Mindegy az, csak oldalsó rolló legyen. Az a gyengém. A gyereknek nagyon kell!!! Jut eszembe gyerek. Úgy látom az én automban nem lehet kikapcsolni az utas oldali légzsákot (vagy csak nem találom hogy hol kell). Mivel a következő beruházásunk egy bébi lesz, így ez nagyon kéne. Van erre vmi szoftveres megoldás? Vagy mi a teendő ilyenkor?
Az auto viszont nagyon szép. Felszereltségében pont az amit nekem kéne. És benne van az álmom, az oldalsó motoros árnyékoló!!!! Imádom:-))) Sajna amikor én vettem az autót nem találtam ilyet. Remélem megtalálod a számításodat benne. A 82.000 km valóban gyanus, bár nem kizárt...
A fényérzékelés problémám megoldódtt valóban be olt kapcsolva a nappali fény. A balra menő tompított menet közben valóban működni látszik. A magasságot majd megoldatom vmi szervízben, azt hiszem azt magamnak sosem fogom tudni beállítani műszer nélkül.
Akkor most további kérdéseim:
1, Az index karon lévő BC felíratú gom igen csak meg van lazulva, és bizonyos fordulatnál rettentően zörög. Megoldási javaslata van vkinek?
2, A navihoz egy egész új térképem van (csak norisz híddal). Olyan probláma jelentkezik, hogy van (nak) bizonyos utak, ilyen például a IV. ker Baross Gábor ut amit egyszerűen nem tudok neki megadni mint célpont. Amikor ott vagyok és az auto helyzetét kérem, akkor pedig jol láthatóan azt írja hogy ott vagyok. Mi okozhatja ezt? Illetve van e olyan megoldás a navin, hogy adott pontot megjelölök, mint cím (a Mionál ezt POI nak mondják)
sehogy nem akart elaludni a lampa ugyhogy nagynehezen raszantam magam,h levegyem az akkusarut.legutobb amikor levettem vihettem a kocsit szervizbe,h ussek ki a az ovfeszito meg a legzsakhibat mert kidobta hibanak.azt mondtak,h az akksi miatt.azert egy ket ilyen aprosag van ami bosszanto de mitol lehetnek ezek?a segitseget meg koszi szepen mert nagyon idegesitett:D
Régi modelleknél, ahogy ozapft.is is írta, nincs szofveres magasság korrekció.
Ennek ellenére, egy jó pár millimétert tudunk emelni a dolgon fizikailag a monitor kiszerelése után, az adott kereteken belül. A komplett művelet kb fél órát vesz igénybe, elég szar helyen van az állító csavar és kontraanya. Nem te vagy az egyedüli ezzel a problémával, ezért is integrálta az állítási lehetőséget a BMW a fiatalabb modelleken.
Elnézést, hogy dezinformáltalak. :) Az zavart meg, hogy anno egy tartós távollét előtt álltam és a biztonság kedvéért lett végül nekem 8. :) A gyári és a valós mennyiség közti fél liternyi eltérésre azonban tisztán emlékeztem.