Valami olyan derby vagy mi a manó. Jajj én most úúúúgy szégyellem magam ezekért a tudatlanságért:( A lényeg az volt hogy ilyenre egy ebnek életében csak egyszer van lehetősége és fiatal korában.
Közép-uszkár a T.Mama:) Hát a felnőttkori kinézetére én is kiváncsi vagyok:) De bármilyen is lesz, az enyém:)) Ha jól emlékszem a Népstadionnál volt és nemzetközi volt. Arra neveztük be a kiskutyát, amelyikre csak egy éves korig lehet.Hát lecsusszantunk pont a lényegről:(
Én nem azért mondtam, hogy Happy.től eltántoritsalak, hanem előtte még van időd, mert utána a " gyerekkel " kell foglalkoznod....
Kiállitás most idén már ritkán lesz....
Egyébként is két kutya mellet elfér a harmadik, de a kérdéseimre nem válaszoltál még........
Teee, ejnye-bejnye:)) Nem tudsz Happytől eltántorítani!! Ő egy várvavárt boldogság:)))) Viszont kár,hogy pont akkor lesz a kiállítás, mert kimentem volna megnézni benneteket is. De hát lesz még rá alkalom.
Most el kezdtem számolni...(nehéz feladat összesen csak 20 ujjam van) kb. 8 éve voltam utoljára egy barátom tacsijával kiállításon.Hát az borzasztó volt:( Ráadásul mivel első kiállításosak voltunk nem ismertük ki magunkat, és nem segített senki sem nekünk. Így a Fruzsi csak a sima minősítést szerezte meg, és mi azt hittük már vége is van, és amire beneveztünk azt meg meg sem vártuk:(
Uszi anyuka.....toy-törpe?---pincser apuka.. Érdekes kutyu lesz?
famelydoognak van egy pincser kanja, ő tudod az angolbulldog-tenyésztő....
Hol voltál kiállitáson, mikor, melyiken????,
A mi kutyusaink, ha csak egy mód van rá, nem szabadtérben vannak..Néhol, vidéken.
Meg különben amik a BNV-területén vannak kiállitások mostanában, mindig csarnokban vannak, az összes kutyi..Mi most 16-án a C2 pavilonban leszünk, ott voltunk már többször is.....
Ej, hát ennyire madárka eszűnek tartasz, hogy már elfelejtettem a picikéket?? No meg a nagyobbacskákat? Azok a képek:)))Ezek a kiállítások újfent szabad téren lesznek? Emlékszem egy régebbi kiállításra, októberben vagy novemberben? volt, kint a szabadban és tyutyák, gazdik kutyául érezték magukat:( Happy uszi anyukától pincser apukától származó feketeség lesz.Jövő héten szombaton hozom el. Akkor már betölti a 8. hetét.
Nekem nem mennek le.....azt kell mondani ..menjél csak arrébb egy picit drágám, hogy anyád is ideférjen...aztán arrébb kell huzogatni őket.mert nem mennek.Dirrrekt.
Tyafika---Happy------nem rossz, még egyben sem........
És Happy mikor lesz? És ki lesz? Lhasa lesz?
Ő távlati, vagy közelebbi tervekben van...
Az én két picimhez mit szólsz.?.már nem is emlékszel?......biztos.!
A pici aranycoboly, fehér maszkos és a tökfekete..ők maradnak most nekem.igy lesz a 4+2= 6 kutyim...
De még a kicsiket nem viszem a Derby -CAC-ra , megy a tesójuk, a Treff, Baby-osztályba..{ Gang-Ga -Godira }
Tudod aki babyboo-nál van.Meg Astra itthonról, akit több képen is láthattál.....Meg még mások is a családból.....
A tyutyám neve: Tyafika.A leendő pedig Happy lesz. Macseszokról megígértem hogy küldöm a névsort. Hosszú lesz ám:) A kétlábú nem okozott problémát csak picit elszontyolodtam. De jó volt benneteket olvasgatni no meg a képek:))))))))))))))))))))) Az az ágy dolog elég ismerős nekem is. Ha pozitúrát akarok váltani, mindig szólnom kell, halkan: Tyafika légyszíves menjél le.Ő leugrik, megfordulok aztán: Jöhetsz kicsim. Hmm ugye milyen szépen beszélek vele? Egyébként ez komoly.
Hogy lehet felviditani?
Melyik kormányváltás?
Kétlábú a probléma okozója?
Ne is törödj vele...más is túlélte...
Hogy van a kis vaú.,mi is a neve?????
Meg a macskanevekbe is be kell irnod az eddigi életedben előfordult maccsaid nevét.........
Hát először is: kormányváltás óta, egy-két hétvégét kivéve minden nap hajnali 3-kor kelek, és 23 de inkább éjfélnél előbb ritkán megyek ágyikóba. Másodszor: egy kicsit szomrokás is lettem, de ez már nagyon más téma.:(
Mibe dőltél ki....
Én most két éjjel fenn voltam, mert egy hétig rossz volt a gépem, és annyi időmbe tellett visszaolvasni a kedvelt topicjaim...van pár!
Vagy mástól dőltél ki??????
Ha kipihented magad, várunk....
Úgy jönnek ki, hogy a négy nagy, meg az öt kicsi-mert mág három gazdiváró itt van.....mind itt alszanak a lábamnál és a szék alatt, velem egy ágyban alszanak, meg melette a fotelben, aki nem fér, meg a perzsa is...........
Na én erre lennék kiváncsi, hogy két fiú tyutya hogy jön ki egymással? Nekem a cicáknál három nőstényre volt egy kandurka.Pont azért, mert féltem a bunyóktól
Van két első sajáttenyésztésű tibetis alomból két fedezőkanom, 3 évesek Astra és Atrung, a mamájuk Donika , 5 és fél. a Brikuti, a másik szuka 4 és fél. Most meg mindkét szukátol egy-egy, az aranycoboly, és a fekete marad, három hónaposak.
Mind a két alom egyszerre született szinkronban!!!!!
Ha visszanézel ide, itt van a két kicsim ,két különböző alomból az aranycoboly és a fekete, ezek is az augusztusban születettekből vannak...akiket most meghagyok magamnak tenyésztésre...
Sziasztok!Örülök,hogy rátok találtam, az én tyutyám Lhasa apsó és nagyon-nagyon szeretem őt!Olyan hihetetlenül intelligens, hogy az már majdhogynem emberi - jajj nem akarom megsérteni szegényt. Szóval most itt is visszaolvasgatok, aztán jövök:)