Keresés

Részletes keresés

e_dora Creative Commons License 2004.05.26 0 0 359
hurrá bácsi, melyik is volt és ki az a nagyon szuicid orosz?
e_dora Creative Commons License 2004.05.26 0 0 358
szi, és én hová küldhetem a mennyit? sok 300k-s pic.

a live-ot még nem hallgattam, mert az mp3 volt.. de az audiok:

-----gyenge idegzetü müvészlelkek most vegyenek nagy levegőt, nincs bennem rossz szándék, mind1 rulez-----

szóval a NHT lemez csalódás volt. Kommerszebb, mint vártam, olyan "csináljunk trendi alter lemezt és akkor majd a rádióban is leadják meg dől a lé". Sarkitok persze!! de ez a main különbség: a Korai Demók milliószor jobb, hangulatosabb, közelebbinek érződik a születését létrehozó ihlethez, na, szóval nekem az tetszett, de nagyon!! meg a koncert persze!! tehát nincs szó romlásról, csak a lemez - a nászizé - szerintem kicsit erőlködősebb lett. A koraiakról A szél a kedvencem. De hogy visszatérjek a Nászht. fikázására :)) .. ami hiányzott: az összhang, arányok (értsd: keverés fos), kevés hegedű, szóló, hangulatelem, túl sok szinti (ilyen retro EU Kiadósan szólt), erős dob, nem állt össze, a gitár néha meg hát ööö.. penetránsan szól. A demóhangulattal együtt is összeforrottabb szerintem a másik CD. De "mind1", a fő, hogy végre hallgathatom orrvérzésig, hogy emlékezhessek arra a felemelő, életértelmét adó hangulatra, amit a koncert adott. Szal, demo 9 pont, NHT 7p (/10), nincs itt nagy baj, csak én fogalmazok feketefehéren. ;)
Rulez. Fan lettem.

Előzmény: hurráoptimista (357)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.25 0 0 357
Kiváncsian várom, várjuk!!! :-)

OFF
A képeket küldöm, a dvd-t még nem volt időm és energiám megnézni/meghallgatni. De nagyon köszi!

Előzmény: e_dora (356)
e_dora Creative Commons License 2004.05.25 0 0 356
hamarosan jelentkezem a Linz-München szakaszon ihletődött 3-lemezes kritikával :)...
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.25 0 0 355
Oké, semmi gond. :-)
Előzmény: valahanynevanaptarban (354)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.05.25 0 0 354
Akkor bocsánat, hülyeséget olvastam.
És nem is mondta senki, hogy rajtad múlik, ha elmarad.
Előzmény: hurráoptimista (353)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.25 0 0 353
??? Már hogyne lenne... Péntek, este 9, Kupola.

(A szombati Gödör marad el a Nulladikkal. Ha minden igaz, júliusban lesz - de ez nem rajtam fog múlni, mintahogyan egy elmaradt buli sem).

Előzmény: valahanynevanaptarban (352)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.05.25 0 0 352
Jól láttam Nulladik topikon, hogy nem lesz pénteken koncert?
Mert akkor esetleg elnézhetnétek az Asylumba bele...
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.24 0 0 351
Nem, nem vagy földbedögölve (paranoiásnak elég, ha én vagyok az, Neked nem kell:-) Csak leírtam a tényállást.
Előzmény: valahanynevanaptarban (350)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.05.24 0 0 350
Jajajajajjjj, földbe lettem döngölve?
Konstanntin ember amúgyilag csoporttársam volt első félévben, aztán úgy döntött, hogy nem kíván résztvenni a felsőoktatásban, de úgy láttam, hogy nem magyon akart megismerni. Mindegy.
A zenekart, ha nem is, engem azért idegesített, azt azért lehet, ugye? :-)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.24 0 0 349
Nos. Kedves valahanynevanaptarban, nagyon nem egy frekvencián pörgünk. De sebaj. Csak hogy tudd: büszkeségről szó sincs, csupán a jó hangulatomról írtam lejjebb. Baj ez? Büszkeség ez? Nem tudom, ez nem jó szó. Egyébként mindent szabad ami nem tilos, így csörgőzni is.

Ami a hosszúhajú cimborát illeti, ő Konstantin, a Dante Pokla zenekar tagja, valamint a Kupola szervezője. Nem tudom mi zavart benne, túl sok vizet nem zavart szerintem, legalábbis a tagok később sem fakadtak ki, hogy miért is ment fel a színpadra közéjük.

Tolerancia kérem! Hajnal 4-kor, berúgva ez a bőven belefér. Sőt...

Előzmény: valahanynevanaptarban (348)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.05.24 0 0 348
Kedvesa hurrá, azért én nem lenné olyan büszke, arra, hogy végigcsörgőzted az estét... :-)
Bár, ami igazából idegesítő volt, az a hosszúhajú cimbora színpadlátogatása volt a végefelé. Le kellett vón rugdosni onnan (de azért igaziból nem vagyok ilyen agresszív).
No, jó, tulajdonképp felhőtlenül szórakoztam. A repülőgépek is.
Köszönöm.
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.24 0 0 347
Ott voltál a Benczúrban??!?!? :-) Hogy nézett ki kegyed?

"kiváncsi lettem volna, hogy a Nevem hogy hat ."

Gyere el pénteken a Kupolába pénteken, este 9-re jáccik a brigád. Biztosan lenyomják a Nevem-et! Jössz?

Előzmény: ba-bylon (345)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.24 0 0 346
Szia Dóri,

Örülök, hogy jól érezted magad, tényleg köszi, hogy eljöttél! "orultem a remek tarsasagak is (kosz hurra)." - irulok-pirulok! :-) Tudod: amilyen az adjonisten...

Nem tudom meddig maradsz, de pénteken is lesz egy buli a Kupola Zeneházban, jóval emberibb időpontban, este 9-kor. Ha tudsz és van kedved, eljöhetnél. A most szombati buli még elborultabb volt, a fél 1-es időpont helyett kb. hajnal 3-kor (!!) játszott a Mind1, kb. 4-ig... És végig csörgőztem a dalokat, sőt még a színpadra is felmentem (köszi Benő! :-)).

Remélem tetszenek a korai demok is, nekem a szívem csücske azok a dalok.

Előzmény: e_dora (344)
ba-bylon Creative Commons License 2004.05.22 0 0 345
megvolt nekem is az első MIND1-közeli élményem. nem mondok újat, de örültem a felismerésnek, hogy mennyire jobb élőben a nagybetűs Zene. meg egyáltalán, vizuálisan is jobb ( gondolok itt például Miklós csípőmozgására , hogy mást ne mondjak).
még az Álmot meghallgattam volna live, meg a Nevemet, s a többi általam nem ismert dalt...
de így is el kellett viharzanom, sz'al még kicsit örültem is, hogy nem maradok le semmiről. kivéve persze a Nulladik Változatot, amit sajnálok.

jah, én nem depresszióztam (átlagon felül), hanem valami méla, s pironkodó félvigyor ült ki az arcomra - lehet , hogy az is a Bortól vót.

A cd-n szomorú hangvételű dalok ( Csillagok megállnak) élőben táncosak. kiváncsi lettem volna, hogy a Nevem hogy hat .
és érdekes volt a Mi ketten le-a-slágerzenével előadásban. vagy tán ráunt a Dalnok a saját nótájára? a Szlovákiában teljesen új hangzású volt számomra, nagyon teccett.

Nah, épp ebben a pillanatban lehet Koncert a Kupolában.

e_dora Creative Commons License 2004.05.22 0 0 344
Csak röviden szolék hozzá a tegnapi koncerthez, mert a csekely 3 ora alvas miatt nem latom a betüket.. Szal,
meglepett a jo hangzas a benczurban, orultem a remek tarsasagak is (kosz hurra). A tobbiben talan a 4. sörben oldódó deprimáltságom is közrejáchat, de a koncert vegere total transzba estem, és teljesen átjárt a zene fájdalommal vegyes gyönyöre (perverz?), és könnybe láb-adt arccal (jo kis képzavar) bámulva jelentettem ki olyasmiket, hogy "EZ AZ ÉLET ÉRTELME!" stb (hurra helyeselt), ami tán azért mégiscsak jobban igaz, mint a 42. Szoval nagyon tetszett, és köszi a lemezt is! (sajnos a mai bukira mar nem tok menni). A Mind1 nekem többé már nem "mind1". :)
Eördögh Creative Commons License 2004.05.21 0 0 343
olcsójános :-))
Előzmény: Búsulójuhász (342)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.05.21 0 0 342
Miféle zenész vagy te, vazze? Nekem egy ezres feldobja az egész estémet! :-))
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.21 0 0 341
Jóvanna... :-) Meg sem szólaltam.

"zenekarnak ezek a kóbor ezresek semmit nem számítanak"

Ebben nagyon tévedni tetszik!

Előzmény: Eördögh (340)
Eördögh Creative Commons License 2004.05.21 0 0 340
ne szólj be, a zenekarnak ezek a kóbor ezresek semmit nem számítanak, te meg berúgol belőle!

[:-)]

Előzmény: hurráoptimista (339)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.21 0 0 339
Naaaaa...
Előzmény: Eördögh (338)
Eördögh Creative Commons License 2004.05.21 0 0 338
hát ezt nem hiszem el, normális vagy? kétszer fizetni ki a menedzsernek ugyanazt az anyagot? simán átírom, a borítót lefénymásolod, pankság van!

(vedd meg este, persze, csak ne lássam)

Előzmény: valahanynevanaptarban (334)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.21 0 0 337
Oké...
Előzmény: valahanynevanaptarban (336)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.05.21 0 0 336
Bizony.
Előzmény: hurráoptimista (335)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.21 0 0 335
Milyet is? Korai demok, ugye?
Előzmény: valahanynevanaptarban (334)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.05.21 0 0 334
És, hozol nekem cd-t? Különben megintcsak irgum-burgum.
Előzmény: hurráoptimista (333)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.21 0 0 333
(Úgyhogy gyere csak el, különben akkor lesz irgum-burgum, ha nem jössz! :-)
Előzmény: valahanynevanaptarban (331)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.21 0 0 332
Nem a fenét nem lesz!!! Csak rontja az ázsiómat itten ez a Búsulókoma és adja a lovat Eördögh alá... :-) Lesz ma koncert. És lesz holnap is, 22-én a Kupolában, éjjel fél 1-kor (!). Illetve a jövő héten is 28-án pénteken, szintén Kupola, este 9. Aztán június pihi.
Előzmény: valahanynevanaptarban (331)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.05.21 0 0 331
Miért, nem lesz koncert? :-)
Irgum-burgum! (legfeljebb jól hoppon maradunk este.)
Előzmény: Búsulójuhász (330)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.05.20 0 0 330
Ne higgyetek neki...
:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!