Keresés

Részletes keresés

RnD Creative Commons License 2021.05.30 -1 2 2699

'A gyors középkezdésből Mérai Maja szélsebesen kapura vitte a labdát...sorry:)

 

Majánál mindig külön átnézem h jól írtam-e a vezetéknevét (van egy nagyon hasonló vezetéknév, egy betű különbséggel) de itt több betűre cseréltem..:)

Előzmény: RnD (2698)
RnD Creative Commons License 2021.05.30 -1 3 2698

NEKA—Vác: 29-25 (14-15)        május 23.

 

 

 

A NEKA legszebb reményei válhattak valóra ha a mérkőzés első húsz percében nem engedik h a Vác sokgólos előnyre tegyen szert, ami nagyjából az egyetlen komoly esély volt arra h az ellenfelük gond nélkül behúzza ezt a meccset (négy játékossal a három belső poszton szinte biztosak lehettünk abban h a vendégeknek a második félidőben problémáik lesznek….) A bogláriaknak végülis elég volt az első félidőben megfontoltan támadni, lassítani a játékot és mínusz két-három gólon belül maradni. (Ezt persze könnyebb mondani mint megvalósítani egy olyan csapatnál, ahol a játékosok hozzászoktak a gyors akciókhoz elöl és labdaszerzésekből/indulásokból eleve sok gólt lőnek..)

 

 

ELSŐ FÉLIDŐ

 

 

A mérkőzés első hazai támadását Farkas Johanna kiszorított helyzetből, felkanyarodás után jobboldalon egy kényszerlövéssel zárta, ebből a Vác azonnal megindult és rendezetlen védelem ellen Hámori Koni rögtön gólt is lőtt. A gyors középkezdésből Mayer Maja szélsebesen kapura vitte a labdát, de a ziccert Bukovszky védte, és a Vác megint nagyon hamar góllal válaszolt: Koni adott jobbkettőből hosszú és pontos labdát balszélre Szondi Zsófinak, aki nem hibázott (0-2 3. perc) Koni aztán lőtt jobboldalon még két gólt egy-egyezésből…..a másodikat a kilépő kapus, Magera Noémi védte, a labda magasan felpattant róla a kapu előtt, egy ideig senki nem látta hol is van – valahol a mennyezethez közel -  majd a kapus mögött a hosszú oldalon a gólvonal előtt ért földet és onnét került aztán a hálóba, igazi mázlista gól…..(2-5). De aztán a NEKA baloldali védekezése összekapta magát, Mérai Maja többször is egy-az-egyben levédekezte Konit, illetve Farkas Johanna – akit most nem cseréltek és ilyenkor ő a szélső védő – a jobbszélre szánt passzokat többször is időben megakadályozta.

 

 

A hazaiak elöl Johannával és Koronczai Petrával kezdtek, és persze Woth Vikivel jobboldalon. Petra remek góllal indított, középen nyolc méteren Lakatos Rita mellett ment be egyenesen a hatosig és onnét betalált, de aztán elbizonytalanodott – mint meccsek elején szinte mindig – és jöttek a hibák: kilenc méteren keresztbe futás közben elhagyta a labdát, középen hét méteren a védők előtt egy húzásnál rosszul passzolt oldalra, ebből Szondi Zsófi lőtt aztán indulásgólt (1-4) és balkettőből tűrhető helyzetből a kapusba püfölte a labdát (ami utána az oldalvonalon túlra pattant, így ebből nem lett különösebb gond…)  Ennek ellenére Kiss Szilárd úgy látta kockázatos lenne Petrát fent hagyni, és már a hatodik percben beállt helyette Kajdon Blani, aki azonnal góllal indított betörésből: nagyon könnyen ment be a hatosig a kilenc méteren álló Hámori Koni és Helembai Fanni között, akik itt egymástól három méterre álltak (Fanni középen Farkas Johannát vigyázta, ő persze ilyenkor azért van ott h elterelje a középső védő figyelmét arról h mi történik baloldalon) [3-5]

 

A NEKA játékosok mindenre kiterjedő figyelme remekül kiderül abból ahogy Koronczai Petra első labdavesztésére reagáltak: Woth Viki jobbkettőben azonnal megtámadta a labdát megszerző Helembait, ezalatt a többiek elkezdtek visszarendeződni. A balszélről  visszafutó Mérai Maja közben azt is szemmel tartotta mi történik váci oldalon és észrevette h a kilencesről Kácsor Gréta az ő oldalára passzol majd - három méterre előre - Koninak. Mivel Maja ott volt Koni mellett, ezért visszafordult és szemfülesen el is halászta a passzt. Így lett labdavesztésből pillanatok alatt labdaszerzés, köszönhetően a NEKA játékosok okos visszarendeződésének.

 

 

 

Kajdon Blani és Johanna betörésből csakhamar újból betaláltak, és a váciak is középről voltak eredményesek, először Kácsor Gréta majd beállóból Helembai Fanni (5-7 11. perc). Blani szuperül meglőtt passzából Maja lőtt klassz gólt balszélről (6-7 13. perc) ezzel szemben a váciaknál Diószegi Niki már a második helyzetét hagyta ki a másik oldalról – az elsőt Magera Noémi védte, most meg a felső kapuhálóban kötött ki a labda. Pályára került Aron Andrea, először a kiállított Kácsor Gréta, majd irányítóban Lakatos Rita helyett: neki ma nagyon nem ment a játék, mindjárt belemenéssel indított. Itt volt a bogláriak első lehetősége arra h átvegyék a vezetést, Kajdon Blani lőtt is egy gólt betörésből de ellépte, aztán meg a vonalon belül védekezte le + el is lökte a szélről befutó Szondi Zsófit, amiből persze hetes lett, és visszaállt a Vác kétgólos előnye (6-8 15. perc).

 

Hazai időkérés, majd egy egészen bizarr támadás következett. Mindjárt az elején Mérai Maja balszélről befutott középre Lakatos Rita és Kácsor Gréta (b3 és b2 védők) közé, de ott aztán nem történt semmi. Blani és Johanna inkább középről balra indították el a húzást, azaz Faragó Lucára játszották ki az akciót. A labda le is ment kétszer egymás után ziccerbe balszélre, Blani és Johanna összekapták a védőket ahogy kell, kialakították a helyzetet ahogy kell, de Luca persze beálló és nem szélső, ezért első alkalommal feljebb akart kanyarodni a labdával, ezzel persze a ziccer odalett, másodszor már rálőtte a kapura, de ez meg egy gyengén kivitelezett lövés volt a rövidbe, Bukovszky könnyedén védte…. ennyire látványosan ritkán hiányzik a szélső egy amúgy kétszer is sikeresen végrehajtott akció végén mint most itt. (És ha így van, miért futott be jobboldalra Maja…?)

 

 

Két gyors váci gól következett, mindkettő középről ismét, közte meg egy kapufára lőtt boglári indulás ziccer, és a Vác újra – úgy tűnt különösebb erőfeszítés nélkül – négygólos előnybe került (6-10 17. perc) Kajdon Blani baloldalon kilenc méteren elment Koni mellett, aki hátulról visszahúzta és az arcára is rátartott, ebből kiállítás lett. A következő támadásra Kiss Szilárd beküldte Kocsis Bettinát, 6-az-5 ellen két beálló volt fent, sikerült is négy váci védőt elvinni középre/balra, jobboldalon egyedül Szondi Zsófi maradt akibe Johanna….belement, ahelyett h jobbszélre passzolt volna. (Ilyet még nem is láttam tőle…)

 

A következő támadásnál aztán Juhász Gréta felhozta a labdát, nem sokat teketóriázott, lendületből kilenc méterről felugrásból óriási gólt lőtt, amire középről hét méterről Kácsor Gréta nem kevésbé nagy góllal válaszolt és ez egyben azt is jelentette h a NEKA az emberelőnyt nem tudta ’gólelőnyre’ váltani.  Maradt a négy gól különbség a Vác javára, a hazai támadások holtpontra jutottak (7-11 20. perc) De nem sokáig. Igaz, a következő boglári támadás is hosszú ideig tartott és nem sok jót ígért, de aztán szabaddobás után Johanna jobbkettőben ki tudott harcolni egy hetest (8-11).

 

A váciak kilenc méterre előretolt védekezése – amivel más csapatok annyira megszenvedtek – a NEKÁ-nak semmi gondot nem okozott, sőt, néha úgy tűnt kifejezetten illik ez a bogláriak játékához. Többször is elég volt annyi h közülük valaki elmenjen a kilenc méteren álló váci védő mellett, és utána a hat méteren összezáró két másik védőről lehúzza a labdát oldalra. A sikeres egy-egyezés kilenc méteren már eleve emberelőnyt jelentett a hatoson…. Ehhez persze kellenek olyan kiválóan cselező játékosok mint Farkas Johanna vagy Kajdon Blani.

 

 

 

Váci időkérés vezette be a félidő utolsó kilenc percét, ezt Kácsor Gréta ’zúgó kapufája’ követte középről hét méterről (Koni előtte bement zárni egyedül csak neki, bár belegondolva h Woth Viki eddig sem lépett ki Grétára ez már-már fölösleges luxusnak tűnt…) Ráadásul utána Magera Noémi hajszálpontosan indította Takó Vikit aki középen hat és fél méteren már várta a passzt – Szondi Zsófi lemaradt kicsit, nem tudta eldönteni h a labdát szerezze meg vagy inkább leütközze az induló szélsőt – így a zúgó kapufából könnyű NEKA-gól lett (9-11 22. perc)

 

 

A váci kezdősor a félidő végére elfáradt, ezért Szilágyi Zoltán hazardírozott és belső posztokra a Bárdy—Aron—Koni hármast küldte be. Bárdy Noémi beállítása balszerencsésen volt időzítve: a NEKA  nem sokkal előtte jött ki nyitott védekezésre, és most a fiatal váci balátlövő teljesen elveszetten bolyongott nyolc méteren a védők között, el is vették tőle a jv-k labdát, majd következett az újabb boglári indulásgól (10-11 24. perc). (Mindenesetre Bárdy helyett azonnal visszajött Kácsor…) Ezután Koni percei következtek: felállt fal ellen először remek asszisztot adott középről balszélre Szondi Zsófinak majd jobbkettőben le-egy-egyezte Kajdon Blanit nyolc méteren és utána a hatosról betalált (itt Szabó Laura ügyesen elvitte a boglári b3 védőt jobbra, ezért Konira nem tudtak felzárni…) [10-13 25. perc] Nem sokkal később balkettőben is be tudott menni a vonalig és ott sem hibázott. De a NEKA most már rögtön válaszolt: először Vámos Míra lőtt  gyors középkezdésből mintaszerű gólt, a visszafutó Szabó Laurát és Diószegi Nikit könnyedén maga mögött hagyva (ezt a gyors középkezdést tanítani fogják….), aztán a jobblövőbe váratlanul becserélt és teljesen friss erőnek számító Koronczai Petra zúdította a labdát a kapuba jobboldalon, egy nem kevésbé mintaszerű villámgyors betörés végén.

 

 

Az utolsó három percre a váci játékosok elkészültek erejükkel teljesen, a labdafelhozatalban és a támadásaikban alig volt már dinamika. Egyetlen harcképes és gyors játékosuk maradt, Aron Andrea, de ő meg jobbkettőben ziccerben nem tudta elkapni Kácsor Gréta középről lehúzott - igaz nem passzolt hanem ívelt, ezért mozgásban nem könnyen levehető -  labdáját. A boglári egyenlítés nem is váratott magára: két gyengébb próbálkozás után Woth Viki vette kézbe az irányítást, adott két szuper asszisztot, egyet balszélre, egyet jobbszélre, Vámos Míra és Kukucska Viki nem is hibáztak (14-14). Egy váci támadásra volt még idő, Aron helyett most már Lakatos Rita volt fent elöl, a hazaiak kiválóan védekezték, kiléptek és odaértek mindenkire, aztán a végén mégsem: Lakatos Ritát nem sikerült leütközni időben bár hárman is ott voltak előtte, szélen Szondi Zsófi teljesen szabadon kapta a labdát és a félidő utolsó másodpercében betalált (14-15). Ezzel a Vác fejezte be előnnyel az első harminc percet, de a játék alakulása nem ígért hasonlóan jó folytatást a vendégeknek a következő félidőben.

RnD Creative Commons License 2021.05.30 -1 3 2697

MÁSODIK FÉLIDŐ

 

 

 

És valóban, a szünet után a NEKA mindjárt három gyors góllal indított: Mlinkó Zsófi felkanyarodás után nyolc méterről nem annyira felugrásból mint inkább előre ugrásból, Kajdon Blani középről betörésből, Vámos Míra balszélről talált be. A másik oldalon ezzel szemben először Diószegi Niki majd a helyette gyorsan becserélt Pálffy Anna hagyott ki egy-egy ziccert. A hazaiak előnye akár három gól is lehetett volna: Kácsor Gréta labdájába Woth Viki középen felugorva bele tudott ütni, majd utána a földön meg is szerezte - mindezt szinte egy mozdulattal - majd Kajdon Blani hajszálpontosan indította vele a hatoson Kukucska Vikit, de ő a kapufát találta telibe.

 

 

Szilágyi Zoltán rögtön időt kért, mert „égett a ház” (17-15 33’47”) és aztán még vagy másfél percig állt a játék, pályát kellett törölni. Ez úgy tűnik elég volt ahhoz h a NEKA kizökkenjen a ritmusból, mert a Vác pillanatok alatt lőtt három gólt: Aron Andrea jobboldalon a kettes védő fölött, utána meg Diószegi Niki jobbszélről talált be (ezen a meccsen először és utoljára…) Mindkét gól Mérai Majáról ’esett’, aki rögtön le is került a pályáról, beállt helyette Vámos Míra. Ő már nem sokat tétovázott, amikor Hámori Koni hat méterről megint jobbszélre akart passzolni elölről full frontálisan leütközte és kész… Ezután Koni átjött inkább baloldalra, itt Faragó Luca és Woth Viki védekeztek, méghozzá olyan jól h látva ezt Koni és Kácsor Gréta egyidőben fordultak vissza előttük hét méteren és ugyanezzel a lendülettel egymásnak is ütköztek. Rövid zavar támadt, de aztán Koni kihozta a labdát a védők közül, leadta balszélre és onnét Szondi Zsófi betalált (17-18 37. perc)   

 

 

Elöl a Vác az időkérés után visszaállt védekezni hat méterre – nem teljesen, ketten azért maradtak elöl, de a többiek ha mozogtak is,  hamar visszahátráltak a vonalig -  így a boglári játékosok már nem tudták le-egy-egyezni őket nyolc méteren és az új helyzetben kicsit tanácstalannak tűntek, több technikai hibát is elkövettek. De a NEKA védekezése továbbra is nagyon jól működött, és ha mégsem, akkor Gercsó Nórin akadtak el a váci támadások. Tőle most már bravúrokat is láthattunk: a kapuelőtérbe középen berobbanó Aron Andrea bombáját, Diószegi próbálkozását jobbszélről, Helembai Fanni lövését beállóból és Koni ziccerét jobbkettőből mind-mind kivédte. Elöl az újonnan beállt Farkas Johanna harcolt ki hétméterest, de ezt meg Bukovszky védte. Így aztán a félidő közepére visszaállt a döntetlen, egyik csapat sem bírt a másikkal (19-19 45. perc)

 

A váciak újfajta védekezése ellen ki kellett találni valamit, erre alkalmasnak tűntek az átlövések a távoli zónából. Ezért Kiss Szilárd pályára küldte újra Koronczai Petrát, de egy rontott lövés és egy technikai hiba után le is kapta megint. Kétbeállós játékkal is próbálkozott, ilyenkor szélen mindig több a hely és Woth Viki lőtt is egy klassz gólt baloldalon a védők mellett bekanyarodva, majd Viki felkanyarodás után középről átlövésből is betalált (21-20 49. perc) A boglári csapatba visszaállt Mérai Maja, akiről mindjárt két gólt lőttek a váciak: először Helembai Fanni mozgott be mögé a hatoson és kapott labdát amíg ő hét méteren Konit próbálta elérni, aztán meg Kácsor Gréta tudott mellette átlövésből betalálni. (Maja ütköző faultokban nagyon jó, elővételezésben kevésbé….) Visszaállt a döntetlen (21-21 49. perc) de nem sokáig: Farkas Johanna indult meg előre kilenc méteren nagyjából középen, Kácsor Gréta mellett könnyedén ellépett, Aron Andrea – aki közben Blanit figyelte –  későn zárt vissza jobboldalról és Johanna az ilyen helyzeteket nem hagyja ki (21-22).
Blani persze ilyenkor azért van ott h elterelje a középső védő figyelmét arról h mi történik baloldalon….lásd fent:)

 

 

Tíz perccel a meccs vége előtt hazai időkérés következett. Aztán újra kezdődött a játék, Johanna támadásban elhagyta a labdát de a Vác már meg sem próbált gyorsan felérni a boglári kapu elé, felettébb komótosan jöttek fel a kilencesig, és most Aron Andreától láthattunk egy belemenést. Ez így együtt nem sok jót ígért: a vendégek jól láthatóan elkészültek az erejükkel, Szilágyi Zoltán próba-szerencse alapon beküldte Bárdy Noémit, most már harmadszor, de a váciak magas balátlövője – ahogy korábban is - elveszetten mozgott a gyors boglári játékosok között. Koni egyik keresztpasszát nem is tudta elkapni, vissza is került rögtön a kispadra, jött helyette az alig egy perce lecserélt Aron Andrea (a kapkodás a váci kispadon egyre szembetűnőbb lett…) Helembai meg tudott szerezni egy keresztpasszt és indulásból betalált, de gyors középkezdésből  Farkas Johanna azonnal válaszolt erre. Demoralizáló helyzet… Majd Kácsor Gréta vállalta magára h megmenti a meccset a Vácnak, lőtt is egy gólt középről felugrásból, lőtt még egyet, ezt a kapus védte és aztán kiállították mert Johannát egy-egyezés után a mezénél elkapva visszahúzta…(25-23 55’28”). Kácsor már nem is jött vissza, beállt helyette….Bárdy Noémi.

 

 

Négy perc maradt még, emberhátrányban Koni labdát szerzett, Helembai indult vele, betalált megint, de ezzel a Vác el is lőtte minden puskaporát. Helembai még egyszer eredményes volt felállt falnál beállóból – Woth Vikit már egy ideje védekezésben cserélték, ezért középen könnyebben lehetett helyzetbe kerülni – de az igazán parádés játékot a mérkőzés végén a NEKÁ-tól láttuk: Vámos Míra húzás után balszélről, Woth Viki középről betörés végén átlövésből, Kajdon Blani nyolc méterről egy talpról kapura bombázott labdával talált be. És Farkas Johanna kilenc méterről felugrásból olyan gólt lőtt, ami bármelyik átlövőnek is dicséretére vált volna. Éppen ahogy ez a meccs is dicséretére vált az egész boglári csapatnak akik magabiztos játékkal, négy góllal múlták felül neves ellenfelüket (29-25).

 

 

 

 

Kicsit meglepően hangzik talán, de ezen a meccsen egyértelműen a NEKA számított esélyesebbnek, hazai pályán, hosszabb kispaddal, sokkal jobban felkészített cserejátékosokkal. Mindössze okosan, taktikusan kellett h játsszanak, a támadásokat nem volt szabad elsietni, pláne az első félidőben. (A kiváló védekezést már mondanom sem kell, a NEKA tavaszra az NBI egyik legjobban védekező csapata lett.) Aztán már csak meg kellett várni h az ellenfél kezdősora elfáradjon, és ez most jóval hamarabb, már a szünet utáni első percekben bekövetkezett. (Ebben persze közrejátszott az is h a váci csapat már a második meccsét játszotta ezen a héten…)

 

A vendégek is tudták hogy győzelmi esélyeik csak akkor lehetnek ha a mérkőzés elején sok góllal el tudnak menni. Mint mindig, most is Hámori Koni adta meg az elején a támadások irányát és dinamikáját: az első tíz percben három gólt lőtt, két asszisztot adott, a 7-4 váci vezetéshez öt gólt ő hozott össze ezen a meccsen is. Amikor Konit elkezdték levédekezni, a támadás befejezések átkerültek középre, Kácsor Gréta, Aron Andrea és beállóból Helembai Fanny volt innét eredményes. Így megmaradt a négy gól előny a huszadik percig (11-7) …és aztán már nem sokáig.

 

A szünet előtt újra csak Koni tudott hozzátenni a játékhoz: lőtt három gólt (az egyiket visszafújták szabaddobásra) és adott egy asszisztot balszélre. Egyértelmű volt h egy játékos nem tudja majd a Vácot révbe vinni: a második félidőben Koni már nem lőtt egy gólt sem, viszont kiváló labdákat adott ziccerbe jobbszélre, ahogy mindig. De a négy szélső helyzetből három kimaradt, a korábban teljesen megbízható Diószegi Niki ma csődöt mondott és a cseréje, Pálffy Anna sem volt jobb…(1/7 lőttek ők ketten erről az oldalról).

 

 

A 40. perc után Gercsó Nóri elkezdett védeni a boglári kapuban és utána már csak idő kérdése volt mikor omlik össze a váciak ellenállása. Szondi Zsófi, aki a mérkőzés első felében öt gólt lőtt szélről most már helyzetbe sem került, Kácsor Gréta és Aron Andrea elöl inkább tétova mozgásukkal és belemenésekkel vétették észre magukat. Lakatos Rita szinte csak védekezésben kapott szerepet és ott nem volt jó: ezzel szemben amikor néha fent maradt elöl, szinte mindig láttunk tőle kapura veszélyes akciókat (asszisztokat leginkább). Lehet, célszerűbb lett volna támadásban fent hagyni és védekezésben cserélni….? Az utolsó negyedórában már csak Helembai Fannit lehet dicsérni, az ő erőnlétével nem volt semmi gond, a végjátékban a hat váci gólból négyet ő lőtt, indulásoknál és felállt fal ellen is lehetett rá számítani.

 

Elöl a Vácnak az irányító- és a két lövőposzton három emberrel kellett volna megnyernie ezt a meccset (Koni, Kácsor Gréta, Aron Andrea), ez nyilvánvalóan lehetetlen küldetésnek bizonyult. A helyzeten az sem segített h Szilágyi Zoltán igencsak furcsán állt hozzá a cserékhez: beküldte, aztán az első hiba után azonnal lekapta őket. (Így járt Bárdy Noémi, Aron Andrea és jobbszélen Pálffy Anna is.) Ez a kapkodás sem a csapatnak, sem a játékosok önbizalmának nem tett jót és az h a cserék ilyen keveset tudnak hozzá tenni a játékhoz felvet más, komolyabb kérdéseket is… Az idei szezon nagy tanulsága hogy egy kezdősorral nem lehet egy egész bajnoki évet sikeresen lehozni. (Persze ezt már a szezon elején is tudni lehetett, Szilágyi mégsem tett ellene szinte semmit.)

 

 

A NEKA ezzel szemben április-májusra igazi csapattá formálódott: a kulcsjátékosok remek formában játszanak és a többiek is mind-mind hozzá tudnak tenni ehhez…. Gyors játékban, indulásokban/indításokban, felállt fal ellen, húzásokban és egy-egyezésekben egyaránt nagyon jók, támadásban ötletesek és kreatívak, ráadásul kiválóan, sok mozgással és az ellenfelet bátran leütközve védekeznek. Minden helyzetre találnak megoldást (ami korántsem mondható el valamennyi NBI-es csapatról…) Úgy tudtak nyerni egymás után négy meccset hogy a jobbszélső posztot gyakran fel kellett adni, és a kapuban sem számíthatnak kiváló, inkább csak megfelelő teljesítményre. (Bogláron nem Arenhart vagy Triffa véd…) De így is megoldják. Öröm nézni h milyen szuper csapat lettek így a bajnokság végére, csak az a szomorú hogy a következő évben már nem lesznek…

szabopalesz Creative Commons License 2021.05.30 0 0 2696

Siófokon a meccs elején elbúcsúztatták a távozókat. Tomori nem volt köztük.

codi1993 Creative Commons License 2021.05.29 0 1 2695

Könyörgöm ne menjen masodosztályba.  Első két csapat kivételével barhova beferne. 

Előzmény: RnD (2694)
RnD Creative Commons License 2021.05.29 -3 4 2694

Kukely Anna 7/11 mezőnyből. Klassz:)

 

Játékidő 52 perc. És a végén is jól bírta:)

RnD Creative Commons License 2021.05.29 -4 4 2693

"Egyikőjük számára se volt igazán tétje a meccsnek....eléggé komolytalan lehetett...."

 

A Békéscsabának legalább pozitívan fejeződik a szezon. Remélem senki nem sérült meg.

Előzmény: Fradista Utazó (2683)
Taliga007 Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2692

Rajtam kívül ezek szerint... :) Köszi, így már értem.

Előzmény: Fradista Utazó (2691)
Fradista Utazó Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2691

Az MTK nem fog indulni. És ezt már mindenki tudja. 

Előzmény: Taliga007 (2687)
van_Persil Creative Commons License 2021.05.29 -1 1 2690

Én csak a végén hallgattam, az Öszi a végén már majdnem sírva közvetített, a lefújás után a békéscsabaiak úgy ünnepeltek, mintha továbbjutottak volna valami kupában, számukra, a lelküknek fontos meccs lehetett, még ha nem is számított sehova.

Előzmény: Fradista Utazó (2683)
Bamberg58 Creative Commons License 2021.05.29 -1 0 2689

Tétre, helyre, befutóra:))

Előzmény: hatosfalat (2685)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2688

Igen, így 29 pontjuk lehet, az MTK-nak meg 30 van...

Előzmény: Taliga007 (2687)
Taliga007 Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2687

A Siónak miért nem volt tétje? Hatodik helyett így hetedikek lesznek (-4pont), ezzel lecsúsztak a kupaindulásról, nem?

Előzmény: Fradista Utazó (2683)
Fradista Utazó Creative Commons License 2021.05.29 -1 0 2686

Jah, értem. Na, az lehet. 

Előzmény: hatosfalat (2685)
hatosfalat Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2685

Egyikőjük számára se volt igazán tétje a meccsnek

 

Vagy éppen volt nagy tétje egy csabai győzelemnek...

Előzmény: Fradista Utazó (2683)
Taliga007 Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2684

A fontos középső emberek ott voltak, balszél nem, Szikora nem...

Előzmény: nicko (2682)
Fradista Utazó Creative Commons License 2021.05.29 -1 0 2683

Egyikőjük számára se volt igazán tétje a meccsnek. Nyilván én se láttam, de eléggé komolytalan lehetett :-)

Előzmény: van_Persil (2680)
nicko Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2682

a félidei eredményből sejthető volt a 0 védekezés. 

igaz azt se tudom kikkel állt fel a Siófok.

Előzmény: Taliga007 (2681)
Taliga007 Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2681

Nem történt (34-37)...

 

37 gólt dobott a Békéscsaba!!!

 

Előzmény: van_Persil (2680)
van_Persil Creative Commons License 2021.05.29 -1 0 2680

A Békéscsaba idegenben megveri(!) a Siofokot, hacsak nem történik valami csoda az utolsó 4 percben.

nicko Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2679

Siófok - Békéscsaba félidőben 

  17-20

RnD Creative Commons License 2021.05.29 -7 7 2678

"Pál Tamara nagy valószínűséggel gólkirály lesz 179 góllal..."

 

Így van. Vova mindent megtett az utóbbi két hónapban h Tami minél kevesebb gólt lőjön, de még neki sem sikerült ezen változtatni. 

Előzmény: Trombozis4 (2672)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.05.29 -1 1 2677

Ki vagy te, hogy itt megszabd a dolgokat?

Előzmény: RnD (2659)
Trombozis4 Creative Commons License 2021.05.29 0 1 2676

Bölk és Malestein kiváló igazolások voltak a Fradinak, úgy gondolom, hogy ők ketten F4-os csapatokban is kezdők lehetnének. Mind a ketten jó teljesítményt nyújtottak az idényben és a Fradinak jó hír, h jövőre is maradnak. Hosszútávon azért nem lesz egyszerű megtartani őket.

Előzmény: Tonio 2.0 (2675)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2675

A Lokinak még két meccse van, Kovács Anna 25 góllal van lemaradva Páltól. Elvileg utolérheti, de nem valószínű.

A Fradiból Malestein 136 gól, Bölk 126, Klujber 101. Bölk valamennyi gólját akcióból lőtte!

Előzmény: Trombozis4 (2672)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.05.29 0 0 2674

Köszi, Sanyesz!

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (2673)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2021.05.29 0 2 2673

Gratulálok a Bajnoki címetekhez!

Előzmény: Tonio 2.0 (2670)
Trombozis4 Creative Commons License 2021.05.29 0 1 2672

Pál Tamara nagy valószínűséggel gólkirály lesz 179 góllal, hacsak Walfisch nem lő az utolsó meccsen 19-et. Ez utóbbira azért viszonylag kicsi az esély.

Előzmény: RnD (2666)
jamaica2 Creative Commons License 2021.05.28 0 1 2671

Lehet rosszul látom, de mintha Lucán 10 kg súly többlet lenne. Mondjuk Szabó Laurán szeptemberben 20 kiló többlet volt, ennél Lucus kevesebb többlettel próbál tevékenykedni.

Előzmény: RnD (2666)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.05.28 0 0 2670

Köszi! :)

Előzmény: Isthy1 (2669)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!