Keresés

Részletes keresés

Br-1 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 882
Remélem igazad van.))Végül is az jó jel,hogy nem ugrottak egymásnak,nem verekedtek össze,nem fujkálnak ellenségesen egymásra,csak kiváncsian szemlélgetik egymást.))Na és persze most már Tinus is bátran előmerészkedik,persze nagyon óvatos.
Előzmény: ziko3 (881)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 881

Hagy csak időt neki...))) Ki fog nyilni az ártatlan csipácska!!

Ne félj itt a lányokat molesztálta,rájuk ugrott,harapta őket....

Valószinű ebből volt a balhé.

Előzmény: Br-1 (879)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 880
Még a végén nekem kell megtanítani,hogy hogyan kell meghódítani egy kifinomult izlésü hölgyet))))))Mert Tinácska méltán kiérdemli ezt a jelzőt)))
Előzmény: Br-1 (879)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 879
Nos azt hiszem rövidesen meg fog változni a felállás.Odavittem tinust foltihoz,aki elhúzódott és elkezdett nyervogni.Ebből tina számára kiderült,hogy folti alapvetően jobban tart tőle mint forditva.Most már bátrabban jön elő és egész megközelíti foltit,aki megadóan félrehúzódik.Kiderült,hogy alapvetően egy gyáva kandúr őkelme))
Előzmény: ziko3 (878)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 878

ÁÁÁ! Dehogy ilyen! Most épp meg volt zavarva a mosakodásban egy fotó erejéig..)))

A bikinijét akartam,azt ugy rejtegeti.

Előzmény: Br-1 (876)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 877

Ne!! Teszi a kicsi fiunk a hülyét??..)) Pedig tudja használni a macsiajtót!

Igaz az alomról az ajtó le van véve,mert Csipi mulyagyerek és nem használta,de a macsiajtót sem,inkább a kilincsen lóg..)))

Remélem hamar megszokja a házirendet..O)))

Tinus kajáját ne engedd megenni neki,mert dagi lesz..-DDDD Már igy is súlyos egyéniség! Ne hidd el az "  azonnaléhenhalok" tekintetének.

Előzmény: Br-1 (875)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 876
Milyen kis szigorú tekintete van annak a kis vadóc fekete cicádnak.))
Előzmény: ziko3 (874)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 875

Na már előjött,most a függöny mügül figyeli,hogy folti garázdálkodik a lakásban.

Az elöbb megint felfalta tinus kajáját,és most sirdogál,mert nem tud bemenni a konyhába.Az bizony tabu marad akár hogy is nyercsorog.))Szemmel láthatóan zavarják a becsukott ajtók.)Remélem nem lesz több csomag lepakolva.Megmutattam neki a vécéjét,de nem akart bemenni.))Még a végén kénytelen leszek egy nyitott alomtálcát is kitenni.)Bár jobb lenne,ha nem kellene

Előzmény: ziko3 (874)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 874

...))))

Na őt aztán el sem lehetne zavarni..)))

Igaz,nem volt koszos,csak kidobott macsek,de ilyet még nem láttam,hogy ennyire ragaszkodjon,ugyanakkor egy vadmacsek is  maradt.

Előzmény: CornFake (871)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 873

Szép reggelt!

Foltika végre feljutott az ágyra..))) Itt meg sem közelithette,mert Csipi elmorogta.

Nem tudom mi oka lehetett az ajtó mögé tenni a csomagot,nálunk használta a többiekét is.

Próbáld Foltit becsukni valahova pihi idő alatt és addig lelkifröccsöt adni Tinusnak.

Mimóza lelküknek kell egy kis kényeztetés..)))

Most neki van erre szüksége.

Ne aggódj,ha nagyon éhes lesz,akkor ugyis előjön,legfeljebb védettebb helyen tedd neki ki a kajcsit.

Azért alakultok..)))

Előzmény: Br-1 (870)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 872
Hát bízom benne,hogy rövidesen itt is minden rendben lesz a két cica között,annál is inkább,mert egy fiu és egy lány cicáról van szó)
Előzmény: CornFake (871)
CornFake Creative Commons License 2005.03.13 0 0 871
en egyszer hazavittem egy talalt fekete koszgombocot,az akkor mar 2 eve egyeduralkodo macska melle../4-5 mosdatas,es bolhairtas utan lett mar macska kinezete,eletemben nem lattam annyi koszt macskarol lejonni.../egy hetig hozza sem ert a kicsihez,csak kerulgettek egymast...aztan egyik nap arra mentem haza,hogy egyutt fetrengtek az agyon,nyujtozkodtak,mire vacsoraido volt,mar egyut vacsiztak....
de erdekes modon a baratnom cicajat a nyaron mar nem fogadta el...mondjuk a fekete fiu volt,a masik cica lany..az en cicam meg lany.../azota kiderult hogy nem a fekete cicanak valo a panel,ugyhogy kivittuk a telekre,ahol nagyon sokaig megvolt,mindig ugy udvozolt,hogy a nyakunkba ugrott,helybol:)))...aztan eltunt..apa aztmondja neha latja a kornyeken...:)/
Előzmény: Br-1 (870)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 870

Az éjszaka teljes nyugalomban telt,egyetlen hang nélkül.)

Reggel arra ébredtem,hogy foltika felfeküdt mellém az ágyba.Tinus viszont változatlanul játsza a hattyú halálát.)Nem jött elő az ágyalól.Reggel odatettem a tálkájában a kaját,de elfordult és bejjebb húzódott.Nagyon meg van bántódva.

Foltika előzékenysége meg már szinte megható.A macska bebújót,amit Tina használt megnézte,de szabadon hagyta.Nyitva van a szállítókosár a sarok ülő mögött és abba ment vissza aludni.A vécét sem használta,inkább elvonult az előszobai bejárati ajtó mögé és oda intézte a dolgot)No ennek annyira nem örültem,de még mindig jobb mint ha a szobában szerte széjjel.)Érdekes mert néha egyre közelebb megy az ágyhoz és benéz mögé,viszont Tinus nem tiltakozik,mint ahogyan azt ilyenkor szokták.De azért mégsem akar előjönni szegénykém.Még a végén éhenpusztul az ágy alatt.Kiszedni sem akarom,ne hogy mégjobban összezavarodjon szegénykém.

Előzmény: ziko3 (869)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 869

Mindig van az ilyen találkozásokban meglepetés..)))

Azért gondolj bele,hogy eddig egyedüli cica volt....neki sem könnyü.

Nem tudsz neki tálkában az ágy alá dugni egy kis kaját? Hátha...

Annak azért örülök,hogy már ölbe is,ha kis ideig is,de marad..)))

Tinusnak extra simi,ha kikandikál a leshelyről.

Jó éjszakát mindannyiotoknak!

Előzmény: Br-1 (868)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 868

Igen köszönöm szépem megkaptam.Ez nagyon fontos adat.

Holnap már túl is esik az első sor szurikon,remélem jól fogja viselni.)Egy kicsit aggódom a Tinusért.Nem gondoltam volna,hogy ő fog félrevonulni.Bízom benne,hogy azért majd éjjel előjön és eszik egy keveset,no meg a dolgát is elrendezi az erre való helyen.)Egyébként Foltika nagyon barátságos,már dorombolt és az ölbe vevést is nagyon jól viselte,egészen egy negyed óráig.Most itt fekszik mellettem a parkettán.Néha oda megy az ágyhoz,benéz alá,majd óvatosan kihátrál egy árva hang nélkül.Persze Tina sem fúj rá,csak nem akar haverkodni.Persze még talán az még korai is lenne.Remélem néhány nap múlva valami változás már lesz kettejük viszonyában.

Előzmény: ziko3 (867)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 867

-DDDD

Hát az étvágyukra panasz nem lehetett eddig sem!

Képzeld,ha reggelit sem kapott volna..)))

Emilkét megkaptad a szülinappal?

Igy lopunk mástól kaját

Nálunk gyorsan kellett enni..)))

Előzmény: Br-1 (866)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 866

Hát Tinuska ma még nem jött elő az ágyalól.Na persze Foltika megoldotta a problémát mert az imént megette Tinus vacsoráját is.Így járt,mit játsza a félénket.)

A múlthéten éjjel-nappal egy fiuért visított,mert ugye dolgoztak az ösztönei.Most meg itt játsza durcás öreglányt))Viszont ha legközelebb nem akar lemaradni a vacsiról,akkor kénytelen lesz előjönni.))

Előzmény: ziko3 (865)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 865

..))))

És Tinus mit szólt hozzá?

Előzmény: Br-1 (863)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 864

Már sajnos csak volt vadorzócska..(((

Most nyugis öregúr!

Előzmény: Br-1 (862)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 863
Foltika miután kiszunyókálta magát felébredt,nyújtozott egy nagyot és komótosan kijött vacsorázni.A kétrészes etető tálban végig ette a menüsort.Ezekután körbesétált,megnézte mit csinál a párja Tinus.Majd feugrott a hátam mögé a sarokülőre,elnyújtózott,kikényszerített egy kis simit,majd mind aki jól végezte dolgát visszament a foteljébe szunyálni.Meg kell zabálni!!))))
Br-1 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 862
Hát nagyon aranyos,olyan kis vadorzó pofija van.))Pumukli--nagyon találó név))
Előzmény: ziko3 (861)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 861

Nekem bizony van szivem rájuk szólni! Tudják a mocskok,hogy nem szabad,de ugye jól esik rosszalkodni..))

Lehet is imádni őket..)))

Ő a sziámi cicusom: Pumukli..))) Olyan is volt!

Előzmény: Br-1 (860)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 860
Hát igen,olyanok mint a gyerekek.Mindent elnézünk nekik,mert az embernek nincsen szive rájuk szolni mikor épen rosszaságot csinálnak.)))A kollégáim közül némelyik azt mondja én már fanatikus macska rajongó vagyok,de szerintem még azért ez nem fanatizmus,inkább csak rajongás ezekért a szőrös kis négylábu nyávogók iránt.)
Előzmény: ziko3 (859)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 859

..)))

Nálunk a kis utcakölyök egy terrorizáló..)))

El van neki sokminden nézve,mert nehéz gyerekkora volt..(((

Előzmény: Br-1 (857)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 858
Nekem még igy is 3 maradt..)))
Előzmény: Dittike82 (856)
Br-1 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 857
Tina egyenlőre most az ágyalól les kifelé és fel van háborodva,hogy véget ért az egyeduralma a házban.))Viszont az jó jel,hogy nem hallat vészjósló hagokat és nem fuj Foltira.)
Dittike82 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 856
Bizony, nem könnyű 2macsekkal! :))) Mondjuk nekem sajna 1sincs... :(((
Előzmény: ziko3 (855)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 855
Hát ersze! Osztozni kell a fotelon és a kiszolgálószemélyzeten..)))
Előzmény: Dittike82 (853)
ziko3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 854

HŰHA!! Ő is gyönyörűséges!!!

Majd fog!! Csak  nem biztos,hogy  Te is osztod a nézetét,amikor az UFÓk járják a lakást..)))

Elfelejtettem mondani,hogy papir mániás,röpködnek a szórólapok,levelek..)))

Előzmény: Br-1 (849)
Dittike82 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 853
Kicsit morcos őmacskasága! :)))
Előzmény: Br-1 (849)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!