Keresés

Részletes keresés

pasztorbirka Creative Commons License 2010.11.16 0 0 244

Meggyessy = Medgyessy

Előzmény: pasztorbirka (243)
pasztorbirka Creative Commons License 2010.11.16 0 0 243

Szerintem ha Horn, Gyurcsány, Meggyessy, vagy akárki hozott volna egy olyan törvényt például 2002 után, hogy aki politikai befolyással szerez jövedelmet attól utólag is vissza lehessen követelni, és keményen visszavették volna azoktól akiknek a Fidesz akkor osztogatott, akkor most kicsit másképp festene a politikai paletta.

Csakhogy akkor mindenki arra gondolt, hogy majd ő is ugyanígy tömi kétmarok számra a zsozsót a zsebeibe, ezért hagyták az osztogatást megtorlatlanul.

 

A Fidesz kinyitotta Pandorra szelencéjét, de ez nem miránk közönséges halandókra jelent veszélyt, hanem Tiltott Városban lakókra, azokra akikhez eddig nem ért el a törvény keze.

Ebben ők sem lesznek kivételek, nekik is ugyanígy kell majd elszámolniuk.

 

A nép? Mi úgyis kénye-kedvére vagyunk kiszolgáltatva a hatalomnak, ezrről szólt az elmúlt nyolc év.

Előzmény: Celtis (217)
Nagy Attila Laszlo Creative Commons License 2010.11.16 0 0 242

Hangos a csicskacsicsergés....

Előzmény: fehso2 (187)
WYW Creative Commons License 2010.11.16 0 0 241

Nem lehetnék inkább kommunista?

 

:-)

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (239)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2010.11.16 0 0 239

Nyugodtan nyomjad csak a szellemi felsőbbrendű tudatod szűlte liberális ásítást ;-)

Előzmény: WYW (233)
mavtelep Creative Commons License 2010.11.16 0 0 238

Hablaty....hallgasd inkább a közgizdákat KO-nál  !

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (236)
Bard_Taliesin Creative Commons License 2010.11.16 0 0 237

Igen, ez a Mr Bean féle katasztrófafilmek műfaj-kategóriájába tartozik, mint az itteni húdekurvanagyvejmárleszitt sirám....

 

:-DDD

Előzmény: reggelsanyi (230)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2010.11.16 0 0 236

Ajánlom amúgy figyelmedbe az amúgy fideszbarátnak nehezen nevezhető, ámbár objektív Török Gábor mai sorait:


"

Nincs persze ebben semmi meglepő: a kormányon lévők mindig jobban szeretik, ha kevesebb a korlát és több a támasz. Ami új, és erről már többször beszéltem: az egyetlen központból irányított, egyelőre példás fegyelmet mutató kétharmados többség. Ez az, amivel korábban még senki nem rendelkezett, ezért az önös politikai érdekek alapján történő alkotmánymódosításra (ha lett is volna ilyen szándék, szerintem amúgy igen) korábban csak kivételesen kerülhetett sor. Ahhoz, hogy ez most főszabályként működhessen, három dologra van szükség: 1. stabil kétharmados parlamenti többségre, 2. a kétharmados többséget átható olyan mértékű frakciófegyelemre, amely még belső ellenkezés esetén sem vezet dezertáláshoz. 3. a kétharmados többséget uraló politikai elit sajátos „cselekvő-átalakító” felfogására, konzervatív alkotmányszemléletének, -tiszteletének hiányára. Amíg ebből a három pontból legalább egy nem változik meg, az alkotmány – legyen az akár majd egy újonnan elfogadott – a jövőben sem számíthat érinthetetlenségre, ha a változó politikai érdekek ezt kívánják.

Mindez azonban, fontos megismételni, nem diktatúrát jelent. Amíg a szabad részvétel, a szabad versengés és a szabad nyilvánosság garanciáihoz nem nyúl a kormánytöbbség, legfeljebb konzervativizmusa és hitelessége vonható kétségbe, demokratikus elkötelezettsége nem. Alkotmányozó többséggel rendelkezve megváltoztatni a választási rendszert, intézményeket átalakítani, új szabályokat hozni nem jelenti ugyanazt, mint betiltani a politikai ellenfeleket, ellehetetleníteni a sajtót, korlátozni a választójogot. Nem a Fidesz felelősségét akarom ezekkel a mondatokkal csökkenteni, ne feledjük, mostani döntéseikkel nekik úgyis el kell majd számolniuk a választók és az utókor előtt. Az alkotmánymódosításokról, az új alkotmány elfogadásáról szóló vita kapcsán azonban fontos lenne tisztázni, hogy nincs semleges intézmény, nincs semleges eljárás. A szabályok mindig valakiket kedvezőbb, másokat kedvezőtlenebb helyzetekbe hoznak, s ha valakinek törvényes (!) lehetősége van ezek módosítására, nem érdemes meglepődni, ha mindent meg is tesz a helyzetének javítására. A választók pedig majd eldöntik, hogy mindezt alkotásnak vagy gátlástalanságnak gondolják-e inkább."

Előzmény: andzsin (-)
Bard_Taliesin Creative Commons License 2010.11.16 0 0 235

Asszem ez egy 10 pontos beírás.

 

:-)

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (231)
Bard_Taliesin Creative Commons License 2010.11.16 0 0 234

Nem menekült el, itt van a cucc, értékéhez képest ócsítottan felajánlom, hogy menekülésedet ebből a szörnyű diktatúrából elősegítsem. Nyilván nem lehet rá sok pénzed, most hogy így a 2M feletti kifizetések utáán fizethetsz - ha Szalainé lennél az abszolútigazságos 100 millerével, még én fizetnék, csakhogy el tudj innen menekülni....

 

:-P

Előzmény: Nagy Attila Laszlo (232)
WYW Creative Commons License 2010.11.16 0 0 233

A te hozzászólásodra is el lehet nyomni egy ásítást!

 

:-)

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (231)
Nagy Attila Laszlo Creative Commons License 2010.11.16 0 0 232

Azt nem tudom, de a nagypapám bőröndjét szívesen felajánlom. Szinte még új, jutányosan megszámítom.

 

Mér még ő is azzal menekült el 56-ban? :)

De most akkor felajánlod vagy megszámítod? Nem mindegy...

Nagy bőrönd nem kell, hiszen a diktatúra elől menekülök kis pakkokkal járnak tudod. A menekülttáborokban az orbanisztáni vasfüggönyön kívül, van minden, ami szemszájnak ingere...

8)

Előzmény: Bard_Taliesin (208)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2010.11.16 0 0 231

Kibaltázottul unalmas vagy Te is és a többi megélhetési rettegő...

 

Mindenünk tele van veletek, meg azzal, hogy 20 éve hallgatjuk, hogy ki antiszemita, ki demokrata, ki szélsőséges, ki diktátor. 20 éve folyamatosan napról napra ijesztegetitek a társadalmat azzal, hogy most tényleg eljütt a diktatúra és most tényleg és igazán és nagyon-nagyon...

 

A jó hír viszont az, hogy Te és a többi haverod már csak egy törpe minorítás és ezzel a hülye képmutató szöveggel már csak egymást tudjátok hergelni.

 

Ha nem lettetek volna ilyen agyalágyult hülyék az elmúlt 20 évben, akkor ezt a bejelentést, meg rettegést egyszer elő lehetne adni. Akkor amikor tényleg aktuálissá válik. De mivel olyanok vagytok mint a mesében a juhász kölök, aki állanóan farkast kiáltott, eljutottatok oda, hogy a társadalom nagyrésze magas ívben tesz az álság és képmutató hazug rettegésetekre.


Elég belőletek!

Előzmény: andzsin (-)
reggelsanyi Creative Commons License 2010.11.16 0 0 230

Ez borzasztóóóóóóó

 

 :D

 

Előzmény: Bard_Taliesin (228)
Bard_Taliesin Creative Commons License 2010.11.16 0 0 229

Még mindig nem fogod fel, hogy ezek bármilyen aljasságra képesek?

 

Remélem is. Ideje lenne egy kis szoci-klientúra tökszorongatásnak.

Előzmény: Törölt nick (227)
Bard_Taliesin Creative Commons License 2010.11.16 0 0 228

Borr-zassz-tó

Előzmény: Droopy (226)
Droopy Creative Commons License 2010.11.16 0 0 226

 Ezzel a tablaval az arcuk elott nyomtak az IGEN gombot

Előzmény: Celtis (218)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.16 0 0 223

Viktor még diktátornak is balfasz, csupa csupa kacagás a jutalmunk, mint gondolkodó bűnöseknek!

Celtis Creative Commons License 2010.11.16 0 0 222

Jaj, én nem leszámolásra gondoltam.

Egyszerűen el lesznek zavarva. A dolog már ott visszaüthet nekik, hogy mától végkielégítésre sem nagyon kalkulálhatnak :)

A bölcs nép pedig választ újakat vagy régieket.

Előzmény: Taplóhar Mónika (221)
Taplóhar Mónika Creative Commons License 2010.11.16 0 0 221

"Remélem lesz még választás, ahol elszámolhatnak a mai döntésükkel is."-

 

amúgy: "mond.... Te kit választanál?"

 

csak nem a régi idióta bagázst?..vagy az LMP-t-jobbikot? kit..kit?

 

lesznek gyurcsányék megint? vagy lendvai az első nő?..vagy a házmestery?..aztán megint elküldi őket a 2/3-ad? aztán jön a szélsőjobb?..csak kapkodom a fejem...

 

"Remélem lesz még választás, ahol elszámolhatnak a mai döntésükkel is."..a szocik mivel felelnek, hogy ez most így lett?..

ja? kevesebben neteznek a plenáris alatt?:)

Előzmény: Celtis (217)
mavtelep Creative Commons License 2010.11.16 0 0 220

Annál is inkább, mert a devecseriek megsegítéséért még a kisujjukat sem mozdították !

persze, tudjuk miért : az  1' milliárdnyi gyorssegély amit az emberek dobtak össze, legjobb helyen a kormány egyik hivatalában van !

Pofátlanok !

 

Előzmény: Celtis (217)
berzi55 Creative Commons License 2010.11.16 0 0 219

Azért ez a lista másik, a harmadik, meg a negyedik stb. oldallal lenne teljes.

Előzmény: Celtis (218)
Celtis Creative Commons License 2010.11.16 0 0 218

A szégyenfal:

 

Ágh PéterFideszDr. Ángyán JózsefFideszArnóth SándorFideszB Nagy LászlóFideszBabák MihályFideszBábiné Szottfried GabriellaFideszDr. Bácskai JánosFideszBalázs JózsefFideszBalla GyörgyFideszBalla MihályFideszBalog ZoltánFideszBalogh JózsefFideszDr. Balsai IstvánFideszBánki ErikFideszBányai GáborFideszBartos MónikaFideszBebes IstvánFideszBecsó ZsoltFideszBencsik JánosFideszBerényi LászlóFideszBíró MárkFideszBodó ImreFideszDr. Bohács ZsoltFideszDr. Bóka IstvánFideszBoldog IstvánFideszBorbély LénárdFideszBorkai ZsoltFideszBrájer ÉvaFideszDr. Braun MártonFideszDr. Budai GyulaFideszCsampa ZsoltFideszCsenger-Zalán ZsoltFideszCseresnyés PéterFideszDr. Cser-Palkovics AndrásFideszCsizi PéterFideszCsöbör KatalinFideszCzerván GyörgyFideszDr. Czira SzabolcsFideszDr. Czomba SándorFideszCzunyiné Dr. Bertalan JuditFideszDr. Daher PierreFideszDr. Dancsó JózsefFideszDankó BélaFideszDemeter ErvinFideszDemeter ZoltánFideszDióssi CsabaFideszDr. Dorkota LajosFideszÉkes IlonaFideszÉkes JózsefFideszErdős NorbertFideszFarkas FlóriánFideszFarkas SándorFideszFarkas ZoltánFideszFejér AndorFideszDr. Fónagy JánosFideszFont SándorFideszFöldesi GyulaFideszFülöp IstvánFideszGajda RóbertFideszGelencsér AttilaFideszDr. Gruber AttilaFideszGulyás DénesFideszGulyás GergelyFideszDr. Gyimesi EndreFideszGyopáros AlpárFideszGyőrffy BalázsFideszDr. György IstvánFideszGyutai CsabaFideszHadházy SándorFideszHalász JánosFideszHanó MiklósFideszDr. Heintz TamásFideszDr. Hende CsabaFideszHerman István ErvinFideszHirt FerencFideszDr. Hollósi Antal GáborFideszDr. Hoppál PéterFideszHorváth IstvánFideszDr. Horváth JánosFideszHorváth LászlóFideszDr. Horváth ZsoltFideszDr. Horváth Zsolt (Veszprém)FideszDr. Hörcsik RichárdFideszDr. Illés ZoltánFideszProf. Iván LászlóFideszIvanics FerencFideszJakab IstvánFideszJánosiné Dr. Bene IldikóFideszKapus KrisztiánFideszKara ÁkosFideszDr. Karakó LászlóFideszDr. Kerényi JánosFideszKiss AttilaFideszDr. Kocsis MátéFideszKoncz FerencFideszKontrát KárolyFideszKontur PálFideszKósa LajosFideszKoszorús LászlóFideszKovács ErnőFideszKovács FerencFideszDr. Kovács FerencFideszDr. Kovács JózsefFideszKovács PéterFideszDr. Kovács ZoltánFideszKozma PéterFideszKőszegi ZoltánFideszKővári JánosFideszKubatov GáborFideszKucsák LászlóFideszKulcsár József FerencFideszDr. Kupcsok LajosFideszDr. Kupper AndrásFideszL. Simon LászlóFideszLakatosné Sira MagdolnaFideszDr. Láng ZsoltFideszLászló TamásFideszLasztovicza JenőFideszLázár JánosFideszLezsák SándorFideszLipők SándorFideszLukács LászlóFideszMágori JózsefnéFideszMagyar AnnaFideszManninger JenőFideszMárton AttilaFideszDr. Mátrai MártaFideszMeggyes TamásFideszMenczer ErzsébetFideszDr. Mengyi RolandFideszMihalovics PéterFideszDr. Mikola IstvánFideszDr. Molnár ÁgnesFideszDr. Molnár AttilaFideszNagy CsabaFideszDr. Nagy Gábor TamásFideszNagy IstvánFideszDr. Nagy IstvánFideszDr. Navracsics TiborFideszNémeth Szilárd IstvánFideszNémeth ZoltánFideszNémeth ZsoltFideszNógrádi ZoltánFideszDr. Nyitrai ZsoltFideszObreczán FerencFideszDr. Ódor FerencFideszDr. Orbán ViktorFideszÖrvendi LászlóFideszPánczél KárolyFideszDr. Papcsák FerencFideszPatay VilmosFideszDr. Pesti ImreFideszPichler Imre LászlóFideszPintér LászlóFideszPócs JánosFideszPogácsás TiborFideszPokorni ZoltánFideszPolics JózsefFideszDr. Pósán LászlóFideszPotápi Árpád JánosFideszDr. Puskás ImreFideszRácz RóbertFideszDr. Répássy RóbertFideszRévész MáriuszFideszRiz GáborFideszRiz LeventeFideszRogán AntalFideszRomán IstvánFideszRónaszékiné Keresztes MonikaFideszSági IstvánFideszSchmidt CsabaFideszSebestyén LászlóFideszDr. Selmeczi GabriellaFideszDr. Simon MiklósFideszSimonka GyörgyFideszSzabó CsabaFideszDr. Szabó ErikaFideszDr. Szabó TamásFideszSzabó ZsoltFideszDr. Szakács ImreFideszSzalay FerencFideszSzatmáry KristófFideszSzedlák AttilaFideszSzekó JózsefFideszSzékyné Dr. Sztrémi MelindaFideszSzijjártó PéterFideszSzólláth Tibor ZoltánFideszDr. Szűcs LajosFideszTalabér MártaFideszTállai AndrásFideszTamás BarnabásFideszDr. Tapolczai GergelyFideszTarlós IstvánFideszTasó LászlóFideszTessely ZoltánFideszDr. Tiba IstvánFideszTiffán ZsoltFideszDr. Tilki AttilaFideszTóth FerencFideszTóth GáborFideszDr. Tóth JózsefFideszTörő GáborFideszDr. Turi-Kovács BélaFideszUghy AttilaFideszV. Németh ZsoltFideszVantara GyulaFideszVarga GáborFideszDr. Varga IstvánFideszVarga JózsefFideszVarga MihályFideszVargha TamásFideszDr. Vas ImreFideszVécsey LászlóFideszVigh LászlóFideszVincze LászlóFideszDr. Vinnai GyőzőFideszDr. Vitányi IstvánFideszDr. Völner PálFideszWintermantel ZsoltFideszWittner MáriaFideszDr. Zombor GáborFideszDr. Zsiga MarcellFideszZsigó RóbertFideszDr. Aradszki AndrásKDNPBagdy GáborKDNPBásthy TamásKDNPBús BalázsKDNPFirtl MátyásKDNPFöldi LászlóKDNPHabis LászlóKDNPDr. Hargitai JánosKDNPHarrach PéterKDNPHoffman PálKDNPDr. Hoffmann RózsaKDNPKalmár Ferenc AndrásKDNPKarvalics OttóKDNPDr. Lanczendorfer ErzsébetKDNPDr. Latorcai JánosKDNPDr. Lukács TamásKDNPMichl JózsefKDNPMóring József AttilaKDNPDr. Nagy AndorKDNPDr. Nagy KálmánKDNPPálffy IstvánKDNPDr. Puskás TivadarKDNPDr. Rétvári BenceKDNPDr. Rubovszky GyörgyKDNPDr. Salamon LászlóKDNPSáringer-Kenyeres TamásKDNPDr. Semjén ZsoltKDNPDr. Seszták MiklósKDNPSeszták OszkárKDNPDr. Simicskó IstvánKDNPSoltész MiklósKDNPSpaller EndreKDNPDr. Stágel BenceKDNPSzászfalvi LászlóKDNPDr. Tarnai RichárdKDNPVarga LászlóKDNPDr. Vejkey ImreKDNPMolnár Oszkárfüggetlen

Celtis Creative Commons License 2010.11.16 0 0 217

Aki szerint ez az alkotmánymódosítás helyénvaló, annak tanácsolom szálljon kicsit magába és gondoljon bele, mi lett volna, ha Gyurcsány vagy Horn anno hasonló gondolatot akárcsak felvet. OV lett volna a legelső a nemzethalál vízionálók között. Most meg kussol és bólogat az összes fideszes képviselő mint sz@r a fűben. Remélem lesz még választás, ahol elszámolhatnak a mai döntésükkel is.

 

Szégyelljék magukat!

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.16 0 0 216

Orbán, Orbán, meg lesz ennek a böjtje!

berzi55 Creative Commons License 2010.11.16 0 0 213

Valóban Fletó sem volt egy matyóhímzés, de ez a törpe megérdemli a köcsögözést

Előzmény: Törölt nick (207)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.11.16 0 0 212

államformát?

Előzmény: nemezis 2 (211)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.11.16 0 0 211

Megváltoztatták az állaformát????? :o)

Bard_Taliesin Creative Commons License 2010.11.16 0 0 210

Sőt, Bécsben még cukrászdát is nyithat.

 

:-P

Előzmény: reggelsanyi (162)
fehso2 Creative Commons License 2010.11.16 0 0 209

"Annyira mélyen van erkölcsileg, hogy az már minősíthetetlen, hogy Gyurcsány hozzá képest Teréz anya."

 

Ha-ha-ha!

 

Pont ezt élvezem, ezt a dühtől bűzlő vak hitet, amely úgy megszépíti a múltat, hogy a kedves kommentelők önként csinálnak magukból bohócot!

Előzmény: Törölt nick (207)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!