Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2018.04.22 -2 0 1235

A hozzászólásokat olvasva: a nézőknek nem tetszik a stylist munkája, a képet lehet technikailag "módosítani", azt hiszem azzal summázhatjuk: nagyon előnytelen fazont adtak Claudiára, amit nem tudott viselni megfelelően.

Előzmény: derek (1234)
derek Creative Commons License 2018.04.22 -2 0 1234

Itt a stylist magyarázata , hogy mit-miért:

 

http://www.borsonline.hu/celeb/optikai-tuning-igy-csaljak-el-a-kilokat-liptai-claudiarol/151780

 

(Bár ami fotón működik , az mozgóképen nem biztos!)

Előzmény: Ilhilla (1229)
picimadárka Creative Commons License 2018.04.17 0 1 1233

Semmi probléma, mint írtam is, tiszteletben tartom, mások eltérő véleményét, pláne, ha ilyen kulturáltan teszik azt!

(Hogy mennyire tartom tiszteletben?! Jelzem ezt, életem első (szűz) plusz jelével! :DD)

Előzmény: crossfire1 (1231)
crossfire1 Creative Commons License 2018.04.17 -4 0 1232

nyugi, HT és Kasszás Erzsi nyerik. nincs másnak annyi szavazója, mint HT-nek mostanában, persze, h ennek mi az oka, arra nem sikerült rájönnöm.

Előzmény: Ilhilla (1227)
crossfire1 Creative Commons License 2018.04.17 -7 0 1231

számomra Liptai egy harsány perszóna, nem bírom a stílusát. csinosnak persze csinos, de nekem ellenszenves. bunkó beszólásai már többször feltűntek.

Előzmény: picimadárka (1228)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.04.16 -2 0 1230

Azok a válltömések már-már a Formula1-es autók vezetőszárnyait idézték...

Előzmény: Ilhilla (1229)
Ilhilla Creative Commons License 2018.04.16 -1 0 1229

hogyan engedhette, hogy ilyen előnytelen cuccot adjanak rá?!

 

A színe jól állt neki, gondolom, csak a tükör előtt (elől nézetben) nézte meg magát, nem 3 D-ben, pláne nem videón. Ha visszanézi az adást, látni fogja remélem és legközelebb "ügyel a részletekre". Alacsony, tömzsi, "egybe derekú" nő és görbe lábú nő ne vegyen fel féloldalasan szabott és majdnem combtőig felhasított ruhát, valamint hatalmas válltömést, mert nagyon nem áll jól neki.

Előzmény: picimadárka (1228)
picimadárka Creative Commons License 2018.04.16 0 2 1228

"Lehet kritizálni Liptai Klaudiát, de a beszólásai nagyon ott vannak! ...."
Teljesen egyetértek soraiddal!
Megjegyezném, hogy többször írtam már, hogy kedvelem Claudiát. Sőt, valamelyik hasonló műsorban, mindegy, hogy Tillával vezették a műsor, vagy éppen zsűrizett, szinte már azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel, ezért írtam is, hogy "várom is az összegyűjtött kavicsokból, a kőzáport!" :D

Azt hiszem viszont, hogy mindig reálisan nézem Őt, és ha valami nem tetszik, vagy változást látok vele kapcsolatban, azért le is írom, mert "feljogosítva érzem magam" arra, hogy a dicséretek után, a hibákat is meglátva, reálisan nézzem Őt.


Egyébként meg, a fentiek miatt, az előző hozzászólásomban is azt írtam:

" Claudia ruhája (nem szívesen kritizálom a külsőt!), de nagyon rossz választás volt a sztájliszt részéről, látványügyileg már-már baki!" 

Igen, ami nem előnyös mutogatásra, azt takarjuk el! A mindig határozott Claut sem értettem, hogyan engedhette, hogy ilyen előnytelen cuccot adjanak rá?! Persze, ez nem kardinális kérdés! Annál is inkább, mert nyilván egy hét múlva már  felejtős lesz, bizonyára más ruhában fog megjelenni a műsorvezető. :D

No, de mielőtt "agyon nyomnának azok a fránya kövek", nyomatékosítom, hogy a fentiek, csak az én kizárólagos véleményemet tükrözik, tiszteletben tartva mások eltérő véleményét! 

Előzmény: Magdi60 (1223)
Ilhilla Creative Commons License 2018.04.16 0 1 1227

Minden évadban volt olyan páros, akiken jól szórakoztunk, de a nézők végül mégsem őket választotta győztesnek.

Szerintem idén vagy Tápai Szabináék, vagy  Rajmundék fogják megnyerni. A párosok profi tagja valóban profi, mindkettőben van akarás, alázat. Az amatőrök pedig nem tehetségtelenek, mindkettőjükben benne van az akarás és tudnak fejlődni. A nézők az ilyen párosokat szeretik nagyon (lásd anno Peller Mariann, Pachmann Péter).

Előzmény: CocoChanelEszterrrka (1224)
Kr.Kr. Creative Commons License 2018.04.16 0 0 1226

Bocsánat: Claudia "helyesen".

Előzmény: Kr.Kr. (1225)
Kr.Kr. Creative Commons License 2018.04.16 0 1 1225

"azt pedig végképp nem tudtam megfejteni, miért állt mindig terpeszben, miért nem tudta összezárni a combjait" - van egy érdekes, kicsit csámpás beállása, ráadásul - akárhogy finomítanám, de - görbék a lábai.

Legjobban azok a szoknyák álltak neki jól, amelyek térd alatt végződtek. Ezt a ruhát nem is értettem, hogy engedte...

 

Mondom ezt úgy, hogy a fricskás, pikírt humorát kifejezetten bírom és inkább legyen a csámpás beállású Klaudia ezerszer, mint a csinosnak mondott Manírkirálynő Ördög Nóra egyszer.

Előzmény: Ilhilla (1213)
CocoChanelEszterrrka Creative Commons License 2018.04.16 0 0 1224

Az adást még nem láttam, csak a produkciókat néztem vissza gyorsan. Azt kell, mondjam,  6.nekifutásnak nem is rossz ez, persze már semmi újdonság nincs az egészben, nincs meglepetés jellege, mint eleinte lehetett, de többnyire egész kiegyenlített színvonalat hozott ez az első adás.

Tóth Andiék kezdése nekem felejtős, Andit igazán felöltöztethették volna, igaz, ha férfi volnék, lehet, hogy nem így vélekednék. Nem voltak hangulatosak,  hiányzott az összhang, kicsit olyan félvállról vett produkció benyomását keltette. Pumped Gabóék folytatása sem emelt a színvonalon, sőt. Nem is főként Gabo teljes anti-muzikalitása zavart leginkább, de sajnos köztük sem volt még a kémia (vagy csak nem érződött), mellesleg Marcellina nekem nagyon kínos volt,ahogyan szexizgetett, pedig anno pl.Ábrahám Editnél nem zavart, ha kicsit bevállalósabb volt. Talán Marcellinának most sikerült átlépnie egy bizonyos határt, az én ízlésemnek legalábbis. És szerintem Gabo vetkőzése sem dobott a produkción semennyit. Megyeri Csilla is kínos volt nekem, de sajnos úgy tűnt, nemcsak nekem, hanem a párjának is. Plusz nagyon kifulladt sajnos a táncban, nagyon lihegett a dal felétől.

Szabó Ádámék eddig szimpatikus páros, persze nem segített Rajtuk az, hogy ezt a dalnak csúfolt förmedvényt kapták feladatul. De volt show, köztük valami összhang-félét is fel véltem fedezni. Az meg, hogy a szám olyan, amilyen, nem az ó hibájuk. Erdélyi Tímeáék is feljtősek, Timi az előzőekhez képest nagyon jól énekelt, belevaló csaj, nekem elvitte a hátán a produkciót, Gönczire viszont még csak nem is emlékszem,  hogy ott volt. Nem hagyták bennem mély nyomot. Tápai Szabina hatalmas pozitív csalódás a férjéhez képest, persze nem működik a színpadon profi módjára, de teljes amatőr létére belevaló volt, megcsinálta, amit kellett, kihozta magából a maximumot, Nikolas pedig hagyta őt érvényesülni, párosként is szerethetőek. (Mellesleg nekem soha semmi bajom nem volt Nikolasszal.)

Wolf Katiék is nagyon összepasszoló páros, Rajmundnak van egy érdekes, karakteres hangszíne, ami nagyon illik Kati hangjához, volt köztük összhang. Kollányi Zsuzsiék egyre tetszettek, hangulatos volt,  finom, összepasszol a hangjuk. Más kérdés, hogy vajon rájuk is ráunok- e majd, mint anno Kulcsár Edináékra. Balázs Andiék produkciója is jó ra sikeredett, színpadi produkció volt,  Andi hangja teljesen hallgatható, furcsa párosként is remekül összeillenek Tomival. Egyenrangú partnereknek láttam őket a produkcióbam.  Az mondjuk már más kérdés, hogy valóban ők voltak- e a legjobbak az este folyamán, de Tomi mögött hatalmas Rajongói tábor áll, erről az SzSz alatt is meggyőződhettünk. Azért remélem,  még nincs borítékolva a győzelmük. Csobot Adélék aranyosak voltak, szerethetőek, furcsa párosként pont a "furcsaságukból" kovácsoltak előnyt. Adél alapból nem a szívem csücske, de most szerethető volt, Rózsa György pedig még az ő korában is energiabomba! A dalválasztás is nagyon jó volt, Adélnak jól állnak ezek a retro dalok.

Kíváncsian várom, hova fog ez fejlődni, de azt hiszem, jó úton indultunk el, csak az kell, hogy mindneki hétről hétre fejlődjön és megújuljon.

Magdi60 Creative Commons License 2018.04.16 -1 4 1223

Lehet kritizálni Liptai Klaudiát, de a beszólásai nagyon ott vannak! Szinte ő a 4. zsüritag, aki mindig először szólal meg, és betalál pl.:

- Gergely Robi megmutatta, hogy kell egyedül duettet előadni! :-)

vanda62 Creative Commons License 2018.04.16 0 0 1222

Marcellina 30 éve volt népszerű https://www.youtube.com/watch?v=sjyGfaZw3Bw

Előzmény: Dávidking (1221)
Dávidking Creative Commons License 2018.04.16 -1 1 1221

A tavalyi széria teljesen kimaradt nálam, ennek most adok egy esélyt. Elég érdekes produkciók voltak. Nálam a Takács Nikolas-Tápai Szabina páros a favorit. Nikolast mindig is kedveltem. Szabina pedig egy nagyon kellemes meglepetés. Jó volt látni, hogy mennyivel szerethetőbb egyéniség és talpraesettebb mint a kedves párja volt két évvel ezelőtt. Wolf Kati és Fodor Rajmund párosa a másik akiknek drukkolok. Rajmundnak kifejezetten érdekes ez a hangszín, sok mindent ki lehetne belőle hozni. Szabó Ádámék is jók voltak. Egész szerethető verziót hoztak ki ebből a borzalmas szemétből amit zenének csúfolnak. Kamarás Ivánék is jók, de idén szerintem ők lesznek a tipik túl profi páros. Ok, hogy Balázs Andi sem teljesen amatőr, de nála azért messze nincs meg ez a túl tökéletes feeling mint Ivánéknál vagy mondjuk anno Kulcsár Edinánál. Egyébként Andiék is jók voltak pedig Horváth Tamás összes dalától a falat kaparom amiket eddig hallottam. Azért a maitól függetlenül is remélem, hogy nincs ez nekik még lejátszva. Rippelék csalódást okoztak. Nem volt köztük összhang, nem tudták hozni a showt. Csobot Adél mindig is idegesített. Ez erre a műsorra sem változott. Göncziék sokaknak tetszettek. Belőlem nem váltottak ki semmit. Igazi töltelékprodukció volt. Pumpeden látszott, hogy eléggé mellbe vágta hogy utolsó lett. Szerintem biztos volt benne, hogy van akkora celeb hogy a zsűripontoktól függetlenül is a nézők által jobb helyre kerül. Remélem hamar kiesnek, mert hallgathatatlanok voltak. Ez a Marcellina kicsoda amúgy? Sosem hallottam róla. Bár a legrosszabbak Gergely Robiék voltak. Megyeri Csilla pusztító volt. Robi pedig feszengett, és túltolta. 

Ások-apa Creative Commons License 2018.04.16 0 2 1220

Nekem is "négy furcsa párosom" van! :D
Sőt, én is pont a "furcsaságok" miatt gondoltam, hogy hátha, pont ezek miatt fogunk,  kellemesen meglepődni.

Az első három pár a (nagy korkülönbség miatt), a negyedig páros a külső miatt lett számomra "furcsa", illetve ez tett kíváncsivá, hogy hogyan élnek a lehetőséggel.

 

Megyeri Csilla és Gergely Róbert, gyenge kezdés volt, ráadásul pont  Robi, a mentor, adott elő "magánszámot", semmi alázat nem volt a partnere iránt

Pumped Gabó és partnernője szintén nagyon gyengék voltak, ott lesznek az elején a kiesők között.

Ha nem is  rögtön, akkor az a srác sportos megjelenésének  lesz köszönhető.

Csobot Adél és Rózsa György hozta a "furcsa pároktól várt" csattanót! Kellemesen csalódtam.

Balázs Andrea és Horváth Tamás furcsa párosából én Andreára voltam kíváncsi. Meglepődtem az előadásán, megérdemelten nyertek (miatta!), Tamás, nekem már sok! Nyerni azonban nem ők fognak, mert a páros férfi tagja azért nem egy sztár alkat, nem olyan nagy szám, hogy sorra kellene nyernie a csatorna műsorait.


Claudia ruhája (nem szívesen kritizálom a külsőt!), de nagyon rossz választást volt a sztájliszt részéről, "látványügyileg", már-már baki!

A zsűriben Kasza Tibor változatlan, Adri a végére belejön majd (vagy nem), Jocónál meg azt vettem észre, hogy jóindulatú és ez vonatkozik mindhármukra.(Tetszett a tisztelet, Rózsa György felé).
Ami nem tetszett  az a párosítás!

Négy énekes - négy színész (táncos), négy énekes - négy tv-s szereplő,  és végül, két énekesnek jutott valóban amatőr pár,  ezért ők  eleve "hátrányból" indulnak, szerintem. Nem tetszett még,  a dalok választása!

No, de minden kezdett nehéz, a jövő hét már bizonyára könnyebb lesz és mi jókat fogunk szórakozni, legalább is remélem!:D

Előzmény: picimadárka (1186)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.04.15 0 2 1219

A zsűriről: Pápai nem a szívem csücske,de elviselhetőbb mint Cooky. Legalább lehet érteni amit mond. Kasza hozza a tőle megszokottat. Adrinak még oldódnia kell.

Fruzsi_na Creative Commons License 2018.04.15 0 0 1218

"persze tök mindegy versenynek nevezni, mikor úgyis HT nyeri."

 

Ilyen rövid időn belül csak nem nyeretik már meg vele a másik nagyszabású műsorukat is (legalábbis remélem). Az ért finoman szólva sem akkora ász a csávó.

vanda62 Creative Commons License 2018.04.15 0 0 1217

hát én egyszer hallotam egy frappánst választ erre a kérdésre

 

https://www.youtube.com/watch?v=FYd3e780Zz0

 

 

Előzmény: crossfire1 (1215)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.04.15 0 0 1216

Összegezve a mai adást

 

A személyes szimpátiám alapján kedvencnek választott párosok Wolf Kati és Fodor Rajmund, valamint Szabó Ádám és Keveházi Krisztina nem okoztak csalódást. Azt mindenképp kiemelném,hogy Rajmund tényleg teljesen amatőr,semmi köze nem volt eddig sem a színpadhoz sem az énekléshez. Ezt ki szerettem volna emelni,mert ennek a műsornak igazából ez lenne a lényege,hogy a páros egyik tagja full amatőr,és abból mit tudnak kihozni,esetleg tud-e fejlődni.

 

Pozitív meglepetés volt:

-Tápai Szabina és Takács Nikolas. Szabináról is elmondható ugyanaz mint Fodor Rajmundról.

-Csobot Adél és Rózsa György. Bevallom,Adélkától egyébként viszket a tenyerem,de érdekes módon Rózsa Gyurival aranyos,szerethető párost alkotnak.

-Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván: Habár itt az amatőrnek titulált fél egyáltalán nem amatőr.

-Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea: Itt is elmondható ugyanaz,mint az előző párosról.

 

Horvát Tamás és Balázs Andi/Kasszás Erzsi azt hozták,amire számítottam. Nem okoztak sem meglepetést,sem csalódást. És hát Andi sem mondható amatőrnek.

 

A semmilyenek:

-Rippel Feri és Tóth Andi

-Megyeri Csilla és Gergely Róbert

 

A gyengék,és akiket kiejtettem volna: Marcellina és Pumped Gabo

 

Első kiesőnek és a Tóth Andi-Rippel Feri párost tippelem.Pumpedet szerintem egy ideig még bent tartják.

crossfire1 Creative Commons License 2018.04.15 -1 1 1215

amúgy a férfiakat kérdezném, szerintük Tóth Andi tényleg jól néz ki ezekben a falatnyi göncökben? sztem borzalmasan. szép arca van, de a lábai tömzsik és nincs dereka...sokkal jobban lehetne öltöztetni...

crossfire1 Creative Commons License 2018.04.15 -1 0 1214

belenéztem, de elég szenvedés ez így, h 4 általam kifejezetten nem kedvelt és agyonhájpolt emberke is szerepel. (HT, Pápai, a kalapos meg Liptai)

 

nekem Wolf Katiék tetszettek a legjobban.

persze tök mindegy versenynek nevezni, mikor úgyis HT nyeri.

Ilhilla Creative Commons License 2018.04.15 0 1 1213

(Nincs bajom Clauval, de a ruhája nagyon előnytelen, szerintem, vagy csak nekem?!)

 

Nekem is úgy tűnik, nem nézett tókörbe, ezért engedte, hogy ráadják ezt a ruhát:

- a széles válltömés mér ezer éve nem divat, jó, tudom, hogy szélesíteni kellett a vállát a csípőjéhez mérten és a dereka hiánya miatt, de erős túlzás volt.,

- a ferdén szabott ruha is nagyon előnytelen volt, ráadásul a combján annyira felvágták, hogy mindig azt figyeltem, mikor látszik ki az alsóneműje,

- azt pedig végképp nem tudtam megfejteni, miért állt mindig terpeszben, miért nem tudta összezárni a combjait (gondolom a csípő -és hasszorító zavarta ebben).

 

Egyébként jól vezette a műsort, nem hiányzott mellőle sem Majka, sem Tilla.

 

Pápai Joci nem lesz jó zsűritag, nagyon elfogult a haverjaival szemben, de jobb, mint Cooky, mert legalább magyarul beszél.

Előzmény: picimadárka (1197)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.04.15 -1 0 1212

"Amúgy HT-nak elég nagy a rajongótábora. Ez meg is látszott a szavazáson. Pedig Kollányiék jobbak voltak. Pláne Adélék!"

 

A Sztárban sztárt is csak ezért nyerte meg. Ott is volt legalább 4-5 versenyző aki jobb volt nála.

Előzmény: derek (1208)
Ilhilla Creative Commons License 2018.04.15 -1 2 1211

Nagyon kiegyenlítetlennek találtam a műsort, a versenyzők párosítása pedig hagy maga után kívánni valót: több páros mindkét tagja profi előadónak tekinthető, velük szemben az igazi amatőröknek többszörösen kell teljesíteniük:

- Kollányi Zsuzsi - kamarás Iván

- Gönczi Gábor - Erdélyi Tímea

- Horváth Tamás - Balázs Andrea

párosok tartoznak ebbe a körbe, valamennyien színpadhoz szokottak és a színész tagok is tanulnak énekelni, ezért tudtak jól teljesíteni. Egyébként Balázs Andrea nagyszerűen adta elő a dalt, énekhangja is jó, megérdemelten nyertek ma este.

A következő csoportba azokat a párosokat sorolnám, amelyek mindkét tagja szintén rendszeresen fellép valamilyen szinten, tehát megszokta a színpadot:

- Csobot Adél - Rózsa György

- Szabó Ádám - Keveházi Krisztina

- Gergelye Róbert - Megyeri Csilla

- Tóth Andi - Rippel Feri

Végül azok, amelyek esetében igazán amatőrökről van szó, semmi közük a színpadhoz:

- Wolf Kati - Fodor Rajmund

- Takács Nikolasz - Tápai Szabina (bár ő azért nagy gyakorlatot szerzett egyéb TV2-s szerepléseivel, megszokta a kamerát).

Takács Nikolasz tetszett a legjobban, mint "profi partner", annyira ügyelt Szabinára, még véletlenül sem fordult elő, hogy leénekelte volna, finoman "aládolgozott". Nem mondható el ez pl. Gergely Robiról, aki leénekelte -és letáncolta Csillát, de a végére úgy kifulladt, hogy nem kapott levegőt.

Gabót sajnálom, hogy a nagymamája barátnőjét kapta partnerül (már ami az életkort illeti), láthatóan feszélyezi a dolog, mint tavaly Vastag Csabát Ábrahám Edit személye. Vagy ők, vagy Tóth Andiék lesznek az első kiesők, kérdés, hogy Gabo izmos felső teste le tudja-e nyomni Andika popsiját! :-)

vanda62 Creative Commons License 2018.04.15 -2 0 1210

de Adélka már annyira áldott állapotban van, hogy ők már is duó, hanem trió:-)

Előzmény: schanc (1199)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.04.15 -2 0 1209

Nah jah. Igazságtalan az élet...😛

Előzmény: derek (1208)
derek Creative Commons License 2018.04.15 -2 0 1208

Ott az volt a legjobb , amikor Balázs Andi adott egy taslit Horváth Tamásnak a kisfilmben , mikor az Erzsinek szólította. Amúgy HT-nak elég nagy a rajongótábora. Ez meg is látszott a szavazáson. Pedig Kollányiék jobbak voltak. Pláne Adélék!

Előzmény: Mlle. Grenelle (1204)
schanc Creative Commons License 2018.04.15 0 0 1207

Háát, pedig megérdemelték volna :)

De igazából az első négy páros tényleg jó volt.

Előzmény: schanc (1200)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.04.15 -2 0 1206

Pedig Kati "csak" 171 centi.

Akkor mit szóljak én a magam 177-ével?

Előzmény: schanc (1198)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!