Nagyon érdekes és tanulságos volt olvasni a Rolling Stones-fanek homepage-ét. Nem akarok "ellenlábaskodni", vagy fölemlegetni holmi ostoba "Beatles kontra RS" vitát (mellesleg ez a vita nem, vagy legföljebb RS-oldalról létezik), mindenesetre azt javaslom: nyissunk mi is itt egy oldalt, azaz írjon mindenki, aki vonzalmat érez a Történelem Legnagyobb Zenekara, a BEATLES iránt! Kicserélhetnénk egymással a véleményünket, információinkat stb. Profi rajongók, figyelem! Máris a figyelmetekbe ajánlok egy hasznos weboldalt: www.rarebeatles.com
én erre a számra gondoltam:
"Your order has been received and the tickets are reserved with the
>Order-ID ["szám"]."
és visszaküldtem az egész levelet...most nyugtassatok meg, hogy nem igy mondtam le!
Akkor oké....én teljesen frászban voltam, hogy nem fog sikerülni
Mert nekem is két nyelven irták a dolgokat, de volt amit csak németül...és én is csak az angolt értem.
És a végén valami olyasmit irt ki, hogy 1 percen belül küldenek egy kódot, amit 48 órán belül küldjek vissza, különben törlik a rendelést
Úgyhogy én visszaküldtem, de remélem akkor nem félreforditottam és akkor törlik, ha visszaküldöm...;-)
Hát én nem vagyok németes, de úgy tűnik ez egy értesítés, hogy felvették a rendelést. Amikor kitöltötted a lapot valószínűleg ki kellett tölteni a címedet és azt is hogy milyen úton kéred a jegy kiküldését. Szerintem már nem kell csinálnod semmit csak várni a jegyre. Ha kártyáról fizettél akkor onnan leemelik, ha utánvéttel (ez nem tudom egyáltalán nekünk lehetőség volt-e) akkor meg a postás bácsinak.
Németesek erősítsetek meg...
A Club Sandwich CD-ROM ot szívese összerakom, ha összedobjuk őket. Már van néhány hasonló dolgom. A tervezett összejövetelen majd megbeszélhetnénk ezt is.
Az oeticket-ről van szó? vissza kellett volna küldeni valamit?? Nem tudok németül, segítsetek! Ezt kaptam:Sehr geehrte Kundin, sehr geehrter Kunde,
Andrea Barany
...
Kundennummer: 146628
Betrifft:
Kartenbestellung mit der OrderID 47645(ÖT) für Paul McCartney - Back in
the
World Tour am 14.05.2003 19:30:00, 3 Karte(n), Kategorie 3
Vielen Dank, dass Sie ÖsterreichTicket für Ihre Kartenwünsche gewählt
haben.
Wir haben Ihre Bestellung unter der Auftragsnummer 623119 gebucht. Der
Versand der Karten erfolgt in den nächsten Tagen.
Most jött a levél a jegyirodától, a visszaigazolási számommal, de nem adtak meg külön cimet, hogy hova küldjem vissza, úgyhogy oda küldtem, ahonnan kaptam....de nem vagyok biztos benne, hogy ez igy jó.
Valaki aki szintén neten vette, legyen szives világositson fel, hogy hová kellett visszaküldeni, mert holnap estig még van időm, ha esetleg nem ez a jó cim...különben cseszhetem.
Előre is kösz
Arra gondoltam, hogy nekem csak pár Club Sandwich kiadványom van meg, és kíváncsi lennék a többire is, szóval mi lenne, ha összetennénk, amink van, és csinálnánk egy multimédiás CD-t... Ki lenne benne?
akkor nagyon remélem, hogy nem szúrtam el a rendelést, mert 71-em már nincs :-(
Majd ma este kiderül, küldik-e azt a levelet....jajjjj csak küldjék !!!
Igen, az Andrássy úton is lehet jegyet venni, ők közvetlenül az ÖETicket rendszerére vannak kapcsolva, a gépen lefoglalják a jegyet, és itt nyomtatják ki. Tegnap este már a jegyek legalább fele elfogyott. Nem tudom, hogy kint is zárva vannak-e a hétvégén, ha igen, akkor hétfőn még meglesznek ezek a jegyek. Ha viszont ott nyitva vannak, akkor már kisebb lesz az esély... ezért is vágtam magam taxiba tegnap este, hogy még zárás előtt megvehessem a jegyemet. (Zárás előtt fél órával tudtam meg, hogy itt is van jegyeladás.)
Mivel a 80-as és 90-es évek zenéjét nagyjából már élőben tudtam végigkövetni, a véleményem a Danubiusról nemes egyszerűséggel (és tömörséggel) az, hogy amit művelnek az TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁS.
Nahát, fiatalok !
Pörögtök rendesen, de legalább nemcsak én képezem már az elemzések tárgyát.(na, ezt jól megaszondtam)
Cliftony!
Szóval, az Andrássy úton is lehet, hogy van jegy?
Hétfőn még lehetséges?
Ha a hétvégén elkeserítő hírt közöl Mannfréd, akkor érdemes hétfőn hajnalban levezetnem több mint 100 km-t, hogy ott toporoghassak nyitáskor?
Ez a csodaszép összetett szó 4 másik művész alkotása, de az egészen másmilyen művészet és főleg OFF :-))
Amúgy a testalkatomra nem utal, csak hogy elejét vegyük a téveszméknek.
Nem akarlak lehervasztani, de nekem inkább egy kissé gyerekesen komolytalan de éppen ezért jófej és fiatalos felnőttnek tűntél...akkor már nem tűnsz ;-)
Vagy csak azt gondoltuk, hogy egy negyvenes éveiben járó bomlott elméjű manus adhat magának ilyen nevet, aki Lipótmezőn csapkodja a számítógép billentyűzetét amíg a nővérkék nem figyelnek... ;-))
Ez tökjó! Ezek szerint a hozzászólásaim egy érett, megfontolt, bölcs és tapasztalt személy látszatát keltik... hehe, nem is járunk messze az igazságtól :-))
De neked meg ám nem kell ám itt csinálni nekem a reklámot, mert mindjárt zavarba jövök, s elpirulok....még szerencse, hogy ti azt nem fogjátok látni ;-)