Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy ezeket a műanyagokat milyen anyagból gyártják? Van nekem egy 14 hónapos kisfiam és mostanában kezdjük majd el nála a pohár és egyéb eszközök hazsnálatát műanyagból eleinte. Mível az ismeretlenekről azt hallani, hogy televannak méreganyagokkal amik tartósabb használat esetén ártalmas a szerevezete.
Sztem az Elegancia tálak pont hogy nem elegánsak, ilyen funkcióra nem használok műanyagot, sztem ár/érték viszonylatban a tupper legrosszabb termékei:-)
Én sokat tudtam róla, de ma már örülök, hogy nem vagyok a csapat tagja:) Az elején tök könnyen ment, aztán hamar elszállt belőle minden érdekes:-)
A receptek sose jöttek be, de ennek nyilván az az oka, hogy olyan nagy mesterszakács nem vagyok, nekem a praktikusság jöt be mindig:-) A csoporttársak nekem egyáltalán nem volt jó társaság, én abszolút másra vágyom, persze megtaláltam velük a hangot, mert meg vagyok nevelve:-)
Az ajándékoktól meg egyenest idegbajt kaptam, nekem van már 10 ernyőm, nem kell egy 11., van már 20 dobozom, nem kell egy 21., van már merülőmixerem, dvd lejátszóm, sokkal jobb, én a pénzért dolgozom, nem ernyőért, mixerért vagy dvd-ért:-) Kaptam ajándékba elegancia palacsintást, azóta se birtam senkinek elsütni, itt fogja a port az eredeti nejlonjában...:-)
Úgy látom egy ideje kihalt ez a fórum, pedig olyan jó dolog a Tupperware!
Én közel 3 éve annyira beleszerelmesedtem az Elegancia tálakba -Szerelem volt első látásra!-, hogy nem volt nehéz rábeszélni, hogy tanácsadó legyek. Igaz, akkor még szinte semmit nem tudtam az egész tupperről, az elején nagyon nehezen ment az egész, de ma már örülök, hogy tagja vagyok egy jó kis csapatnak és semmiért sem hagynám abba. Tök jó termékek, jó receptek, jó csoporttársak. Ja és ha dolgozok, még ajándékokat is kaphatok a jutalék mellé, kell ennél több?
Melléfogtál, amennyire én tudom, Bee már nem forgalmaz. :-)
Amúgy nekem is bejött a gyúrólap. a fa gyúródeszkát az én egyszemélyes konyhámban sem eltenni, sem használni nem tudnám (ui nem férne el a pultomon). ezt meg csak lecsutakolom, letörlöm, összetekerem és már megy is vissza a kamrába. :-)
minden nezopont kerdese en a jo oreg fa gyurotablat sem letenni, sem tárolni s foleg nem rendesen tisztantartani nem tudnam ilyen konnyen nem tudnam a csap ala tenni es elmosni, megszaritani gyorsan es osszetekerve eltenni
arrol nem is beszelek, hogy a fa mindenfele anyagot, szagot osszeszed, a zsiradekot magaba szivja, aztan meg kiszarad, repedesek keletkeznek rajt, oda meg bejut ez-az stb. higienikusan tartani eleg maceras
nekem meg osregi gyurolapom van, meg igyis nagyon szeretem, pedig mar ossze-vissza van karistolva, (ha valaki meg emlexik, feheralapon sotetkek mintas, az elsok kozt volt, ahogy a ceg ide betette a labat ) nem rucskos, nem ragad - marmint a pulthoz, de ez nem zavar, a sarkara teszek egy nehezebb cuccot (lisztesdoboz, olajos uveg stb) hosszaban pont elfer azon a kis helyen amelyre el kell fernie
nem lehet, hogy nem mutatta meg senki, hogy hogyan kell hasznalni? hogy nem kell lisztezni, csak esetleg vekonyan olajozni? hogy tapad vagy nem tapad ez pedig vsz. annak fugvenye, hogy milyen feluletre terited ki
Milyen kis sértődékeny vagy. Netán Te forgalmazod ezeket a termékeket? Én akkor is azt mondom, hogy a gyúrótábla nem jó. Erre újra várom a hozzászólásodat:))
Nekem a jó öreg fa gyúródeszka sokkal jobbnak tűnik. Ezek a mű vacakok nem tudják felévenni a versenyt a természetes anyagokkal.
Visoznt készülök irni neked alkatrész ügyben. Szuper pasim tönkremikrózott egy puhafedőt:) Csak most előbb meghalok a munka oltárán, majd utána írok:-)
HÁt akkor vegyél egy pvc asztalterítőt és csinálj sütit azon....
Ki tart vissza?
Mellesleg télleg tévedésben vagy, a gyúrólap téllleg nagyon jó termék, és tényleg speckó felülete van. Én egyik tupper cuccomhoz sem ragaszkodom, csak ahhoz:-) Igaz, nekem sima a konyhapultom:))
Az már csak a hab a kakaón, hogy pont az a lényeg, hogy nem tábla, hanem fel lehet csavarni, és nem foglal helyet :-)
Ma elmentem a Westendbe, gondoltam, hogy 3990 Ft-t hajlandó vagyok kiadni egy gyúrótáblára.
Nem akarok senkit megbántani, de 390 Ft-t is sokalnék érte, miután megnéztem. Majdnem olyan, mint egy PVC asztalterítő, csak kisebbre vágva. Szörnyű.
valószínűleg annyi az egész, hogy nincs szükségem rá. nem épült be több mint fél év alatt a konyhai rutinba, akkor már nem valószínű, hogy fog. pedig jó dolog, de ezekszerint nem nekem való
húúú, de jó, hogy írjátok én eladnám a gyúrólapom, mivel király, meg minden, de nekem nem sikerül odaragasztani a rücskös konyhapultomhoz. továbbá a tálalómesteremtől is megválnék, konkrltan azért mert nem jut eszmbe sosem elővenni...
van hozzá tupperes is, de nekem bevált a sima müanyag gyerekkés is (ikea), nincs neki igazán éle, de a tésztát azért lehet vele vágni. szerintem van a tesódéknak is, de ha nincs, én szívesen megajándékozlak eggyel.
van nekem tupperes nyújtóm vagy mim. gyúróm, na. szóval amin kinyújtja az ember a jó kis tésztát. fémmel nyilván nem vagdalkozom rajta. de akkor mivel? gondolom, a műanyag derelyevágó az jó lehet, de még mi? van valami tupperes izé ehhez?