Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
De Pedro 28, Baraja tul a 30-on ha jol tudom.
Joaquin johetne mert istencsaszar a srac de a Betis rengeteget ker erte(€60misi).
Szerintem Nestara kene nyomulni mivel Cragnotti kijelentette hogy csak(!) 30millat kell erte perkalni Az mas kerdes hogy nekunk annyi nincs:)
Mendieta remek parja lenne XAvinak a belso kp-n es kiralyul iranyitana a csapatot is.
Following reports today concerning the possible signing of a new goalkeeper, F.C Barcelona would like to state that no final decision will be taken until next week, whilst accepting that negotiations with Robert Enke are at an advanced stage.
Ehhhhhhhhhh??????????
Akkor Enke is jon?? O lesz a B csapat 3.ik kapusa?:))
Mindenesetre eleg erdekes amit gazsiek muvelnek...
Az elejen koccra ugy volt hogy Ramé lesz az uj kapusunk. Majd elkezdtek targyalni Enkevel.A VB elott ugy volt hogy Ramé a Barcé, most ugy volt hogy Enke a Barca uj kapusa erre derult egbol villamcsapas a neveto 3.ik: Carini
Cseles ficko ez a gazsi:)
Crespo minek?
van 2 világsztár csatárunk...
Mendieta helyett ott volna Joaquin,így nem kéne olaszba utazni,csak fel Sevillába...
Jó nem azt mondom,hogy szar Mendi,de ott vannak a fiatal tehetségek,De Pedro,Joaquin,Baraja stb.
Nesta bármikor viszont jöhetne.
Nem tudom. Mivel vmi olyasmit vacilalnak hogy a Lazio eloszor megvenne Rivit az erte kapott penzt pedig felhasznalnank Crespo/Nesta es Mendieta megvetelere. Mindenesetre erdekes lesz.
Csak felvetodott a neve.
Szerintem nem fogunk Cocu&Motta posztjara igazolni.
A bal szelre mindenaron Placentet akarjuk ha o nem jonne ossze akkor az o alterje Juanfran.
Cocu lenne a bal szélső védő? Ez qrva hülyén hangzik. És akkor az ő mostani helyén Motta lenne? V vesznek oda vkit? De hülyeség!
Az Inter + mennyen a francba! Cocut nem kapják +! (kár, h nem rajtam múlik:((()
HAHAHAHA:)
Rexach-ot hivja a Gaziantepspor edzonek!:))))))
Ugynezki ok nem lattak 1etlen Barca meccset sem iden:)
gazsi es Cragnotti kedden talalkozik Niza-ban a Crespo/Nesta es Mendieta transzfer lebonyolitasa miatt. Addigra gazsi megkapja a valaszt Rivaldotol is.
Enke pedig az Espanyolba vagy az Alavesbe megy.
Szerintem Carinit jovore vesszuk meg ha lesz eleg penzunk ez persze csak ugy lehetseges ha nyerunk vmit(de az a vmi ne katalan kupa legyen:))
Bal szelsonk viszon meg mindig nincs. Itt mar tobb otlet is felvetodott. Pl.Navarro, Rejziger, Cocu(!).
Ja igen az elmundo-n irtak hogy az Inter erdeklodik Lucho es Cocu irant.
és közben v.Gaalék rájöttek, hogy D.Tristán is jó focista, úgyhogy meg kéne venni. ami amugy király lenne, mert pl. szerintem tökéletesen pótolhatná Kluivertet (mér kéne pótolni azt nem értem, vagy akkor ott van Dani aki sokkal jobb annál mint amit mutatott eddig), csak 90millió lenne az ára... amugy ezzel az Enke-vel minek fáradozunk még ha van egy Carinink (övé lehet a jövő, de tuti, hogy visszaadjuk szezon végén mint Coco-t, mert túl jól teljesít), Bonano (még 1-2 évig el védegethet), Reina (ővé a jövő, meghal a csapatért), V.Valdes (a másik jövő menő), Dutruelmeg már lehetnő inkább menőben mint jövőben
De azért gondolom Buffontól, Toldótól csak nem jobb.Egyébként meg Bonano ilyen gyenge lenne, hogy a helyére megy Carini? Holnap Argentín meccsen Bonano fog védeni?
Én is úgy tudom, hogy Carinit kölcsönbe adjuk nektek, amit én nem is nagyon sajnálok mert én ma láttam előszőr játszani, de nem volt túl jó és nekünk meg úgy is ott van Buffon.Egyébként meg én úgy tudom, hogy Nesta hozzánk(Juventus) jön.
Rivaldo + €55 millio = Mendieta + Crespo vagy Nesta.Nesta irant is erdeklodunk es Cragnotti kijelentette hogy €30milliot ker erte. Inkabb fizessunk Nestaert €30millat mint Crespoert 50et...
De most vmi olyasmi is eloallt hogy a Lazio €13millaert megvenne Rivit de errol nem'tok bovebbet.
Hat sracok....
Rivaldotol elbucsuzhatunk:(
Cragnotti kulon megkerte gazsit hogy fuzze meg Rivaldot es fogadja el a Lazio ajanlatat...
gazsi 48 orat kert addig megprobal kapcsolatba kerulni Rivivel es megprobalja megfuzni:((
Régóta gondolkodom már azon,hogy csatárposztra Miroslav Kloset kellene leigazolni.
Német válogatott, a Kaiserslauternben játszik.
Most is rúgott 2-t egy félidö alatt.
Gólérzékeny és nagyon jó meglátásai vannak.
Nem a mostani meccs alapján mondom, hanem azok alapján, amit a klubjánál játszott.
Ez hivatalos? En ugy tudom hogy Enket is megszereztuk. Most akkor hogyisvan?:)
Egyebkent tenyleg Carini a jelenlegi legjobb valasztasunk kapusposztara.
06/01/2002. Uruguay goalkeeper Fabian Carini was loaned out to Liga giants Barcelona for the 2002/2003 season by his club side, Serie A champs Juventus.
The news was made official by the Bianconeri late last night.
Juventus boss Marcello Lippi rarely used Carini, who is considered to be one of the best South American keepers ever, as Italy number one Gianluigi Buffon happens to be the Bianconeri's starting keeper.
VG kijelentette hogy igenyt tart Santamaria-ra akinek kolcsonadasa ideny vegen jart le az Oviedonal. Igy o is jon vissza Barcelonaba.
Luis Garcia irant a Celta erdeklodik de szerintuk tul sokat kerunk erte igy 2 dolog lehetseges:
Vagy eladjuk vagy visszakuldjuk Valladoidba 2 evre es utanna ismet megvesszuk. Dani-t vinné az Atletico. Az a nyomorek Enke nagyonugynezki hogy nalunk fogja folytatni:(
MELLesleg akik Ázsiában vannak a csapatból:
Christanval(Franciaország)
Puyol,Luis Enrique,Xavi(Spanyolország)
Rivaldo(Brazília)
Bonano(Argentína)
Andersson(Svédország)
Sok sikert valamennyiüknek!
Újabb van Gaal-bébiről hullott le a lepel: Bert Schneider a Leverkusenből!
Őt legalább egy Gaspart-féle antitálentum is megszerezheti... bár nem sok örömötök lenne a 29 éves németben, asszem.
Lehetséges, hogy Van der Saart elereszti a Fulham, legalábbis leigazolták Herrerát, az Alavés kapusát. Valszeg nem tartaléknek... Csodálkoznák ha van Gaal nem jelentkezne be Edwin-barátunkra. Mondjuk az ő képességei felérnek a Barcához, más kérdés, hogy felfoghatatlan miért éppen a kapusposztra keresnek embert a klubotoknál...
Most VG mindenaron spanyolokat akar hozni.
Joaquin,Mendieta,Morientes...
Legkozelebb Tristant es Rault akarja...
Crespot nagyon ugynezki hogy buktuk es megy a Realba. Majd jolesznekunk a 69eves Hasselbeink a "szerencsetlen","kegyvesztett" Kluivert helyett.
Nem ertem miert akarunk Kluitol es Rivitol mindenaron megvalni. Most tokre ugy csinalnak mintha 'feleslegesek' lennenek es semmit sem csinaltak volna a klubbert.
Ennek a hülye Van Gaalnak már Morientes is kell.
Az elmundodeportivon 3 név van: Mendieta, Placente és Morientes.
Örültek háza van ennél a klubnál. Minden nap 3 új játékos kell VanGaalnak, majd miután gazsi nem tudja megszerezni egyiket sem, kitalál újabb 3 nevet.
Szerintem ha ezeket ingyen adnák, gazsi még akkor sem tudná öket megszerezni.
Nem, arra nincs pénzem. Jlenleg azon filózom, hogy Borknagar+In Flames legyen vagy a 3. napra menjek, ami a Slayeré. Valószínuleg Slayer lesz belole...
Ugy legyen!
Vagyis ne vonuljon vissza jojjon a Barcaba de a sor azert meg johet:))
Mar megvan a hetvegi jegyem, keszitem a nyakam a full zuzdara na es persze a hasam a jo sok seritalra:)))
05/29/2002. Barcelona's Brazilian playmaker Rivaldo says he intends to see out the remainder of his contract with the Catalan giants.
Press speculation had suggested that he may be on his way out after the arrival of former coach Louis Van Gaal but the former Deportivo ace looks to be staying on.
"I have a year left on my contract so it is almost certain that I'll stay," he told Marca.
The 30-year-old had a series of run-ins with Van Gaal when the Dutchman was in charge.
Szokasos atigazolasi herce-hurcak:
VG-nek megvan az uj kiszemeltje, az ugymont *7*-es aki nem mas mint Joaquin. Mint mindig a Real is hajt ra de ok is es mi is sokkaljuk a €60milliot erte. A Crespo ugy felfuggesztve mivel a Lazio megakarja varni a VB veget ill. nem nagyon mennek bele ebbe a Rivaldo,Christanval + penz uzletben.
Mendieta is kellene VGnek a kozeppalyara.
Riquelme irant egy brazil es 2 mexikoi klub is erdeklodik... Egyenlore nagyon ugy nez ki hogy visszafog vonulni.
gazsi tegnap Nemetorszagban jart Luico es Placente leigazolasanak ugyeben. Mint mindig 0 sikkerel.
Gerard-ert bejelentkezett a Juve es nagyon ugy nez ki hogy elfogjuk ot adni mert kell az €.
05/29/2002. FC Barcelona director Francesc Pulido has revealed ambitious plans to revamp the club's training facilites. The Ciutat Esportiva could undergo a massive overhaul to have a total of eight football grounds and a new administrative compound.
These works on the Joan Gamper training ground are planned to be completed by 2003. A total cost of €2.5m has been forecast by the Catalan club. It will be financed by the sale of land owned by the club.
Barcelona have insisted they will not sell their Miniestadi despite strong rumours in the local media.
amikor majd egy hatalmas műpénisz fityeg a hátsódban, elgondolkodsz rajta, hogy kellett-e neked JÓZSIt mímelned...
szerintem Kluivertnek nincs helye a Warszavában,(bár ott lenne:) ) ha Crespot megveszitek.
Argentin csatárkettős. jól megértenék egymást.
mit szóltok, hogy a Nyúl nem futkározik majd a vbn?
szerintem helyes döntés (krva jó játékos, de a többiek már 5 éve együtt játszanak -ekkor Saviola még általánosba járt, ha járt egyáltalán)
Ezt olvastátok má'?
Durva!
THE DUTCH SURPRISES ONCE AGAIN WITH HIS DECLARATIONS
They go Gaal: " Of small always it wanted to be player of Real Madrid " Louis van Gaal, technician of Barcelona, surprised own and strange with its declarations in Channel 33 in which it indicated that of small it wanted to be player of Madrid, although tried to clarify later saying that it changed its tastes by the Barça when Cruyff arrived at the Condal City: " At this time, Real Madrid was the best one, I feel it, but he was the best one, with I gave Stéfano. And I always wanted to be player of Real Madrid ".
:)))))))
Sajnos az kezd nagyon szánalmas lenni, ami Barcelonában történik. Persze ne ítéljünk az átigazolási pletykákból, majd meglátjuk... Lesz ami lesz. De ha tényleg megy Puyol, akkor Simonfán élem ki az agressziómat és annak nem lesz jó vége.
Kokashu, gondolom találkoztál már éjszaka fekete csuklyás festett arcú gonosz lényekkel, akik hatalmas lángoló kardot suhogtattak feléd... Ha esetleg újra megtörténnek, tudd, hogy Gaspart az oka! (Már csak alig valamivelk több, mint 2 hónap Simonfáig!)
Az legyen a legkevesebb hogy bunko:)) Csak jol vegezze a dolgat.
Crespot VG akarja mindenaron ha o nem jonne akkor jon helyette Heszalbéink. Akkor inkabb Crespo.
NA! Végre valami. Az említett bajhátvédek közül bárki remek lenne. Én csak Juanfrannak nme örülnék annyira, o ugyanis túl bunkó. :) Az az ember csak aprítani tud, de azt legalább jól.
Crespo, Klivert és Saviola nem fér el 1 csapatban. De mi a frásznak ide Crespo?!
egyszer megnéztem a 2000-es hozzászolásokat és ott valaki hivatalos hirként berakta hogy leigazoltuk Riquelmét!!!! Mi történt akkor? és most miért nem nyomulunk rá??
Nekem is az 1ik nagy kedvencem volt Ivan!
Felelmetes technikaja van es szerintem az akkori Barca 1.ik legjobbja volt, nagyon imadtam! Volt nalunk kolcsonben is anno csakhat VG nem tartott ra igenyt. Legutoljara azt hallotam hogy Portoba fog igazolni, sot ez szinte biztos.
Tud valaki valamit Ivan De la Pena-ról??????
kedvencem volt de elnyelte az európai futball dzsungel!! odáig tudom hogy a marseille-nél volt aztán meg a Lazio-be csere kb a C.csapatban játszhatott
Ő olyan jól játszott régen ráadásul saját nevelésű barcás ha régi formáját hozná bőven elférne a csapatba! ha!!!
Enke-nek örülök hogy nem jön viszont Juanfran tök jó lenne mindenképp kell egy balszélsőt igazolnunk Navarronak sztem tul nagy ugrás lenne két osztály! viszont csere lehetne
ahogy itt irta valaki ha Crespo jön lehet hogy kimarad L.Enrique a kezdőcsapatból
Könyörgöm ha Puyol elmegy?????(dögöljön meg Gáspár) nem lesz spanyol a kezdőcsapatban bazmeg már megint a régi nóta
Megvolt Rexach es 'Pitu' Abelardo bucsu merkozese:
Bec Tero All Stars, 0 - FC Barcelona, 0
FC Barcelona: Reina; Ros, Abelardo, Frank de Boer, Peńa (Curto, 75'); Cocu, Gabri, Rochemback, Dani (Joe Morasilp, 58'); Saviola y Geovanni (Toni, 59')
Tizen11esekkel gyoztuknk!!! WOW!:)
Raméval megszakadtak a targyalasok mert tul keveset ajanlottunk erte. Enke sem jon hozzank (ez mar 100%!:)) Igy az elso szamu celpontunk Carini a Juvebol. Szerintem vele jarnank a legjobban!
"Crespo managere szerinte Crespo sorsa Cragnotti es gazsi kezeben van."
És a cikk végén ott van, hogy az ár 30 millió euró + CHRISTANVAL.
Ha ez gazsinak összejön... :))
Crespo simán megér 30-at, Christanval pedig mehet akár ingyen is. Majd ott szövögetheti az elméleteit, hogy Nesta csak azért játszik helyette, hogy ott lehessen a VB-n.
Atigazolasi pletyik:
A bal hatved posztra tobb embert is kineztunk: Juanfran,Asley Cole,Placente ill. Chivu.
Namarmost A.Cole es Placente nem hinnem sot BIZTOS hogy nem mennek sehova. Chivu a Real ajanlatat mar elutasitotta de azt mondta hogy ha a Barca megkeresne azon elgondolkozna. Juanfran is jonne 1000 orommel. Erte €7millio-t ker a Celta. Allitolag orakon belul bejelenthetik Enke(sicc) leigazolasat:( A faszt bele pedig ha vmi csoda folytan nem sikerulne leigazolni akkor Carinira nyomunlak aki 1000X jobb kapus mint Kocka es Ramé.
Crespo managere szerinte Crespo sorsa Cragnotti es gazsi kezeben van.
Hát asszem a következő idényben még pocsékabb játékkal fogunk előrukkolni. A védők helyét csatárok fogják betölteni? Ha így haladunk ez lesz. Az pedig, hogy VG nem tart igényt Puyolra...
Az előző idény során ő volt a legmegbízhatóbb játékos az egész csapatban (szerintem).
Az lesz a vége, hogy megveszünk egy csomó új játékost és a klubnak akkora adóssága lesz, mint állat. Még a végén úgy járunk, mint a Fiorentina.
Szóval csak remlénykedhetünk, hogy jövőre jobban fog menni a játék, mint idén.
Látom, ma sincs semmi jó hír:((
Puyol eladásáról én se láttam még semmit, csak a fizetés-problémáról, de remélem, az +oldódik. (Az 1 dolog, h nyomulnak rá, de szvsz nem eladó!)
OFF
Mi ez a nagy offolás? Német és katalán nőkről + főleg?! A magyar nők + szóba se kerültek:(( Hát izé az izétokba, na! Szégyeljétek magatokat mind2 oldalon!
Cocu, a magyar nők nevében:))
"nem is értem, hogy sikerült Saviolát megszereznetek"
Ezt még én sem értem. Mindig akartam mondani, hogy a legutóbbi 2 évben egy normális igazolásunk nem volt, de Saviolánál mindig megakadtam.
Gazsi átigazolási politikája:
Az összes olyan játékost, aki szereti a Barcát és a legtöbbet tették érte, a csapat legjobbjai voltak, hajtottak, csúsztak-másztak a sikerért, azokat EL KELL ADNI.
Puyol, aki a Barca legjobbja volt; Abelardo és Sergi, akikre semmi panasz nem volt. Év elején még Sergi volt az, aki letolta Rochembackot és Geovannit, amiért késön értek vissza Barcelonába, ugyanis a csapatnak a kátyuból kellett akkor kimászni és Sergi szerint ök nem tettek ezért eleget; RIVALDO, aki még sérülten is játszott, vagyis féllábon ugrált a pályán, ha kellett; Kluivert, aki a csapat házi gólkirálya lett mind a BL-ben, mind a bajnokságban.
Gazsi szerint ezekre a játékosokra semmi szükség nincs.
Inkább marad az a két nyomorult, debór és rejciger, akikröl sorozatban kaptuk idén a potyagólokat, nameg a nagyszájú Christanval, aki szövögeti az összeesküvéselméleteit, miszerint a kb. 10 éve Barcelonában játszó Abelardo azért játszik helyette, hogy ott lehessen a VB-n.
Az ilyen tetvek itt maradnak.
mindenhol írják, hogy Puyol elmegy, néhány olasz klub is érdeklődött iránta (Juve, Lazio, ha jól emléxem)
de ő tuti elmegy.
túl jó volt, meg hajtott is, mi a faszt keres ez itt-gondolhatta Gáspár atyátok, fel is tette az átigazolási listára.
a koncepcióba beleillik:
jó játékosokat eladni, helyettük jöjjenek vén fostik.
nem is értem, hogy sikerült Saviolát megszereznetek
Ezt hol olvastad hogy Puyolra nem tart igenyt??!
En csak a szerzodes-hosszabitasi herce-hurcarol tudok, ahhoz VGnek semmi koze.
Ma hivatalosan is bejelentettek hogy Navarro felkerult a B-csapatbol a 'nagy' csapatba.
A bal hatved posztra nemcsak Navarro eselyes hanem....
.....Reiziger!!:I VG azon gondolkodik hogy kifogja probalni a bal szarnyon:(
Mas: Joan Gamper kupa augusztus 2x-an. A River Plate ellen fogunk 'bemutatkozni' ha minden osszejon akkor ezt a meccset lehet hogy eloben(!) fogom latni...
Remelem osszejon.
Sheva az orrtörése után volt gyengébb.
(+ nem jutott ki a válogatottal a vb-re)
ezért én pszichés okokkal magyarázom a teljesítményét, persze Ancelotti is lehet kiváltó ok.
Crespo tényleg jobb, mint Kluivert, (nem gázol kislányokat beszívva, meg néha gólokat is lő) de azért a Barcának szerintem még így is a támadósora szorul legkevésbé erősítésre, főleg Van Gaal egycsatáros játékának fényében.
Legfokepp o miatta. 2 ev alatt 200millio fontot baszott el nevesincs jatekosokra kiveve Saviola. Ha lenne penzuk akkor Rivaldo helyett penzt ajanlottunk volna Rui-ert(persze csak ha igaz) ill. Coco arat is siman kituduk volna fizetni csakhat nincs penz:(
Szamomra Sheva mostani idenye csalodas volt, sokat volt serult es hullamvolgyben is volt, ettol fuggetlenul szerintem is jobb Cresponal.
Ma tudtam meg, hogy Coco is távozik, és VG Puyolra sem tart igényt, akiért már angol csapatok bejelentkeztek. Abelardóval és Sergivel együtt ez már négy védő és egész szezon alatt arról volt szó, hogy debúr és reiziger elmegy.
KI marad a védelemben?
Egyébként Abelardónak vagy Serginek rendeznek búcsúmérkőzést? Jobb helyeken ez így szokás.
nana!!!
Egy szóval sem mondtam, hogy nekem nem jönek be a latin nők! Pusztán annyit mondtam, hogy belőlük katalóniában nagyon keveset láttam. Sajna. Pedig direkt haverokkal mentem, mert ugye tengerbe vizet minek... Hát ez nem jött be...:-(((
on:
Szvsz Crespo sokkal jobb, mint Klui! De hát az én hollan-dellenszenvem köztudott, így nem biztos, hogy az én véleményem elfogulatlan...:-))
nemtom, idén Shev többet lőtt, mint az öreg Hernán, szerintem jobb is.
csak ő nem eladó.
meg egyébként is, ha mostanában olyat hallunk valakitől, hogy a Barca jó játékost fog igazolni, akkor tudatalatt már mosolygunk is -bocs, de gáspár miatt ez van, nemde?
Pontositok: A Barca es a Real is akarja Crespot. A 'csata' vesztese pedig 1000el fog nyomulni Shevchenkora, remelem azok nem mi leszunk hanem a Real:) Crespo managere ma kijelentette hogy Crespo a kov. idenyt 100% hogy Spanyolorszagban fogja elkezdeni.
nos, miután ezt megbeszéltük, kéne valami ontopic is.
a soccerage-n olvastam olyat, hogy a Barca meg szeretné venni Crespót
a kérdés: mi a fasznak?
(már ha igaz)
annyira azért nem gyenge a Saviola, Kluivert páros
vagy?
Barcelona forward Rivaldo has vowed to see out the final year of his contract at the Nou Camp. "I am a Barcelona player until July 22 of next year," said the Brazilian, who could leave on a Bosman free transfer next summer.
The playmaker was named on a list that new coach Louis van Gaal allegedly gave to president Joan Gaspart of players to be sold to raise cash for a summer spending spree.
But Van Gaal denied that Rivaldo would be leaving and has already announced that he will play on the lefthand side of the midfield, the position which saw him scoop the Balon D´Or in 1999.
Rivaldo said: "At the end of every season there are stories that Rivaldo will leave the club. I am a Barcelona player until July 22 of next year.
"I am very happy at Barca and my intention is to complete my contract with the club," he continued. "I am looking forward to pre-season training with the club. If Van Gaal wants me to I will even play in goal for him."
Rivaldo went on to apologise for missing a large part of last season with injuries to his knees and ankles that continue to dog him as he prepares for Brazil´s World Cup campaign.
"I am now almost fully recovered from the problems with my knee," he added. "But I must ask for a pardon from the club´s fans for missing so many matches last season.
"Especially when they were involved in the two vital games against Real Madrid in the Champions´ League. In spite of the pain I was ready to sacrifice myself and play. I spoke with Carlos Naval and then Charly Rexach and told them I wanted to play in the games, but Rexach told me that it was not to be.
"The doctors had told him that if I did then I could seriously injure myself and I was very sad when he told me."
Rivaldo then reflected on the decisions of Sergi and Abelardo to leave Barcelona after Van Gaal told them that they would not be in his plans.
"I am very sad that they are going," he continued. "They are great people and great players.
"For them it is very difficult to leave a club that they have played with for so many years, especially Sergi who has been with Barcelona since he was a boy. But this is the way football is and they will find new teams very quickly."
Nem artana minnel hamarabb hosszabitani Rivivel...
Latin táncosnő:))hehe, olyan kis bajusszal mint egy őrmester..
Oktoberfestet vágom ne aggódj..
Nem semmi pincércsajok vannak arra, tapasztalat:)
Kisköcsög, a normális barcelonásokkal semmi bajom, csak ez a gyökér offolt be hozzánk, és ha ő a mi topikunkat szennyezi virtuális dögtestével, én a barcelónásokhoz ugrok be elmesélni, hogy mit nem szokás....
Szerintem 100% kacsa.
A calicomercaton kivul sehol nem talalkoztam Rui-Rivaldo cserevel kapcsolatban. Igyhat tuti hogy marad mindenki a helyen, legalabbis remeljuk:)
nem, nem őket.
Latin táncosnő alatt -nem meglepő módon- latin táncosnőket értek. értsd: félvér, karcsú, dús keblű, mandulaszemű temperamentumos 18-25 éves hölgyeket.
kettőnk között úgy tűnik az a különbség, hogy én már láttam élőben német nőt, akit nem Claudia Schiffernek hívnak, te viszont nem.
hogy valamennyire ontopic legyek, mennyire igaz az, hogy a Barca felajánlotta Rivaldót Rui Costáért?
itt nyomod a gyökér látszatszövegedet, hogy ő élhal Rivaldóért, te is azonosítod magad a csapatoddal, úgyhogy kuss.
nekem egyébként jobban bejönne egy latin táncosnő, mint egy hasas sörhordó pincérnő.
de te izgulj csak a játékcsúfoló Bayernre, ha kiköltöznél Németországba és a többi hájas köcsöggel szagolnátok egymás vizeletét.
ha voltál már életedben oktoberfesten, akkor tudod, miről beszélek.
Elnézést az értelmes barcelona drukkerektől az újabb offolásért:
Ja bocs kispajti, te a reizigerre, kluivertre, meg orangután gibbon keverék rivaldóra izgulsz..én inkább a csajokat nézem meg(és inkább a sörkertek pincérnőit mint a cigány spanyol repedtsarkúakat:), de hát másság is van a világon.
Ja és ne nácizzal aranyom, ez nem valami nagy sértés....
Legutóbb a Nou Campban nyomtunk el titeket pénzeszsákok..
Dalmat nagyon jó játékos,és szükségünk is lenne rá,csak ha megvesszük ,PLÍz legalább 2-3 évig maradjon má' itt,ne menjen már el az első évben,mint Coco!
Innentől csak javítani lehetne a csapatot,mert már qrva szar!
Az utóbbi 4 nap= -3 játékos(Coco,Abelardo,Sergi)!
Mondhatom szép!
Ja,és ráadásul mind védő,és mint tudjuk,védőkre van szükség!!!
VISZLÁT SERGI!
Én is kiváncsi leszek,hogy ki fog játszani bal hátvédként.Netán áthozza VG is Puyolt,mint ahogy recska?Hiányos poszt a hátvéd+középpályás,erre első igazolásunk csatár!Hatalmas gratuláció!
Nesta drága,Sheva nem kell,Crespot meglehetne szerezni,de gáspár miatt nem fogjuk,Riquelme úgy szintén,Hasselbaink szar,Cissé jöhetne,de gazsi miatt szopás.
a tököm televan már a találgatásokkal mikor lesz már valami fejlemény? gondolom a vb után
egyébként Riquelméről mint tudjuk ha nem kap Európábol ajánlatot abbahagyja a pályafutását ezt nyilatkozta
két kérője volt az Atletico meg a Barca
mivel az Atletico már megvette a fél világot nem hinném hogy maradt pénzük ugyhogy lehet gazsin mulik Riquelme pályafutása márpedig akkor keresztet vethet rá
"VG pedig kijelentette hogy azert nem hozza nyilvanossagra a nevet azoknak akiket akar mert egybol a rivalisok is 'rajuk masznanak' es igy hamarabb emelkedne az aruk"
No igen. Végre egy ember a klubnál, aki még gondolkodni is tud.
Ezt is utálom gazsiban, hogy mióta itt van, telekürtöli a fél világot, hogy ö neki ez is kell, az is kell és persze, hogy a reál meg a többiek egyböl ráhajtanak az adott játékosra.
Ez megfigyelhetö volt akkor is, amikor Riquelmét és D'Alessandrot akartuk megvenni. A Lazio meg a többiek egyböl repültek, hogy leigazolják öket zsarolási célból Rivaldoért cserébe.
Titokban ö nem tud egyezkedni, muszáj róla tudni mindenkinek.
Nem igazán értem, hogy az ottani szurkolók miért hagyják ezt, amit gazsi müvel.
Kidobja az ablakon Figó után a két ?s Barcást, Sergit és Abelardot. Ráadásul árulja Rivaldot és Kluivertet is. Ugyebár a szezon alatt orrba-szájba igérgette Rivaldonak, hogy szerzödést hosszabbit vele, de mégis árulja. Abelardoval is megcsinálta ugyanezt.
És akkor itt van még Guardiola is, aki szerintem gazsi miatt hagyta itt a Barcát tizennemtudomhány év után.
Puyolnak sem akarja megadni a fizetésemelést, aki idén a Barca legjobbja volt
Meg a sokszáz millió, amit szintén kidobott az ablakon.
Miért nem csinál ez ellen senki semmit?
Ha jól emlékszem Nunezt is azért váltották le, mert herdálta a lóvét. Akkor gazsi mit keres még itt?
Ha ezt a hozzászólást feltétlenül szükséges volt beillesztened ebbe a topicba, akkor is megfogalmazhattad volna "mély" gondolataidat másképpen. Másképpen fogalmazva: ez a fajta színvonaltalanság az, ami visszataszítóvá tesz néhány embert innen a 'kocsmából.
ész nélkül vásároló fc barcelona = kétségkívül igaz
ÜBERMENSCH BAYERN = ki nyerte a bajnokságot odaát? én valami Dortmundra emléxem :)
a sötét bőrű beás cigányokat felvonultató = Koffour, Paolo Sergio, Santa Cruz-egyik sem fehér boru, mégis kiválóü játékosok. Rivaldo és Kluivert sem fehér. Gondolkozz már 1 kicsit.
Ezek után meglep, hogy a vesszoket jó helyre raktad a mondatban. Vagy anyukád ellenorizte a helyesírást? És ne offolj. Köszi.
Arrol nem is beszelve hogy €30milliot kernek erte...
Akkor inkabb sporoljunk egy kicsit es szerezzuk meg Cissét barmi aron. 1ebkent csatarra tenyleg semmi szuksegunk leginkabb egy iranyito kellene de e poszta VG nem tervez igazolast pedig szivesen latnam Ronaldhinot vagy Riquelmet. Bal szelsonk sincs es kozepso vedonk sincs.
Ma a draga jo alelnokunk kijelentette hogy nem kell agodni ugyanis van eleg penzuk arra hogy VG listajara felirt jatekosokat meegvegyuk. VG pedig kijelentette hogy azert nem hozza nyilvanossagra a nevet azoknak akiket akar mert egybol a rivalisok is 'rajuk masznanak' es igy hamarabb emelkedne az aruk.
Köszönjük Sergi! Igazából sosem hittem volna, hogy egy ilyen kövérkésnek tuno ember ilyen gyorsan futhat. Segítettél leküzdeni az eloítéleteimet! :)
Viccet félretéve, kár, hogy elmész, további sok sikert!
Én speciel imádkozom, hogy ne Hasselbaink legyen a 9-esünk. O kiörgeszik 1-2 éven belül, és akkor mi lesz... És különben is, mi a francnak a világ talán 2 legtehetségesebb csatára mellé újat igazolni? Kluivert, Saviola és kész. Van Gaal meg elmeet a francba, ha nem látja be, hogy Klui elég jó ahhoz, hogy nálunk maradjon.
Jelen pillantban Navarronak(Barca B) van a legnagyobb esely a poszt betoltesere. Hacsak valamelyik nagy tudasu kinem talalja hogy Frankie legyen a bal hatved...Attol mentesen meg az eg minket.
Idefigyelj hugyballon:
Te, a sötét bőrű beás cigányokat felvonultató, ész nélkül vásároló fc barcelona nevű szargarnitúra drukkereként légyolykedves és ne offoljál az ÜBERMENSCH BAYERN topikjában, okés?
Depor v. Athleticoban fogja folytatni. Nem hagyja abba mert meg csak 30 eves. Ha nem engedtuk volna el most nem lennének akkor bal hatved gondjaink. Hat gazsi gratulalok. Tenyleg ez jar egy jatekosnak aki 9 evig (+ ugyebar sajat neveles) szolgalja a klubbot? Mert szerintem nem. Szerintetek a Real megmerne ilyet tenni Hierroval? Netalan a Milan Maldinival? Szerintem nem. Innen is meglatszik hogy mekkora egy nagy taho paraszt tusko elnokunk van akit ugy iranyitanak ahogy akarnak.
Egyszeruen szegyen:((
Sergi to quit Barcelona after nine seasons at Nou Camp
BARCELONA, May 27 (AFP)
Spanish international defender Sergi Barjuan announced on Monday that he will quit Barcelona after nine seasons with the Catalan side.
Sergi, 30, has revealed his contract won't be renewed as he doesn't figure in the plans of re-instated coach Louis Van Gaal, a week after team-mate Alberdo Fernandez delivered the same news.
Sergi, capped 55 times by Spain, picked up winners medals for three La Liga titles, two Spanish cups, two Spanish supercups, the old European Cup Winners' cup and the European Super Cup.
However the return of Dutch coach Van Gaal two years after he quit the Nou Camp signals the end for Sergi's time at Barcelona - who is reportedly a target for newly-promoted Atletico Madrid.
vele most akkor mi van?
gondolom szegény keseredett a vb miatt,épp ezért gyorsan lekéne igazolni addig,amíg vmi rossz döntést(Ath. Madridba igazol) hozna!
Sergi is hivatalosan bejelentette hogy elhagyja Barcelonat.
A kepekhez szerintem nem kell kommentar:((
:(
Sergi Barjuan! Köszönjük mindazt amit Barcelonáért tettél az itt töltött 9 éved alatt. Soha nem fogunk elfelejteni es sok sikert kivánok a jövőben! Força Barça!!!
Yeahhhhh! Cocu a pályán!
Amúgy ami a nevek alatt van, az a cseréje? Vagyis Nestát, Shevchenkot a cserepadra akarjuk +venni? És Kluivert lesz a 2. számú csere? Hú, de gazdagok vagyunk! Ilyen emberek a cserepadon! Ja, Rivaldo is.
Majd +látjuk. Amúgy nem rossz!
VAgyis 4-2-3-1-et jaccanak idegenben, otthon pedig 3-2-3-2-t.
Coco-t kihuzhatjuk a bal szelrol. Jelen pillanatban a bal szel elso szamu varomanyosa Navarro mivel nincs tobb balszelsonk es ugyebar gazsi Evra-t is elbaszta. Lucio helyett Nestara kellene nyomulni csakhat nagyon draga:((
Like preannounced yesterday from the general executive manager of the Milan Adrian Galliani, Barcelona has formalized the intention not to want to exercise the right of redeems for the left outside Francisco the Coco, than percio ', to leave from the first june, tornera' to the Milan.
Hat az Atletico nehezen...
Nekik ott van Moreno.
Mi es a Real is nyomulunk Luque-rt.
Hogy mi fantaziat latok benne?
Eleg megnezni mit produkalt iden a Mallorcaban + Barca neveles + fiatal
Szerintem ennyi indok boven eleg.
Portillo erkezesere annyi az esely mint arra hogy en is a Barca igazolt jatekosa legyek.
Én most 1 ilyet találtam:
Lucio: I could never dream of playing in Real MADRID, May 26 (DS) - As previously reported, Real Madrid have eyed Bayer Leverkusen defender Lucio and want to sign the Brazilian before the World Cup kicks off on May 31.
"I could never even dream of playing in Real," - this was the first reaction of Lucio, Spanish Marca reported.
"I learnt that Real are interested in me a week before the Champions League final. It's possible I will join the Royal Club, which have always greatly impressed me. However, now I want to concentrate only on the World Cup. I will do my best to help Brazil to lift the trophy," he added.
"My heart is in Bayer. There is my home, my family and I feel happy here. Bayer have done a lot for me, but now when I live in Europe, I understand what does it mean to play in Real. Anyway, let God decide."
Nem t'om azt olvasta-e már, h a Barça érdeklődik iránta?! Mi nem szereplünk a cikkben...
Szerintem nem érdemes foglalkozni e négy játékossal, mert nem fogjuk megvenni egyiket sem.
Te eltudod képzelni, hogy amig gazsi az elnök, addig bármelyiküket is megszerezzük?
Én nem.
1. Nincs rá pénz, mert gazsi elherdálta mindet.
2. Nesta túlságosan is drága, igy Lucio maradt, mint védö, csakhogy nekünk már megvan a 4EU kivüli játékosunk, igy Luciot meg sem vehetjük.
Sevcsenkoval is ez a helyzet. Túl drága, igy csak Crespot tudnánk megszerezni, de öt is csak Rivaldoért cserébe, mert mindketten légiósok.
Ennek az egésznek semmi értelme nincs.
Gazsi csak a nevekkel dobálózik.
Szerintem a nyáron senkit nem fogunk igazolni, mert nincs miböl. Van Bommelt is hogy akarta már Van Gaal, csakhát gazsi rászólt, hogy nincs miböl megvenni.
Ha Crespot, Sevcsenkot, Luciot vagy Nestát akarnánk, ahhoz elkellene adni Rivaldot, mert csak az ö ára tudná fedezni a költséget.
Ezalatt tök ingyen zavarnak el gazsiék olyan játékosokat, mint Abelardo.
Mert hát miért maradjon? Inkább vesznek 30 millióért másik védöt.
Nem tudom miért emlegeted mindig Lükét én ugy tudom már rég megszerezte az Atletico! viszont Portillonak tényleg örülnék betennénk a Reálnak vele:) Én Lucionak örülnék mennyi esélye van ennek a transzfernek?
Szerintetek Puyol belső védőnek milyen lenne? Nem fura kicsit?
Naja. Nem ertem miert akarunk minden aron csatart igazolni fokepp ugy ha qrva sokat kernek ertuk.
Nesta felolem nyugodtan johetne csakhat nagyon draga es nem fogjuk tudni kiperkalni erte a sok €-t. Mondom, ha annyira csatart akarunk akkor vegyuk meg Luque-t a Mallorcatol. Nem is kerulne olyan sokba mint Crespo de pluszba a golokat is hozna dögivel. A kozeppalyara Xabi Alonsot neztuk ki de mar az Atletico (mint mindig) is rastartolt.
Azt en is olvastam.
Ezt a calcion talaltam, eddig ez a legujjabb fejlemeny ez ugyben. Ha Luciot es Crespot is elviszi a Real elolunk akkor az o alterjeik Nesta es Shevchenko. Kettojuk kozzul szvsz Nesta konnyeben megszerezheto de dragabb mint Lucio(€60millio).
jó fej, ez a Lúcio :) most kijelentette, hogy elsősorban a Barca érdekli, de azért utána tárgyal a Madriddal is :)) aztán ha aláír, majd kijelenti, hogy gyerekkorától a Reálról álmodott? ;)
valaki aki nagyon penge spanyolból: itt van egy cikk az elmundo-n, de lusta vagyok szótárazni. http://www.elmundodeportivo.es/20020526/NOTICIA42816574.html
linkelni nem tudom. a lényege vmi.olyasmi, hogy mivel még a Valladoliddal van szerződésben ezért nem vitték el, v.Gaalnak nem kell ezért el akarják adni. valaki javítson ki ha tévedtem, mert ez a középfokú spanyol nem mindíg jelenti hogy értem is
ha már ennyit emlegetjük a filial-t, azaz a b csapatot, a valencia b elleni meccs: Ficha técnica:
Campo: Mestalla. 8.000 espectadores.
Valencia B: Rangel, Alegre, Garrido, Navarro, San Julián, Enguix (Nico, 65'), Albiol, Jandro, González, David Sánchez (Redondo, 40') y Javi Prats (Caseiro, 72).
Barça B: Víctor Valdés, David García, Oleguer, Dani, Fernando, Iniesta, Babangida, David Sánchez, Trashorras, Motta y Nano.
Arbitro: Suárez Betancor, de Las Palmas. T.A.: Navarro, David Sánchez, San Julián, González/Motta, Oleguer, Fernando, Babangida, Víctor Valdés, David García.
Goles: 1-0, González (6'). 1-1, Babangida (8'). 1-2, Nano (19'). 2-2, Jandro, de penalty (88').
vazze 8000 néző! nálunk milyen meccsre mennek ki ennyien...
Biztos fog kezdeni valamit vele. ő hozta fel. ő találta ki neki a jobboldali kötött játékot. remélem jól használja majd. Abelardo viszont szerintem 32 évvel még nem öreg és lehet hogy csak elvakult vagyok, de szerintem jól játszott a szezon végén. jobban tettszett mint debúr. pedig régen őt is csíptem. a védőmunkája idén már hihetetlen sok hibával járt, de milyen félpályás labdákat tud tenni... kár
Frank de Boer: "My idea am to be able to have left I in Barcelona"
"They go Gaal trusts me and I in him"
Szal, debúr maradni akar, és vg-lal imádják 1mást.
"I hope that people accept to Go Gaal. He has demonstrated that he is a great trainer and a winner " Nyal neki 1000rel!
Lehet, h inkább a thai csajszi csípte fel őt, azért nézeget zavartan lefelé. Azt a virágot is biztos ő rakta a nyakába. Ja, és hozott neki rózsát is. Milyen rámenős ez a nő!
De bukik rá más is európai is. Láttam már Cocu-rajongói fórumot (nem magyart). Beleolvastam, épp jó kis vita folyt benne az orráról. Vki beszólt, a rajongók + +védték, h igenis szép az orra:)))
Cocu wishes luck to Abelardo and Sergi
"for them two is very hard because they have been long time in this club, but in the world of soccer they pass these things. Now it has touched them and surely that at me also it arrived to me ' ".
"I only hope that they find a good equipment and that the things go to them well, so that they can continue enjoying soccer"
Most már csak az ő jövőjéről nem hallok semmit. PSV v marad? "I have not spoken with Go:) Gaal." Pedig nem ártana lassan...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
akkor talán valahogy így fogunk felállni? De Boer és Christanval helyére nem ártana valaki...
Luis Enrique-t lehet kicsit meglepő helyre tettem de szerintem ott is meg tudná állni a helyét :)
Tök mindegy ha Thuram lenne az atyauristan akkor sem szabadna elcserélni Puyol marad és pár év mulva ő lesz a Barcelona szimboluma a gyerekek példaképe és a csapatkapitány figyeljétek meg Olyan lesz mint Pep Guardiola volt Nem megy sehova hanem marad és kész Amen
Deportivo target Abelardo BARCELONA, May 26 (DS) - Deportivo La Coruna are reportedly keen to grab FC Barcelona defender Abelardo Fernandez, who announced on Friday that the next season will not see him perform for the Catalan side.
La Coruna management will imminently contact Abelardo's agent to discuss the provisional contract, but the final decision will be taken only upon defender's return from Thailand.
Meanwhile Abelardo has also been linked with Atletico Madrid, who are reportedly interested in sealing the deal with the defender provided they fail to sign on loan Alaves Argentinean defender Fabricio Coloccini.
Abelardo jövőre v a Deporban v az Atleticoban fog jáccani -ellenünk...:(
OK, OK, tudom, öreg:((, DE 1IDŐS DEBÚRRAL!
Nekem viszont nem teccik ez a puyolos hír. Ez a "pretty good" + "relatively minor" olyan mellédumálásnak tűnnek. És mér' nem 1eztek +?? Mér' kell újra tárgyalni??? Azért persze remélem, sikerül, nem akarok vészmadárkodni:)!
Nagyon remélem,hogy itt marad!
Rochemback lesz a jobboldali védő,Puyol beviszik középre,mellé Andersont,és balszélre Navarrot vagy Cocot vagy faszom tudja!!
üdv Attól még hogy azt mondják hogy Kluivert nem eladó ugyanannyi az esélye hogy elmegy sőt!!!
Bár igazad van örüljünk legalább egy kicsit:)
Nem tudom Portilloval mi bajod van végre egy jó spanyol játékos ráadásul nem lenne jó ha megvárnánk még a realban lesz világsztár mert hogy az is lehet belőle és nekünk rugdosná a gólokat Nem hinném hogy annyira drága lenne bár nem tudom Az viszont igaz hogy fiatal tehetségekkel mi is jólállunk
Barcelona Director General Xavier Pérez Farguell and Carles Puyol's agent, Ramón Sostres, met this Friday to discuss improvements to the player's contract. Farguell said that the meeting had been "pretty good", whilst Sostres told reporters that the two sides would meet again next week, but that the differences were "relatively minor", according to the Catalan giants website.
Barcelona midfielder Gabri, who had his ups and downs in Catalonia under Carles Rexach, is looking forward to the new season. However, the industrious midfielder wants reassurances over his future position in the team when Lous Van Gaal takes over.
"I seem to face the same doubt over which position I'll be playing in every season. Obviously it'll all depend on the manager's decision" he told the club's official website.
As for his contract, Gabri said he was confident to strike a deal in the coming weeks.
"I'm confident that the questions surrounding the improvement to my contract will be sorted out soon. I'll make a decision after we come back after our holidays. I've got two years left to run on my contract, but it's up to the manager if he wants me to stay on or not."
"It's better to have too many midfielders than too few as far as I'm concerned. It's a long season and we need a big squad. There's always a lot of competition for places and I'm sure this next year will be no exception."
Van Gaal talán tud majd csinálni belőle vmit!
remélem..
Látom, nagyon mennek az igazolási pletyik! Erről csak az jut eszembe, h h beleéltük magunkat Capello érkezésébe is, mit sírtunk itt a leendő olaszosítás miatt! :DD
Babagol nagyon nagy spíler lehet, remélem, jövőre lát6juk a nagyok között!
Barcelona are not willing to sell their Dutch forward Patrick Kluivert, club director Xavier Farguell indicated during Abelardo's farewell press conference. "Patrick will not leave Barcelona because he is not for sale" said Farguell when asked about the player by a local reporter. He then revealed he had doubts about defensive pair Sergi Barjuan & Frank De Boer's future at Barça.
Barcelona Make Fresh, Audacious Bid For Real's Portillo
05/26/2002. Javier Portillo is still apetizing Barcelona who see him as a perfect addition to their squad. The young Real Madrid has little chances to play regularly in the first team next season but his performances with Real Madrid B & Real Madrid C in Segunda and Tercera division have caught the eye of Barça.
Barcelona are willing to give him a very interesting contract and assurance to play in the first team. Portillo made a name for himself by scoring a spectacular goal in the Champions League last term.
Én se ismerlek téged de én igazából leszarom hogy ki vagy csak válaszoltam arra amit kérdeztél Amugy a mondatodat elolvastam 3szor de akkor sem találtam benne értelmet
"Na jó azért az 3 napról van szó! Pl. téged sem ismerlek!" - szerinted ez értelmes mondat? na további sok sikert
VanGaal-t már rég bejelentették ő az edző A transferek még csak találgatások de akármi lesz biztos bukunk rajta (Crespo=Rivaldo+20milla, vagy Kluivert+20milla=Hasselbaink)- és még hasonló nyalánkságok nagyon inyenc ember a mi Gaspart urunk.hogy basszameg a kurvaannyát
Az eddigi egyetlen igazolásunk Luis Garcia(Valladolid) több info:www.extra.hu/barcafanpage
Adjon isten sácok! Szar a monitorom ezért nem vagyok túlinformálva a csapattal kapcsolatban! Most akkor bejelentették már VG-t? Mármint már biztos ő az eddző? Kik jönnek? De elsősörben kik mennek?
Puyol nem kozeppalyast fog jaccani hanem kozepso vedot!
Hogy miert szeretnem ha a Barca B-re epitenenk a nagy csapatot?
Eloszor is nem kell ertuk milliokat fizetni. Siman vannak olyan jok mint Joaquin es Reyes es tuttomal oket is az adott csapat B-jébol hoztak fel. Iniestaval es Nanoval max cserekent szamolnek. De Babangidanak nehany meccs utan kezdenie kell. Mar most magasan a B csapat legjobbja. Bal hatved posztra ott lenne Sergi de mint tudjuk VG nem tart ra igenyt. Coco-t kuldjuk vissza a Milanba. Igy ket dolog lehetseges:
1. Frankie bacsi lesz az uj balhatved
2. Navarronak bizalmat szavaz VG.
Akkor mar inkabb a 2.ik mert FDB mar olyan oreg hogy kocogni sem tud.
Ez nagyon érdekesen hangzik vannak benne jó elképzelések de nem értem miért szeretnéd ennyire a BarcelonaB-re építeni a csapatot azért ne felejtsd el hogy ők mégis két osztállyal lejjebb fociznak Azt elfogadom hogy max3 tehetség bekerül de közülök szerintem ha egy megragad a csapatban az már nagyon jó ne várd hogy 18 éves játékosok huzóemberek lesznek. Iniesta két éve mulva isten lesz Babangida szerintem már ebben az évben is gyakran be fogják cserélni de hogy kezdőember legyen ahhoz nagyot kéne alakítani Puyolt nem tudom hogy el tudnám e képzelni középpályán de Rochemback-nak tényleg jól állna ez a felfutó hátvéd szerep kár hogy nem balhátvéd az a hiányposztunk most
VG tovabbra is azon gondolkodik hogyan lehet jovore egy jo Barcat csinalni.
Ugy tervezi hogy Rochy-t jovore jobb oldali vedo/felfutokent fogja jaccatni Puyolt pedig beviszi kozepre. Igy elso hallasra eleg furan hangzik de van benne fantazia. Azon se lepodnek meg ha 2-3 even belul o lenne az uj jobboldali Roby Carlos:))
A Real-al nagy rangadokat fogunk vivni a transzfer piacon:) Nesta-Lucio V Shevchenko-Crespo
Szerintem Crespora semmi szukseg. Sokba kerul ( A Lazio most rakott ra egy €50millios price taget + a magas fizeteserol ne is beszeljunk) Shevchenko-ert a Milan meg 2x annyit kerne mint Crespoert ugyhogy az o leigazolasa is penzkidobas.
Ha mindenaron csatart akarunk venni akkor ott van Luque. Fiatal, goleros es nem utolsosorban Barca nevelés. En ot probalnam meg mindenaron megszerezni.
Lucio kijelentette hogy elosz megvarja a Barca ajanlatat es csak utanna hallgatja meg a tobbieket. Magyaran o is jonne kezzel-labbal de gazsit ismerve ne taplajunk vele kapcsolatban nagy remenyeket.
Ramé korul mostanaban nagy a csond. O jo lenne elso szamu kapusnak bar mostanaban Valdes is bomba formaban ved arrol nem is beszelve hogy ott van meg Reina es Bonano is. Szerintem o ra semmi szuksegunk.
A masik kiszemeltunk Xabi Alonso a Sociedadbol. Ot neztek ki Xavi belso kozeppalyas beli parjanak. Ez lenne a Xavi-Xabi tengely:)
A legnagyobb baj az hogy o erte is qrva sokat kernek.
Rivaldo sem kellene eladni mert ha o maradna akkor a bal oldal is rendben lenne + ott lenne Nano mint csere.
A jobb oldalra ott van Geovanni. De nagyon ugy fest hogy lepasszoljuk a Celtanak. Igy a jobboldal elso szamu varomanyosa: BABAGOL lesz.
Ezt elnezve fiatal csapatunk lesz jovore is. Remeljuk VG tudja a dolgat es akkor jovore talan lesz egy jo idenyunk.
na a nagy frankót a biztos igazolásról: L.García valóban már a csapattal edz pár napja, de nem utazott el Thaiföldre, mivel még nincs szerződése és az ügynöke nem engedte el (kis veszekedés Parerával) nehogy megsérüljön, mert az nehezítené a nyári eladását. tehát még egyáltalán nem tuti hogy jön. pedig jó lenne, csak szerintem a kispadot melengetné. másik kispadmelegítő (szintén érdemtelenül) Celades valszeg megy a Betisbe, V.Fernandeznek kéne, a Real meg meg akarja szerezni Joaquint.
El Baba forever!!
Ez volt a 24(!)-ik golja jobbszelso letere!
Szerintem VG is tudja hogy mar most mekkora jatekos es remelem hogy jovore a Barca kezdo 11eben csodalhatju a jatekat!
Utanna jartam hogy ki lott a 2.ik golt. Nem mas mint: BABAGOL!!
Hivatalos website 'osszefoglaloja':
Barca B get a point at Mestalla
Saturday 25 May 2002 21:30 (BCN)
Barça B got off to a decent enough start in their play off group with a 2-2 draw at Valencia B, though they might well have come away with all three points had they taken their chances. After an early goal from Gonzalez for the home team, Babangida hit back almost immediately for the equaliser. Victor Veldes, tipped to join the first team squad next season, then saved a penalty from Jandro, before Nano put Barca 1-2 up on 19 minutes. In the second half, Bangida and Nano both had chances to add to their tally, whilst Valencia, very much on the back foot hardly had an attack until two minutes from the end Jandro got another chance from the penalty spot and this time put it away to grab a point.
"Valencia B 2-2 Barcelona B
barca fully deserved the win but a poor refereeing decision at the end cost barca the win.
in the other game merida one 1-0 at home against compostela. next game barca have merida at home so they really would need a win there so murcia dont get an early advantage."
Merida 1- Compostela 0
Valencia B 2- Barcelona B 2
According to my friend, we should have won this game easily as we missed lots of chances. Nano scored one of the goals. Valencia had two penalties , one of them stopped by Victor Valdes, and the other produced the equalizer in the last minute of the second half
Merida 1- Compostela 0
Valencia B 2- Barcelona B 2
Vagyis X-eltek a 'fiaink'. Allitolag lazan nyerhettuk volna meccset de a biro elvette tolunk.
Habar lehet hogy nem a birot kellene okolni mert rengeteg helyzetet kihagytunk. A Valencia 2 tizenegyest rugot egy az elso Victor Valdes hosiesen haritotta a masodikat veletlenul pont a 90.ik percben kaptak amit bevagtak igy lett 2-2.
Az 1ik golunkat NANO lotte. A 2ik gollovo egyenlore rejtely de mindjart utanna nezek.
En is ezen a velemenyen vagyok.
Biztos amikor teniszetek 1mas ellen gazsi szopott mint a torkos borz (teniszben of course:)) es konyorgott Pereznek hogy nehozza nyilvanossagra ezert gazsi cserébe Perez hallgatasáért tonkre teszi a Barcelonat.
Jo kis elmélet mi?:)
De csak vhogy bassza a szemem ez a sok szemét. Az a baj hogy amig ilyen elnokunk van addig senki sincs biztonsagban es barmi megtortenhet. Ha gazsi nem lenne most minden sokkal nyugodtabb lenne es nem kellene azert fosnunk hogy megy-e a Puyol&Rivaldo&Klui harmas vagy sem. Egy normalis elnoknek eszebe sem jutna hogy eladja oket mig ez a szerencsetlen gazsi azon van hogy hogyan sozza el oket es ez undorito.
mi a fasz van most????
egyszer ez,egyszer az!
de mi az igaz?
engem az érdekel!
picsába ezzel a sok ájánlgatással,.vegyünk meg 3-4 isten játékost,és zárjuk be a kasszát egy időre!!
televan a tököm a vezetőséggel,unom ezeket a gyökér hülye híreket(pl:Kluivert+xy millió € =Hasselbaink ,Rivi+xy millió € =Crespo stb...stb és még sorolhatnám),egy nap úgy akarok ébredni,hogy azt olvasom itt a fórumon,hogy végre egy embert leigazolunk!
20millio € + Rivaldo = Crespo
Magyaran egy hatalmasat bukunk az uzleten.
Ha csak kiperkalnak a €20milliot akkor aszondam jovan megerte az arat mert tuti hogy vagni fogja a golokat de hogy pluszba adjuk Rivit az mar egy 'kicsit' sok.
Mielott nekem esnétek: Nem tevesztettem topicot de a cikk vege erdekes!:)
Real want Crespo to cut demands
MADRID, May 25 (DS) -Argentinean forward Hernan Crespo has repeatedly indicated he wants to leave S.S. Lazio due to the disputes with the Rome side chairman.
According to Spanish Marca, the player's agents have offered him to Real Madrid. But the Spanish giants will sit down for talks only in case Crespo lowers his demands.
The Royal Club cannot agree to pay the Argentinean striker the salary similar to that of Zidane, Figo or Raul.
Meanwhile, Real's main rivals Barcelona seem to have agreed to all the conditions proposed by Lazio star.
Kozeleg a totalis anyagi csod. Ez a nem normalis ember tonkre fogja tenni a Barcelonat. Ecceruen hihetetlen...
Azert megneznem, hogy kik a csapataink jatekosmegfigyeloi, mert 90%-ban meg egyezik a ket klub shortlistje :).
Nalunk is Lucio, de ott van Marquez, Crespo ugy stb.
én is jövök a fiataljainkkal :) (ezek is tavalyi adatoknak tűnnek)
Barcelona
Gerard López Segú (Spain) Date of Birth: 12/03/1979 Position: MF
Representative Honours: U-21
Previous Clubs: Barcelona (Youth), Valencia, Alavés
Nominated by: Christine Location: Singapore
Comments: Gerard Lopez, the hat-trick scorer for Valencia against Lazio in Champions League 99-00 season, which gave Valencia the advantageous lead in the aggregrate to see them through to the semi-finals, and eventually the finals. Gerard's been in attacking midfield, although when he started out initially as a striker, but found more comfort in midfield instead. Was the product of the Barcelona youth team. Assists the upfront strikers in creating goals. Played for Spain's U-21 team, but was called up for the Spain's senior squad for the recent Euro 2000 due to impressive performance in Primera Liga & Champions League 99-00.
Xavi Hernandez (Spain) Date of Birth: 25/01/1980 Position: CM
Representative Honours: U-20 WC, Olympic Silver 2000, Spanish League `98
Previous Clubs: FC Barcelona B
Nominated by: Magnus Sandvall Location: Sweden
Comments: The next playmaker in Barcelona is found and is called Xavi! He scored on his debut in the Supercup two years ago and has not looked back ever since. Xavi is a typical playmaker that moves the ball around so quickly. He has got great technique and super vision. Camacho will probably add him to the full National team in the beginning of November. He has played in Champions league the last three years.
Gabri Garcia De La Torre (Spain) Date of Birth: 10/02/1979 Position: AM/RM
Representative Honours: U-20 WC, Olympic Silver
Previous Clubs: FC Barcelona B
Nominated by: Christoffer Björklund Location: Sweden
Comments: He has got great ball control and is a master finisher. He scored four goals in last years Champions league. He will be the next Luis Enrique. He can play in several positions and is not afraid to start attacks from the back. It is not easy to win a place in the Barca midfield but when he does he will stay there for some time.
Nano Macedo Da Silva (Spain) Date of Birth: 20/04/1982 Position: LW
Representative Honours: U-16 EC
Previous Clubs: Ural, FC Barcelona B
Nominated by: Magnus Sandvall Location: Sweden
Comments: He is looking and learning from the world player of the year Rivaldo, he has got similar playing style and loves to dribble and does it so well. He is a very tall guy but moves so quickly but his most lethal weapon is his sharp technique. He doesn`t score that many goals but he sets up lots of goals. Arsenal is very interested in this coming superstar. I hope he will have some more chances this year, last year he only played three times. He became one of the youngest Barca players when he made his debut last year when he was only 17.
Anestis Anastasiadis (Greece) Date of Birth: 21/01/1983 Position: DF
Representative Honours: U16
Previous Clubs: Iraklis Ptolemaidas
Nominated by: Dimitris Kossivakis Location: Athens, Greece
Comments: Member of the U16 team who was 4th in Israel for U16 championship, he moved to Barcelona just after the tournament. Very good and strong defender, he causes many problems to the opponents when he moves to attack. Also a good tackler, he may be in the first team in one or two years.
Iván Javier Cuadrado (Spain) Date of Birth: 21/02/1979 Position: CD
Representative Honours: ?
Previous Clubs: FC Barcelona b
Nominated by: Jose Manu Location: Spain
Comments: A young defender who is much better then Abelardo I don`t quite get why he is not playing. I think he will leave Barcelona soon if he can`t get a game. They are only playing with three defenders and not even Frank de Boer gets a game, so he is in a quite hopeless situation. But this lad will be a leading defender for Spain together with Carlos Puyol also playing for Barcelona.
Jose Manuel Reina (Spain) Date of Birth: 31/08/1982 Position: GK
Representative Honours: U-16 championship
Previous Clubs: Fc Barcelona B
Nominated by: Johan Jensen Location: England
Comments: His father was a great goalkeeper and he also played for Barcelona. This lad made his debut 29/11/2000 - a match Barcelona players against rest of the league and made a great impact. He is tall and has got great reflexes and good distribution and reading of the game. He will be the new Zubizzareta. He plays in the under-18 team and usually plays for Barca b but now Arnau is injured, so he is on the bench with the A team. He is a great prospect - much better then Casillas of Madrid.
Haruna Babangida (Nigeria) Date of Birth: 01/10/1982 Position: RW
Previous Clubs: Barcelona youth
Nominated by: Bata Péter Location: Hungary
Comments: He is a player with alot of potential. He runs fast, and his dribbing and finishing is perfect. I am sure that soon he will becomw Nigeria's best player.
Mikel Arteta (Spain) Date of Birth: 26/03/1982 Position: DM
Previous Clubs: ?
Nominated by: Öri Iván Location: Hungary
Comments: He is one of the next generation of Barcelona`s playmakers. After Guardiola, Xavi, Gerard, he is the next future star. He has very good versatility and very good ball control. He hasn`t played in Barcelona yet, but I`m sure soon he will.
az utsó 2-t 2 magyar ember ajánlotta a honlap figyelmébe :))
Name: Leandro ROMAGNOLI
Current Club: San Lorenzo (Arg)
Nationality: Argentina
Date of Birth: 17/03/81
Position: Attacking Central Midfielder
Previous Clubs: None
International Status: U-20 international
Height/Weight: 1.72/61
Comments: This has been an important year in the career of Leandro Romagnoli because of three main things. He has won his first major senior title (Argentinean championship with San Lorenzo), he has become a regular goal-scorer for his club side (8 goals in 37 league games as opposed to 2 goals in 35 league games last season and 1 goal in 12 games the season beforehand) and he has made a name for himself (excellent performances in the U-20 World Cup with Argentina). In my opinion Leandro Romagnoli is one of the most talented young players in Argentina, in the same brackets as players like Juan Roman Riquelme, Javier Saviola and the now departed Pablo Aimar. He’s very fast, has fantastic technique and dribbling skills, which include a vast range of tricks and flicks, he’s a good passer of the ball, an excellent crosser of the ball and recently also a good goal-scorer. However, the one thing that has kept him behind so far has been his mentality, immatureness and lazy attitude. While Riquelme, Saviola and Aimar have worked very hard in the last few seasons to become the players they now are, Romagnoli sat back and relaxed and thought it will all come easy to him. His arrogant and childish attitude on the field and out of it was not helping his career. The offers from big European clubs were not quite coming in full flow and he had a rather mediocre season with San Lorenzo. However, as I’ve previously mentioned, this has been a good year for the gifted Argentinean. The three things I mentioned seem to point out that Romagnoli has grown up a bit. He has improved tremendously (and improved his statistics as well) and proved he can lead a team on his own. The big boys from Europe are interested again and it seems a move to Europe is inevitable, probably to one of France’s big teams.
Saviola legjobb barátjáról is többször beszéltetek a topikban:
Name: Andres D’ALLESANDRO
Current Club: River Plate
Nationality: Argentina
Date of Birth: 15/04/81
Position: Central/Left-sided Attacking Midfielder
International Status: U-21 International
Height/Weight: ??/??
Comments: Highly-skillful Argentinean starlet Andres D’Allesandro first made a name for himself during an encounter between England and Argentina’s U-21 teams at Fulham. The young Argentinean was so impressive that the whole country was talking about him the next day. Immediately, like any half-decent Argentinean who’s suddenly on the news, he was declared as “the new Maradona”. Liverpool showed interest in him, as did West Ham who were very close to clinching his signature. However, the hype soon died down a bit, until the U-20 World Cup where D’Allesandro again impressed and was awarded the Silver Ball award for being the 2nd most impressive player in the tournament, second only to teammate Javier Saviola. Whether he was indeed the 2nd most impressive player in the tournament is debatable, but he certainly did impress. D’Allesandro’s main strengths are his wonderful technique, touch on the ball and dribbling skills, his pace, trickery and silky skills being second to none. D’Allesandro has good vision and makes excellent movement without the ball. He’s quick and agile, both with and without the ball. Though he is left-footed, his right-foot is not only for standing on purposes. He’s generally a good passer of the ball and can supply good through balls to the strikers. His downside is obviously his physique, being very frail he’s easily down. He’s a good finisher and despite being weak has a rather strong shot. D’Allesandro is not yet a regular in the River Plate team. He only played 4 times for River last season, as substitute mainly. He is bound to get more minutes this season after his brilliant performances during the U-20 World Cup. D’Allesandro obviously has a big future in the game but lack of physique will always be a restraint for him.
Name: Andres INIESTA Lujan
Current Club: FC Barcelona (Spa)
Nationality: Spain
Date of Birth: 11/05/84
Position: Central Midfielder/Attacking Midfielder
Previous Clubs: Albacete (Spa)
International Status: U-16 international
Height/Weight: ??/??
Comments: Andres Iniesta is currently considered one of Spain’s brightest talents, probably the brightest one, together with Fernando Jose Torres. Only recently he has signed a new 4-year contract with Spanish giants Barcelona. This news comes just when it is being reported that highly-rated Barcelona youngsters, winger Fernando Macedo “Nano”, right-sided midfielder Gabriel Garcia de la Tora “Gabri”, centre-back Ivan Cuadrado, winger Haruna Babangida and centre-half Santamaria and being lined-up for sale. The new contract signing will definitely give Iniesta confidence. And indeed Iniesta has a future with Barca.
Iniesta’s emergence comes just at a time when Barca-idol Pep Guardiola is leaving the club. Inevitably, Iniesta has already been dubbed his successor, after Xavi has failed to live up to that billing. However, Iniesta is not a typical no.4. He's small and frail and missed much of 2001’s U-16 European championship due to that, after being roughly treated by his markers, in the game between Germany and Spain during the group stage of the competition. However, Iniesta is definitely a very talented player. He's explosive with the ball, has bags of skill, loves to make quick forays from midfield to attack and has great vision. At this stage of his development his passing is not yet of the highest quality. One can see what he's trying to do but his passes are usually under-hit and don't find their target. But I believe this will come for him in time. Another thing one can notice in his game is a case of bad decision-making. Many a time he can be found choosing the wrong option or opting for a fancy pass instead of a simple ball. But I guess that will come in time as well.
Iniesta has very close control and good dribbling skills. His shots are a bit soft though. Not enough power on them. Generally, he's very small and weak as well and this affects his shots undoubtedly. I foresee a good future for him in the game if he's not rushed into top-flight football too soon. He's definitely not ready for senior football yet. He needs to work hard on his upper-body in order to make it at the top. The skill is there though, no doubt about that.
Torresre, az Atletico üdvöskéjére pedig nem árt mindannyiónknak odafigyelni augusztustól!
Name: Fernando Jose TORRES SANZ
Current Club: Atletico Madrid (Spa)
Nationality: Spain
Date of Birth: 20/04/84
Position: Striker
International Status: U-18 international
Height/Weight: 1.83/70
Comments: One of the brightest hopes in Spain. He has played at Atletico since he’s been a child and at the age of 14 Real Madrid tried to do a “Raul” and nick him away but failed. Torres has progressed through the ranks at Atletico and Spain and has recently made his senior debut for Atletico and also for Spain’s U-18 side. Torres first made a name for himself when he won 2001’s European U-16 Championship with Spain, registering himself as the joint top-scorer in the competition, scoring 6 goals in as many appearances, including a winning-goal from the penalty spot against France in the final.
Torres is a big, tall striker that despite looking a bit frail is actually quite strong. He’s also remarkably fast for a big man. When you watch him the first thing you pick up is that the lad’s a real striker. He holds up the ball well, turns well, runs at defenders, is good in the air, on the ground and is a fantastic finisher. He’s mature and works his socks off for the team. He has shown a lot of willingness to get stuck in without any fear, something that will help him in his career. As mentioned, Torres has already had his senior debut for Atletico (and even scored on his second appearance) and is likely to be a regular for the fallen-giants next year. Juventus has reportedly bid 10 million US dollars for him and interest has also been shown by Arsenal and Manchester United but Atletico has rebuffed all offers, as they see him as the one to lead them back to the Spanish Primera Liga.
Name: Rafael VAN DER VAART
Current Club: Ajax Amsterdam (Hol)
Nationality: Holland
Date of Birth: 11/02/83
Position: Central Midfielder
Previous Clubs: De Kennemers (Hol)
Height/Weight: 1.74/70
Comments: Rafael Van der Vaart is currently considered as the best prospect in Holland. His meteoric rise to stardom started last year in the European U-16 Championship in Israel. Van der Vaart took Holland to third place in the tournament giving some very good performances. A month later Van der Vaart appeared for Holland again, this time for the U-18s, in the European U-18 Championship in Germany. Holland didn’t do too well in the tournament but did win a ticket for the U-20 World Cup to be played a year later. Meanwhile, Van der Vaart returned to Amsterdam, this time not as a player on the fringes of the team, but as a regular. Van der Vaart played 27 games for Ajax in the Dutch Eredivisie and scored an impressive 7 times. Not only that he was also voted as the club’s best youngster of the year. And indeed, Van der Vaart is a bright talent. He is an excellent passer of the ball, has good technique, decent dribbling skills, a good touch on the ball, fantastic vision, good tackling skills and a smashing shot from distance. He’s a central midfielder who likes to attack but is not afraid to do his fair share of defending. He’s not too big but he’s by no means frail. If he keeps progressing as rapidly as he has so far he’s destined to go very far in the game.
Ha már a fiataloknál tartunk: tessék, Kis Joe kedvence!
Name: Djibril CISSE
Current Club: AJ Auxerre (Fra)
Nationality: France
Date of Birth: 12/08/81
Position: Striker
Height/Weight: 1.83/78
Comments: Possibly the hottest young striker in Europe at the moment, Cisse has made a name for himself in the last few months. After completing a fantastic first full senior season with his team AJ Auxerre (25 appearances/8 goals) Cisse impressed during 2001’s Toulon Tournament (fantastic scissor-kick being one of the highlights) and during the U-20 World Cup in Argentina (5 appearances/6 goals, was awarded the Bronze Ball as the 3rd most impressive player in the tournament after Argentineans Javier Saviola and Andres D’Allesandro). A player of true class, Cisse is seen as the next star in the French production line which has previously nurtured the skills of Thierry Henry, Nicolas Anelka, Sylvain Wiltord, David Trezeguet and others. An extremely well-built striker, Cisse has bags of skill. He has lightning pace, agility, great strength, the ability to hold up the ball or carry it himself and sheer power in the air as well. His movement off-the-ball is superb and he loves taking players on. He has an amazing shot from all ranges and has good passing for a striker. He’s a complete striker and can only improve from where he is right now. The only doubt about his future is his attitude and his mental strength, will he turn out an Anelka or will he turn out a Henry, it remains to be seen. One thing that is certain is that Cisse has the talent to follow Henry into the national team. Not only that, I feel he has the chance to be Henry’s long-term partner, seeing as Anelka or Wiltord haven’t really made that position their own.
találtam 1 (asszem) tavalyi listát, ahol a 100 legtehetségesebb fiatal futballistát rangsorolják (nemtom mi alapján). ezekből az elsőket valamint a Barcával valamilyen kapcsolatba hozhatóakat beírtam ide:
World Soccer's 100 Rising Stars
No. Name Club Nationality
1 Yakubu Abubakari Ajax Ghana
2 Ishmael Addo Hearts Of Oak Ghana
3 Rabiu Afolabi Napoli Nigeria
4 Julius Aghahowa Shaktar Donetsk Nigeria
5 Pablo Aimar River Plate (Now Valencia) Argentina
.
.
.
19 Fabian Carini Danubio Uruguay
.
.
.
24 Philippe Christanval Monaco France
.
.
.
42 Gabri Barcelona Spain
.
.
.
55 Mickael Landreau Nantes France
.
.
.
59 Rafael Marquez Monaco France
.
.
.
78 Juan Roman Riquelme Boca Juniors Argentina
.
80 Ronaldinho Gremio Brazil
.
.
.
84 Javier Saviola River Plate Argentina
85 Simao Barcelona Portugal
.
.
.
97 Xavi Barcelona Spain
azért figyelemre méltó pl. Christanval!
kellene 1 idei lista is!
(itt a teljes lista: http://www.footballtransfers.net/youth/misc/100risingstars.shtml)
Szerintem az ehhez hasonló híreket olyan vicces kedvű madridisták írják, mint amilyen én is vagyok!
:DD
Nehogy komolyan vegyétek. Puyolnak biztosan megemelik majd a fizetését, már csak a jó vb-szereplése miatt is. Kluivertben nem vagyok biztos, de több esélye van annak, hogy marad, mint a távozásának.
Már régóta szót akartam emelni Saviola ragyogó szereplése miatt: első szezonjában, nem is különösen csillogva-brillírozva, gyengélkedő csapatban – értsétek Rivaldo zseniális passzainak híján – 17 gólt rúg hihetetlenül jó teljesítmény!
Idén egy csomó potyagólt DeBoerról kaptunk és ennek ellenére ö diktálja a feltételeket a szerzödésében.
Az ilyeneket meghagyja gazsi, Puyolt meg elzavarja.
Vicc ez az egész, ami itt folyik.
persze, ezek szerencsére csak meg nem erősített pletykák, én is csak azért raktam be, hogy tegnap mondták nem eladó, erre mai dátummal megint ilyen érthetetlen pletykák jönnek ki.
na még 2 pletyka:
Andriy Shevchenko - from AC Milan to Barcelona (Rivaldo could move in exchange)
hiszem ha látom, ráadásul nem mond6nám, hogy kedvelem az ukránt...
Djibril Cisse - from Auxerre to AS Roma (€20m)
aham, "nem akar eljönni Auxerre-ből", vagy éppen csak gazsi sokalta a 20millát...
és amit már TiB_ is írt, frenki-barátunk hajlik a maradásra...:
Dutch international Frank de Boer is reportedly set to stay at Barcelona even though he has only been offered a new one-year deal with the club. The defender had insisted on a two-year deal.
Tegnap mondták, hogy Kluivert nem eladó.
Akkor most mi a franc ez?
Kezd elegem lenni az egészböl.
gazsitól megkellene valahogy szabadulni, mert ennek nagyon brutális vége lesz, ha igy folytatja tovább.
Amúgy nem hiszem,hogy ajánlottak volna 22 milliót.
1. Nincs annyi a Barcának.
2. Ha lenne, gazsi már rég elsikkasztotta volna a bordélyházainak felújitására.
Amúgy hogy lehet az, hogyha a Barcát szinte már totálisan tönkrevágta, akkor a koszfészkei még mindig nem csödöltek be?
ez érthetetlen miért csinálják ezt??? Kluivert kb 10millával többet ér Hasselbainknál akkor ezen az üzleten buknánk 32millát!!! ki az ablakon!! Puyol pedig egy éven belül a világ legjobb jobbhátvedjei között lesz ha már most nem ott van Eladni a legnagyobb spanyol tehettséget érthetetlen Néha gondolkozok hogy már kínomban az Atletico Madridnak fogok szurkolni amig Gaspart el nem tűnik vagy nem hal meg mondjuk gégerákba
igen, ez már bőven túllépi a hihetetlen kategóriát is... csak abban bízok, hogy VG-ra bízza a döntést, és a holland ha el is ad valakit ekkora baromságot nem fog csinálni, az tuti!
"Barcelona have apparently offered Chelsea Ł22 million for Dutch striker Jimmy Floyd Hasselbaink, plus Patrick Kluivert."
HAHAHAHAHAHAHA
Meg mi adjuk pluszba Kluivertet? Egy 31eves kioregedett szarert? Namenjen a jo kurva anyjaba gazsi es csapata. Hogy lehet egy ilyen nyomoroncbol elnok? Eskuszom mar-mar tenyleg olyan erzesem van hogy gazsit a Real kuldte ide hogy csessze szet a Barcat ugy ahogy csak tudja.
Ez az ember kozveszelyes. A hujeje ott folytatja ahol abbahagyta. (lasd 20millio+ Rivaldo).
Ha Puyolt elmeri adni remelem a helyiek azonnal felkotik.
továbbra is mennek a pletykák Puyol és Kluivert eladásáról :(
May 25th 2002
Carles Puyol Barcelona Man Utd, Real Madrid
Manchester United and Real Madrid have been linked with Barcelona's Spanish international defender Carles Puyol.
Jimmy Floyd Hasselbaink Chelsea Barcelona
Barcelona have apparently offered Chelsea Ł22 million for Dutch striker Jimmy Floyd Hasselbaink, plus Patrick Kluivert.
En azert Christanvalal is szamolnek.
A onefootball.com-on azt irtak hogy amikor a Monacbonan jaccott akkor az ev ujoncanak valasztottak ill. agyba-fobe dicsertek. En meg adok neki 1 eselyt. Itt van pl. Pires. Az o elso eve sem volt tul fenyes az Arsenalban utanna viszont beindult a szeker. Overmars lehet nem lesz itt sokaig mert az Inter nagyon vinne + most serult is es allitolag honapokig nem veheto szamitasba.
Ez a csapat azért nagyon ott lenne egy Nesta szintü fiatal energikus középső védővel bár egy kicsit tul támadófelállásu de én ezt szeretném Kössetek bele nyugodtan állok elébe
Más: a legesleges legkedvencebb játékosom Pep Guardiola életem legszomorubb napja volt mikor távozott tőlünk nemsok esélyt látok hogy visszajöjjön sajnos pedig nagyon elkéne Állítólag a Roma és a Juventus is le akarja igazolni Mit tudtok róla?
"-Nem változik a csapat, vagy legalábbis 1 maghatározó játékos sem érkezik. Ezt kötve hiszem, Van Gaalt és Gaspartot ismerve."
gazsit ismerve oruljunk ha 1altalan igazolunk vkit! Eddig elbenazta az elbenazhatatlant is!
"ELmenne ugye Sergi és Pitu is, és az Alfonso, Dani, Dutruel hármasból is csak elpasszolunk valakit. Ebbol azért boven össze lehet szedni 15 millát. :)"
Sergiert es Pituert nem kapunk semmi penzt mert lejar a szerzodesuk. Dutruel marad jovore is a Barcaban mert VG igenyt tart ra. Valszeg Dani is marad. Alfonsoert pedig nem fognak a vevok kapkodni.
"-Iniesta és Babagól elso évükben kezdok lesznek. Na ez az, ami nem fog megtörténni."
Iniesta nem is , de Babangida 9-10 meccs utan szerintem kezdo lesz. Ezt VG is eszre fogja venni hogy mekkora tehetseg.
". Van Gaal különben is szeret 4 védovel játszani. Ez a odern foci alapja. Elvileg. :)"
VG azt mondta hogy otthon 3-2-3-2vel fogunk jaccani. Namarmost itt tuttomal nincsenek szelso vedok igy Puyol is bemegy kozepere.
Alltiolag FDB-t megfuzte VG hogy irja ala a +1 eves szerzodest..
arghh
Ha így néznénk ki jövore, az anyit jelentene, hogy:
-Nem változik a csapat, vagy legalábbis 1 maghatározó játékos sem érkezik. Ezt kötve hiszem, Van Gaalt és Gaspartot ismerve.
-Overmarsszal nem számolnak, tehát el lehet adni. ELmenne ugye Sergi és Pitu is, és az Alfonso, Dani, Dutruel hármasból is csak elpasszolunk valakit. Ebbol azért boven össze lehet szedni 15 millát. :) Sot, sokkal többet is, ugye Overmars, Alfonso és Dani nem filléres játékosok. Szóval ebbol lehet venni egy nagyon jó védot. Sot, kettot is.
-Iniesta és Babagól elso évükben kezdok lesznek. Na ez az, ami nem fog megtörténni.
-Mivel Puyol gyakran segíti a támadásokat, csak 2 védo és max. 2 védekezo középpályás marad hátul, ha lekontráznak minket. Van Gaal különben is szeret 4 védovel játszani. Ez a odern foci alapja. Elvileg. :)
A dolog szerintem úgy áll, hogy a csapat sok tekintetben szorul erosítésre. Elsosorban a védelmrol beszéle most, szerintem nem muködhet az, hogy néhány ifista alkotja a hátsó alakzatunkat. Navarro, Dani, Iniesta-lehet, hogy tehetségesek, de kik ezek? Elég jók-e ahhoz, hogy visszahozza az esélyünket a bajnoki címre. Nos, szerintem nem. Azaz le kell végérvényesen igazolni Cocot, és kell venni egy fegyelmezett, ilágklasszis középso védot, aki az leobbi kritérium miatt semmiképp' se legyen Lúcio. Én egy Iuliano vagy Cannavaro-féle bekkre gondoltam. Vagy Samuelre, persze itt is van választási lehetoség. Olyan ember kell, aki irányítani tudja a védelmet. De Boer és Andersson pedig mehet, amerre lát. És akkor így nézne ki a védelem:
-------------------Carini-------------------
Coco-Abelardo (v. bármelyik ifista)-???-Puyol
-------------Xavi (Iniesta, Cocu)-------
Luis E.---Rivaldo (vagy más)---Overmars (Gerard)
------Kluivert-----------Saviola--------------
Carini: A Juventus kapust igazolt, Chimentit. Így a rendkívül tehetséges Carini minden bizonnyal távozik a klubtól. A Barca egy másik csapattal versenyez a kapus megszerzéséért, asszem talán az Atleticóval.
Rivaldo: Szerintem a legjobb lenne, ha még most el tudnánk adni. Pótlására szerintem 3 lehetoség van: Ronaldinho, Verón és Riquleme.
Hasselbainket és Crespót el kell felejteni. Mindketten zseniális játékosok ugyan, de egyszeruen nincs szükség rájuk. A Kluivert, Saviola csatársor évekre biztosítja a rengeteg gólt elöl. Nem szabad hozzájuk nyúlni.
Xavier Pérez Farguell and Carles Puyol’s agent, Ramón Sostres, met this Friday to discuss improvements to the player’s contract. Afterwards, the club’s director general revealed that the meeting had been “pretty good” , whilst Sostres told reporters that the two sides would meet again next week, but that the differences were: “relatively minor.”
Nem tul biztato hirek...
Remelem a VB-n bebizonyitja hogy milyen nagy jatekos es ez eleg indok lesz gazsiekan hogy hosszabitsanak vele.
Azert annyira csak nem gyenge a kozeppalyas sorunk. Mint tudjuk egy szar edzovel es egy ilyen kozeppalyaval jutottunk el a BL elodontoig.
Ha jobban megnezed Xavi jovore kihagyhatatlan lesz a csapatbol mar iden is olyan asszisztokat adott hogy csak na! Rochemback is fiatal de rengeteget dolgozik es remek tud 30-40m-es szabadrugasokat loni:) O is kezd egy igazi egyéniseggé kiforrni, jovore szerintem o is allando kezdo lesz. Gerard sajna sokat volt serult iden, de mar a Valenciaban latthattuk hogy mire is kepes.
Luis Enrique pedig a Barca vezeregyenisege. Neki igazi tekintelye van. O lesz az aki kepes lesz a fiatalsagot osszefogni.
Ifik:
*El Baba*: Vagyis Babangida az en kis kedvencem:)
Ez a srac lesz a Barca uj felfedezetje. Jobb oldali tamado kp.-t ill. csatart jaccik. A Barcelona B kiemelkedoen legjobb jatekosa es meg csak 18eves! Iden szelso letere 23(!) golt lott.
Iniesta: O is azon a poszton jaccik mint Xavi. O is hatalamas tehetseg. Van Gaal jovore ot es XAvi-t kivanja a kozeppalyan szerepeltetni.
Valdes. U-21es valogatott kapus.
Navarro: O rola nem sok mindent tudok majd jovore meglatjuk hogy hogyan teljesit de en bizok benne.
"ez nagyon jó hír hogy az ifikhez nyul ugyanakkor nézd meg azt a középpályássort amit leírtál és hasonlítsd össze majd azokével akik még rajtunk kívül bajnokok akarnak lenni. Szerinted a Real középpályájával felveszi a versenyt? "
Ezzel kapcsolatban csak azt tudnám mondani, amit Van Gaal is mondott.
"Tudom, hogy a csapatban vannak játékosok, akik kitűnő munkával segítették a csapatot, de az is igaz, hogy egyszer eljön az a pillanat, amikor búcsút kell mondani játékosoknak. Ez az egyetlen módja annak, hogy a fiatalság érvényesülni tudjon, és a MOTIVÁCIÓ fenn maradhasson"
Szerintem ezen van a lényeg.
Elég csak megnézni Figót a reálban. Az utóbbi meccseken szinte már semmit nem csinál. Nálunk Gabri a kispadon többet ér, mint náluk Figó a pályán.
A bajnoksgában is azért rakták meg a kiscsapatok a "nagyokat" (Pld. Osasuna - ReálMadrid 3:0, ha már francisdrake felhozta itt az Osasunát), mert motiváltabban játszottak, hiába vannak nagyobb nevek a másikban.
Én a középpályánk miatt nem aggódok. Xavi felnött már a feladathoz, ott van még Luis Enrqiue is és gondolom a villámgyors Overmars most már középpályás lesz, nem úgy mint Recska mesternél.
Rochemback és Motta szintén jók.
No meg Rivaldo.
Nem hiszem, hogy eladják.
Ok igazad van ez nagyon jó hír hogy az ifikhez nyul ugyanakkor nézd meg azt a középpályássort amit leírtál és hasonlítsd össze majd azokével akik még rajtunk kívül bajnokok akarnak lenni. Szerinted a Real középpályájával felveszi a versenyt? vagy az Atletico is ugynézki megszerzi C.Lopezt Mendietát Simeonét, Juninho pedig visszamegy vagy mi lesz ha még a Valencia marad és megerősödik pár játékossal Annak az egynek örülök hogy Tomassont a Milan elcsaplizta az orrunk elől. Riqelmének nagyon örülnék meg Ronaldinhonak is de inkább nem szorítok mert akkor ugyse sikerül. Lehet hogy buta vagyok de a spanyol ifikről elég kevés infom van irnál pl elérhetőséget vagy akármit ha megszeretném tudni ki is az a Navarro és társai?
Hello!
Eloszor is legy udvozolve!:)
Van Gaal: Az teny hogy nagyon unszimpatikus edzo es tenyleg nagyon csunyan itt hagyott minket anno de jelenleg benne van meg az hogy kiemelje a Barcat a kátyubol. Szerintem holland invazioval most nem kell szamolnunk SOT: Frankie bacsi nagy valoszinuseggel nem fogadja el az 1 eves szerzodeshosszabitast mert o mindenaron 2 evet szeretne. Igy nagy valoszinuseggel megy vissza az Ajaxba. Reizigert is vinne az MU. Cocu is megy (elvileg) vissza a PSVbe.
Van Gaalal kapcsolatban meg egy pozitivuma: Szivesen nyul az ifikhez. Mar eldontotte hogy jovore Babangida,Valdes,Iniesta,Navarro es Dani is a nagy csapat tagja lesz. Ez szerintem kulon pozitivum.
Atigazolasok:
Iden sajna ne szamoljunk nagy nevekkel mert a kocsog elnokunk elb@szta az osszes penzunket. A legjobban erostiesre a vedelem szorulna habar...
A jobb oldalon egyertelmuen Puyol az ur. Kozepen bevetheto P.Anderrson es ott van meg az ifju Dani is. Bal szelre legnagyobb eselye Navarronak van.
A kozeppalyan televagyunk tehetsegesebbnel tehetsegesebb jatekosokkal( Rochemback, Xavi, Iniesta, Motta, Gerard stb..) ugyhogy itt tobbfele variacionk is lehet. Elol pedig semmit nem kellene valtoztatni mert a Saviola-Kluivert duo remekul mukodott iden is.
Szerintem ennek a csapatnak egy jatekosra lenne szuksege: Egy iranyitora. Ide besorolhato Riquelme, D'Allesandro netalan meg Ronaldhino. 3uk kozzul kellene vmelyiket megszerezni es akkor elegutokepes kis csapatunk lenne az ifikkel kiegeszulve.
Sziasztok sajnálom hogy csak most kapcsolódtam bele a témába de nagyon érdekel a Barca sorsa és tényleg ugy tünik hogy az évilágon minden a Barca ellen alakul. Louis V G a világ legunszimpatikusabb edzője és pont a Barcánál kell 2x megfordulnia Mikor otthagyta a csapatot ugy leosztotta a katalánokat ahogy még senki ezekután hogy visszajön elég fura Viszont elismerem hogy vele volt utoljára bajnok a Barca és mégis mindenki utálta! Igazolásokkal kapcsolatba nagyon érdekelne hogy mi lesz! a hátvédsor egyetlen világklasszis játékosa Puyol és most hallom tényleg el akarják adni?? na meg Frank DeBoer de ő csak a holland válogatottban nyujt olyan teljesítményt Miért van ez hogy ennyira szarul igazolunk? miért nem lehet mondjuk spanyolokat igazolni már végre mondjuk pl megszerezték volna Mendietát 100% hogy nagyon ment volna neki a játék ott! vagy pl Tristant de ugy látom megint jönnek a köcsög hollandok Sergiék meg bekaphatják Ez a hatalom ami elsöpör minden emberi érzést és mégis szeretem a Barcát pedig lenne okom nem szeretni
BARCELONA, May 25 (DS) - Barcelona FC midfielder Luis Enrique indicated he would like to see Abelardo and Sergi continue playing at Nou Camp, Sport reported.
However, Barca new coach Louis van Gaal sees no place for them in his rebuilding plan.
"They are professionals and my friends," said Enrique. "Abelardo gave so much to Barca, whereas Sergi was born here. I understand that their age counts, but their services to Barcelona are really great."
Asked about Puyol, the midfielder added: "I can't imagine Barcelona without Carles. He is a good example for the team.
"I believe many things will change with Van Gaal. It is like the continuation of the movie, with similar victories. Barcelona need some big signings, especially for our fans to enjoy our games," Enrique concluded.
A Boca elnoke is megkoszonte Riquelmenek a klubbert tett es kijelentette hogy varjak az ajanlatokat Romyert.
Ot most vhogy nagyon nem kellene elbaszni. Mint tudjuk at Atleticonak es nekunk is opcionk van ra'. Remelem VG tudatta gazsival hogy szuksegunk van ra. A Real ismet nyomul Luciora. Magyaran 90% hogy jovore Madridban lesz. Crespo korul most nagy a csond. Szerintem gazsi most ebred fel hogy majdnem mekkora hujeseget csinalt(€20millio+Rivi).
Ha mar oket nem tudjuk megszerezni akkor nyugodtan rahajthatnak Riquelmere es D'Allesandrora. Ok legalabb szivesen jonnenek. Szerintem Lucio alterje Marquez lesz a Monacobol.
Teljesen mind1, hogy jött-e volna Zidán vagy nem.
Az a fickó amúgy se teljesen normális.
Még tavaly azt mondta, hogy a Juventusban akar visszavonulni, pár hete meg már azt, hogy a reálban.
Cruyff kirugása után is sikeres volt a Barca, mert Nunez tudta, hogy mit kell csinálni, kiket kell venni, de ebböl a balfasz gazsiból semmi nincs.
HOPPÁ!!!
Cryuff is vitte volna Zidane-t
Barcelona, május 24., 17.30
Johann Cruyff, a Barcelona egykori játékosa és mestere az Onda Catalana rádióállomásnak adott interjújában elmondta: már ő is szerette volna leigazolni Zidane-t.
- Már meg is egyeztünk egymással 1996-ban - így Cruyff -, és menedzserei is biztosítottak már januárban, hogy hozzánk igazol majd a játékos. Megegyeztünk abban, hogy amennyiben ez megjelenik a sajtóban május előtt, a Barca eláll a szerződtetéstől. Amikor aztán kirúgtak a katalánok, felhívtam Zidane-t, és közöltem vele, hogy részemről tárgytalan a dolog.
...Perez és Delboszke pedig a Barça játékosaival is tudna mit kezdeni:))
Cocu bácsi is beszélt erről 1x, mondta, h nem a játékosokkal van a gond, ők teszik a dolgukat, amennyire tuggyák, odafönn van a bibi.
Te erre most jöttél rá??? :D
Mégcsak most veszem a lapot!
Gazsi elbassza 4 évre előre a Barcát!
Hihetetlen,ha meglennének u.azok a playerek,akik a realban vannak,és Gazsi lenne az elnők,akkor velük sem kezdene semmit!
Ez elvan qrva!
Bármilyen játékost hozunk ide,ezzel a balfasszal nem lehet együtt dolgozni!
Nem reménykedek gazsi észheztérésében. Sőt, akármit pofázik, már nem hiszem el. Amiben reménykedem: 1. vg nem bassza szét teljesen a csapatot, és esetleg jövőre sikeresebbek leszünk 2. forradalom.
Nem kell utánozni a real, de......
Ők is voltak gödörben. +vették a qrva drága világsztárokat, aztán reklámokból bőven !térült nekik. Gazsinak nincs ennyi esze?
05/24/2002. Barcelona are not willing to sell their Dutch forward Patrick Kluivert, club director Xavier Farguell indicated during Abelardo's farewell press conference. "Patrick will not leave Barcelona because he is not for sale" said Farguell when asked about the player by a local reporter. He then revealed he had doubts about defensive pair Sergi Barjuan & Frank De Boer's future at Barça."
Továbbra is érdekelne, hogy akkor minek ide Crespo.
gazsi képes szemrebbenés nélkül az ellenkezőjét állítani annak, amit korábban mondott (ja, és magyarázat nélkül!). Hogy ezt +engedheti magának, az elég szomorú. Puyolra és Xavira nem vár ez a sors, mert gazsi nem fog már a székében ülni, mire ők ennyi idősek lesznek. Amúgy + reménykedjünk, h Puyol 1általán jövőre itt lesz még...
gazsi pancserkodasarol 1 ujjabb adat:
Amikor atvette az elnoki szeket akkor a klub szamlajan tobb mint Ł100millio volt. Jelenleg a Ł40milliot alig eri el a klub penze...
2 ev alatt totalis anyagi csodbe vitt minket. Letszukseges jatekosokat keptelenek vagyunk megvenni. Keptelenek vagyunk €15millat kipengetni Cocoert. Minden transzferunkbe jatekosokat akarunk bevenni mert kulonben 1 jatekosra elmenne az ossze penz. Mondhatom remek kis allapot uralkodik a klubbon belul.
Ejj de varom mar azt A NAPOT amikor ezt a nyomorek hugyagyu senkit elzavarjak a Barcelona elnoki szekebol...
Az Atletico Madrid már rá is izgult Abelardora.
De nem csak rá, hanem Sergire is.
A sport.es-en egy ürge, valami vezetöféle lehet a Barcánál, azt mondja, hogy Kluivert nem eladó.
Akkor mit akarunk mi Crespoval, ha egyszer Saviola is itt van?
Jó lenne néha olyat is csinálni, aminek esetleg értelme is van.
Ebben a szituban ismet villogot gazsi.
Emlekeztek amikor azt nyilatkozta hogy Abelardonak olyan hosszu szerzodest fog ajanlani amilyet csak akar mert mint sportolot mint embert nagyon tiszteli?! Hat latom qrvara tiszteli. Az urge ismet bizonyitotta hogy mekkora egy nagy senki.
Gondolom hasonlo sors var Puyolra es Xavira is 32evesen...
háát igen,ő sem maradhatott itt örökre,de túl kell lépni!
Ahogy van Gaal idejött,sztem tudta ő is,hogy sajna itt nem nő babér számára többé!
Remélem sikeresen vonul vissza,és köszönünk mindent Abelardo!
Abelardo ma hivatalosan is bejelentette hogy elhagyja a klubbot. Nagyon sajnalom szegeny mert 8 eve szolgalja a klubbot es mindig minden tole telhetot megtett. Szerintem o ettol tobbet erdemelne mint ahogy Sergi is. O is fiatal kora ota a Barcaban jaccik erre csak slussz-passz lemondanak rola. Pedig en meghagytam volna Navarro cserejenek.
Köszönjük 'Pitu' Abelardo amit Barcelonaert tettel! A 8 ev alatt rengeted mindent koszonhetunk neked es ezt soha nem fogjuk elfelejteni. Sok sikert kivanok a jovoben es remelem Barcelona mindig a szived resze lesz! Força Barça!!!
Carles Rexach announced the squad to travel to Bangkok this morning, where they will play an exhibition game on Wednesday. The full squad is: Cocu, Reiziger, Reina, Geovanni, Saviola, Kluivert, Rochemback, Dani, Abelardo, Frank de Boer, Gabri, Luis García, Urko, Peńa, Ros and Curto. With Barca B involved in their play off mini league, Rexach has called on four players from Barca C.
Lehet szex partit rendezni a szállodában gyerekek,itt nem lesz másnap meccs a Rayoval :))
"nagy rajongója Reiziger-nek"
Látta már jáccani? Én 1 doboz cigiért is odaadnám:)))
Túl sokat nem jáccott mostanában, de mikor legutóbb láttam (asszem, a holland válogatottal a spanyolok ellen) direkt figyeltem. Nagyon ügyesen cselezi ki saját magát, akárki akármikor el tuggya venni tőle a labdát, ha felé passzolják, akkor pedig az esetek többségében kim1 a pályáról a labda, mert vastagszájú nem találja.
Többet érnénk, ha 1 ember méretű tuskót állítanánk a helyére, az legalább nem mozogna el a labda elől!
Veront még mindig megakarjuk venni??
A MU szurkolók még örülnének is neki, ha lelépne.
"180 | Hackett válasz erre 2002-05-21 16:28:48+02
Van Isten! :)
De jó lenne egy Reiziger/Veron csere némi suskával megfejelve. Bár teszem hozzá, Veron a penny-vel sem ér többet mint Reiziger s?t..."
Érdekes.
"179 | jman válasz erre 2002-05-21 10:27:57+02
Juan Veron Manchester Utd. - Barcelona, Inter Milan, Juventus, Lazio, Real Madrid
A hírek szerint az új Barcelona-tréner; Louis Van Gaal els? számú átigazolási célpontja; Juan Veron. A holland manager kijelentette; kell neki Veron, és az ügynökök fölvették a kapcsolatot a Manchester United elöljáróival.
A transzfer sikere állítólag azon múlik; hogy a katalán klub hajlandó (képes?)-e ?25Mra emelni a vételárat.
Az argentin középpályás annak ellenére, hogy megérkezését?l kezdve igen ellentnondásos figurája a United csapatának, mágnesként vonzza a nagy európai klubokat.
A Barcelona arra is hajlik, hogy 3 játékosát; Rivaldo-t, Marc Overmars-t, és Michael Reiziger-t valamilyen módon bevonja a transzferbe. Sir Alex Ferguson állítólag nem lelkesedik a 30 éves brazilért, aki az elmúlt szezon nagy részét sérüléssel küszködte végig, de nagy rajongója Reiziger-nek, akit már próbált az Old Trafford-ra csábítani.
Jelen pillanatban úgy t?nik; még sok minden történhet, mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket."
"Luis Van Gaal interjúja hivatalos kinevezése előtt
Mielőtt Joan Gaspart hivatalosan bejelentette, hogy Luis Van Gaal lesz az FC Barcelona új edzője, egy interjú keretében nyilatkozott jövőbeni terveiről.
Támogatás
"Nagyon boldog vagyok,hogy kaptam egy második lehetőséget. Tisztában vagyok azzal,milyen nehéz munka áll előttem,és nagyon izgatott vagyok a lehetőségek és távlatok tekintetében. Mindenkit arra kértem és kérek,hogy támogasson,hiszen nem nyertünk semmit az utóbbi 3 évben, beleértve az én utolsó évemet is.Ez nem történhet meg egy olyan klubbal, mint a mienk.Tudom,hogy vannak szurkolók,akik nem örülnek visszatértemnek,de sokan vannak,akik viszont igen. Az én munkám az, hogy kiszolgáljam azokat, akik bíznak bennem, és meggyőzzem azokat,akik nem."
"Egy olyan együttest akarok építeni,amelyik csapatként akar játszani. Minden erőmet mozgósítom, mindent annak rendelek alá, hogy ez sikerüljön, elérjem ezt a célt, és biztos vagyok benne, hogy ennek eredményei gyümölcsözőek lesznek.Minden egyes játékosom támogatására szükségem van, de ugyanakkor az egész technikai igazgatóság,az elnök és a média bizalmát is el kell nyernem.Úgy hiszem mind egy hajóban evezünk és a legjobbat akarjuk a Barça-nak."
Reagálások
"Van néhány nehézségem a spanyollal, ez egy olyan nyelv, amely tele van olyan szavakkal, melyeket ha nem a megfelelő szövegkörnyezetben használ az ember rosszul értelmezhetőek lehetnek. Már megtanultam az itt eltöltött idő alatt, hogy sok dologban fejlődnöm kell. A személyiségemet nem tudom megváltoztatni, de nem is akarom, mert az engem körülvevő emberek azt az embert szeretik, aki vagyok. Három hónapja úgy döntöttem Sitges a megfelelő hely, ahol élhetek,mert nagyon szeretem azt a kultúrát és az ebben az országban élő embereket, de ekkor nem fordult meg a fejemben, hogy újra a Barca edzője lehetek.Nagyon boldog vagyok itt Katalóniában, és nagyon izgatott,hogy visszatérhettem a klubhoz,mely oly közel áll a szívemhez."
Jövő
"Magammal hoztam Andries Jonker segítőmet Hollandiából, aki a jobb kezem volt a válogatottnál. Igaz ő még fiatal,de megvannak a képességei és nagy segítségemre lehet a korosztályos csapatoknál, ahol nagy tapasztalatai vannak.Ez egy nagyon fontos terület számomra."
"Meglepődtem az ajánlaton, de láttam,hogy a csapatnak problémái vannak.Döntésem nem volt könnyű; egyrészt kaptam máshonnan is
ajánlatokat, másrészt tudtam, nem mindenki felhőtlenül boldog ha visszatérek. De azt el akarom mondani, hogy mostmár sokkal jobban tudatában vagyok annak, mit jelent ez a klub, és most jobb helyzetből indulhatok neki a munkának, mint első ittlétemkor. Egyik edző sem tud címeket, kupákat garantálni, de azt biztosítom, olyan erősen fogok próbálkozni, ahogy csak tudok.Támadó futballt akarok játszani, de ezt nem mindig egyszerű elérni. Egy szenvedéllyel játszó csapatot akarok látni, és egy ilyen csapattal azt hiszem a katalánok is könnyen azonosulnának. Ha egy csapatban mindez megvan, akkor mind egy célért harcolnak. Ez fontosabb bármely rendszernél vagy egyéni játékosnál."
Új igazolások?
"Mielőtt bármiféle döntést hoznék, megbeszélem azt a klub vezetésével. Sok dolog változott mióta legutóbb itt dolgozhattam, de a legfontosabb célom, hogy csapatot építsek.Tudom, hogy a csapatban vannak játékosok, akik kitűnő munkával segítették a csapatot, de az is igaz, hogy egyszer eljön az a pillanat, amikor búcsút kell mondani játékosoknak. Ez az egyetlen módja annak, hogy a fiatalság érvényesülni tudjon, és a motiváció fenn maradhasson. Mindig mondtam, hogy Riquelme olyan játékos, akit nagyra becsülök, de elöszőr azok a játékosok érdekelnek, akikkel jelenleg rendelkezünk. Rexach és Rife lesz az, akikkel elöszőr beszélni fogok arról, valóban szükségünk van e arra a jétkosra."
No igen...
Ez a Hasselbaink-Kluivert csere a masik veglet.
Meg a vak is latja hogy a BArca egy akkorat bukna az uzelet hogy az mar FAJ! Odaadjuk a vilag 1ik legjobb csatarat egy 32eves jatekosert?!!
Ugyanezvan Rivinel is.
Az xtratimeon az osszes Lazios a Barcan rohog...
Legfokkep azert mert a 30millio € melle felajanlottuk a vilag legjobb jatekosat Rivaldot aki egeszsegesen, 100%fitten még 30 evesen is megfizethetetlen. Meghogyha csak a penzt adna Crespoert asszondom jovan, netal Rivit Crespoert de akkor penzt nem kapnak csak Rivit de igy...
Erre mar mast nem lehet mondani csak azt hogy ez az ember egy IDIOTA BAROM ALLAT.
Egyszeruen ez mar faj.
gazsi TAKARODJ TE BUDOS SENKI!!
Nem hiszem, hogy kapizsgálná.
Gazsi mondta neki, hogy "figyelj öreg. a legutóbbi 2 évben 200 millió hajitottam ki az ablakon ilyen nyomorékokra, hogy petit, christanval, alfonso, dutruel és még sorolhatnám, majd egy év múlva fillérekért adtam el öket, úgyhogy most nincs lé. közben sikkasztottam is egy pár milliót ezeknél a tranzakcióknál.".
Ezért nem jön Van Bommel sem, mert ez a gané elherdálta az összes pénzt és nincs miböl megvenni.
Ha jövöre jön az új elnök, úgy veszi át a klubbot, hogy egy deka fillér nem lesz a kasszában.
Igy aztán nem sok mindent fog tudni csinálni.
Amúgy Hasselbainkért Kluivertet ajánlották.
Riquelme sem fog jönni, mert megveszi más, gazsinak meg nem kell.
VG is kezdi kapizsgalni hogy hogyan allunk anyagilag. Mostmar csak 2 jatekosra van szuksege.
Egy *9-esre* es egy kozepso vedore.
VG azt is kijelentette hogy jovore is szamol Dutruelel...
A *9-es* posztra Crespo es Hasselbaink a jeloltek. Mint tudjuk a vedelembe Luciot neztek ki de mint tudjuk amig gazsi az elnok addig ilyen jatekosok erkezeset ne varjuk.
Egyszeruen meg most sem birom felfogni hogy ez a nyomorek 2 ev alatt hogy szetbaszta a klubbot.
Kidobott 200millio eurot az ablakon szarabbnal szarabb jatekosokert kiveve: Saviola es Rochy.
De ha gazsinak egy kicsi esze lenne akkor kihasznalhata a szponzorok segitseget (lasd. Real-judas) de sajna neki ehhez nincs esze.
Eltitkolja az eredményt? Hát, akkor elég 1értelmű, h mi lehetett...
Forradalmat! Gazsit el kell takarítani! 2 év alatt még rengeteget lehet rombolni! Nem szabad hagyni!!!
Egy ujjab lazadas?!
Altavistaval forditottam a szoveget de 2-3xori olvasas utan tiszta lesz a kep:
They are unmarked of the Elefant Blau
Blaugrana alternative announces a censorship motion
A group of partners of the FC denominated Barcelona ' Alternative Blaugraná today announced the presentation of a vote of censorship, anticipated for the next season, against the board of directors presided over by Joan Gaspart by the situation of "disorder" that the club lives
Ivan Cheek, president of a group formed by 12 of partners with will to form candidacy in the next elections to the presidency, argued in a press conference the reasons by which they see "with the moral obligation" present/display the vote of censorship against Joan Gaspart and her director after two years of management, threatening that "if Joan Gaspart and her meeting do not rectify the censorship vote will be a reality".
"We requested that the club of coherent way is managed and that if they do not gain titles is not because of the disorder, the lack of planning and the suspicions of all type", it affirmed Cheek, that added that "the Barça can continue making the ridiculous situation, but their people in charge must know that they do not have impunity". During 30 days support companies will try to obtain the opinion of the Barcelonist partner on the initiative gathering, with which it will create a data base for when it must gather the companies of the 5 percent (5,000) of the census in 14 days, once the FC Barcelona has provided them the problems. Iván Cheek admitted that to gather 5,000 companies in 14 days it is "difficult", but added that to day of today they count on the support of 1,500 adhesions. The official collection of companies would be made in the second or third party of League, in the month of September, that the Barça plays in the Camp Nou the next season.
' Alternative Blaugraná justified its determination through an official notice with five pillars: a sport situation which they describe as "low minimums", a policy of draftees "under permanent suspicion", an economic situation where "the box has drained", a patrimonial situation with "a concealed sale" and the image of the club in "progressive deterioration".
In the first point, the opinion group is sorry that in two years the first group of soccer of the Barça has not added any title, criticizes the eliminations before equipment of Second B and Third Division in the Glass Catalunya and Copa of the King, and loads against a file technical personnel "insufficient", customized in ex- azulgrana trainer Carles Rexach and in the chief of a main directorate sport Anton Parera. To the margin to criticize "incongruous" the sport direction, ' Alternative Blaugraná affirms that "money" in the draftees of players has been thrown who have not been titular and laments that the "anguish" to classify for Liga de Campeones in the last day in last the two seasons.
As far as the draftees, who this group of partners labels as "inexplicable and ruinous" with the example of Alfonso Perez, they criticize "the inexplicable" incorporations of Marc Overmars and Emmanuel Petit and the "controversies" of Geovanni Deiberson, on the intermediaries, reason why they conclude that "it has been fichado by other criteria easy to imagine and not only sport". ' Alternative Blaugraná, on the other hand, denunciation that the Barça has fichado "mediocre players" with 30,000 million pesetas and that the provision has spent of property acts, besides to assure that there is "a masked" deficit that will come to the light when the club cannot "sell patrimony, players of the quarry or players already amortized" and to criticize the lack of transparency in the azulgrana organization.
In this sense, denunciation that has not been sent to the partners the memory and the audit of season 2000-01, where "the rights of acquisition of the players and their countable net value have been hidden to important data" on. The group declares that there is a "concealed sale" of lands of Sant Joan Despí, where is being constructed the Sport City, to FCC, which explains by the fact that the Barça "is lost the financing capacity" to carry out these facilities. Image level, ' Blaugraná Alternative, sees a club "without course and direction", and laments the scaling of resignations of directors, and that some of them are implied in judicial demands, to the time that criticizes the behavior of Joan Gaspart in the theater box of the Camp Nou with histrónicas attitudes "and of other people's shame before other personalities".
On the other hand, Cheek was unmarked of the group ' Elefant Blaú whose members erased of antiBarcelonist and assured that its group is not "the covered one of anybody" and that "there is nobody behind", denying to have spoken with Josep Lluís Núńez, although yes admitted to have spoken with Domingo Garci'a, ex- adviser of the ex- president. "the ' Elefant Blaú was a group of antiBarcelonist that made a sad favor to Barcelona. It motivated its motion of censorship in the march of Ronaldo and in the composition of the technical body and with it they wanted to destabilizar to the club. We are stronger right and now yes that are reasons to present/display the confidence vote ", he said Cheek.
Cheek admitted that in case of gaining the confidence vote "others would leave favored". "It would be difficult for me because the partner would not have time to know me and it would not be moment for aspiring to elections", it said, and it aimed that "it would leave cleared the way" to Lluís Bassat and Ramon Fusté, that have shown their desire to accede to the presidency of the Barcelona, and to which it described as "great Barcelonist
BARCELONA, May 23 (DS) - Barcelona FC chairman Joan Gaspart is keeping the results of the poll conducted by the Catalan side secret.
According to Spanish AS, the poll was aimed at reflecting the fans' attitude to the chairman.
Evidently, the majority of the Catalan supporters, who endorsed Gaspart in July 2000, have now turned their backs on him.
Ez sajna mind igaz:(
Ha tavaly nem baszott volna el egy csomo penzt ilyen senki jatekosokra mint Geovanni most lazan megvehettuk volna Crespot vagy Nestat.
Ehelyett mar annyira szarul allunk anyagilag hogy egyetlen **nagy nevet** keptelenek vagyunk igazolni. Ez egy olyan klub reszerol mint a Barcelona mar-mar szegyen.
Arrol nem is beszelve hogy a jelenlegi legjobbakat apropenzert adna el pl. Kluivert ara csak(!) 30millio €. Crespoert alapbol 50millio €-t + Rivaldot kertek... Puyol is mindossze 30millio € vagyis a Madrid lazan megtudja venni ha akarja:(
Egyszeruen nem birom nezni ahoy tonkre teszi a klubbot. Sebaj mar csak 2 ev...
A Boca Juniors és az argentin válogatott játékosa, Juan Roman Riquelme azzal fenyegetőzik, hogy soha többet nem lép pályára a Boca színeiben - de egyetlen más argentin klubban sem -, ha nem engedik, hogy a Barcelonához vagy az Atletico Madridhoz igazoljon.
bazzz, csak ne Puyolt adjuk el!!!!
emeljék már meg azt a kibaszott fizetést,
Abel. és Sergi fizuját utalják Puyol bankszámlájára és kész!!!!
kell egy-két védő, és én már hálát adok az úrnak....
csorók vagyunk mint a templom egere...
támadó orunk végülis jó
LE Xavi Rivi Garci - Saviola Klui
Luis Garci különben hol játszik??,
Én is ma olvastam, hogy Cresporól már lemondtunk, természetesen azért, mert pénzbe kerül és most már Hasselbainkre hajtanak.
De ö is pénzbe kerül, úgyhogy nem valószinü az idejövetele.
Ezen semmi meglepö nincs, tudniillik gazsi az elnök.
Elnöki pályafutásának még csak a felénél jár, de már ott tartunk, hogy a 2 évvel ezelötti NAGY Barcával senki nem számol, mindenki ellenünk szeretne játszani nemzetközi kupában, ráadásul a bajnoki meccsek elött is ilyeneket nyilatkoznak az ellenfelek, hogy simán megverik a Barcát (Valencia, Betis...). Söt, már játékosok sem akarnak ideigazolni (Cissé, Luque...).
Akik pedig kézzel-lábbal jönnének ide (Riquelme, D'Alessandro), azokat nem veszi meg, nem is érdekli, hogy mi van velük.
Nunez már rég idehozta volna öket.
A jó játékosainkat (Figo, Simao, Zenden és most Puyol) sorra elengedi.
Kiváncsi vagyok a hátralévö 2 évében hogyan tudja fokozni mindezt.
Remélem nem lesz neki már 2 éve.
Van Gaallal nem oldódik meg semmi, mert gazsi még mindig itt van.
Ez a Luis Garcia jó lehet!Idén emlékeim szerint 10 gól felett lőtt a Valladolidban,ráadásul katalán a srác!Reméllem nem követi Alfonso és Dani példáját...
Allitolag ma dol el hogy Crespo erkezesere van vmi esely vagy jobban tesszuk ha keresunk masik csatart. Lucioert is tovabb nyomlunk. Persze mint mindig most is sokat kernek erte ezert megprobaljuk az arat ugy csokkenteni hogy bevennénk az uzletbe Christanvalt is.
D'Allesandro ismert jelezte hogy szivesen jonne a Barcaba.
Lassan tenyleg kezdunk atmenni abba a remalomba ami judasnal kezdodott...
Tudniilik Puyolt es a Realt egyre tobbszor hozzak szoba...
pl. az As cimlapja:
"If Madrid calls to me it would listen to it."
"Barcelona wants to renew his contract by half of which Reiziger receives"
Ez mar nevetseges. Fele annyit keres mint az a nyomorek Miki egér:I
Nanebazz, ha ez a csicska gazsi elmeri adni.... Barcelonaban kitor a forradalom es elevenen egetik el.
A Thaifoldi turara tobb uj jatekost vitt magaval Rexach. Az egyikuk nem mas mint Luis Garcia az idei elso igazolasunk. O most mar hivatalosan is Barcelona jatekos. A Thaifoldi turat Kluivert es Reiziger is kihagyja. Kluivert valoszinuleg 2 hetig harckeptelen lesz.
RExach a Barca C-bol is visz jatekosokat Thaifoldre. Nevezetesen: Urko, Peńa, Ramón Ros, Toni y Víctor Curto.
Nem art az o nevukkel is ismerkedni mert 2-3 ev mulva ok kovetik Babangidaekat.
Jó volt az egész. Mutattak régi Barcás felvételeket.
Király feelingje volt az egész stadionnak.
Mutatják, a kispadon Cruyff és Recska mester, a stadion dugig van, Figó elhúzza a labdát Kárlus mellett majd gólt rúg, tombol az egész stadion.
Teljesen más hangulat volt.
Mostanában ez sajna már nem jellemzö.
Most az van,hogy kinlódnak a pályán, legtöbbször olyan felfogásban lépnek a pályára, hogy nyerjünk már valamilyen nyomorult kupát, hogy örüljön a nép, nem pedig a saját sikerükért harcolnak, vagy pedig mert Recska mester alatt mozgott a kispad és nehogy kirúgják vagy füttykoncertet rendezzenek.
Kurvára szánalmas ez az egész.
Francba, nem láttam:(
Remélem, nem gondolja gazsi se komolyan, h az év legjobbjának választott játékosnak elég a 3. legkevesebb fizetés. Nevetségesen hangzik! Teljesen jogos Puyol követelése, + kell fizetni, különben érthető, h elm1. Én attól azért nem félek, h a realba menne, igaz figoból se néztem ki, de Puyolnál már visszatartó lehet az is, h látja, figot h utáljuk, már be se meri tenni a lábát a Nou Campba:)). De máshová se menjen, nem szabad elengedni!
"Pont azért, mert a "A legjobb játékosnak is őt választották a szurkolók." tartozik annyival nekünk, h 1. nem m1 el, 2. ha elm1, akkor nem spanyol csapatba m1, ha mégis, akkor se a realba!"
Most volt a eurosporton a Gillette DreamTeam, amiben mutatták Figót és a Barcás éveiböl jeleneteket.
Ott is ez volt a helyzet. A közönség is szerette öt és ö is szerette a közönséget.
Mutatták, hogy a góljai után nem a csapattársaival örült, hanem rohant és beugrott a közönség táborába.
A reál ellen rúgott gólját is mutatták, ott is küldte el magától a csapattársait és ugrott be a közönséghez.
Ki gondolta volna ilyen képeket látva, hogy egyszer abba a ganétúróba igazol, akiknek még itthon is olyan beteg divatjai vannak, hogyha már nem favorizálom a zidán nevü bálványát, akkor egyböl jön itt nekem Barcázni.
Puyollal is megeshet, ha a hülye gazsi nem ad neki +pénzt.
Pont azért, mert a "A legjobb játékosnak is őt választották a szurkolók." tartozik annyival nekünk, h 1. nem m1 el, 2. ha elm1, akkor nem spanyol csapatba m1, ha mégis, akkor se a realba!
Gazsi pedig Puyolnak tartozik annyival, h +becsüli anyagilag! Tanulni kéne a júdásos esetből...
Gazsi szerint lajosé a döntés joga, h kit aggyunk el, kit v1ünk. Remélem, lajosunk tisztában van azzal, h az eddig se toronymagas népszerűsége Puyol eladásától iszonyatosat zuhanna!
Képesek lennének kirakni a csapatból Kluivertet, Rivaldot és Puyolt? Itt senkinek sem biztos a helye? Remélem, csak rémhírről van szó, és Puyolnak sikerül kisírni a fizetésemelést!
Luis Garcia (Valladoid)
+ az ifik a B csapatbol.
1ebkent tenyleg nem artana az igazolasok nagy reszet letudni a VB elott mert utanna csak emelkednek a jatekosok arai!
Majdnem Puyol kapja a legkevesebb fizetést a Barcában és idén a legtöbbet ö tette a Barcáért.
A legjobb játékosnak is öt választották a szurkolók.
Én is ezt mondanám a helyében.
Ha gazsi 2000-ben nem adott fizetésemelést az akkori világ legjobb játékosának és inkább eladta a reálnak, akkor ne várja senki, hogy egy védönek megemeli a fizuját.
közben olvasgattam: Abelardo tutira megy. V.Gaal célja egy 9-es azaz k.csatár. ez lenne Crespo.( nem rossz de szerintem hülyeség, pénzkidobás ). egy középhátvéd: ez tuti kell: Ablerdo el, remélem Chris, talán DeBoer. Marad Andersson és Tortolero. hogy kit vesznek még ide az rejtély. és a lényeg hogy felhozza az ifiket. amit nem értek az a Reina-V.Valdes csere. ja és harmadik kapusnak (Bonano mellett) számít Dutruelre...
Trashorrast adnák kölcsön, de még V.Gaaltól függ.
Puyol pedig azt mondja ha nem becsülik meg a csapat legjobb játékosát, akkor akár a Realhoz is elmegy ha ott jól jár... :(
XAbi Alonsot nem hinnem hogy leigazoljuk mert a min. elengedesi zaradeka 30millio € nala vanna sokkal jobb jatekosok is ennyi penzert sot nekunk van egy INIESTA-nk aki jovore a nagy csapatban lesz!
"mi lesz Artetaval, Trashorrassal, S.Santamariával, Bermudoval, Cuadradoval?"
Arteta - Eladtuk a Rangersnek, elso szamu visszavasarlasi opcioval.
Trashorras - Kolcson adjuk a Rangersnek.
Santamaria - Szezon vegen jart le a kolcsonadasa igy elvileg vissza kell jonnie az Oviedobol.
Bermundo - eladtuk
Cuadrado - eladtuk
na: Gabri és Reina maradna (mivel V.Valdes-t akarja felhozni V.Gaal), Abelardo sorsa péntekre eldől, Christanval után már érdeklődnek, de igazából csak Kluivert, Puyol, Rochemback és Rivaért jött igazi ajánlat. Közben megkerestük Xabi Alonsót a 20 éves Real Soc.-ost mert ideális párja lehetne Xavi-nak az új rendszerben. Puyol viszont nagyobb lóvéért sír és erre az újságok fikázzák. azér durva hogy azok kapják a legkevesebbet akik a leginkább meghalnának a csapatért (Reina, Puyol). fel fog jönni: Tortolero, Fernando, Iniesta, Nano, V.Valdes és Baba. mi lesz Artetaval, Trashorrassal, S.Santamariával, Bermudoval, Cuadradoval? ja és valszeg de la Pena elmegy Portóba hogy végre játszhasson.
Ezek szerint Puyol már nem lesz itt jövöre.
Nem ez az elsö esete gazsinak.
Az nem hatja meg öt, hogy Puyol volt idén a legjobb játékosunk.
Amikor Figó ment el innen, akkor ö volt a Barca legjobb játékosa és ö is azért, mert gazsi nem adott neki fizetésemelést.
Ha neki nem adott, akkor Puyolnak sem fog.
Azt se várjátok, hogy ez a majom ad 30 milliót Lucioért.
Riquelméért nem ad annyit, söt Cocoért még 15-öt se.
Majd vesz gazsi 2-3 olyan játékost, aki ingyen van, vagy max 10-15 millió a kivásárlási ára.
Amilyen makosok vagyunk konnyen elofordulhat hogy Puyol elhagyja a Barcat...:(
Tudniillik magasabb fizut szeretne. Az o fizetese a 3.ik legalacsonyabb a Barcaban , Reina es Motta utan. gazsiek elétettek egy uj szerzodest de Puyol nem fogadta el!
Bazz, nehogymar O ne erdemeljen meg magasabb fizut. Iden o volt a csapat legjobbja ha gazsi ezt nem latta akkor 'mondjon le!
Remelem Puyolt nem basszuk el es elete vegeig a Barcat fogja erositeni!
Nagyon nyomulunk Crespoert...
Felajanlottunk 20.000.000 eurot + Rivaldo Crespoert. Csakhat az a baj hogy a Lazio 50millio €-t akar + Rivaldot...
Nem artana ha leszallnanak a Foldre...
Abelardo,Sergi es FDB is lefog lepni!
Mivel a Depor erdeklodik Sergi es Pitu irant. Az Atletico is vinne Sergit. FDB-t az Ajax es az Eindhoven is vinne.
Van Gaal kijelentette hogy kikre tart igenyt a B csapatbol: Iniesta, Victor Valdes, BABAGOL!, Navarro es Tortolero. Trashorras nagy valoszinuseggel kolcsonadjuk a Rangersnek.
Transfer szinten a legkeresettebb jatekosaink:
Kluivert, Puyol , Motta es Rochy.
Ez a gazsi egy csodtomeg, vele senkit sem fogunk megszerezni....
.....Monaco Beat Barça For Evra's Signature
Nice's Patrice Evra, a target for giant clubs Barcelona and Juve, has signed for neighbouring club AS Monaco. The promising youngster, previously with minor Italian sides Marsala & Monza, has signed a five-year contract.
En nem vagyok ebben annyira biztos, es a katalanok se, nem veletlenul utaljak ennyire. Szerkezetileg szvsz eleg nagy marhasagokat csinalt akkoriban a csapatban.
Rivaldo lesz a balszélen? van Gaal legutóbb is ott játszatta, Rivaldonak ez nem tetszett, a dolog odáig fajult, hogy száműzte a Barca B-be Rivit... végül asszem csak 1 meccset hagyott ki, kiváncsi vagyok most hogy viseli a balszélt a brazil. Bízom benne, hogy a csapatérdekeket előrébb helyezi a saját aranylabda vágyainál.
Ha Kluivert és Rivaldo marad, akkor én van Gaal mellett vagyok, bízom benne. Ha Rexach-csal 4. lettünk és BL elődöntőt játszottunk, akkor a klassszissal jobb edző van Gaallal besöprünk mindent!
Nemnem, Lúcio nagyon jó, de nem a Barcában. Lúcio egy fegyelmezetlen középso védo, aki mellesleg remek játékos. De a Barcába fegyelmezettség kell hátulra, mert különben megint 1000 gólt fogunk kapni meccsenként.
Geovannit nagy valoszinuseggel viszi a Celta.
Seedorftol en sem vagyok elajulva bar technikailag remek jatekos. Anno amikor Madridban jaccot akkor nagyon elvoltak tole ajulva. En azt az idoszakat nem lattam. Majd meglatjuk itt mit nyujt de gondolom ha lazsalni fog akko VG autmatikusan kuldi a cserepadra vagy a lelatora.
azér L.E. vagy Geovanni is betudná játszani (már ha nem megy). valaki mondja már meg hogy mi olyan jó ebben a seedorfban? komolyan nem látom benne a nagy megváltót. inkább Riquelme, vagy Ronaldinho. amugy meg megelőztél a friss elmundo-s hírekkel. jó hogy más is tud spanyolul. ha már az elmundodeportivonál vagyunk érdekességnek álljon itt hogy mi lett volna a csapat ha Cúper lett volna az edzőnk: Toldo - Puyol, Ayala, Andersson, Coco - Rochemback, Xavi, Cocu, Riquelme - Dario Silva, Kluivert.
Toldo helyett Bonano, Ayala helyett Christanval lett megvéve és mivel nem jött Román, se D.Silva volt elég lóvé Saviolára.
En 1altalan nem eltem bele magam.
CSak kicsit fura mert a 2.ik cikket a onefootball.com-on irtak ( ez eleg megbizhato site) , viszont az elozot ( hogy nincs szuksege Van Bommelre) ezt sajat magam mondta (!) a katalan tv tegnapi adasaban ahol a Barca jovojérol fagadtak. De szerintem is jonni fog mert Cocut ugyebar potolni kell.
Engem sem van Bommel érdekel:)
Csak arra utaltam, h m1 a pletyi, aztán ki tuggya, mi lesz a vége! Most aszondja, marad Kluivert, a múltkor + még a 4 feltétel között volt az eladása...
Én is csak figyelmeztetni akarlak, h ne éld bele magad az ilyen hírekbe.
Ez valóban jól hangzik. De kb 5 hsz-sal ezelőtt írtad, h nincs szüksége van Bommelre. Ebben a cikkben + ...
Úgyhogy én aszondom, majd hiszem, ha látom!
Barcelona coach Louis van Gaal has promised Rivaldo and Patrick Kluivert they have a future at the club following talk that he would sell the pair to raise funds.
"Rivaldo is a great player and will be in my team next season," the Dutchman explained. "And Kluivert will also play as he is world-class.
"Rivaldo is a great player and, when I was here last time, he was the best player in the world," added Van Gaal, who also told Catalan TV he would play a 4-2-3-1 formation.
"He played on the left wing and was outstanding and that is where he will play for me next season. I certainly do not want to corner him, but I believe he plays best on the left of the field.
"Kluivert will also be here because he is better than Javier Saviola as the front striker and therefore Saviola will play behind him."
Van Gaal nonetheless plans to strengthen the squad, starting with his countryman Mark van Bommel from PSV Eindhoven.
"I want a team that is capable of playing until winter," he said. "I want players with a strong character and good attitude. I want more players like Luis Enrique and Carles Puyol, players with attitude
Vagyis Klui es Rivi marad!!!!!
Rivi lesz a balszelsonk. Klui es Saviola lesz elol. Mar csak 2 vedo es egy iranyito kellene.
Ez azt jelenti, hogy nem kéne megvenni csak Nestát meg Riquelmét! Az meg ha lehúznak minket akkor is 100 milla(de inkább 80) ami valljuik meg nem sok egy ekkora klubbnak! Szal HAJRÁ-HAJRÁ!!
Elromlott a monitorom, úgyhogy nem tudok sűrűn írni, de megteszem a maximumot! :)
Namarmost a kapus posztot majd VG eldonti.
A 3vedo miatt valszeg az 1ik kozepso vedo Puyol lesz. A masik ket vedo kiléte tisztazatlan.
VEdekezo kp.-unk van eleg. Jobb oldalra nalam az abszolut befuto Babagol. Bal oldalra Seedorf vagy Nano mivel Overmars 90% hogy elmegy.
Viszont egy iranyito kellene. Ide vagy Veron vagy Ronaldhino. Az 1.ik csatar tuti hogy Saviola lesz. Hogy ki lesz a tarsa az meg kerdeses.
Es akkor meg Gerardal es Iniestaval nem is szamoltunk! De Nano es Babagol is bevetheto a szeleken!
Coco kijelentette hogy nem akarja elhagyna Barcelonat. Most akkor hogyisvanez?
Szerintem kellene egy hyperaktiv bal hatved aki fel le rohangalna es nem artana ha szerelni is tudna az illeto. Kellene 2 kozepso vedo es egy csatar.
Nekem tetszik,esetleg Seedorf a szélen fog játszani,és akkor LE fel megy csatárnak,és Motta jön be bal oldalra,Rochy bemegy középre.Ne felejtsük el Gerardot se...
"Van Gaal atvette az iranyitast Barcelonaban".
Ma VG nyilatkozott a jovobeli terveirol.
Eloszor is leszogezte hogy nincs szuksege Van Bommelre es Riquelmere sem. Szerinte erre a posztra 6-7 jatekosunk van es siman vannak olyan tehetsegesek arrol nem is beszelve hogy tobb poszt is erositesre szorul. Itt megemlitett egy esetleges Iniesta-Xavi kettost ami szerintem kockazatos de ha minden jol alakul akkor eleg tutko lehet.
Azt is kijelentette hogy Rochembackal is szamol kovetkezo idenyre + Gerardal is, Mottarol pedig ne is beszeljunk. Ezt elnezve tenyleg felesleges Van Bommel.
Az Inter nyomul Overmarsra es felajanlottak a Barcanak egy Seedorf-Overmars cseret.
Ekozben az MU es az Arsenal is Puyolra nyomul. Remelem gazsi ahoz ert hogy hogyan zavarja oket haza Angliaba mert Puyol NEM ELADO!
A Lazio kepviseloi holnap vagy ma Barcelonaba erkeznek ahol Nesta es Crespo atigazolasa lesz a tema.
Van Gaal kulon kijelentette hogy min.2 max.3 ember fog igazolni.
- HARUNA BABANGIDA - 23 gol
- ROBERTO TRASHORRAS - 15 gol
- NANO - 8 gol
- JOFRE - 6 gol
- DAVID SÁNCHEZ - 6 gol
- THIAGO MOTTA - 4 gol
- ANDRÉS INIESTA - 3 gol
- MOISÉS - 1 gol
- MIKI - 1 gol
- OSCAR LÓPEZ - 1 gol
- DANI TORTOLEDO - 1 gol
- ALFARO - 1 gol
- ARNAU - 1 gol
- JORDI LÓPEZ - 1 gol.
VAgyis Babagol lett a hazi golkiraly ( igaz hogy meg hatra van a rajatszas). Remelem jovore Babagol, Trashorras es Iniesta a nagy csapatot fogja erositeni!
csak Seedorfot neee. és az is hülyeség lenne ha Ramé jönne. mert akkor állítólag Reina-t is elpasszolnánk hogy "fejlődjön" mint Arnau. helyette meg felhozná harmadiknak Victor Valdés-t.
amugy meg Motta visszament a B-be, hogy kiharcolják a feljutást. aztán jön vissza.
Végre, végre, végre! Lehet, h veszünk 1 jó védőt?! Remélem, ezt nem basszák el "odafenn".
"Gaspart announced that from now on all decisions concerning the transfer policy of the club will be taken by team's coaching staff headed by Luis Van Gaal, the Diariosport stated.
Consequently Brazilian midfielder Rivaldo's future in the Catalan club will depend on the decision of the Dutch specialist.
"Now Rivaldo is recovered, and I'm sure he will play well in the World Cup. I wish him success. Concerning his future I'd like to say that it depends on Van Gaal's decision."
Gazsi rábízza teljesen lajosra, h döntse el, ki mennyen, ki maraggyon? Így fél a felelősségtől? Akkor mér' ő a klubelnök? Mennyen wc-s néninek, annak nem kell dönteni! Az rendben van, h a vezetőedző véleménye, kívánsága figyelembevételével dönt, de jó lenne, ha nem engedné, h vg lecserélje a full csapatot.
Az AS-ban ezt pont maskepp kozoltek. Na Mind1. Varjuk meg mit mondd a Marca, vagy pedig a VB utani idoket. Szvsz a VB utan fognak csak eldolni a nagyobb jatekosok sorsai es termeszetesen a VB nagyon sokat fog befolyasolni...
MADRID, May 20 (DS) - Bayer 04 Leverkusen Brazilian player Lucio became one of the highly quoted defenders of European football in one and a half season.
Moving to German football in the middle of the last season now he is one of its key players. Many leading clubs, including FC Barcelona that tried to acquire him at the end of 2000, want to see the young defender in their sides. As to the 24-year-old player, he dreams about putting on a Barca jersey. Lucio's contract with Bayer runs out in 2005, and his current club appraises him 30 million euros.
Lucio has shared his thoughts with the Spanish newspaper Diariosport correspondent. Asked what he thinks of the offers of some European clubs, including Barcelona, Real, Bayern and Roma, Lucio said that he doesn't know whether these clubs have had contacts with his club board and that now all his thoughts are concentrated on the forthcoming World Cup. The defender mentioned that only after the end of the World Cup he could think of the offers.
Lucio expressed a desire to move to a leading Spanish club because he wants to improve his performance. He emphasized that moving to Barcelona or Real would mean a big progress in his career.
The talented defender stressed that he is satisfied with his club Bayer but mentioned that an offer from a leading club would be in favour of his career.
Lucio considers Barca one of the best clubs of the world and said that he likes this team's stadium.
Concerning Brazil's chances in the 2002 World Cup, the Brazilian international is optimistic, deems his side strong enough and hopes that Brazil can win the fifth title of the world champion.
At the end of the interview Lucio said he is sure Rivaldo can have big contribution to Brazil's success in the World Cup.
gazsi kesz felajanlani 40millio €-rot es Rivaldot a Lazionak Crespoert!
Allitolag Seedorf es Rame mar a jovoheten alairhat a Barcahoz.
Riquelme eloszerzodest kotott a Barcaval es az Atleticoval is. Ezt o SZEMELYESEN mondta!
A Seedorfert kidobott penzbol inkabb ROnaldhinora gyujtenénk...
Barcelona are preparing a bid for much vaunted PSV Eindhoven midfielder Mark Van Bommel, that according to the Catalunian side's freshly-appointed manager Louis Van Gaal.
"Mark is one of the players on my list," admitted van Gaal. "I know him well and he would be willing to come."
"We worked very well together during my time as the coach of Holland and it was me that gave him his debut," he added. "I am looking at all the positions in the team and he has the qualities that I want for the midfield and he is in the price range and therefore is a strong candidate."
Crespo nem jobb Kluivertnél,kb. =-ek,de épp ezért nem értem,hogy miért akar még plusszba ráfizetni Gazzsentyú!
...tudja mindenki,hogy nem a cstárokkal vannak a gondok itt a Barcában...
Na,ez jó lépés,mert Rexach soha nem mondaná azt Van Gaalnak,hogy Klui lépjen le!
A B-ből elég lesz felhozni 3-4(lehet,hogy ez sok is) játékost,és ezt minden évben megkell csinálni!
más:
Tegnap az 'Estudio Estadio'-ban összevágtak van Gaalról egy 5 perces filmecskét,és mutatták,ahogy ez a vadállat lökdöste Rivaldt,ha nem tudott futni,és ezt más playerekkel is megtette!
Ordibált a sajtótájékoztatón egy nő riporterrel vmin,aztán amikor vége lett a bejáccásnak hallani lehetett,hogy a stúdioban bent űlő műsorvezetők,röhögtek a fején:)
Szerintem jó csapatot fog összerakni Gaal,csak azt kérem tőle,hogy a SELEJTEKET KÜLDJE EL AFGANISZTÁNBA!(vagy bárhová máshová,csak ne maradjanak a Barcában)
Tegnap targyaltunk Lucio ugynokevel.
Ujra kezd eloallni az a helyzet ami Cresponal. Ugyanis Luico azt mondta hogy vagy Real vagy Barca...
Allitolag a Crespoert vivott versenyben vezetunk csakhat...
...a huje gazsi tenyleg kepes lenne az €-ok mellet Kluit is felajanlani...
BARCELONA, May 20 (DS) - FC Barcelona chairman Joan Gaspart is presently in Galicia where he is taking part in the 12th sitting of his team's fans. Gaspart announced that from now on all decisions concerning the transfer policy of the club will be taken by team's coaching staff headed by Luis Van Gaal, the Diariosport stated.
Consequently Brazilian midfielder Rivaldo's future in the Catalan club will depend on the decision of the Dutch specialist.
"Now Rivaldo is recovered, and I'm sure he will play well in the World Cup. I wish him success. Concerning his future I'd like to say that it depends on Van Gaal's decision. His contract is valid now, and as I know, Van Gaal intends to form a new squad accentuating on the present one," Gaspart said.
The chairman mentioned that now Van Gaal is preparing a report on necessary acquisitions and possible sales. He also said that the club are unlikely to sign many new players.
Van Gaal holnap talalkozik Rexach-al. A holnapi talalkozo fo temaja a jatekosok 'elemzese' vagyis kire van ill. nincs szukseg.
Ezutan Rife-vel a B csapat edzojevel fog talalkozni. Itt valszeg az lesz a tema hogy kik alkalmasok a B-bol a nagy csapatba kerulesre.
Veguls gazsinak leadja a listat hogy kire van ill. nincs szuksege.
Soha nem értek semmit Van Gaalal!
Ahogy elment tőletek, csoda , hogy elfogadjátok!
Egy szemét! És ezt hozta visza az eénökötök.
Nem baj, majd megint magyarázkódhat ha a holland válogatott játsik gránit-vörös kékben
:)
Fasszopó vagy buzi gyerek,nagy fasszopó!!!Élvezkedj csak a lila buzi csapatodon gennyláda!UNDORITTÓ!!!!!!!
Én meg valahogy így tudnám elképzelni a margitét:
Buffon(óriási összegért le kell igazolni)-Carlos,Nesta(Zidanenal is drágább pénzért),Hierro(ő a leg nagyképűbb),Salgado-Vieira(Nestánál és Zidanenál is drágább pénzért),Zidane(még többet balhézzon Figoval+jó nézni ahogy ketten bénáskodnak),Figo(hadd röhögjön még rajta egész Barcelona,ja de nehogy elfeledje,hogy Barcelonában nem mer pályára lépni)-Guti(kellenek a kamu 11-esek meg a lesgólok),Raúl(hadd harapdálja még az ujját),Morientes.
Reméllem csődbe mennek!!!
Louis Van Gaal has revealed that he wants to make Mark Van Bommel one of his first signings after taking over for a second spell at Barcelona.
"He is one of the players on my list," the Dutch coach explained. "I know him well and he would be willing to come."
The PSV Eindhoven midfielder has been linked with a number of top European clubs but Van Gaal could jump the queue.
"We worked very well together during my time as the coach of Holland and it was me that gave him his debut," Van Gaal continued. "I am looking at all the positions in the team and he has the qualities that I want for the midfield and he is in the price range and therefore is a strong candidate."
Van Gaal also explained his choice to bring a virtual unknown to the Camp Nou as his right-hand man in Andries Jonker.
"There are probably very few people in football and especially in Barcelona that have heard of him," he explained.
"But he is a young coach and was instrumental in helping implement my plans when I was in Holland. He has coached a modest second division club in the Netherlands and was a trainer of some of the lower categories of the Holland team.
"I know him very well and am very pleased to offer him the position because he will make the perfect assistant."
The giant Dutchman then attempted to placate some of the local media and fans who accused him of being arrogant and cold during his first stint as coach
"I can speak the language better now and I know what it is like living here," he said. "I think that Spain and Catalunya are charming. The people, the culture are all superb, although I know how difficult it can be to work here.
"I don't know why things went wrong last time. Barcelona wanted to win titles and so did I. But now we have a great challenge ahead of us and we must try to win everything possible."
MILAN, May 19 (AFP) - Ronaldo and Inter Milan president Massimo Moratti have both confirmed the Brazilian striker will be staying at the Italian club, ANSA news agency reported here on Sunday.
"I feel fine at Milan and I want to stay there until the end of my contract in 2006," Ronaldo told ANSA from Barcelona where Brazil have been warming-up for their World Cup campaign.
Moratti claims he has never intended to sell the 25-year-old with the battle-scarred knees who appears to have returned to fitness in time to play a role in Brazil's World Cup challenge.
Inter Milan have reportedly turned down offers from Ronaldo's former club Barcelona, Champions League winners Real Madrid and English giants Manchester United.
Twice named FIFA World Footballer of the Year by the time he was 21, Ronaldo has spent four injury-ravaged seasons at Inter since Brazil lost 3-0 to France in the World Cup final in 1998.
Whan a late slump saw Inter Milan allow the league title to slip through their fingers this season, Moratti blamed the players. This and reports claiming Ronaldo was unhappy with his salary, prompted speculation he would be sold."
Ronaldoról 2 percenként +jelenik vmi. Az előbb volt 1 cikk arról is, h nem m1 a MU-ba...
Ronaldo nem akar a Realba menni. Az Inter akarja felhasznalni Makelele tranzakciojanal pontosabban a Real Ronaldot kerte Makeleléért. Remeljuk nem szuletik ebbol semmi.
Vsn Gaal elso szamu celpontja (jelen allas szerint): Van Bommel.
Inter Milan striker Ronaldo could be heading for Spain and the Champions League winners Real Madrid in a player plus cash deal.
The player Real are believed to have offered for the Brazilian superstar is Claude Makelele, who is said to be unhappy with his current salary.
Ronaldo however denies these claims, saying: "I do not want to discuss leaving Inter because I am happy in Milan and want to stay there until my contract expires in 2006."
"I have always had a good relationship with the fans, and for now I just want to think about the World Cup." "
The news on Dutch famous coach Louis Van Gaal's return to Barcelona raised enough discussions not only among Catalan supporters. Van Gaal is a figure whom many supporters love and many supporters hate. The author of the note bellow is trying to prove the Dutchman is a great coach.
Van Gaal will prove that the winner is a winner
My name is Mario Rosado and I am a 20 year old student from Mexico.
I just read the declarations that Mr. Stoichkov stated about the return of Louis Van Gaal to Barcelona.
For me this man, Louis Van Gaal should have all the respect even though Holland did not qualify under his term.
We shall not forget that Van Gaal built the great Ajax of the mid 90's that were unbeaten about 2 years in Europe and in the domestic league. I do not know if he is the right man to lead Barcelona to success because when he was there he brought so many Dutch players that the public of Barcelona started to get annoyed by this fact. But what is true is that in his period as a coach of Barcelona, that lasted 3 years; he won 2 Ligas and one Copa del Rey and in his last season he was second in the Liga and semifinalist of Champions League. In Barcelona many accused him of trying to turn Barcelona into Ajax but another very important fact is that under his period Barcelona's three youngsters made their debut and claimed a place in to the line-up: Carles Puyol, Xavi and Gabri. Now Xavi and Puyol are capable of making the trip to the World Cup with Spain and since Van Gaal left no youngsters have been brought into the team with success excepting Thiago Motta.
So, maybe some people do not like Van Gaal because he is arrogant and express himself very hard but he is a winner and not a mediocre like Mr Stoichkov said. If a man who has win it all; Dutch and Spanish leagues and Super Cups, Champions League and the Toyota Cup then who is a winner at the end?
Yes, he failed to qualify Holland with all their stars to the World Cup this year but he is not the only one who failed. There are players and other facts that made Holland failed in their task to win their qualifying group and there were many circumstances that made Holland's way to the Cup very difficult.
The Dutch team guided under van Gaal started the qualifying just after a tremendous disappointment of not reaching the final in the Euro 2000 in their own soil and they had a coach in Frank Rijkaard that never tried to introduce fresher faces into the squad, so when the qualifying campaing started Holland had a hospital because of the injuries of some of their most important players like van Nistelrooy, Stam, Davids, Numan, Zenden, etc, and van Gaal had no more options that to put into field players that had not play with the National Team because he was missing half of his full strength team. On top of that Dennis Bergkamp, an icon of the team had retired and his natutal succesor, the great van Nistelrooy was injured and could not play in the most important games in a group that for many was the hardest in Europe with very strong teams in Portugal and Ireland. Holland never had his eleven best man in the field because there was always a problem due to injuries, suspensions or the drug cases of the captain and subcaptain Frank de Boer and Edgar Davids respectively. I have heard that how a team with a power attack of Kluivert and van Nistelrooy could not qualify for the World Cup....Well, let?s not forget that van Nistelrooy just play one of the important games of Holland, when they lost to Ireland 1-0 in Dublin. He did not play the other and he missed the two Portugal clashes too!!!!
So, as a coach, could he had any more problems that what he had in such a strong group???. I guess not and this and some other circunstances are the reason why Holland is not going to be in Korea-Japan 2002. Van Gaal did not deserve to fail at Holland but in his period and with all the problems that I just mentioned, the most likely scenario is that any of the great coaches would have had it almost impossible to fulfill their task.
And just to remember one more fact...Even the creator of the "Total football", Mr. Rinus Michels failed to qualify Holland into a major tournament in the 80?s and then he was back in 1988 and won the European Championship.
Winner is a winner and the winners always come back to prove it and that is why Michels returned with Holland and possible that is the reason of why van Gaal wants to go back to Barcelona. I do not know if he is the most indicated one to take the job but I think that his failure with Holland will make for certainty less arrogant and a wiser man and if he come backs I am sure he will prove some people like Stoitchkov that winner is a winner. A winner, a wining minds make their failures success in a period of time so I just have to wish van Gaal luck in whatever he does and do not be surprised if in some years he come backs as Holland coach.
Ja,és mégvalami!
A JÓBÜDÖS KURVAANYÁDAT TE SZUTYKOS GECIZSIDÓ realos!
Az én értékelésem az idényről:
Legjobb kapus: Bonano
Legjobb védő: Puyol
Legjobb középpályás: Xavi
Legjobb csatár: Saviola, Kluivert
Legtöbbet fejlődött játékos: Xavi, Puyol
Legújabb tehetség: Motta
Legpechesebb: RIVALDO (valamint Patrick Andersson, Sergi és Gerard)
Legszebb gól: Kluivert - asszem a Valladolid ellen, amikor Overmars beadta, és ő klasszis módon külsővel felső majd jobb-alsó kapufáról a hálóba lőtte a labdát.
Legnagyobb baklövése a csapatnak: gazsi, Geovanni, Christanval.
Többet vártam a csaapttól !!!
Ugyan már franciskaka. :))
Hol vannak a reál játékosok Christanvaltól?
Igaz, nálatok ilyen zsenik vannak, mint Szántijágó Szolárium, akinek olyan az orra, mint akit szembe nyomtak egy vasalóval, ráadásul úgy mozog, mint egy prostituált, aki árulja magát az utcán.
A túlmotivált Figócskát már meg sem emlitem, aki folyton megijed, ha a közelébe megy valaki és ijedtében esik egy nagyot, majd pofázik a birónak, hogy csúnyán nézett rám és adni kéne neki egy sárgát.
A kecskehajú Mekkmekkmenemen és a bumburnyák Munitisz szintén nagy klasszisok.
De azért szép idényt zártatok ti is. Nekem különösen a 100. születésnap tetszett a spanyol kupában.
Szerencsétekre csak egyszer van 100. születésnap.
Tavaly is eljött, semmi kétség. Nyáron röhögve olvastam, hogy szétszeditek majd a Madridot. Le sem kellett volna játszani a bajnokságot, akkora arcotok volt. Nem baj, a negyedik hely szép eredmény.
Két dologtól kell csak tartanotok ezután: az Ossasuna-tól és a tulipántermelés ártalmaitól.
Eladjátok Chistanvalt vagy jó lesz utcaseprőnek. Esetleg őt is továbbpasszoljátok Glasgow-ba? Ha nem megy egy bolt be kell zárni, ki is kellene írni a klub ajtajára, hogy "kertészkedni mentünk, fapapucsok 50 pesoért a hátsó udvarban"
Én is megakartam emliteni, hogy a pályára 11 fös csapatok lépnek ki, de egy reálostól nem várom el, hogy 11-ig tudjon számolni. :)))
Elég szánalmas volt a döntöben is, hogy amig a Leverkusen szurkolói OLLÉ-ztak egész meccsen (még akkor is amikor vesztésre álltak), addig a reál "szurkolók" szünet nélkül a Leverkusent fütyülték (még akkor is amikor vezettek), mintha otthon lennének.
A következő szenzonra így tudnám elképzelni a kitűnő - egyszer már a városban járt és körberajongott - Van Gaal edzőtök csapatát Katalóniában.
Van der Saar - Reiziger, F.de Boer, Bronchorst - Cocu, Reuser, Van Bommel, Zenden - Overmars, Kluivert
cserepad: Seedorf, R.de Boer, van Fittyenfütty
pályaedző: R. Koemman
technikai igazgató: Johánnn Krajf
vécés néni: van Fos
Amíg ti itten csapatot építetek, addig Madridban nyertek megint egy Bajnokok Ligáját, ahol az elődöntőben mocskos csalók módjára, Júdással a soraikban valami rejtélyes okból a Recska-csapatot ejtették ki.
Megyek innen, mert "megkerestek és szétveritek a pofám!!!!!"
hát nemtom, de nekem is Ronaldinho tűnik jobbnak.
Most az a lényeg, hogy megvegyük, és építsünk egy értelmes, fiataloknak helyt adó, ütőképes csapatot !!!!
Remélem VanGaal megoldja ezt a problémát !!!!
FORCA BARCA!!!
Ha Riquelme jön, nincs szükség Ronaldinhóra. Ez tipikusan "két dudás egy csárdában"-helyzet lenne. Egyébként akármennyivel könnyebb is Riquelme-t megszerezni, én Roanldinho mellett voksolok. Nem meg mondtam hónapokkal ezelott is, hogy o kell, ide ha Rivaldo elmegy?
Mellesleg most szerintem nincs az a hülye elnök, aki meg akarná venni Rivaldót. Midenki lája, hogy a saját lábát is alig bírja el szegény. Ot nem hiszem, hogy el tudjuk adni. Ha meg nem, hát nem, annyi baj legyen. Csak honnan lesz akkor pénzünk? Mert ugye Saviolát és Kluivertet meg kéne tartani...
Szerintem Cocotol jobb is ha megvalunk. Tegnap szegyen volt amit a csehek ellen muvelt.
Luis Garciaval viszont jol jarunk. A Valladoidban vagta a golokat, az o megtartasa kotelezo. Ha o marad akkor Danit elengedhetjuk. Coloccini tenyleg elbasztuk igy az o potlasara kinezett vedo: Hofland.
megtörtént amit sejtettem: a milan honlapján jelentik: Coloccini kivásárlási opcióval kölcsönben az Atleticoé (míg Javi Moreno végleg oda ment). másik rossz hír: az a szerencsétlen gáspár Coco-t el akarja cserélni Seedorfra, vagy Dalmatra. Evra helyett szerintem is fel kéne hozni Fernando-t. ja és Luis Garcia azt mondta, hogy a jövője a Barcán és V.Gaalon múlik, hogy visszaveszik-e, kölcsönadják-e, vagy végleg eladnák esetleg a Valladolidnak. Amugy honnan vannak a képek a meccsről? a sport.es-en elég kis képek voltak. ja és joe: ATLETICO MADRID!
Utanna neztem Evranak. Bal oldali hatved/felfut de kozepso vedot is tud jaccani.
Riquelme pedig mindenaron elakarja hagyni Argentinat. Azt nyilatkozta hogy ha Europaban nem kell senkinek akkor visszavonul mert nem birja ezt az egesz elrablasi hercehurcat es azt hogy az elete allando veszelyben van.
A Lazionak 40millio € ajanlanánk plusz az itt felsorolando jatekosok kozzul szeretnenk vkit beleadni a tranzakcioba:
Allitolag Overmars, Kluivert, Rochemback es Christanval es erdekelt ez ugyben.
COCU!!!
Ma Hollandia meccs van!
ez a keret!
ja,bocs,Dede helyett Ronaldinhora gondoltam!
Tegnap gyönyörű szabirugit rúgott 16m-ről!
Ronaldot meg minden Katalán és Brazil megtapsolta amikor legyütt' a pályáról!
Szép látvány volt...
Ha meg Cissé nem jönne ide,akkor Adrianot javasolnám!
Olyasmi player Evra,mint Dede!
Szerintem jövőre igazoljuk le:
Dalmatot,Cissét,Dedet,Thuramot!
Akiket a B-ből fel kell hozni!:
Babangida,Navarro,Trashorras!
akiknek mennie kell!:
Cristianval
De Boer
Reiziger
Alfonso
Geovanni
Gabri
Dani.
Ezekből kapunk néhány 'milkát',és nyugodtan igazolgathatunk jó játékosokat!
Artetával mi van?
Még a mienk,vagy már a Rangersé?
bazz...
Most nezem az osszefoglalot.
Haat, en mar kineztem magamnak Rivi utodjat: Ronaldhino. Lehet hogy idiota feje van de olyan technikaja van hogy felelmetes. Jol lat a palyan, gyors es fiatal. Elvileg konnyen megszerezheto lenne. gazsi helyeben en ra nyomulnek 1000el!
ja, és ez az ábra alulról értelmezendő, tehát nem két oldalt bevethető védő, hanem szélső támadó!
a meccs statisztikái meg esetleg 1 védőnek lennének elfogadhatóak:
LEAGUE CAREER RECORD
Season Club Games Goals
1997/98 Paris SG 0 0
1998/99 Marsala 24 3
1999/00 Monza 3 0
2000/01 Nice 5 0
2001/02 Nice 35 1
attól tartok mégse ő lesz a legújabb francia világsztár...
kíváncsiságból megnéztem, hogy 2005 év végén mit is tud ez a Patrice Evra a Championship Manager-ben...
hááát, éppen klub nélkül, igen vékonyka statokkal ellátott jobb oldali középpályás!!! születési dátum, 2001-es klub (Nice) stimmel szóval tényleg ő az, hát lehet baloldali futó, de hogy "sötét ló", az tuti.
Ok mind Kubala Laci bácsitol koszontek el. Tobb mint 15000 ember vett vegso bucsut tole. Tobbek kozott Rexach,Alexanko,Cruyff es a Real elnoke Florentino Perez is tiszteletét tette.
Isten veled Laci bacsi!
Remélem, nem most akarja bebizonyítani gazsi, h +szerzi, ha vkit akar, és ad mindent/mindenkit Crespoért, aztán ott állunk majd legatyásodva, védőt + majd nem tudunk igazolni.
világos, "ez is benne van a pakliban"! de lehet, hogy (ismerve a francia utánpótlás erejét) óriási focista lesz belőle. mindenki elkezdi valahol. pl. Vieira se egyből az Arsenalba volt, hanem (asszem) a Cannes-ba, ahonnan elvitte a Milan, de nem látták meg a benne rejlő lehetőségeket, és "odaajándékozták" az ágyúsoknak... most ugye lehet a világ legdrágább játékosa lesz.
Jol mondta Barca vagyis o vele is bukhatunk mintahogy Christanvalal es Dutruelel.
Remeljuk o megtori a jeget es kepes lesz Puyolhoz hasonlo jatekot nyujtani!
hehhhhhhhhhhhhhhhhhhh:
Real and Barcelona compete for Crespo
MADRID, May 18 (DS) - Spanish clubs Real Madrid and FC Barcelona intend to sign S.S. Lazio Argentinean striker Hernan Crespo, the Argentinean newspaper Ole stated. Despite the fact that Royal Club sports director Jorge Valdano has conducted negotiations with Crespo's agents Mascardi and Hidalgo, Barcelona are not going to concede. Barcelona chairman Joan Gaspart has asked player's agents to meet on Tuesday. Gaspart said that he is going to make an alluring offer. According to some sources, Gaspart is ready to offer Crespo a five-year contract with 4.5 million dollars for per season. This sum is more than that of Royal club's offer. But the fact is important that the player wants to perform in Real.
Real are ready to offer 36 million dollars plus one of the following players - Savio, Flavio Conceicao, Fernando Morientes and Steve McManaman.
Lazio want Real to bid farewell to midfielder Santiago Solari, but the midfielder is not in the transfer list of the Royal club.
Az ilyen +nyilvánulásokat az ellentétek topicba, bunkókám!
Amúgy nincs igazad, az elnök pontosan azért hozta vg-t a klubhoz, h végre eredményesebb l1en a csapat.
Én nagyon örülök neki hgy Van Gaal lesz az edzőtök mert így soha nem lesz belőletek bajnokcsapat! Köszönjétek az elnöknek, hogy kibaszott veletek!
Hajrá Real!
Így igaz. Szó szerint. Ahogy írtad, és ahogy van Gaal mondta. "Szent teheneket" el kell adni, és akár áldozatok (Rivaldo, Abelardo, Sergi) árán is új csapatot kell építeni. Ez van.
Hé, nehogymá' +sértődj! Hülyéskedtem, azt hittem smileyk nélkül is kiderül. Tudom, h azért raktad be, h ne reménykedjek feleslegesen. Bocs, ha félreérthető voltam.
És legközelebb is rakd be, ha ilyeneket olvasol, OK?!
Reméllem is,hogy jó a srác!De figyelj,én valamit nagyon nem értek!21 éves a gyerek,és mint tudjuk hátvéd!A Barca B-ben ott van például Navarro meg még sorolhatnám hogy kik,erre idehoznak egy 21 éves,nemzetközi szinten tapasztalatlan(ezalatt a világ legerősebb bajnokságát,a spanyol bajnokságot is értem)játékost.Nem hiszem,hogy beillene a védelembe!Ott van Christanval példája,sztár volt Monacoban,a gyenge francia bajnokságban!Megint hozunk valakit feleslegesen,amikor ott vannak a B csapatban a tehetséges fiatalok!Most látom,hogy midfield,de lejjebb valaki irta már hogy balhátvéd!
Na,most végre elmondhatom,hogy miért jutott bárkinek is eszébe Evra leigazolása!
Evra segítségével,sok idő után feljutott a Nice az 1.ligába,és állítolag egy hatalmas tehetség!
Én támogatom,hogy leigazolják!
Country France
Date of birth: May 15, 1981 (gyengébbek kedvéért 21 éves)
Birthplace: Dakar (Senegal)
Height: 1m75
Weight: 76 kg
Current club: Nice
Amúgy ez a Nice érdeklődik Gabri iránt,és akár elis cserélnék Evráért!
Evra nagyonugynezki hogy jovore nalunk folytatja.
VG rabolintott Evra,Ramé es Van Bommel leigazolasara. VAgyis gazsi fo celja az o megszerzesuk. Hofland irant is kemenyen erdeklodunk bar az Eindhoveniek azt mondta hogy az ideny nagy reszeben serult volt es ha jaccot is nem nyujtott hiper-szuper teljesitmeny. Szerintuk Hoflandnak meg ernie kell rendesen...
Kubalát nagyon sajnálom,és remélem több ilyen hírt,legalább 100 évig nem kapunk!
Riquelme nagyon valószínű,hogy idejön,mert az Atletico Madridnak elfogyott a pénze a "nagy bevásárlásban"!
Végűlis Kluivert is itt fog maradni,mert 1.2006-ig szerződés köti a Barcához,2.Az edző csak javasolhatja az elnöknek,hogy küldjék el,de az nem jelenti azt,hogy elis megy!! (Habár ezt az elnököt még egy 2 éves kiskölyök is betudná fenyíteni!)
Jövőre én már kupákat,és címeket várok,és nem pedig edzőváltást,és játékos ki-be járkálást!
Legyen egy stabil csapatunk 3-4-5 évre,és biztos meglesz az eredménye,és épp ezért ez a nyár legyen az uccsó,amikor minden 'selejtet' eladunk,és megveszzük a playereket a stabil csapathoz!
Emberek!
Van Gaal agyat tegnap kimostak a sajtotajekozatora? Netalan Antireal altal kuldott fűbol szivott? Egyszeruen hihetetlen hogy elismerte a hibait sot meg azt is megigerte hogy teljesen j rendszereben fogja jaccatni a csapatot... Az mas kerdes hogy mit tart be belole, remeljuk mindent.
Talaltam meg egy erdekes reszt a nyilatkozatabol:New signings?
“Before I take any decisions, I’ll be talking with the people here at he club. Things have changed a lot since I was last here, but my aim will be to create a team. I know that there are players in the squad who’ve done sterling work for the club, but it’s also true that there always comes a moment when you have to say goodbye to players. That’s the only way we can get youngsters to come through and keep motivation high. I’ve always said that I admire Riquelme, but first I’m concerned with the players who we already have. I’ll speak to Rexach and Rife first , then we’ll see if we really need that player.”
A kiemelt resz elgondolkodtato es remenykedesre ad okot...
"- Örömmel jöttem vissza, de nem ígérhetek felelőtlenül bajnoki címeket - mondta van Gaal, aki Carles Rexachot váltja a kispadon. - Tudom, néhányan ellenezték, hogy újra én irányítsam az együttest, de remélem többen lesznek azok, akik mellém állnak. Szeretnék ismét nagy csapatot formálni a Barcelonából, s bízom abban, hogy nyugodt körülmények között dolgozhatok. Mindenki követ el hibákat, én azonban tanultam ezekből. "
És egy cikk.
"Van Gaal könnyes visszatérése
2002.05.17. 17:42:52
Péntektől hivatalosan is Louis van Gaal a Barcelona labdarúgócsapatának edzője - három évre, és másodszor, hiszen 1998 és 2000 között három szezonon keresztül már irányította a vörös-kékeket.
Akkori tevékenységét két bajnoki aranyérem és egy spanyol kupa képében sikerek koronázták, mégis dicstelenül kellett távoznia 2000 tavaszán. A pénteki sajtóértekezleten Van Gaalt hatalmába kerítették érzelmei, és kicsordultak a könnyei, amikor arról beszélt, hogy újból a patinás klub szakvezetője lehet.
Bár az ősrégi filmes mondás úgy tartja, a második rész sohasem olyan jó, mint az első, Joan Gaspart, a Barca elnöke mégis kockáztat: másodszor is leszerződtette három esztendőre.
"Mindnyájan egy hajóban evezünk, célunk a csapat felvirágoztatása" - mondta Van Gaal. "Tény, hogy a Real Madridnak kilenc BEK-, illetve BL-győzelme van, ezzel nem tudunk versenyezni, de a jövő a miénk. Persze csak akkor, ha együtt dolgozunk. Csodálatos közönségünk van, az ő segítségükkel minden megvalósítható" - tette hozzá a szakvezető, s a szurkolók említésétől úgy meghatódott, hogy elkezdtek potyogni a könnyei.
A továbbiakban Van Gaal arról beszélt, hogy nagy csapatot szeretne kialakítani Barcelonában, és újra Bajnokok Ligáját akar nyerni a gárdával. Az első és eddigi egyetlen BL-diadal 1992. május 20-án született, van Gaal honfitársa, Johan Cruyff irányítása alatt.
Van Gaalnak tettek fel kínos kérdéseket is, olyanokat, amelyek korábbi nyilatkozataival szembesítették. Például a következővel: "Katalóniában nagyon jól lehet élni, de dolgozni nem."
"Való igaz, mondtam ilyesmit, s a kijelentés első felére az a legjobb bizonyíték, hogy most is Sitgesben van a házam, ötven kilométerre Barcelonától, egy gyönyörű tengerparti üdülőhelyen. Ami meg a mondat második felét illeti: valóban nehéz errefelé dolgozni, mert óriási nyomás nehezedik az emberre. Mindjárt az első a sajtóértekezletén..."
Carles Rexach, az eddigi szakvezető - akit Van Gaal vált - a jövőben a frissiben kreált "technikai titkár" (secretario técnico) posztját tölti be a klubnál
"Van Gaal revealed that Carles Rexach and Joaquim Rife who were both present at the presentation, would continue at the club. Rexach takes on the role of technical secretary and Rife will take charge of the youth teams."
Nem hinném, hogy szarból kéne Van Gaalnak várat épiteni, mert most is erös csapatunk van - a BL-ben elödöntöig jutottunk - csak hát gyengus volt az edzönk.
Amúgy is Van Gaal a B csapatból sokszor játszatott játékosokat sikerrel.
Például a BL-ben kezdöként játszatta a reálban szereplö Celadest, Xavit akkor hozta fel, ö is volt kezdö sokszor, Okunowo, aki szintén B-s volt, öt is jászatta kezdöként és ha jól tudom Gabri is jó volt nála.
Barcelona coach Louis van Gaal is planning a radical overhaul at the Nou Camp which could signal the end for senior stars Sergi and Abelardo.
"There are players at the club who are too old," said the Dutchman. "They should know when to say goodbye.
"I know it's difficult, but it's something that must be done. These players must go with elegance and dignity, leaving their places to younger men."
Van Gaal did not mention anybody by name, but Sergi and Abelardo are nearing the end of their careers, while Swedish defender Patrik Anderson looks vulnerable and even Brazilian star Rivaldo has turned 30.
-------------------------------------------------
VAgyis elkezdodott a nagy takaritas.
Sajna ebben igaza van VG-nak. At kell adni a terepet a fiataloknak.
Mindenestre kibaszott nehez lesz a kovetkezo ideny es sajna nem tartozunk a bajnoki cim eselyesei koze:( Az Atletico ugynezki hogy fossa a penzt es megvesz mindenkit igy nekik eros csapatuk lesz jovore. A Valencia, a Real es a Depor is felturbozza magat mikozben mi orulunk ha 1altalan igazolni tudunk vkit mert alig van penzunk. Magyaran Van Gaalnak a szarbol kell varat epiteni. Eleg lehetetlenul hangzik. En vegulis ugy dontottem hogy megbizok benne es ideiglenesen megbocsatok neki had tegye a dolgat hatha vmi jo sul ki belole. 1ebkent ha nem is igazoljuk magunkat agyon akkoris ott vannak a fiataljaink akik bevetesre keszek. Bennuk biztosan megbizhatunk, remeljuk VG batran fogja oket hasznalni. Mi szerintem tobbet nem tehetunk csak remenykedunk abban hogy Van Gaalnak sikerul egy olyan csapatot osszehoznia amely kepes helytallni barhol barmikor, lehet hogy drasztikus valtozasok kellenek hozza de ha ez az ara akkor legyen!
Eddig még asszem nem írtam ide, de most egy sajnálatos esemény miatt fogok. Nem jó érzés, hogy meghalt Kubala. Nagyon nagy játékos volt. Most nemsok idő alatt a magyar labdarúgás jópár nagy alakját veszítette el.
BARCELONA, May 17 (DS) - Louis van Gaal treated the possible
acquisition of Mark van Bommel, Ulrich Rame and Patrice Evra for
Barcelona for the next season positively, the Spanish newspaper AS
stated.
It is obvious that the difficult financial situation of the club
hinders them from signing superstars.
The 24-year-old van Bommel, who plays in PSV Eindhoven, doesn't lack
for experience. He is likely to replace Phillip Cocu. The 29-year-old Rame is the second choice of the France national team
and performs at French side FC Bordeaux. When he joins FC Barcelona,
the club must let their goalkeeper Richard Dutruel go.
Besides, team's Argentinean goalkeeper Jose Reina also has to find a
possibility of continuing his career in another team because the club
are currently looking for an opportunity to give him to another club
on loan.
Victor Valdes, who is presently playing in the reserve team of
Barcelona, will be included in the Barca line-up.
As to Evra, he plays in the French second division club Niza. He will
replace Francesco Coco who is likely to leave Barcelona next season.
And in addition, varous mass media have announced about possible
departure of midfielder Frank de Boer from Barca. Yesterday de Boer
announced on his icons.com personal page that he has received some
offers from certain clubs. He said that he has a few offers from some
European clubs, in particular, from Ajax and PSV in Holland. The
midfielder also mentioned that his agents have conducted negotiations
with two Serie A clubs.
Na, érdemes volt szavaznom:)
Ki tuggya mit variál vg, én remélem, nem lesz cserepados, annál idegesítőbb nincs! Akkor inkább jáccon máshol! Cserepadra az ifik valók, akik ha lehetőséget kapnak, bizonít6nak. Cocu nem ez a kategória.
Perszeeee...:)
Biztos senki nem akarja Cocut a Top 5be:)
Most epp azon filozom hogy ha Cocu marad-e akkor ki helyett fog jaccani...
Mivel ha jon Van Bommel akkor valszeg kiszorul..
A cserepadot gondolom nem akarja majd koptatni ugyhogy valszeg lele'p.