Én is így látom, szerintem is nagyon megégette magát a MU-val, a végére meg már az esze is nagyon elment a csávónak, ami az egész szereplésre még rátett egy lapáttal.
Ez most neki is egy új lehetőség lesz a bizonyításra, messze nem lesz rajta akkora nyomás mint a MU-nál volt, nem sztárokkal hanem "iparos" játékosokból csinálhat megint csapatot.
Nyilván lesz kit pótolni, de lesz is miből, szóval "kedvére" építkezhet.
Szerintem nem lesz rossz. Nagyon be lett skatulyázva a Unitedes időszaka miatt, de Amorimmal sokkal szarabb lett a csapat pedig Ő se egy szar edző. Mikor az Ajaxnál edzősködött ETH, akkor az Ajax egy jó kis csapat volt. Néha már a Van Gaal érára emlékeztető focit játszottak.
Bild: Torhüter Gregor Kobel (27) bleibt. Lange Zeit gab es Interesse vom FC Chelsea, die Engländer hielten seit Monaten Kontakt zu dem Schweizer. Die Spielerseite hat Sportdirektor Sebastian Kehl (45) zuletzt aber mitgeteilt, dass ein Wechsel im Sommer vom Tisch sei.
Nyilván nem egy szint, később érő a tesó, de hasonlóan nagy karakter és nélküle nem lett volna meg a Sunderland feljutás. Simán elférne DO-ban, de ha igazak a hírek, hogy Frankfurtba megy, azt sehogy sem értem őszintén szólva.
Jobban örülnék, ha a Napoli ismét bejelentkezne érte. Szerintem ugyanazt a hibát követnék el a BvB vezetők egy szerződés hosszabbítással mint Can-nál. Addig kell kiszállni belőle amíg a robbanékonyságával palástolni tudja a hiányosságait. Egy komolyabb sérülés és ismét egy olyan játékos lesz a keretedben akitől nem fogsz tudni megszabadulni.
Jude 18 évesen alapember volt a BVB-ben és angol válogatott volt. Az öccse 19 évesen 4 gólt és 3 gólpasszt jegyzett az angol másodosztályban. Nagyon nem ugyanaz a kategória, ne hagyjuk becsapni magunkat a brand által.
A Bayernben is 9 pont hátrányt dolgozott le 2019 tavaszán a Favre féle BVB-vel szemben, aztán elkezdte nyeregben érezni magát, és hibát hibára halmozott. Szóval én még óvatos lennék vele kapcsolatban.
Enzo Millotnak 18-20 M körüli kivásárlási záradéka van Stuttgartban. Ha ő is nyitott a Dortmundba költözésre, akkor ez egy no-brainer kell hogy legyen, és akkor Brandt utódja meg is van.
Örülök, hogy Frank Schmidtték bentmaradtak. Kicsit kilencvenes évek feelingem volt ezzel a rájátszással, Traoré volt az egyetlen színes bőrű a pályán. Sok sok német fiatal. Nekik sajnos ez a szint az egyetlen esélyük, hogy rendszeresen játszanak és felhívják magukra a figyelmet. A Bochum és a Kiel is nagyot harcolt a bennmaradásért, de tavaly év végén három heidenheimi kulcsjátékos (Dinkci, Kleindienst és Beste) is távozott és a nemzetközi kupaszereplés is leterhelte a Heidenheimet, mégis sikerült talpon maradni. Kratziget ajánlom figyelmetekbe. Tavaly Bestét lehetett volna elhozni. Bocs az offtopicért
Ez az Elversberg kőkemény, 12.5k lakosú, mind befér Dortmundban a vendég szektorba ha jönnek. :)))
már a Heidenheim feljutásakor is vicces volt, hogy az egész város elférne a Dortmund stadionban (50e lakos), de ez....a "stadion" is komoly, a hosszú részen álló szektorokkal. Igazi megye feeling :))
Nos, uraim, gratulálok a nem mindennapi tavaszi meneteléshez! Azt írtam, hogy Kovac minden emberi gyengéje ellenére képzett edző, így nem lepett meg, hogy előrukkolt valami váratlan eredménnyel (magam ebben a topikban azt tippeltem, hogy egy BL-elődöntőt kibrusztol), de azt, hogy ilyen hibátlan sorozatot végig bír csinálni és az utolsó fordulóban sem őrül meg, s nem cseszi el valami bénasággal, azt nem gondoltam volna.
Az egyébként világos volt ősszel is, hogy ez egy 10. helynél sokkal jobb játékosokból álló keret - de hogy pont Bensebainit fogjátok dicsérni, hát ezt szintén nem láttam jönni...
Szóval hajrá, örülök, hogy kicsit helyreállt a világ rendje - de mea culpázni azért még nem fogok, mert most jön csak az igazi Kovac-időszak, amiből még egyik csapata sem jött ki túl jól. Mea culpázni akkor fogok, ha még egy év múlva is a helyén lesz, s kibír egy teljes idényt nagyobb rohadékság nélkül.
A római kiruccanása nem túl jól sikerült. Sokáig nem igen volt pályán, csak Raineri kezdte el játsszatni. Nem is volt rossz, de aztán jött a Bilbao elleni hülye kiállítása. Ezzel (is) lőttek a továbbjutásuknak, s azt hiszem, hogy utána többet egy percet sem játszott.
Nem volt egy igazán szép búcsú. Bezzeg Pepe Reináé!!!