Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladósorba került az alábbi 26 cm-es hibrid vadászkés - bicska. A penge fix, a markolatból kihajtható egy zsigerelő penge és egy csontfűrész. Ismeretlen őrségi késkészítőtől származik az 1970-es évekből. Irányára 55,000 Ft.
Alig használt, főleg csak karcos, egy helyen apró csorba. Teljes hossza: 212mm, a penge: 96x4mm, anyagát mondjuk egy 420-nak tippelném. Foxpost az árban.
Eladósorba került ez az ifj Papp Zoltán által készített közép cakli gyönyörű szürkemarha szaru markolatpanelekkel a hozzá készített övön hordható bőr vese tokkal, idén januárban vásároltam.
Eladósorba került ez az ifj Papp Zoltán által készített közép cakli gyönyörű szürkemarha szaru markolatpanelekkel a hozzá készített övön hordható bőr vese tokkal, idén januárban vásároltam.
Hordtam magamnál egy rövid ideig, de nem rémlik, hogy bármit is vágott volna, szóval az állapotát újnak mondanám.
Teljes hossza 205mm, a penge 87x2.9mm, anyaga CPM-S30V. A gyári markolata nylon. A rajta lévő cnc mart piros anyaga G10, e-bay-es beszerzés. A fekete deepcarry clip szintén, a gyári nincs meg.
Így egyben szeretném eladni, foxpost az árban, személyes átvétel Miskolcon.