Keresés

Részletes keresés

egyujpesti Creative Commons License 2002.04.27 0 0 689
Kripli: szerintem nagyon jó, kiváló előadás. Ha esetleg elvi okokból zavar a színházban a csúnya beszéd (sokan vannak így) akkor nem fog tetszeni, de itt minden nagyon a helyén van, még a káromkodások is. Varró Dani zseniálisan fordított, érdemes figyelni a nyelvezetet.

Jók a színészi alakítások, kiemelném Schell Jutkát aki egy 70 éves öregasszonyt játszik és Szombathy Gyulát Kulka édesanyjának szerepében... (én először meg sem ismertem)

Előzmény: PDF (686)
h.masy Creative Commons License 2002.04.26 0 0 688
Sajnos a Padlásra nem tudok elmenni, de hétfőn megyek a Kövekkel a zsebében c. előadásra a Pestibe. Láttátok? Nektek mi a véleményetek róla?
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.26 0 0 687
Jöttök 500. Padlásra? A koncert biztos jó lesz! Remélem sokan lesznek! (Persze nem az előadáson, mert akkor nekem nem jut hely a lépcsőn...)
Micsoda kérdés! 16-an biztos leszünk! :-) Ebből 15 jegy a 13. sorba szól, 1 valahova előrébb. Ismerek olyan protekcióst, aki a lépcsőről szándékozik megtekinteni az előadást...
De jó lenne, ha Artúr pillantása csak egy pillanatra (hiszen ezért pillantás, nem?) felénk tévedne! Ő a LegRévészebb Révész! :-)

Kripliről semmi.

Előzmény: PDF (686)
PDF Creative Commons License 2002.04.26 0 0 686
Jöttök 500. Padlásra? A koncert biztos jó lesz! Remélem sokan lesznek! (Persze nem az előadáson, mert akkor nekem nem jut hely a lépcsőn...)

Valaki vélemény a Radnótis Kripliről?

Na pussz:

Előzmény: ColinCrazy (685)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.26 0 0 685
Sehol senki? :-(
Annyit azért elörömködöm itt, hogy este Galoppozni megyek! :-) A május 1-jei Padlás előtt pedig 4-től Könnyű esti sértés koncert a Vígszínház előtt. Remélem, jól írtam a nevüket, még szoknom kell a dolgot.
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.25 0 0 684
Nem, erre! (Azért látható némi minőségi különbség, nem?) Mondtam, hogy BP honlapján találsz róla képeket.

Kedveznék Neked egy másik képpel is (BB, új Haramiák sajna nincsen):

Előzmény: ananova (680)
ananova Creative Commons License 2002.04.24 0 0 683

Akkor ezt megbeszéltük :))
Előzmény: csin (682)
csin Creative Commons License 2002.04.24 0 0 682
Nem tudok emilezni, mert a melóhelyemen nem megy a dolog. Mit csináljak? Valahogy muszályos lenne hogy beszéljünk. Tudod hol dolgozom, fel tudnál ott hívni? Nagyon hálás lennék!
Előzmény: csin (681)
csin Creative Commons License 2002.04.24 0 0 681
Örülök, hogy örülsz! :o))

Elküldöm emilben a telcsiszámom, lécci-lécci híjjál fel!!! Szükségem lenne egy kis segítségre, csak nem publikus a dolog. Viszont én csak este tudom megnézni a mélemet, és akkor már késő lesz. Köszike!

Előzmény: ananova (677)
ananova Creative Commons License 2002.04.24 0 0 680
Nem baj, elnézzük egymásnak, oké ? :)
erre gondoltál?

most rohanok, remélem, sikerült :)

Előzmény: ColinCrazy (679)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.24 0 0 679
Asszem, másra gondoltunk, én biztosan Colinra (jellemző). Azok a tekintetek BJD-ből, meg B&B-ből (ezúttal Büszkeség és balítélet)!
Nekem nem Aaronos képem van. Te melyik műsorújságról beszélsz? (Az én cikkem a Titánok-beli szinkronszerepről szól.)
KZ-képet láthatsz pl. BP honlapján (Sóska+főiskolás osztálykép) - két legyet egy csapásra! :-) A darabról vannak képek a színház honlapján is, azokon is jót mulattam. Azok a fejek! :o)
Ha a Colinos topicra célzol, oda nyugodtan jöhetsz, offolni is.
Előzmény: ananova (678)
ananova Creative Commons License 2002.04.24 0 0 678
Ööö, ugye nem arra gondolunk, amiben szinházunk idei kitüntettjei szerepelnek?
Mert az nagyon-nagyon gáz kép :(
Viszonyt, az április havi műsorújságban ott aképe, és ott jól néz ki, mint Aaron :)
KZ-ről, van valahol kép??
Vagy húzzak át a másikba, és ne ezt offoljam szét? :(
Előzmény: ColinCrazy (674)
ananova Creative Commons License 2002.04.24 0 0 677
Na, tudtam, hogy ma jó napom lesz :)
Minjárt irok is egy mélt neked :)
És igen aktuális!!!
/Előtte két nappal Emberbarát lesz :)
Előzmény: csin (670)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.23 0 0 676
Off:
Enyém volt a 676-os! 6: születési hónapom, 76: születési évem :-)) vagyis kedvenc számaim, a 16-os mellett.
Előzmény: ColinCrazy (675)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.23 0 0 675
Ez most szemrehányás volt irányomban, Topicgazdi? Én csak reklámozom magunkat és őket (Colin, GyU-fiúk).
Előzmény: hedge_hog (669)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.23 0 0 674
A sóskáról, hoz, tól ig azt akartam volt irni, hogy akár egyedül is elmegyek, ha csak egy jegy van. végül is, nem beszélgetni megy az ember gyereke ugye :)
De azért jó ám egymásra vigyorogni a röhögéstől eltorzult képpel...

Esetleg, ha bármit szervezel, akkor légyszives, vegyél fel a futottak még /várólistás/ kategóriába :)
Eddig ez volt az egyetlen alkalom, de rendben!

KZ: Én megszólitottam volna! :)
Francba! Már megint rosszul csináltam valamit! :-(

BP: Akkor jó, és egyébként, már láttam a másik topikot :) / durcidárszit mink is kedveljük :)/
De én kicsit jobban BP-t :)

Mindkét megjegyzésre: :-)) Azért a 8000-es hozzászólás környéki képeimet nézd majd meg, szerintem érdemes! (Odajárok sóhajtozni.) Megvan Neked az a műsorújság, amiben BP-ről is van egy kép?

Na, bakker ideálltak a hátam mögé, mindjárt folytatom :)
Ciki! Néha nekem is szoktak...

Előzmény: ananova (668)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.23 0 0 673
Én úgyse tudtam volna, nincs HBO-nk, 1-2 részt hallottam eddig interneten (fénymásolás közben). (Azt nem árulom el, hogy melyik darab szövegkönyvét másoltam éppen és kinek.)
Előzmény: ananova (667)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.23 0 0 672
Pécsi Országos Színházi Találkozó (2002. június 6-15.)
1. Ide bárki emberfia (esetemben lánya) elutazhat "élvezkedni"?
2. Ugye ez az idei program? A honlap ugyanis főleg 2001-rő szól, de akkor a Pájinkást még nem is játszották.
Oktondi CC

A szakmai döntés következtében a 2002-es Találkozó programját Szűcs Katalin válogatta.

NAGYSZÍNHÁZ
Osztrovszkij: Erdő (Kaposvári Csíky Gergely Színház) R: Ascher Tamás
Shakespeare: Téli rege (Pesti Magyar Színház) R: Vidnyánszky Attila
Moliére: Tartuffe (Komáromi Jókai Színház) R: Telihay Péter
Moliére: Don Juan (Kecskeméti Katona József színház) R: Bodolay Géza
Molnár: A testőr (Madách Kamara) R: Kolos István
Lőrinczy-Melis: A csoda alkonya (Új Színház) R: Réthly Attila

KAMARASZÍNHÁZ
Weöres: Szent György és a sárkány (Budapesti Katona József Színház) R: Zsámbéki Gábor
McDonagh: A kripli (Radnóti Színház) R: Gothár Péter
Kárpáti: Pájinkás János (Vígszínház) R: Forgács Péter
Brecht: Galilei (Szegedi Nemzeti Színház) R: Zsótér Sándor
Gogol: A revizor (Pécsi Nemzeti Színház) R: Bagosssy László
W - Munkáscirkusz (Krétakör Színház) R: Schilling Árpád

STÚDIÓ vagy SZOBA
Háy János: Géza gyerek (Debreceni Csokonai Színház) R: Pinczés István
Dosztojevszkij-Sopsits: Bűn és bűnhődés a rácsok mögött (Budapesti Kamaraszínház) R: Sopsits Árpád
Rose: Tizenkét dühös ember (Miskolci Nemzeti Színház) R: Peter Hackett
határon túli kamara előadás

ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.23 0 0 671
Isten hozott újra köztünk! :-)) Ananova bizonyára megkönnyebbül majd.
Előzmény: csin (670)
csin Creative Commons License 2002.04.23 0 0 670
Halihó!

Nem vesztem el, csak átalakultam! :o))

Bocsánat, csak sajna az otthoni gépem nem üzemelt sokáig, a melóhelyemen meg zűrök voltak gépileg. De most már itt vagyok, ragyogok!

Ananova: a jegyek amiket kértél, május 22-re le vannak foglalva, ha még aktuális. Ananova néven. Elszállt az emilem, ezért elveszett a telcsiszámod is. Lécci küldd el megint!

Egyébként mi újság? Látta már valaki a Pirandellot a Bárkában? Volt valaki a Menzel beszélgetésen a Bárkában?

Láttam a Tháliában a Megbombáztuk Kaposvárt. Más is látta? Meséljetek!

Üdv.: Csin

hedge_hog Creative Commons License 2002.04.23 0 0 669
Van, aki még nem látta, miután ilyen jól ki van hirdetve mindenfelé az országban?
Előzmény: ananova (668)
ananova Creative Commons License 2002.04.23 0 0 668
Annyira, de annyira hüólye vagyok. A sóskáról, hoz, tól ig azt akartam volt irni, hogy akár egyedül is elmegyek, ha csak egy jegy van.
A frenkit is egyedül láttam.
végül is, nem beszélgetni megy az ember gyereke ugye :)
Esetleg, ha bármit szervezel, akkor légyszives, vegyél fel a futottak még /várólistás/ kategóriába :)

KZ: Én megszólitottam volna! :)

BP: Akkor jó, és egyébként, már láttam a másik topikot :)
/ durcidárszit mink is kedveljük :)/
De én kicsit jobban BP-t :)

Na, bakker ideálltak a hátam mögé, mindjárt folytatom :)

Előzmény: ColinCrazy (663)
ananova Creative Commons License 2002.04.23 0 0 667
Bocsánat, igazad van, és köszi :)
Előzmény: hedge_hog (666)
hedge_hog Creative Commons License 2002.04.23 0 0 666
Szten - Bozsó Petike
Kártmen - Csőre Gábor (és nem Gabika!)
Kájl - Dolmány Attila
Keni - Markovics Tamás
(A sorrend néha szokott változni)
Előzmény: ananova (665)
ananova Creative Commons License 2002.04.23 0 0 665
Itt vagyok, olvaslak, ki is fejtem majd a véleményem, :) csak hirtelen annyi lett a meló :((
Szten vagy Kájl magyarhangja Bozsó Petike???
Ezen gondolkodm, már mióta :)
/Csőre Gabika/Kártmen- Markovics Tamás/ Keni/
De ki is a negyedik??
Előzmény: ColinCrazy (664)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.23 0 0 664
Frenki és Dzsonira, megvan a jegy, május 1-re !!! Hurrá !!!
Hopp, erre nem reagáltam tegnap! Akkor mi (kb. 15-en) az 500. Padláson leszünk!!! Nem tudom, a 13. sorból mennyire lehet látni (úgyis a hangulat lesz a lényeg), ezért biztos, ami biztos alapon május 19-re is vettem jegyeket a 4. sorba! "Enyhe" Artúr-mániám is közrejátszhatott a dologban. :-)
Az senkit nem érdekel, ő melyik reklámokban hangol? Pedig annyit tudnék sorolni, hogy csak na!
Előzmény: ananova (659)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.22 0 0 663
Én a sóskára már nem kaptam jegyet, a manóba, de remélem, visszamondja valaki, és legalább eccer egyedül el tudok menni :)
Látod? Amikor elkezdtem érdeklődni közös színházazásunkkal kapcsolatban, még le volt foglalva a nevemre 10 Sóska-jegy, amiből végül csak 7-et hoztunk el (azóta még valaki jelentkezett volna, tehát a 10-zel sem lennék bajban). Ha tudtam volna, hogy ez is érdekel! Egyedül is jó végigröhögni az estét?

KZ: Titus Andronicusban, elég csini volt, és jól is játszott, a Komédiásokban pedig aranyos volt inkább :))
Felkeltetted az érdeklődésemet! Természetesen nem a férfiszépséget látom benne, de olyan aranyos! BB-ről kifelé jövet elkerültem az utcán, mert kikötődött a cipőfűzője és lehajolt megkötni. Természetesen belemagyarázás részemről, de úgy éreztem, figyel, miközben elkerülöm. Mintha alkalmat akart volna adni, hogy megszólítsam. Olyan hülye vagyok!

Bozsó meg kimondottan jól nézett ki a Titus-ban. És ami tetszik, hogy elég magas.
/Ja ez nem az a topic?? :) Bocs.

Ha tudnád, mi, Colin-hívők hogy szétoffoljuk a saját topicunkat (főleg Gyűrűk Ura szereplők filmbeli és civil képeivel)! Ma elértük a 8000-et hozzászólásilag, büszke vagyok magunkra!

És László Zsolt mikor vágatta le a haját? Mondjuk igy jobban tetszik. :)
Na, ne! El sem tudom képzelni! Igaz, hogy a Csajok c. filmben rövid (vöröses) haja volt, de az mégiscsak film.

BB= Bűn és Bűnhődés??? :)
Igen! Minek annyit magyarázni, ha úgyis értjük?! Akárcsak a BK-t. :-)

Egyre jobban kezdem megkedvelni, /eddig is szerettem, csak a Vágy villamosában, Eszenyi mikor kiköpi a zöldszinű piát az kicsit érzékenyen, és közelről érintett :) szó szerint/ ezeket a darabokat, hogy olyan közel vannak, hgoy ah a kinyújtom a kezem, akkor meg is foghatnám őket :) /eddig még nem tettem meg :)
BB alatt mi véletlenül László Zsolt ágya mellett foglaltunk helyet, a feje tájékán (még jó, hogy nem az ölénél - nagyon rosszul éreztem volna magam egy bizonyos jelenetnél). Ahányszor kekszet ropogtatott, jött, csak jött a kekszillat, olyan szívesen elkértem volna tőle egyet! Szóval ezzel sem vagy egyedül! (Előadás után bezzeg rám sem merek nézni.)
Velem a Pestiben történtek olyan dolgok, hogy a Galopp-beli nyúl egy darabja a fejemre esett, miközben valamelyik lovag vagdalkozott vele a színpadon; Dzsungel közben pedig az egyik "majmóca" (aki nekem legjobban tetszett) rám nézett a következő szövegnél: "Mocskos, rücskös, spárgagilisztának, Ó, Ká!" (Megelőző kérdés: Minek neveztetek Ti engem?) Hmmm...

Előzmény: ananova (661)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.22 0 0 662
Jó, hogy így kifejtetted, mert én a BK-ból rögtön a Budapesti Kamarára gondoltam... :-)
Mellesleg néha BK-nak is hívom magam, számtalan őrületem mellett BenKrézi is vagyok (Ben Chaplinre vonatkoztatva a dolgot).

Csinnel Te lehettél a legszorosabb viszonyban, nem? Semmit nem tudok róla.

Előzmény: ananova (659)
ananova Creative Commons License 2002.04.22 0 0 661
Tudom, hogy nem te irtad, de akkor is jó, és én már nem tom fokozni :))

Én a sóskára már nem kaptam jegyet, a manóba, de remélem, visszamondja valaki, és legalább eccer egyedül el tudok menni :)

KZ: Titus Andronicusban, elég csini volt, és jól is játszott, a Komédiásokban pedig aranyos volt inkább :))

Bozsó meg kimondottan jól nézett ki a Titus-ban. És ami tetszik, hogy elég magas.
/Ja ez nem az a topic?? :) Bocs.

És László Zsolt mikor vágatta le a haját? Mondjuk igy jobban tetszik. :)

BB= Bűn és Bűnhődés??? :)

Egyre jobban kezdem megkedvelni, /eddig is szerettem, csak a Vágy villamosában, Eszenyi mikor kiköpi a zöldszinű piát az kicsit érzékenyen, és közelről érintett :) szó szerint/ ezeket a darabokat, hogy olyan közel vannak, hgoy ah a kinyújtom a kezem, akkor meg is foghatnám őket :) /eddig még nem tettem meg :)

De ami késik ugye, az múlik :)
Bár nem tudom, mit szólnának :)

Na elhúzok, csók, majd holnap

Előzmény: ColinCrazy (658)
Ganimedes Creative Commons License 2002.04.22 0 0 660
Szia PDF!

A véleményedet többnyire osztom, én se ezt vártam, és sajnálom, hogy Enci egy kis csalódást okozott (vagy tényleg csak mi nem értettük meg Őt, de sokaknak ez volt a véleménye).

Kerestelek szünetben, de valahogy senkire nem illett a leírásod, bocs, majd legközelebb.

Most nem tudok többet írni, majd ha lesz időm e-mailben részletesebben kifejtem a véleményemet.

Üdv!
G.

Előzmény: PDF (654)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!