Messike de aranyos. A kis argentín kezez, amjd elpattog s Mülllerrnél is ugyanez történik. A kis 10es bőszen integet ,amjd a német sárga és szabad. Még jó, hogy a lesgólt nem adták meg ;)
Darabos, esetlen németek, ráadásul Khedira simán lapot érdemelt volna a gusztustalan lábelhúzásáért... Tökre nem érdemlik meg a vezetést, hiába zagyvál összevissza Faragó.
Már a BL-ben is felfigyeltem rá, THomas Müller szerintem Rummenigge visszavonulása óta legjobb német támadó lehet!
A meccs viszont nincs lefutva, eddig a 2 negyeddöntőt elvesztette a vezetést megszerző csapat!
És én sokakkal szemben szeretem Maradonát, éppen azért mert egy őrült, és nem egy unalmas fegyelmezett edző, bolondságában (drogos, Fidel Castrós és más rovott múltja ellenére) is több szeretetet sugároz, mint más edzők, és most a focisták közül is oly kevés a bolond, szokatlan, fura alak, túl sok a fegyelmezett droid.
Ez akkor is így van, ha nyernek a németek, mert ha nyernek, azért nyernek, mert nagyon jók, és nem azért mert Maradona hülye.