Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

baci Creative Commons License 1999.07.09 0 0 8
Van egy másik megoldás. Be kell vinni az aksit a pecóba, csak egy picit macerás.
Előzmény: oldskool (7)
oldskool Creative Commons License 1999.07.09 0 0 7

nekem elloptak egy zsigamat, ami kivulrol tip-top volt, belul pedig en raktam rendbe. fordombol elso nap leengedtek a benzint. mostani zsigamrol leszedtek ezt-azt, poenbol, mert kicsit odebb meglett (osszetorve).

1. kitalaltam egy riasztot, ami a lakasban jelez, es az osszes szerelesi anyaggal, mindennel egyutt kevesebb mint 5000 forintba kerul. nehany kapincsoloval barmit figyelhet, uzemanyagbetolto kisajtotol kezdve. Pl kapcsoloval mexakitod a gyujtast: nem indul. erre eloveszi a kis kroko-csipeszes kabelt, es nyitja a gephazat: font jelez a jelez. legpuska. utana eletbe lep a 2.pont

2. mikor ilyen atrocitas ert, en is a megtorlason gondolkoztam. van az a svedkulcs vagy franciakulcs vagy mi (egy fogo), amit csoszerelesre hasznalnak. iszonyatos erokar-attetel van benne. egy kocsibuzeralo allatnak az osszes ujjpercet es koromagyat 2-3 perces :) munkaval, minimalis erokifejtessel orokre tonkre lehet tenni. szilankosra. nem nyul tobbet hozza. mashoz sem.

Elnok ur Creative Commons License 1999.07.09 0 0 6
En egyszeruen veluk csinaltatnam a biztositos karrendezest. Legkozelebb alaposan meggondolnak.. :-)
Toms Creative Commons License 1999.07.09 0 0 5
Lángszórót nekik!!!
gabek Creative Commons License 1999.07.08 0 0 4
Aztán meg utána lejmolnának az aluljárókban. Javaslom, hogy tettenérés esetén egyszerűen agyon kell verni őket az emelővel, vagy a kerékkulcsal...

Egyébként általában véve vissza kellene állítani a halálbüntetést és néhány elrettentő példát statuálni más bűncselekmények terén... Meg aztán az életfogytiglan se legyen 25 éve... Na jó, már így is túl OFF voltam.

Előzmény: Tappancs (3)
Tappancs Creative Commons License 1999.07.08 0 0 3
Nem ugrálna-e akkor túl sok félkarú, féllábú ember az utcákon?
Előzmény: baci (-)
baci Creative Commons License 1999.07.08 0 0 2
Kellene egy piros gomb, mint a macskafogóba. Amikor látod, hogy ellopják, akkor csak rátehénykedsz az pukkkkkkkk!
Előzmény: originalqszi (1)
originalqszi Creative Commons License 1999.07.08 0 0 1
baci: ok! De én inkább megfertőzném őket
bacival, hogy betegek legyenek és ne tudjanak felkelni:DDDDD
A MEGBÍZÓKAT KELLENE AZ ELSŐ LÁMPAVASRA FELHÚZNI ÉS HETEKIG LENGESSE ŐKET A NYÁRI LANGY MELEG:((((( , mert mindig lesz, aki végrehajt, műkézzel és műlábbal is:((((((
alexandrosz Creative Commons License 1999.07.08 0 0 0
Nos, erre az esély 0!
baci Creative Commons License 1999.07.08 0 0 topiknyitó
Ebben az országban a legnagyobb az autólopások száma és semmit nem tesznek ellene. Brutálisabban kellene büntetni(fél kar, fél láb). Mi a véleményetek??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!