Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Egyszer, vagy kétszer tartózkodik majdan a Sátán a kénköves lávatóban? A Jel.20.14 szerint elpusztul-e a halál a lávatóban? Az örökkön örökké kínzatás térbelileg a lávatóban valósul-e meg? Üdvözülhet-e a Sátán, ha lávatavi tartózkodása során megtérne?
A kétszersültek duplikált szenesítésén még nem gondolkoztál nagy kegyelmedben? :))))
Jelenések könyve:20:14A pokol pedig és a halál vettetének a tűznek tavába. Ez a második halál, a tűznek tava.
KÉRDEM ÉN:
1. Éghető-é a POKOL?
2. A bibliai Halál mit csinál halála után?
Jelenések könyve:20:10És az ördög, aki elhitette őket, vetteték a tűz és kénkő tavába, ahol van a fenevad és a hamis próféta; és kínoztatnak éjjel és nappal örökkön örökké.
.
Láthatjuk, hogy az ördög örök létezését garantálja a Biblia.
KÉRDEM ÉN:
1. Milyen hőmérsékletű a kénkőtűz, és milyen hőmérsékletű a Sátánéknak lakhelyéül szolgáló pokol pokoltüze?
A halálnak halált okozó, helyesebben nem okozó pirítás mit csinál a halál állapotában lévő halottakkal? :))))
"lesz sírás és fogak csikorgatása, mikor látjátok Ábrahámot, Izsákot és Jákóbot, és a prófétákat mind az Isten országában, magatokat pedig kirekesztve."
Te úgy gondolod, hogy te ki leszel rekesztve és majd csikorgatod a fogadat?
Ezt gondolom, tudod is bizonyítani, mertha csak hamisan vádoltad felebarátidat, akkor a "pokolra" jutsz, kiskondás.
A hústól való tartózkodás nem üdvösségi kérdés
Tehát a rombolás, pusztítás mohóságból, kapzsiságból, megszokásból, felelőtlenségből, az élvezetekért, gyönyörökért szükségtelen' mészárolni nem üdvkérdés. Értem...
"Nem, ne aggódj, szinte biztos hogy nem kerülök oda."
avagy kevesen vannak-é a kik idvezülnek?
Tették fel a kérdést a zsidók Jézusnak.
Írástudók voltak, ismerték az írásokat gyerekkoruktól fogva, százszázalékos üdvösségtudattal, bírtak kik lenézték és semmibe vették ebeik közé számlálták a pogányokat.
lesz sírás és fogak csikorgatása, mikor látjátok Ábrahámot, Izsákot és Jákóbot, és a prófétákat mind az Isten országában, magatokat pedig kirekesztve.
És jőnek napkeletről és napnyugatról, és északról és délről, és az Isten országában letelepednek.
Nem, ne aggódj, szinte biztos hogy nem kerülök oda. Ugyanis az történt, hogy én példaként, feltételes módban írtam, hogy ha oda kerülnék (de persze lószart kerülök oda) akkor mi lenne.
Tehát mi lenne, ha a jövőben anyám villamossá változna, de persze nem fog azzá változni.
Te viszont sunyi módon, meghamisítva idéztél, mert
Vagy
1. Hazudozni akartál szemét módon (ez a kevésbé valószínűbb)
Vagy
2. Nem értesz egy egyszerű mondatot se (ez a valószínűbb)
Ami a te elkárhozásodat illeti, az sanszosabb, mert bűneidben élsz, sose tértél meg, sose voltál keresztény, csak lelkesedésből besándorosodtál.
És íme itt az írásom, melyet hazugul idéztél, megcsonkítva:
ha többfeleségű, akkor gondolom csak egyik feleségével tudott államilag összeházasodni, úgyhogy csak egyik után kapják a támogatásokat. tehát ügyeskedni kell hogy legyen elég pénz :)
A Nav sem fér hozzá, a Mennyei kincsekhez, tehát érdemes hajtani zöldsgevő!
"Mi lehetik a filed megett, hogy a NAV elől menekülsz...?"
szerezzetek magatoknak oly erszényeket, melyek meg nem avúlnak, elfogyhatatlan kincset a mennyországban, a hol a tolvaj hozzá nem fér, sem a moly meg nem emészti.
A Nav sem fér hozzá, a Mennyei kincsekhez, tehát érdemes hajtani zöldsgevő!
"Mi lehetik a filed megett, hogy a NAV elől menekülsz...?"
szerezzetek magatoknak oly erszényeket, melyek meg nem avúlnak, elfogyhatatlan kincset a mennyországban, a hol a tolvaj hozzá nem fér, sem a moly meg nem emészti.
Lk 12,33
A kérdést én is felteszem, jó mellébeszélő Bodóné, NEKED: