Az a baj, hogy azt muszaj. Sokba is kerult idaig es nem akarom elhalasztani. Egyebkent szeretnem a kolcsonkapott izzokat es a tesztet is valamilyen modon beleirni, ha mar foglalkozom vele.:))
No az semennyire. Ilyen meg a tengeren tulon sem volt, h H4- es izzonal a fenyszoro ment halvanyabban. Itt europaban az egyesult kiralysagban volt olyan megoldas, hogy a tompitott vilagitott csokkentett fenyerovel.
Ezert vannak az utolagos ledes drl-ek, hogy ne kelljen szabalytalankodni...
A legállal nincs gond mert, fényerőt nem mérnek. Én az izzó közös baloldali lába elé gondoltam valami ellenállásra ami bírná a hőt is és csökkentené kissé a fényerőt vele a teljesítményt is.
Hól lehet ilyet kapni vagy miből lehetne csinálni ilyet.
9 éve vannak xenonos autóim, de azon a ködlámpát designelemnek tartom, eddig annyi előnyét sikerült felfedezni, hogy parkoláskor a padkát jobban megvilágítja... Mint ilyen, a CBI jobban passzol színben a xenonhoz.
Halogénesen van valami haszna talán, ott legalább látszik, hogy több a fény, főleg ha sok szórt fény van felfelé a tompítotton (szabad tükrös lámpatest).
Tolatóba kétszálast? Hihi. Milyen csoda autó ez a cr-v? Hát az Ignis ilyet nem tud. Inkább maradtál volna Te is az Ignisnél és nem kellene izzót cserélned. Kivéve a H4-s mániádat.
Szerintetek miért van izzókészlet kocsiban?
Gondoltam tolatóba kicserélem, hát ha erősebb lesz újjal. Kiveszem a honda gyári izzókészletből a 21/5 izzót, de hiányérzetem volt. 2 szál helyett egy se volt izzón belül. Mind a kettő leesve és nem elégve xd 14 év alatt elöregedett xd
Azaz nincs tartalékom, mint kiderült xd
A fényszórónak korábban csak egy funkciója volt, látni és látszani, ma pedig egy-egy autó márka megjelenésének fontos része. Hamarosan pedig információt is közölni fog a többi résztvevővel. Tovább »