis sprintre!!!!
Pedig nincs hatalmas autóm söt!
Mi a bajuk a Zalaegerszegi embereknek???
Pedig a Discoban olyan kemények!
aztám meg beülnek a 2107be ott meg nyuszik????
(ja pedig 100kályha kandikált hátul!!!!!
volt egy kb 8 masodperces piros lampa, a motortemat o vette fel, en visszakerdeztem, mondta h 3.2 ill magyarazta h az automata miatt lassu, aztan zold, indult.. mikor ment figyeltem mint allat, de semmi tipusjelzest nem talaltam, 'sztem vmi amerikai lehetett, azokat sajna nem igazan ismerem fel..
>gepe egy sotet 3.2-es automata valtos ismeretlen tipusu verda volt
Nem vagy semmi! :) Tudod, hogy 3.2-es, es hogy automata, de a tipusat nem.
Ez forditva szokott lenni. (pl. Lattam egy Golfot, de nem tudom milyen motorja lehetett.)
Sziasztok,
uj belepo vagyok a klubba egy -egyelore szeria- VR6-os golf-al, de ma este a szerelok minden tanacsa ellenere mentem egy vaci-nagykorut-arpihid turat es meg is talaltam az emberem a nagykoruton az m3 feljaroja elott kb 2 lampaval a hid fele tartva.. a gepe egy sotet 3.2-es automata valtos ismeretlen tipusu verda volt, lassan indult, de ha beindult csak jott, jott a nyakamra.. :)
a dolog pikanteriaja, h az arpihid budai reszen mar 210 folott mutatott az ora, mikor nemsokkal a lejaro elott a fekbe alltam.. ;)
ha esetleg vki latta a kedves ismeretlent arulja el mijen autoja volt, sajna nem ismertem fel es a szentendrei uti rovid pirosnal ezt mar nem volt ido megkerdezni.... :}
Én is szivesen részt vennék a versenyeken, eleinte nézőként, de ha egy kis bátorítást kapok tőletek, akkor lehet, hogy rászánom magam egy két gázpedál széttaposásra.
A belépőkódom: 850kg/kb.120 LE
Amúgy egy Suzukival mennék. Természetesen GTI. 1.3 DOHC 16v , sport rendszer, sport kuplung, katalizátor ki, toronymerevítő, Koni gátlók, sportrugó, majdnem full ültetve, gyöngyház lila-kék szin. Ja és magyar 1.3-as váltó(emiatt iszonyatosan sokáig lehet huzatni. 1-esbe 70, 2-esbe 120, 3-asba fene se tudja, 4-esbe 200km/h!!!)
Elég az EGO-ból.
Ha megosztjátok velem az időpontot illetve a helyszínt, akkor ott leszünk a haverokkal egy páran. Az egyik srác pl: Rover 216 GSI. 130 LE körüli teljesítményű Honda motorral.
Na várom válaszotokat. Ha csak emilben egyeztettek, akkor dobjatok meg engem is.
Előre is köszönöm és sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Ui.:Nem vagyok rendőr. :)
Ill.Str.Rac
Pénteken hol volt a "játék"?Mi kinéztünk a Váci útra de csak 10 autó volt úgyhogy mentünk haza.A veresi haverok is visszafordultak azt hittük nem lesz semmi a mocsok eső miatt.
Az ASTRÁN téli gumik és állitólag speer van,bár haverom se tudott róla de múlt pénteken beszélt néhány Opel szervizessel(sárga ASTRA).
Lesz ma(vasárnap) valami.Jó lenne mert az elmúlt három hónapban csak most nem voltam.
Amikor indult lehetett hallani a hangján, hogy olyan mintha tiltana, de mégsem. Gondolom az a kipörgésgátló volt. Elvette a gyújtást, vagy fékezte a kerekeket, amikor megcsúszott.
Szerintem nem használt kipörgésgátlót. De teljesen mindegy mert amikor már nem pörögtek a kerekeim akkor sem tudtam közelebb jutni hozzá tehát ha száraz lett volna az út akkor is kikaptam volna.
Kikaptam a piros astra-tól! Rohadt jól el tud indulni, de szerintem valami van benne mert már gyorsultam pár ilyen típussal és nem ilyen eredménnyel. Szóval jól megy, veszteni is tudni kell. :-)
Kurva eső elbassza az egészet.Remélem estére eláll és leszünk egy páran,mi tuti kinézünk a "benzinkútra".
KillerB
Emlékszem arra a Civicre,jó fej volt a srác.Tényleg chippes a gépe(180 LE).
Valaki kinn volt Dunakeszin?
"amilyen állapotban van most a kocsid"
Nézd asszem annál a Szamaránál jobb az állapota ami életében 3-4 nél többször látta életében 2-ben a 110et!!
Ne becsüld le!!
De a gyorsulás úgy is eldönt mindent!!!!!
Kár minden szóért!!!
ITT SZERETNÉM TUDATNI AZZAL AKI MÉG NEM TUDNÁ!!!!
Elhunyt Hofi Géza színmüvész /MTI/
amilyen állapotban van most a kocsid lenne esélyem, meg neked nincs tapasztalatgod hogy hogyan kell gyorsulni.
amugy nem akarok vitatkozni, mert apuci kocsiját nem nagy szám széthajtanom:)))))))