Én már a kérdést sem értem. Vannak ugye a könyvjelzők, meg az eszköztárak, köztük van Könyvjelző eszköztár is, eddig oké. De eszköztár könyvjelzőzésről eddig még nem hallottam.
Firefoxot használok, és mostanában mindig a Neusearch jön be kezdőlapnak. Hiába állítom át az about:config-ban, a firefox kezdőlap beállításokban.. semmi sem változik.. vírust is írtottam már számtalanszor, de semmi. a malwarebytes anti-malware-t (teljes verzió) és az ashampoo winoptimizer 12(teljes verzió) -t használom.. hogyan oldhatom meg a problémát? rendszervisszaállításra gondoltam, de nem lehet régebbi időpontra állítani, csak pár nappal ezelőttire..
Persze mindez Firefox alatt, ahogy látszanak is az első képen annak a jellegzetes ikonjai. Csak sajnos a megoldásra nincs ötletem. A verzió mellesleg 45.0.
Üdvözletem! Kérnék segítséget. Mozilla firefox böngészőben megnyitott gmail-es postafiókomból nem tudok kilépni, mert a jobb felső sarokban ha rákattintok a nevem logójára, nem nyílik meg a kilépési lehetőség. Hogyan tudok kilépni? Chrome-ban nincs ilyen probléma. Kösz a segítséget.
Ez nem a Thunderbird topic, de ha már itt kérdezted, akkor itt válaszolok.
Vissza lehet állítani, mindaddig, amíg el nem végzed a Beérkezett üzenetek mappa tömörítését. A visszaállítás módja pedig a következő:
1. Megállapítod, hogy hol van az Inbox fájl (Eszközök, Postafiók beállításai, Kiszolgáló beállításai: Helyi könyvtár)
2. Becsukod a Thunderbird programot.
3. A fent emlegetett Inbox-ot megnyitod egy szövegszerkesztővel, és megkeresed benne a megfelelő levelet (e-mail cím, dátum, stb. alapján).
4. Az adott levél fejlécében a következő értékeket állítsd be:
X-Mozilla-Status: 0001 X-Mozilla-Status2: 00000000 5. Mentsd el a változásokat, aztán töröld ki az Inbox.msf-et, és utána indítsd el a levelező programot! Ha minden igaz, akkor ezután újra látni fogod a levelet.
Thunderbirben sikerült valahogy végleg törölni egy beérkező levelet, nem a törölt elemek közé került. Vissza lehet állítani? Gépelés közben átlépett a kurzor a nyitott levelezésbe, mire észrevettem eltünt a levél.
Na, még ilyet sem láttam! A Firefoxban kerestem a hibát, és közben látszólag "magától" kijavult minden. Eszerint úgy fest, hogy valami a Google-keresőoldallal nem volt rendben átmenetileg... . Bár ennek viszont ellentmond, hogy Chrome alatt végig rendben volt minden?
Vagy pedig mégis a Firefoxom volt, és ez esetben viszont van valami titkos kiegészítője, amivel "megkuruzsolja" a saját baját, és "öngyógyításra" képes egy bizonyos határon belül??
Megj.: Egyéb bajt nem csinál, kéretlen oldalak nem jönnek, tehát nem vírusgyanús -- legalábbis nekem nem. Beállítási hibára gyanakodnék, de mi lehet az? (Megnéztem a linkek színbeállításait: a legnagyobb meglepetésemre "rendben" vannak, vagyis a használatlannak kék, a használt linknek meg lila van beállítva; és mégis szürkések a linkjeim!!!)
Firefox a következő hibát csinálja: keresőoldalakon (pl. Google keresőoldala) a hivatkozásokat nem a megfelelő színekkel (nem használt linkek: kék; használt linkek: lila) jeleníti meg, hanem mindet szürkével.
Így:
Verziószám: "Mozilla Firefox 46.0.1", vagyis a legfrissebb.
Mit kell tenni?
(Azzal már próbálkoztam, hogy uninstall után és windows-újraindítás után új telepítésből teljesen újra telepítettem, de előzetesen a local settings mozilla mappáját nem töröltem le. Talán itt hibáztam volna? A hiba ugyanis még mindig fennáll... ! :( )
Alaphelyzetbe állítás; uninstall és windows újraindítása utáni új telepítés az összes local settingses mozillás könyvtár kiirtásával; vagy talán valami más?
Kis segítség kellene. Minden előzetes bejelentés nélkül a Firefox (45.0.valahanyas) egyszerűen eltüntette a letöltött és beállított megjelenést és lövésem sincs, hogyan szerezhetném vissza.
Én a 'számháborúra' gyanakszom, mint hibakiütközések okozója. Mármint, hogy fene fenét eszik is, időközönként egyre nagyobb verziószámmal kell megjelenni (talán pszichés okok miatt azt gondolják, hogy a nagyobb számmal rendelkezőre többen váltanak, mert talán stabilabb/fejlettebb?), de a hajszolt váltások miatt már nincs idő minden op. rendszeren, vagy több különböző hardveresen összeállított gépen ellenőrizni (bár ez utóbbi miatt nem lehetne gond), így becsúsznak hiányosságok, amit az al-verziókban javítanak, ha elég számban 'visítanak' miatta.
Ami azt illeti, a Te utolsó mondatodnak némiképp ellentmond a 7689-esé. Mondjuk, nekem már korábban is volt olyan véleményem, hogy a Firefox újabb verziói egyre szarabbak. És másoktól is hallottam már ilyet. Nem véletlen, hogy egyre többen használnak inkább valami mást helyette.
Csatlakozok. Itt is frissült. Igaz, azóta nem tudom a füleket egymás között 'húzogatni', valamint bezárás után a feladatkezelőben ki kell lőnöm a futó folyamatok közül, de talán a 45.01-gyel meggyógyul.