JAj de szép ez a cement tartályos! Elkezdtem gyűjteni ezeket a kocsikat, mert lebeg a szemem előtt egy jó hosszú, csak ilyeneket vontató szerelvény. Pl egy BR130-cal, vagy egy Szergejjel.
Háttérfotónak begépeltem a gúgliba, hogy "landscape photos" és a legelső linken már rá is találtam az ilyen jellegű, nagyfelbontású képekre.
Szolgálati Közlemény! (Most nézem, eddig következetesen rosszul írtam a nickneved, bocs!) masTTertape! A két db PWM2-d készen van, de holnap nem vagyok idehaza reggel elutazom Komáromba, és nem tudom, mikorra érek haza.
Szolglati Közlemény! BlackC! Reggel elindult Feléd az ÖBB 2016-os! Nyugi, nem a saját kerekein, viszi a posta!:-)))
masterTTape! Csak a mozdony két végén lévő kapaszkodók kerültek fel pluszban, a többi rá van öntve a kasznira, ha megnézed. Csak kiemeltem őket matt fekete festékkel.
Na igen! Etalonnank fogom használni, ha megengeded.:-)
Törtem a fejem a kapaszkodók és egyéb apróságok kivitelezésén.
Nagyobbik gond, hogy az egyik végéből hiányzik az a hajlított, fellépőlemez, ami pont az ütköző után van. Ez L alakban van hajlítva és belecsúszik egy horonyba, ami a kaszniban van belül.
Ezek után a világítás, meg az elektronika gyerekjáték lesz. Köszönhetően Neked, meg Jakoa kollégának.:-)
Még egy kérdés: pályaszám matricát szokott-e valaki behozni, rendelni, gyártani, stb? (kívánt rész aláhúzandó)
Üdv itt valaki-k valoban tt-s boltot szeretne nem rossz ötlet ,de szerintem egy kis HO is beférne abba az üzletbe na megyek és hivom a sogorom ugyanis sokan tudjátok mi alapítottuk ezt a topicot akkor még sikumegalifter néven én szoritok nektek hogy sikerüljön valamit összehozni
Köszi szépen az infót. Ez a Németh utca, Kispesten van az 50-es villamos vonalán? Amúgy szerinted van olyan kidolgozása, mint a Tillig személykocsiknak?
vágányaljat készítenék. Tillig sín, Noch zúzottkövek, különböző színben, parafa "alépítmény".
Hogyan tudom megoldani, hogy a teljes töltés kialakuljon úgy, hogy a sínszakaszokat csak annyira tudjam beleágyazni, hogy az valósághűen helyezkedjen el a kőágyban?
mostmár tényleg nem tudom magyar vagy német vasutat építsek. az épületeim németek, és a modelljeim is, főleg azért nem is bántam eddig, meg németet is rendeltem, mert úgysincs elég magyar tartozék, jelző sorompó ilyenek, egyszerűbb lesz németet építeni.
erre ittvannak teaház gyönyörű magyar modellei, most jönnek a jelzők, ...
na majd ha egyszer egy újat kezdek az magyar lesz:) előbb ezt kéne befejezni