Én autóban jelenleg nem vágyok többre a jelenlegi e93-nál. Esetleg ugyanez a beteg 335i verzióban ;) Ez egy reális állapot. Nyilván jó lenne az adrenalin egy-két komoly gép birtoklásával, mint pl RX-7, vagy egy Porsche, de most nagyon nem reális. Rollsra egyáltalán nem vágytam soha, se Jaguárra. Annyira supersport kocsikra sem.
Öregszem.
Most beérem a feleségemmel, és az együtt töltött hasznos és szép időkkel. ;)
Persze nemsokára beleállok a legújabb m52 motor építésébe, az elég nekem, már előkészíttem a garázsban a nagy asztalt, és kezdem a tőcsavarok beszerzését.
Biztos könnyű lenne ezt is megszokni, de ez a 30 éves BMW beltér annyira de annyira más! Igazi mutatók a műszereken, igazi megnyomható gombok, nem minimalista formavilág..... Nem akarnék új autót.
Nem értem a kérdést. ;) Én nem tervezek RR vételt sem toyota hibrid rendszerrel, sem irtózatosan erős benzinmotorral sem. Viszont van családi autónknak új toyota corolla cross hybrid, kisebb motorral (2 l), mint a RAV4, és pl asszony azzal jár munkába, városban kb 4-4,5 l körüli átlagfogyasztással.
Ma mentünk egy kicsit az e93-mal, asszony is velem tartott. Csak egy kis városi krúz, legalább megmozdult az autó. Mikor szűk kereszteződésben kifordulva megtolja a hátulját, már jön a jaj, majd egy 2/3-nyi gáz sportfokozatban, hogy a rosszul parkoló autó miatt beférjek a szembe jövő előtt nagyon sok volt neki. Pedig szerintem nem is mentünk sokkal, meg durván sem. Az tetszik, hogy hiába automata, azért nem az a szarakodós, na meg hiába van a 3 betűs izé, azért pocit meg-megtolja a seggét, még ha nem kapcsolom ki, akkor is. Szóval kifejezte, hogy nem szeretné vezetni, fél tőle. Én fordítva, nekem a második szerelmem ;) (friss házasként)
Azeért nem mindenhol szarok az utak... Augusztus végén voltunk kempingezni/bicajozni a Zell am See környékén. Sok híres alpesi hágót behúztunk már két keréken, de a Grossglockner még kimaradt, most bepótoltuk. Na, ott többször találkoztam egy svájci Ferraris nyugdíjassal: kicsit krúzolt, néha ellőtte, aztán megállt egy parkolóban és gyönyörködött a tájban. Így simán van értelme :).
Aut. váltós 120 lovas Foresterrel voltunk a Tátrában. Gyorsabban hazaértünk, mint az E36 328i-vel bármikor, ugyanazon az útvonalon, max sebesség 120km/h volt. Nyilván az E36 mindenhol gyorsabb, amikor jó az útfelület, viszont amikor nem az...és ez összességében ennyit jelent! Nem gondoltam volna!