Az fr24-et szoktam nézegetni rendszeresen, de ezt a visszatekintő szolgáltatást még nem próbáltam. Köszönöm, hogy leírtad. A pf-en tényleg megtaláltam én is a keresett járatot. Köszi még egyszer.
ott látod a playback lehetőséget jobb oldalt, dátumot időpontot kell beállítani, időt UTC-ben kell megadni nyári időszámításnál ez -2h, pl 17:50 helyett 15:50, (hogy hány napra visszamenőleg tudod visszanézni az előfizetés függő) (UAE60 lesz a te géped)
de ott van helyette a https://planefinder.net/# ott is visszanézhető ők nem ennyire pénzéhesek (egyelőre) engedik korábbra is visszanézni ingyenesen (ott nem kell UTC-ben írni az időt)
aztán majd látni fogod hogy UAE-ből nem is olyan kevés repked :)
Akkor ez személyszállító és csak a nézőpont miatt nem lehetett látni az ablaksort. No meg elég aprók azok amúgy is ilyen mélyről lesve. :-)
Azt leírnád, hogy hogy lehet a gépre így rátalálni? Addig oké, hogy az exif-ből láthattad, hogy 08-án délután készült a fotó és a helyszín is nagyjából adott. Aztán hogyan tovább?
(biztos olvassák még a topikot sokan, akiknek jól jöhet a segítség ebben)
Bakker, most nézem, hogy itt az Index-en mennyivel rosszabb a minőség, mint a gépemen a képtárban megnézve. Ott tökéletesen olvasható a felirat a hason és az ablaksor is látszik... :-(
Igen, a Zemplén lábánál motoroztam, felpillantottam, megláttam, megálltam, előkaptam, tüzeltem. :-)
Érdekes volt ténylegesen látni, hogy arrafelé mennyivel tisztább a levegő. Itt nagyfaluban általában csak homályos pacákat látok belőlük, ott meg szabad szemmel is rendesen kivehető volt a gép. Sajna csak a 70-300 volt nálam, így rendesen megvagdostam az eredetit ezért a méretért és ez a minőségen is meglátszik, de majd lesz egyszer jobb is.