Megértelek! Ebben a p*csamelegben az ember (mókus) nem tud semmit csinálni!
Valamelyik nap vártam a buszra. 6 olyan busz állt meg a megállóban, ami nem lett volna jó, míg az az egy amelyik jó lett volna fél óra után sem jött! 30 perc leteltével anyáztam egy nagyot és hazamentem...
Hajjaj..
ezen csak a heti öt nap 4 +2~3 óra , és a hétvégi alkalmankénti 1~2 óra cset segít :))))
Meg közelebb költözik....:))))
Tanácsot fogadom, bár azt hiszem, ha nagyon személyiségemnek ellentmnodódolgokat teszek, azzal nem sokat érek el :))))))
na szóval akkor van távolság (helyileg;-)) ) köztetek... - bombázd mail-ekkel, meg sms-ekkel, aztán hagyd egy pár napot "főni a levében", majd egy telefont eressz meg - ha ez nem jön be, akkor semmi;-))
hát persze nőtől is függ, de egy beszélgetést megér, és ha nem tud még dönteni, akkor hajtsál, ne add fel! egy haverom majd 1 évig ostromolt 1 csajt és most már nagyon boldogok, de úgy hogy ilyet még nem is láttam:-)
mi az hogy nincs jogalapod? hülyeség! valami csak van köztetek, ha ezt itt felveted, nem? biztos hogy a lány is vár Tőled valami útmutatást, jelzést!!!
szóval van egy barát-barátném, aki elkezdett 5 éve egy sráccal járni, nagyon hamar kiderült, hogy teljesen egymáshoz illenek és össze is jöttek:) aztán felbukkant egy árny a múltból, Németországból hazajött a srác előző barátnője és találkozott is a gyerekkel.
Barátném elkezdett aggódni, mi lesz most, hisz a csaj szebb volt nála, el tudja a fiú fejét csavarni újra... Elbeszélgetett szerelmével tehát, hogy mi legyen kettejükkel, ő nem lesz 2. stb... az elbeszélgetés hatott, hiába telefonálgatott a csajszi a srác lerázta, nem akart egy számára veszélyesebb kapcsolatba belemenni, az újabb, de biztosabb párkapcsolatot választotta!
nem tom, ez használható-e számodra, hisz más szitu, de hátha:-) ha másnem, akkor biztatás gyanánt:)