Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

zotty1 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1485

Igen ,csak annak elég óvodás jellege van, megy össze-vissza a fikázás.

Előzmény: sysNet (1461)
scenic(725) Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1484

szia

engem is érdekelne.

Előzmény: Sanja28 (1483)
Sanja28 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1483
Be szkennelem ha kell!
Előzmény: sysNet (1482)
sysNet Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1482
Valakinek megvan az Auto2 márciusi száma? Mind 1 megveszem érdekel bővebben a ceed contra mazda teszt.
sysNet Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1481
Elnézést a vezess.hu -testen jött ez ki:
http://www.vezess.hu/teszt/teszt_kia_ceed_16_crdi/9412/lap/1

"Melegünk van

Eddig kettőből kettő Cee'd produkálta azt a hibát, hogy a rendszert - kikapcsolt klímával - 16 fokra lecsavarva, döntötte magából a forróságot, ha akartuk, ha nem. Bekapcsolva a széria automata légkondi nyilván rendet rak, de ez azért meglepő.

Van még egy kifogásunk, ami a kényelmetlen rugózást érinti. Síneken áthajtva, macskakövön dübörögve és aszfaltgyűrődésekbe botolva a kocsi ráz...."
Előzmény: Sanja28 (1479)
sysNet Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1480
A fütés problémát a totalcar teszt is megjegyezte :) szerintem jelezzétek a szerviz felé.
Előzmény: Sanja28 (1479)
Sanja28 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1479
Hát bizony nekem is hiányzik az ülésfűtés, meg a kulcsnélküli indítás, (akinek nem volt annak mókusvakítás) amikor odaérek a kocsihoz a kilincset akarom nyomkodni utána kezdem keresgélni a kulcsot. Főleg esőben kellemetlen. Idővel megszokható, de hiányzik.
Tapasztalta valaki hogy a fűtés időnként megőrül? Beállított hőmérséklet mellett időnként minden átmenet nélkül el kezd meleg levegőt fújni, és ha teljesen hidegre állítom akkor is meleg jön. Idővel abba hagyja, és minden visszaáll.
Előzmény: KiberLovag (1472)
scenic(725) Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1478
Nem kell ott szervizeltetni a gépet ahol vetted, tudunk mondani jó szakszervizt is ahol nem húznak le.
Előzmény: vlevi (1444)
scenic(725) Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1477

Szia, azt nem mondom, hogy utazz el barcikára mert elég messzi van :)) ott nagyon is meg voltam elégedve, rögtön odajöttek, pedig volt bent néhány érdeklődő...

Tatabányára ha tudsz, látogass el, nincs is olyan húdemessze pesttől. Karácsonyi nagy autószalon asszem a kereskedés neve. Ott biztos jó kiszolgálást kapsz.

Csak a (bunkó)hozzáállás ne tántoritson el senkit.

Előzmény: Zsófia_nl (1438)
KiberLovag Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1476

kia.lap.hu

klubügyekben van pár kezdemény... ;)

KiberLovag Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1475

Nos nem csipkelődés... nézük objektíven...

Az ignis bő 3 évvel ezelőtt jó vétel volt, a hátsó rugókat kihajintottam, és kapott mindenhova normális gátlókat, úgy egész faxa gép volt, de a felépítmény pályán megetett vele a gatyámat is, noha igen dinamikus volt amúgy a gép... Jó volt a hasfalmagasság enyhe terepen, néha ki bírtam használni... városban meg kiláttam a magas üléspozicióból...

A swift formája faxa, meg már biztonságos is, tele van extrázva a GS (mondjuk mindkettőt saját nem gyári kütyükkel is felextráztam dögivel), viszont kinőttem, és azért apró idegesítő faxságai ennek is vannak... mindenféle nyifogások, zörgések, üléskattogások, szörnyű gyári fejegység (konzolkép miatt cserélni se egyszerű, bár ez esztétikai kérdés)

Nekem az ignác ülése hosszabbtávon xar volt, a swifté egész jó lenne, ha nem zörögne... :)

Az elektromos csomag a ceed-hez jó volna, de egyrészt a rendelésem után hallottam róla először (mondjuk lehet nem lett volna késő még), de az első ablak fűtése miatt nem kell, mert a GPS-em nem látna ki tőle...

Szóval jó ez ígysíma EX-nek, így is nagy élmény lesz, csak már lenne... :) Majd idővel kap könnyűfémet tán (bár nem nagyot, mert szétütik az utak, jó a 16'), meg némi fóliát... egy két elektronyos kütyü meg hamar bejátszódik, csak járnánk már ott... :)

Előzmény: Törölt nick (1474)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1474
Ne vedd rossz néven, kicsit csípős voltam, nem szántam bántónak.
Most én is egy Wagonnal járok.
Egy katasztrófa az is, de van amiért szeretni is lehet.
Állítva elfért hátul a gázbojler!
- Gerincnyűvő a futómű. 100km után irány a csontkovács. :-)
Utálom, kínozom, de mégsem bírom tönkre tenni.
Eddig csak az Opeltől adoptált kapcsoló romlott el. Fpfújj.
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1473
Elektromos csomag a megoldás, 3 fokozatú az ülésfűtés.
A kucsnélküli indítás.. ..hát, jó kis mókusvakítás. Mégane-ban is van.
Az Ignist kínzókamrának nevezem. Kutyának nem kell, mégis ezerrel gyártják. (mérnök haverom ott dolgozik:)
Az új Swift szép, biztonságos, nyeli a benyát, esik a használt ára.
Az üza költségből lehet kijön a Ceed CRDI törlesztője. :) ??

A KIA klub csatlakozás tűnik jó ötletnek.
Valami működő dolog után kellene nézni.
Nem vagyok nyugdíjas, hogy ilyesmit üzemeltessek. :-)
KiberLovag Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1472
swiftből... 1.5GS-ből... előtte egy ignis 1.5GS-em volt... ;) De kategóriát váltok... :) Mondjuk az ülésfűtés, meg a kulcsnélküliség lehet hiányozni fog... :)
Előzmény: sysNet (1471)
sysNet Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1471
Ignisből ülsz át ceedben :) nagy "durranás" leszz az biztos .
Előzmény: KiberLovag (1470)
KiberLovag Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1470

Nekem igen komoly, többéves ignisklub-swiftklub múltam van, de azt is meg kell vallanom, hogy utóbb történtek a klubéletben olyan dolgok is, amik igencsak kiábrándítottak, persze hozzátartozik, hogy ott ügye hivatalos egyeslet is van... persze nem bánom az egészet, mert rengeteget lehetett tanulni belőle, de óvatosabb is lettem e tekintetben... egy biztos, támogatom az elképzelést, de semmi mást nem ígérnék... :(

Az persze kapásból tanulság, hogy érdemes-e valamiféle Cee'd-klubot, vagy inkáb KIA-klubban kell gondolkodni/csatlakozni...

sysNet Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1469
Ha majd tényleg ceednél döntök, mindenképp támogatom az ötletet, addig csak vendégként vagyok, és tanácsok, tapasztalatok után informálódok.
Javaslom addig is csináljatok/foglaljátok le egy ceedklub.hu vagy hasonló domain nevet, ahol lehet szervezni majd a találkozókat, stb.

Ha megnézitek valami élelmes már gondolta, hogy megfejeli a KIA-t:
http://www.domain.hu/domain/English/varolista/ido.html
-és lefoglalta magának a kiaceed.hu -s domaint :)
Előzmény: Törölt nick (1467)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1468
Ez nagyjából igaz is.
Nekem már 3 hét elment gondolkodással, keresgéléssel.....:)
+3 hónapom használt autó keresésével, de feladtam, mert rizikós!!
Mindíg beigazolódik, hogy átvernek!

Most jövök egy ismerőstől, épp fröcsögött a szája, hogy az autócserékkel, és a javíttatásokkal mennyi ideje, és pénze ment el.
Az előző Pontiac egyterű még elsorolni is sok, mennyi bajt okozott.
Elcserélte egy gyönyörű 4 éves dízel passatra. Az üzemanyag rendszer dugult el legutóbb, a kereskedésben anno összepancsolták a gázolajat.
Különben meg az olajzabálás az aktuális probléma. A polcon van egy szatyor pótalkatrész is, a várható további bajokra.
De így is megéri..??

Nem tud tőle dolgozni.
Egy lóval nem kell ennyit foglalkozni. :-)
Előzmény: sysNet (1462)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1467
Igen, de ott elég érdekes viták alakultak ki.
Ez a topik valahogy családiasabb, nekem jobbnak tűnik.
LEGYEN IS AZ.
TARTSUNK ÖSSZE!
ALAKÍTSUNK KI EGY JÓ CSAPATOT TÖRZSTAGOKKAL.

Akkor nem kell máshol kószálni.
Akár találkozót is lehet majd szervezni, hogy majd megismerjük egymást személyesen.
Jó működik ez a Mégane, vagy az autóshifi topikban itt az indexen.
Előzmény: sysNet (1461)
sysNet Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1466
Diezel lessz? ha jól látom a régebbi hozzászólásból.
Hát igen akkor gondolom nagyon várod már :).
Én se szeretem ha megvárakoztatnak, kv.-ra kiakadok olyankor :).
Előzmény: KiberLovag (1465)
KiberLovag Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1465
Én már több, mint egy hónapot kibírtam... de mostmár nagyon fogy a türelmem, mert szóbeliek alapján 11-e a határidő, és most 5-e van... és sehol egy hívás, hogy mi a stájsz... papíron persze csak március szerepel, de nem szeretnék rádörrenteni senkire... én ugyanis mindíg betartoma  szavam, és ezt mástól is elvárom... :)
Előzmény: sysNet (1464)
sysNet Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1464
:) ugy látszik a szlovákok még nem indultak be rendesen.
Nekem különben április közepére esedékes az auto vásárlás, ha ceed-et választanám és most rendelném meg akkor is szinte 2 hónapot kel várnom rá :(, az sok, utálok várakozni, nem tudnák rendesen aludni :)
Előzmény: KiberLovag (1463)
KiberLovag Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1463
Igen, aki mostanában rendeli, az jó esetben tavasz vége ígéretet kap, aztán persze lehet nyár lesz belőle... :( Persze ezek pletykaszintű infók, de több felöl hallani, konkrétumot gyanítom az tud, aki bemegy rendelni most... :)
Előzmény: sysNet (1462)
sysNet Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1462
1 kérdés, tudtok valamit arról, hogy mennyi egy ceed, utáni várakozási idő?
Álitólag több mint 2 hónapot kell várni.
sysNet Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1461
Hali,
A vezess.hu-n is pörög a ceed forum, ott is kb 1500 hozzászólás van.
Előzmény: KiberLovag (1460)
KiberLovag Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1460
No igen, a lapon megadott címre írtam is Balázs kollégának, de semmi reakció... Őt kéne valahogyan szórabírni... vagy esetleg írni mindegyik jelen tagnak, hogy mit tudnak... ha lesz időm, majd megteszem... :)
Előzmény: Sanja28 (1459)
Sanja28 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1459
Én is megpróbáltam regisztrálni, és rákérdezni, de semmi reakció. A fórumon gyenge az élet. Szerintem már halott az odal.
Előzmény: KiberLovag (1455)
kiajobb Creative Commons License 2007.03.05 0 0 1458
Úgy látom egy kicsit felkavartam az állóvizet.
Bocs senkit nem akartam megbántani.
Zsófi: Én próbáltam válaszolni a mail-edre de:
...."message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed" üzi jött.
Ma ismét megpróbálom hátha sikerül.
Egyébként kellemes hetet mindenkinek.
KiberLovag Creative Commons License 2007.03.04 0 0 1457
No ez igaz... :) Bár az is tény, hogy ot is vannak páran, és nem tudjuk a két fórum tagjai közt mekkora az átfedés... tapasztalataim szerint nem jó a több út... :))) Bár ebbe nem másznék most bele... az is biztos, hogy előbb-utóbb tematizált topic-ok kellenek, azt meg itt nem lehet... :(
Előzmény: Törölt nick (1456)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.04 0 0 1456
Akkor maradunk itt.
Ez lesz a legjobb..
Egy grillezést, vagy sörözést mi is tudunk szervezni!
Egyenlőre többen gyalog jönnének, mert kb 3 tagnak van itt meg a paripája. :-)
Hihi
Előzmény: KiberLovag (1455)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!