Keresés

Részletes keresés

Apus_ Creative Commons License 2011.08.14 0 0 46

Na a nickeket benéztem :D ez van.

Előzmény: Apus_ (45)
Apus_ Creative Commons License 2011.08.14 0 0 45

Ha teszem azt találkozol egy MLM-es cég képviselőjével, azt kényszer hatása alatt teszed, vagy önszántadból?

Előzmény: Törölt nick (42)
Apus_ Creative Commons License 2011.08.14 0 0 44

Nem kellett regisztrálnom, megvan régóta a nick-em.

Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.13 0 0 43

Ezért regisztráltál egy uj nicket hogy ezt elmondhasd ?

Előzmény: qpaqpa (41)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.13 0 0 42

Azert mert az MLM-est nem tudod kikapcsolni.

Előzmény: qpaqpa (41)
qpaqpa Creative Commons License 2011.08.13 0 0 41

Bejött a szolgáltatás. Röviden ennyi. Kis cégem van, a vezetékes számla 30 helyett 2e. Szerinted? Ha kéred, meg is mutatom a számlákat szívesen. Aki sokat hív vezetékesről vezetékest, annak megéri. Aki nem, annak nem. Döntse el mindenki, hogy szüksége van-e rá. Egyébként: miért rosszabb egy mlm-es ismerős, mint a sok hülye reklám a tv-ben?

 

Ha bövebb infó kell: kelo . acnrep . com (szóközök nélkül...)

Előzmény: liliana01 (36)
salvias Creative Commons License 2011.08.12 0 0 39
salvias Creative Commons License 2011.08.12 0 0 38

Közben egy Magyar blogger oldalát is megtaláltam aki szintén leírta a tényeket mire az ACN levetette a a postját! Tehát nem megcáfolja hanem takargatja a valóságot!

salvias Creative Commons License 2011.08.12 0 0 37

Kanadában 2002-ben, Ausztráliában 2004-ben, Montana államban 2010-ben bíróság elé kerültek az ACN tiltott piramisjáték és csalás vádjával. Érdekes módon mindhárom esetben rendkívül rövid idő alatt megalapozatlannak találták a vádakat és szinte azonnal titkosíttatták a per iratait. A kényes információk miatt sértette volna az ACN érdekeit, hogy napvilágra kerüljenek ezek.

A 2000. június és 2001. november közötti mért időszakban 135 visszaélést jelentettek az ACN-nél. 22 esetben megrendelés és értesítés nélkül tettek át fogyasztókat kedvezőtlenebb díjkategóriába.  81 esetben jelentősen túlszámláztak, 32 esetben pedig törvénysértéseket követtek el (Pennsylvania §54, §56, §57, §52)

2007-ben Franciaországban csaló, hamis és rosszhiszemű fogalmazásért és reklámozásért 15000 EUR büntetést szabtak ki.

 

Ferdítik az adatokat is.

A Nexera.com listájában valóban a 3. helyen szerepel az ACN. Azonban ez nem a rendszert méri, hanem pusztán a honlapjának a látogatottságát. 

Az MLM Business News rangsorában nem került be a top 40-be.

Az MLM Rankings listáján a 80. helyen van.

Miért kínálja egyediként a hálózaton belüli ingyenes telefonálást? Pl a I_IPC-nél 500 Ft-os havidíjért hálózaton belül ingyen lehet telefonálni.

Játékelméleti tanulmányok szerint a siker esélye kb 15-20000:1, mivel a jólétet nyújtó fizetéshez legalább 1000-1500 beszervezett ember kell. Ha a statisztika alapján kiemelkedő, 10 %-os sikerrátával kalkulálunk, akkor is legalább 10-15 ezer emberrel kell beszélni róla. Ez lényegében lehetetlen, mivel ahogyan nő a tagok száma, egyre többen próbálják beszervezni az adott mennyiségű embert.

A megkérdezett "ügynök" először tagadta, hogy csak akkor tudnak az energia szektorban tárgyalóképes pozíciót kiépíteni a szolgáltatók felé, ha meglessz hozzá a tömeg majd később ő példálózott vele. A jelenlegi törvények alapján nem fog tudni nagyot lépni az energia szektorban. A magán szektorban nagyon szűk a differencia ahol eltérhetnek pl. a gáz ár képzésben.

A telefonjukat saját fejlesztésként hírdetik holott egy Kínai cég terméke bárki megvásárolhatja olcsóbban mint Ők kínálják.

Ma amikor a vezetékes telefon leálldozóban van és mindenki a mobilizáció felé halad szerintem bitaság beruházni egy ilyen drága készülékbe. Arról nem is beszélve, hogy interenetes előfizetés szükséges a telefon használatához és megfelelő sávszélesség.

A mai világban szinte minden háztartásban van számítógép és az ingyenes $kype-al tökéletesen lehet telefonálni.

Azokban az államokban ahol törvény tiltja a pilótajátékot ott jön elő az ACN ezekkel az MLM/DirektM termékekkel, szisztémával.

Nagyon drága a belépési díj, a készülék stb.

Kis google kereséssel hamar megtaláljátok Ti is: http://en.wikipedia.org/wiki/ACN_Inc.

Rengeteg külföldi fórumon panaszkodnak rájuk. És ami az egyik leglényegesebb!

Apró betűvel ott van a szerződésen, hogy az ACN bármikor módosíthatja a szerződést és Te semmit nem tehetsz ellene mert aláírtad! Tehát akár a duplájára, triplájára emelheti a díjcsomagodat és jogosan!

Jelenleg az a duma, hogy szervezz be magad alá 20-25 embert. A jelenleg aktív ügynökök álltal maguk alá beszervezett emberek közül szinte mindegyik a franchise -ot vásárolta meg tehát maguk is ügynökösködnek, hogy barátaikat, családtagjaikat, ismerőseiket beszervezzék és mihamarabb visszakapják a pénzüket ezálltal fenntartva annak a valószínűségét, hogy a barátságok megszűnnek mivel lehet, hogy a másik nem tud beszervezni embereket.(ilyenkor indul a rohanás a közös ismerősök mihamarabbi felkereséséért)

Vagyis magáért a telefonért és a szolgáltatásért nagyon kevesen lépnek be eme csodálatos rendszerbe, mindenki a piramis rendszer kiépítésének reményéért lép be. Mindíg van egy új cég aki így vagy úgy, de megpróbál egy piramisjátékot elbújtatva meghonosodni Magyarországon tönkretéve ezzel sok embert. Mindíg az elsők járnak jól amíg a hatóságok fel nem figyelnek ezekre a cégekre. Emlékeztek az ilferro kft-re? Az is így kezdte és sorolhatnánk még.

Vannak jó tarifa csomagjaik nem tagadás de ezt már más is felfedezte Magyarországon. Ott van a Kék Cégcsoport Kft.http://www.kekcegcsoport.hu/index.php Magyar és évek óta megvan. Minek nekünk egy külföldi hiteltelen cég. Mielőtt rámakasztanék nem vagyok Kék Cégcsoport tag se ügynök, de régóta tervezem a telefonom odavinni. Teljesen véletlenül 2 héten belül ketten is szóltak, hogy nézzem, hallgassam meg az ACN előadást majd a google segítségével felkészülve mentem az előadásra ahol szegény ügynököt a feltett kérdéseimmel és tényeimmel teljesen leoltottam és a jelen lévők közül senki nem szerződött le.

 

Ezek után mindenki maga döntsön jó belátása szerint. Remélem sokaknak nyújt ez a post segítséget főleg az Angolul nem tudóknak a józan döntésében.

liliana01 Creative Commons License 2011.08.12 0 0 36

salvias írta: „ „Gyakorlatilag egy MLM vagy Direkt marketing mőgé bújtatott pilótajáték szisztéma.”

Engem ez a része nem érdekel.

A telefon szolgáltatásukat venném igénybe , ha !

 

A döntéshez  várom a felhasználók tapasztalait.



mmp írta „Nálunk már többször előfordult, hogy nem lehetett hívást kezdeményezni, és mi sem voltunk elérhetők.

A kis doboz újraindítása után helyreállt a rend. Ha lesz egy kis időm bejelentem.”

mmp ez azt jelenti, hogy különösebb technikai támogatás nélkül ( ügyfélszolgálatnak bejelentés, stb…) saját magad el tudtad hárítani a hibát?  Milyen gyakran fordult ez elő? Mert minden telefonálás előtt nem szeretnék bűvészkedni.

Mennyi ideje használod az ACN-t. Pontosan mit használsz?

 


salvias  írta: „Sorozatos bírósági perek, eljárások a cég ellen. Becsapja ügyfeleit, túlszámláz, átteszi magasabb díjcsomagba az ügyfeleket az engedélyük nélkül stb. stb.”

Salvias pontosan az előzetes tájékozódás miatt indítottam a topikot.Amit írtál annak hol lehet utánanézni?


 

A  magam részéről összevetettem az T Hoppá és ACN adapteres megoldását. A videotelefon jelenleg nem érdekel.

 

T -nél 24 hónap 2990 Ft/hó ( TV-t és internetet nem velük oldom meg ), az ACN-nél 12 hónap 1990FT/hó.

T-nél nincsen beruházási költség, ACN-nél egyszeri 12 ezer Ft, ez egy év alatt bejön a havi díj különbségből a T-hez képest.

Utána az ACN az olcsóbb.

 

DE mi történik pl. a hűségidő lejárta után ?

 

Anno a T-nél volt net előfizetésem, a hűségidő után pikk-pakk listaáron számláztak  sokkal többet, nem volt lehetőség újabb kedvezményes díjra, hűségidővel sem. Meg is váltam tőlük.

 

A T Hoppá listaáron közel 4500 pénz/hó. A jelenlegi előfizetésem ennek majdnem csak a fele.

ACN-nél pedig nem tudom mi van a  hűségidő lejárta után.

 

24 hónapot meg elég soknak tartok , mivel ennél rövidebb id alatt is  jelentős változások szoktak történni a díjak terén ( általában lefelé).

 

A legnyomósabb érv a havidíj. De ez nem minden. Nem mindig a legolcsóbb a legjobb.

A szolgáltatás egyéb körülményei is fontosak ( számomra legalábbis).

 

zetor01 Creative Commons License 2011.08.11 0 0 35

Ez az információ honnan van? Mennyire hiteles?

Előzmény: salvias (33)
zetor01 Creative Commons License 2011.08.11 0 0 34

Érdekes, hogy egy leáldozóban lévő szolgáltatás tipus elérte Mo-t is. Vezetékes szolgáltatás csak meglévő vezetékesre, olcsó mobiltelefonálás csak androidos telefonra. Emellett mobilon is elő kell fizetni internetcsomagra (nem is akármilyenre) mert a letöltött tárcsázó program hívás közben adatforgalmat generál. Biztos, hogy megéri?

 

És tényleg, amikor itt az androidos vagy skype képes lcd tv ingyen videotelefon szolgáltatással, akkor kinek kellhet egy asztali videotelefon? A legtöbb (túlnyomórészt ingyenes) csevegő kliens ingyen videotelefonál, vagy hív bárkit. Nyitott szemmel kell járni, és kihagyni azokat a szolgáltatásokat amire nincs szükségünk.

 

Nyilván az értékesítők csak egy adott szolgáltatást látnak, viszont ezt elérhetjük máshogy is. Biztosan nem mindenki született informatikus vénával, de érdemes jól körülnézni.

 

A T-nél ugyanígy megvan a gázenergiás kedvezménycsomag, ahol a forgalmunk után kedvezményt kapunk a közműdíjakból.

 

salvias Creative Commons License 2011.08.11 0 0 33

FIGYELEM!

Mielőtt bárki csatlakozna az ACN-hez nem árt jól körül érdeklődni, körülnézni a céggel kapcsolatban! Sorozatos bírósági perek, eljárások a cég ellen. Becsapja ügyfeleit, túlszámláz, átteszi magasabb díjcsomagba az ügyfeleket az engedélyük nélkül stb. stb.

Gyakorlatilag egy MLM vagy Direkt marketing mőgé bújtatott pilótajáték szisztéma.

Zadom Creative Commons License 2011.08.06 0 0 32

Eről nem a szolgáltató tehet, hanem a számhordozás, de általában az ember nem vadidegen számokat hivogat, hanem akikkel folyamatosan kapcsolatban van, velük meg lehet tisztázni, hogy a 30-as hívószám valóban t-mobilos-e. Egyébként meg a 30Ft-os egyéb mobil díj se olyan veszélyes. (Hoppá díjcsomagról beszélek) Pl. az ACN-nél 59 Ft. 

Nem bántani akarom az ACN-t, én is voltam a legeljén a toborzóján, de messze nem olyan jó percdíjakon dolgozik szerintem. Bár az is igaz aki sokat telefonál külföldre,annak a rétegnek valószínű megéri.

Előzmény: anubisaa5 (15)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 31

oké, de nekem ilyen nem kell, nincs is, szerintem a telefonhoz semmi köze

Előzmény: Törölt nick (30)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 30

Az nem fix hanem dinamikus.

 

Irtatok egy ip cim problémát én irtam rá egy megoldást. Ha cserélődik az IPCIM akkor a kis routered ezt bejelenti a szolgáltatóhoz ahova regisztráltál és ott a DNS név mindig a te routeredre fog mutatni.

Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 29

Szerintem az nem erre való. Miért kellene fix domain név a telefonhoz? Bár én nem értek hozzá :).

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 28

Dyndns ?

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 27

Internetezni tudtam, elég volt a linksys dobozt újraindítani.

A technikai részletekhez nem értek, de lehet, hogy azzal nem tud mit kezdeni, amikor új IP címet kapok.

Lehet, hogy egy fix IP cím segítene?

Előzmény: mzperx71 (24)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 26

Újabb adalék, idézet a levelükből:

 

"A számhordozás szolgáltatásunk technikai okokból sajnálatos módon jelenleg nem elérhető. Kollégáink dolgoznak a kérdésen, amint a jövőben lehetővé válik a szervíz, azonnal értesítjük ügyfeleineket."

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 25

Az ACN-nek  olyan Tele2 szaga van ennek. ;) Most mondjam azt hogy okostelefonokra nagyon jó kis kliensek vannak amik gyakorlatilag ingyenesek, hisz minden SIM-her tartozik némi adatforgalom és ország világba telefonalhaszt ingyen velük.

 

N+1-edik próbálkozás.

Előzmény: mzperx71 (23)
mzperx71 Creative Commons License 2011.08.01 0 0 24

Valószinű az internet kapcsolatoddal van a probléma!

Előzmény: Törölt nick (21)
mzperx71 Creative Commons License 2011.08.01 0 0 23

Attól függ,hogy mivel foglalkozol!

Az lehet,hogy vonzó az 5000 perc lebeszélhetőség t-mobilos irányba de az csekély spórolásra ad lehetőséget,amit nyersz a vámon azt bukod a réven!

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 22

Az első befizetést csak hitelkártyával lehetett megcsinálni, és mivel nekem ilyen nincs, az üzletkötőnek utaltam át az összeget, és tőle vonták le.

Most pedig a havi díjat is tőle vonják, pedig az OTP-nél már több mint egy hónapja kértem a csoportos beszedést.

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 21

Nálunk már többször előfordult, hogy nem lehetett hívást kezdeményezni, és mi sem voltunk elérhetők.

A kis doboz újraindítása után helyreállt a rend. Ha lesz egy kis időm bejelentem.

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 20

Te csak egy dolgot nézel kiragadsz egy terméket a 3ból. MA mar 3playben vasarolják az emberek a szolgáltatásokat nem pedig egyenként. Ha 3-at vagy a telekomnál 4-es veszel (paletta) akkor mind a 4-ből komoly kedvezményeket kapsz.

 

Nem mondom hogy esetenként nem vonzó a külföldi hivás lehetősége de ma többet nyom a latban az 5000 perc letelefonálhatósága akár t-mobile irányba is. Nem kell előbb felhivni egyszer elég ha nem vagy biztos benne. Az emberek nem hivogatnak naphosszat vadidegen számokat.

 

Előzmény: mzperx71 (19)
mzperx71 Creative Commons License 2011.08.01 0 0 19

A hoppá díjcsomag 3490ft az 1 éves hűség nyilatkozatos ár!Az 1995-nél az 75%-kal több és kevesebb szolgáltatást nyújt!A videó telefon azért nem volt sikeres mert nem piacképes áron adták a 2550 az piacképes ár ugyan azért a pénzért kapsz egy extrát+43 országot tudsz hívni 4 ft kapcsolási díjért de vegyük azt hogy ez egy hagyományos telefon akkor is olcsóbb mint a hoppá díj csomag,jó persze ott lehet a t-mobilos számokat állítólag ingyen hívni csak előbb hívjál fel egy 80-as számot,hogy meggyőződj róla hogy t-mobilos e az illető mert számhordozás m iatt lehet pl.vodás is akkor meg 30ft/perc ez a trükk a csomagban, a fele beleszalad a csapdába!

 

Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 18

Mint mondottam a 3490 csak standalone ár tudtommal.

 

Sokévvel ezelőtt volt próbálkozás videotelefonnak kapcsolatban és eddig nem jött be senkinek. Nem hiszem hogy piachóditó lesz főleg hogy szinte mindenki a mobilitás felé halad.

Előzmény: mzperx71 (16)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 17

Az a 3490 azért sokkal kevesebb (is) lehet hisz nagyon sokan néznek TV-t illetve interneteznek.

 

3play-ben minden olcsóbb és törekednek arra a szolgáltatók hogy legalább 3 szolgáltatást egy helyről vegyél legyen az UPC DIGI vagy Telekom.

Előzmény: mzperx71 (5)
mzperx71 Creative Commons License 2011.07.31 0 0 16

A legtöbben nem szánnak rá időt és nem is jut eszükbe mert abban a hitben vannak hogy ingyen hívják a t-mobilos számokat hiszen abban a hitben tarják őket és sokan ezért választják ezt a díjcsomagot!Ezt különben jogilag csalásnak hívják!

 

Az ACN digitális és videotelefon szolgáltatása annyiban előnyös,hogy percdíjmentes külföldre is ill.van ingyenes 3-as valós idejű konferencia hívás!Valamint nem kell alkalmazást telepíteni hozzá nincsenek behívószámok saját proxy szerverrel rendelkezik!

A havidíj a hoppával szemben 1995 ft nem 3490 ft! A különbbségből 373 külföldi hívást tudok kezdeményezni percdíjmentesen!

A héten elindult a mobil alkalmazás is okostelefonokra kedvező tarifákkal https://www.acnmobileworld.eu/signup/HU/HUN/index.aspx

Előzmény: anubisaa5 (15)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!