Keresés

Részletes keresés

Lacanist Creative Commons License 2023.11.23 0 0 189

Pont ez az, hogy elég okos és valszeg jó az intuíciója, hogy megérezte, de nem elég okos ahhoz, hogy el tudja engedni, mert esetleg más lehetőség is felmerül. Pont a legveszélyesebb most. 

Előzmény: flamingó88 (173)
Lacanist Creative Commons License 2023.11.23 0 2 188

Ezt még a reggel előtt írtam. 

Sztem a másik színész srác most akkor jár el a legjobban, ha kipottyantja Zsoltot "véletlenül", aztán megzsarol valakit, és voálá, van két gyilkos, akiről senki sem tud semmit. 

Előzmény: trombitafújó (186)
Lacanist Creative Commons License 2023.11.23 0 1 187

Ehhez pont nem kellett semmi különös ész. 

Zitára gondolt, mint gyilkosra. A szabályok elég egyértelműek és nem túl kiterjedtek, van három fontos szabály és ennyi. Ha végigviszi a Zita volt gyilkos elméletét, egy perc alatt kijön a kapott eredmény. Aztán még két perc, hogy végigvigye, hogy sehogy máshogy nem működik. 

Ti nem társasoztok semmit? Ennél sokkal összetettebb játékokban számolunk előre kombinációkat legalább három lépéssel. 

Előzmény: Kr.Kr. (181)
trombitafújó Creative Commons License 2023.11.23 0 0 186

Még egyet, hogy megint hárman legyenek?

Előzmény: Lacanist (171)
Lacanist Creative Commons License 2023.11.23 0 1 185

Azért ez az Evelyn nem állított ki magáról valami jó szakmai önéletrajzot. Színésznő és képtelen lenne eljátszani egy gyilkost? Ha színházigazgató lennék, mit gondolnék erről? Hogy karakterszínésznek még jó lehet esetleg? :) 

flamingó88 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 184

Ennyit arról, hogy "nem vérre megy" a játék.

Előzmény: Hattori Hanzo69 (182)
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.23 0 1 183

Nekem se túl hihető. Játszottak a Nyerő Párosban is, ott azért egyszerű szabályok vannak, és ott is sikerült félreértelmezni.

Félreértés ne essék, nem tartom butának, de ez azért túlzás. Vagy ahogy írtam előzőleg, van valami sokadik érzéke, és azért nem enged a teóriáiból.

Tomi is elég intelligens, mégis teljesen félrement a Szabi áruló elmélet.

Előzmény: Kr.Kr. (181)
Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 182

Amúgy játszottátok már ennek az "egyszerű, civil" változatát, a Gyilkosos-t? Az is nagyon izgi, pláne nagy társaságban. Mi párszor játszottuk már nagy-családi találkozón. Mondjuk az egyik játék óta nem beszél egymással a húgom, meg az egyik uncsitesóm, pedig felnőtt, komoly emberek :))))

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.11.23 0 1 181

Anikó nem ennyire okos. Lehetetlen, hogy az egyetlen ember a csapatban, aki ennyire átlátja a szabályokat. 

Előzmény: Salvor2 (177)
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 180

Elég nagy feladat lett volna Anikónak visszatáncolni, amikor ilyen vehemensen állította, kik az árulók. Mit csinált volna? Jaj bocs tévedtem, mostantól XY a tuti biztos tippem?

Előzmény: Salvor2 (174)
Salvor2 Creative Commons License 2023.11.23 0 2 179

Nem tudom elhinni, hogy Anikó ennyire okos lenne. Most is egy perc alatt kitalálta, hogy mi történt.

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.11.23 0 0 178

Szerintem akkor Zita őszintén kiborult és lelkileg nem bírt tovább ottmaradni.

Előzmény: Alpári Gnác (162)
Salvor2 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 177

Akkor kiesik.

Előzmény: Kr.Kr. (175)
flamingó88 Creative Commons License 2023.11.23 -1 1 176

Nem mindenki bírja egyformán a ránehezedő nyomást. nem mindenkinek ujjgyakorlat a 0-24-ben való megjátszás, hazudozás, figyelni, kinek mit mondott, a másik árulót ne árulja el, stb.

Ha magamból indulok ki, én nem bírnám szerintem, ez egy óriási feszültség.

Előzmény: Alpári Gnác (168)
Kr.Kr. Creative Commons License 2023.11.23 0 0 175

Nem vállalta volna.

Előzmény: Salvor2 (174)
Salvor2 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 174

Anikót kellett volna választani. Nagy lehetőséget hagyott ki.

flamingó88 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 173

Hú, de egyetértek. Már nem is tudom, hány kommentben írtam le ugyanezt (lényegét tekintve). Azt is írták többen, hogy Anikót most nem lehet "megölni", mert akkor egyből tudni fogják, hogy jó nyomon jár. Szerintem meg nem feltétlen. Mi van, ha pl Dani vagy Orsi vagy tetszőlegesen bárki más az áruló, kézenfekvő lenne Anikót likvidálni, mert akkor mindenki Zitára és Zsoltra gyanakodna.

Anikó túl magabiztos, miközben 8 másik úton is elindulva találhatna ugyanígy érveket. Első nap kitalálni mindhárom árulót, miközben még 19-en versenyben vannak (Anikón kívül). Oké, szépen felépítette, de úgy ragaszkodik hozzá, mintha más megoldás nem is létezhetne. Nekem ez több, mint fura. Pláne, ha tényleg ilyen okos, akkor kizárt, hogy más lehetőségek nem jutnak eszébe.

Előzmény: Julienkirály (164)
Salvor2 Creative Commons License 2023.11.23 0 3 172

Nem kellett volna megmondani, hogy mi történt Zitával.

Lacanist Creative Commons License 2023.11.23 0 0 171

Zsoltnak most meg kell zsarolnia egy áldozatot, aki gyilkossá lesz - vagy kiesik.

Előzmény: Salvor2 (169)
Lacanist Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 170

Szerintem csak úgy érdemes játszani ezt a játékot, ha halálosan komolyan veszik, különben az egész csak lötyögés. Tudod, "viccben nem ismerek tréfát"!

Viszont a játék után nyilván el kell engedni, és ha van töske, azt ki kell húzni.

Előzmény: Alpári Gnác (168)
Salvor2 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 169

Mivel hárman nem jelennek meg a következő reggelen, ezért valaki más is feladja plusz valakit megöl Zsolt?

Henry kire szavazott? Nem figyeltem.

Alpári Gnác Creative Commons License 2023.11.23 -1 2 168

Ja, hogy feladta...!

Hát akkor mégse játszotta meg a sírást, ezt viszont tényleg nem értem.

Oké, hogy ezek a celebritások mind roppant hőfokon égnek, de egy elfogott ulti után is vérengzést rendeznek? Jobb esetben ideg összeroppanást kapnak?

Előzmény: Alpári Gnác (162)
Julienkirály Creative Commons License 2023.11.23 0 0 167

na ez a wtf effekt akkor ....  most majd mindenki azt hiszi hogy kinyirták Zitát :D

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.11.23 0 0 166

Kíváncsi lennék, hogy a következő évadra ezt ki fogja vállalni?

Kr.Kr. Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 165

Tóth Szabi, Anikó és Visváder Tomi vért ittak? Tényleg ennyire komolyan kell ezt venni? Ez csak egy játék. Borzasztó, hogy így esnek egymás torkának.

Ez a játék olyan, mint Magyarország. Van két oldal és szidja a másikat.

Én azt várom, hogy Zita feladja.

Julienkirály Creative Commons License 2023.11.23 0 0 164

azért komolyan vicces hogy "mert Sváby a te nevedet mondta" indokkal állnak neki Zitának :D  gyilkos vagy nem.. ez az indok egy bullshit.  és ha a Sváby azt mondja hogy Anikó vagy Moha akkor mivan?

flamingó88 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 163

Anikó azt mondta, hogy Sváby Zitát mondta, Zsolt meg azt, hogy Orsit, mindketten csak 1 nevet dobtak be. Az adásban Sváby csak Zsoltnak mondott nevet, az Anikós jelenet nem volt adásban.

Azon akadtam fenn, hogy miután Sváby kiesett, azt mondta, hogy ha áruló lett volna, ő is olyan személyt választott volna áldozatnak (kiesőnek), akinek a kiesése zavart okoz, pl Zitát. Ha Zitát árulónak gondolta volna, akkor nem az ő nevét mondja példának.

Az nem jutott eszébe Anikónak, hogy Sváby egy harmadik személynek is mondhatott valamit? Nem beszélt senkivel, csak pont Anikóval és Zsolttal? Vagy azt, hogy Orsi akár meg is hallhatta, hogy őt mondja Sváby? Miért feltételezi azt, hogy amit Sváby neki mondott (Zitát), azt Zita is tudja? Azért mert Zita azt mondta, hogy Sváby vele is fura volt aznap, kerülte, vagy hátralépett egyet?

Anikó Zsolttal kapcsolatban azt mondta először, még a reggelinél, hogy Zsolt csak azért dobta be Orsi nevét, hogy rá terelje a gyanút. Miközben ő sokkal erőszakosabban sulykolja mindenkinek, hogy Zsolt és Zita.

Túl biztos a dolgában.

Előzmény: Lacanist (158)
Alpári Gnác Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 162

Azért ez a hüppögés nagyon, de nagyon gáz volt.

Pedig alapvetően még kedveltem is Görög Zitát. Eddig...

derek Creative Commons License 2023.11.23 0 2 161

Annyira röhejes , hogy ennyire komolyan veszik! Ez mégíscsak egy játék és senki sem hal meg igazából.

Salvor2 Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 160

Nem hiszem el, hogy megúszták a gyilkosok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!