nekem elloptak egy zsigamat, ami kivulrol tip-top volt, belul pedig en raktam rendbe. fordombol elso nap leengedtek a benzint. mostani zsigamrol leszedtek ezt-azt, poenbol, mert kicsit odebb meglett (osszetorve).
1. kitalaltam egy riasztot, ami a lakasban jelez, es az osszes szerelesi anyaggal, mindennel egyutt kevesebb mint 5000 forintba kerul. nehany kapincsoloval barmit figyelhet, uzemanyagbetolto kisajtotol kezdve. Pl kapcsoloval mexakitod a gyujtast: nem indul. erre eloveszi a kis kroko-csipeszes kabelt, es nyitja a gephazat: font jelez a jelez. legpuska. utana eletbe lep a 2.pont
2. mikor ilyen atrocitas ert, en is a megtorlason gondolkoztam. van az a svedkulcs vagy franciakulcs vagy mi (egy fogo), amit csoszerelesre hasznalnak. iszonyatos erokar-attetel van benne. egy kocsibuzeralo allatnak az osszes ujjpercet es koromagyat 2-3 perces :) munkaval, minimalis erokifejtessel orokre tonkre lehet tenni. szilankosra. nem nyul tobbet hozza. mashoz sem.
Aztán meg utána lejmolnának az aluljárókban. Javaslom, hogy tettenérés esetén egyszerűen agyon kell verni őket az emelővel, vagy a kerékkulcsal...
Egyébként általában véve vissza kellene állítani a halálbüntetést és néhány elrettentő példát statuálni más bűncselekmények terén... Meg aztán az életfogytiglan se legyen 25 éve... Na jó, már így is túl OFF voltam.
baci: ok! De én inkább megfertőzném őket
bacival, hogy betegek legyenek és ne tudjanak felkelni:DDDDD
A MEGBÍZÓKAT KELLENE AZ ELSŐ LÁMPAVASRA FELHÚZNI ÉS HETEKIG LENGESSE ŐKET A NYÁRI LANGY MELEG:((((( , mert mindig lesz, aki végrehajt, műkézzel és műlábbal is:((((((
Ebben az országban a legnagyobb az autólopások száma és semmit nem tesznek ellene. Brutálisabban kellene büntetni(fél kar, fél láb). Mi a véleményetek??