Nem is értem mi az a felbuzdulás a B tarifára höszivattyúknál.
Annyit kellene megérteni, hogy a műszaki elégtelenség mellett a készülék hibásodásával jár, ami nagyságrendekkel nagyobb költség, mint a megnyert összeg.
Nekem az az álláspontom, hogy amelyik készülék a kikapcsolás után még dolgozik hogy alapállapotba álljon, nem alkalmas szakaszos üzemre, álljon a gépkönyvébe bármi is.
Mármint akkor, amikor adnak ilyet, napi 4-5 alkalommal, rövidebb időre. Nem értek ehhez, hogy mi lehet és mit nem. Azt tudom, hogy a bojlert elvileg lehet. Legalábbis így hallottam.
Pontosan. A házad fel akarná venni a környezet hőmérsékletét (télen ugye lehűlés), amit viszont te nem akarsz, ezért fűtesz. A hőszigetelés ezt a lehűlési folyamatot lassítja, pont ezért kellene befejeznetek.
Gondolom ez még a comfort x. Az új comfort pro azt írják, hogy az már nem szabályoz vissza /csak kültéri/ , de lehet, hogy hülyeség. Nekem is központi folyosóra menne , talán a 3,5kw-os kevés lenne és maxon pörögne. Sok klímát látok ami túl közel van rakva a falhoz, meg be van szorítva a terasztető alá stb, gondolom ezért pörögnek magasabb fordulaton.
Van valakinek tapasztalata a Gree Comfort Pro klímákkal? Azt olvastam, a kültérije nem csökkenti a ventilátor fordulatát, amikor szabályozza a teljesítményét, emiatt nagyon hangos. Lehet, hogy csak túl közelrakták a falhoz? Esetleg a többi kínai is ilyen? 5,4kw-os kellene, annak már elég brutál kültérije van. Nyáron kb 26 fokra melegszik a ház, ha levinné 23-ig, már jó lenne, lehet a 3,5kw-os is elég lenne rá, központi helyen, 1 klíma.