Üdv tudsz valamit mondani mikor lesz rendelés legközelebb érdekelne a hobbex féle felsövezeték HO-ban vagy én itt labdába sem rughatok esetleg egy kis kiváltság mint alapito tagja ennek a topicnak :-)
Csíkoshátú!!! Nekd szól csak nem tudtam válaszolni mert nem járt a várakozási időm....Tehát ÍGY ez drágább mint a viessmann és talán a viessmann szebb is....Vagy ez nem így van????Van még valami ötleted?????
30 euro az eloszlik???vagy az csak a saját postaköltségen???Mert elég drága posta 18 euro a termék+30 euró x összeg a 3500 ból(mondjuk 1000ft)Tehát ha minden igaz kb 13-14000 ért kapok meg egy kb 5000 ft-s terméket....kicsit drága....így már nem éri meg sztem...de javíts ki ha rosszat mondok...
Tiszteletem! Eddig csendes szemlélője voltam a Társaságnak. Kérdésem az lenne, tud-e valaki segíteni jellegrajz ügyben? A kérdéses vontatmány: Négytengejes MÁV postakocsi zöldben, piros csíkkal. A rendelkezésre álló fényképek alapján a kocsi betűjelét nem tudom leolvasni. KöszöneTTel!
Jó lenne, de modell ügyben szvsz. várjunk a Gützolddal, amíg egy kicsit többen leszünk. Modellek esetében sajnos nem 4,50Euro a posta, mint a szervízanyagnál...
Tehát mikorra tervezed a BR 65.10 ügyletet? Vagy ennek most itt nincs jelentősége. Ha kell, akkor rendelek és majd egyszercsak jön. Az nem előny, ha többen rendelünk?
Ez nem így működik, legalábbis a Gützold nem, de a Tillig, és a Märklin/Trix sem. A 62.500Ft-os BR65.10 ára a műhely bruttó kisker ára, az alapján van számolva, amit a Gützold küldött nekem, viszonteladói árlistát.
"Én egy Gützold BR65.10-re pályázok, az olcsóbb, és hát AZ modell!" Nem vagy egyedül! A TT-s etalonnal már én is régóta szemezek. Ha minden jól megy és július közepén a kezemben a diplomám, akkor meglepem magam egy BR65.10-el.
Tudsz valamit erről a cégről(csak azért mert éppen felsővetékelés előtt állok legalábbis egy szakaszon..Érdekelne további info(ilyet bettinán keresztül lehet kapni???? Ja és a link (remélem most jó lesz):http://www.modelleisenbahn-haertner.de/hobbex_oberleitung_oberleitung_h0_-_bet
Kérek egy e.mailt, hogy mire van szükséged! Te leszel az ötödik, így már nem vészes a postaköltség! Persze, ha van BeTTina-nak H0-ás Hobbex-e. De visszaigazolják, ha nincs, akkor pech...
Nekem Csíkos mester ajánlotta a Hobbex-et. Ő BeTTina "ügyfél" úgyhogy szerintem őt keresd meg.
Buta voltam, mert előbb rendeltem meg a viessmann-t, mint ahogy vele erről beszéltünk volna, így már döcögött idefele a csomag.
Amúgy pedig most írtam a medikeres srácnak, hogy ugyan mi a fene van és lazán viszaírt, hogy már a múlt héten megjött a csomag - csak jól elfelejtettek kiértesíteni.
Én egy Gützold BR65.10-re pályázok, az olcsóbb, és hát AZ modell! Sajnálom, de a Deák féle rézmodelleket én egyből adnám át a Vecsés határában működő kisebbségi újrafeldolgozónak, elég jó a réztartalma, ott hátha ér valamit!:-)
Rákerestem erre a hobbex cégre!nagyon jó áron van tt-s felsővezetékrendszere:http://www.modelleisenbahn-haertner.de/hobbex_oberleitung_oberleitung_h0_-_betonmast_rechteckig.htm Miért ilyen olcsó kb.:4800 ft????Rossz a minősége???vagy mi? mert én veszem a drága viessmann-t..... :-( Erről érdekelne több infó tud valaki valamit lehet ilyet rendelni????
Sziasztok TT-sek lenne egy kérdésem lesz mostanában beTTinás rendelés?Érdekelne HO-s felsövezeték a hobbex tipusu tud valaki segiteni mert képet nem találok rola vagy ugyanaz mint a TT-s csak nagyobb?