A bankkártyás fizetéseknek nem csak értékhatár limijte lehet, hanem napi darabszam limitje is. Illetve több helyen az online és az offline vásárlási limit is szétválik. Mindkettő rendben van?
Sokat használom a Curve-et online vásárlásokhoz, mert nem kell külön tökörészni a jóvagyó kódokkal. Ebbe is lehet, hogy már van rendszer, ami korlátot épített.
- online vásárlás értéke párszázezer HUF lett volna
- berendelt kártyán felemeltem a limiteket bőven a tervezett összeg fölé
- Curve-on csekkoltam a limitjeimet és belefért volna az összeg még (mind napiba, mind rolling month-ba, mind rolling 365day-be)
Próbáltam többször a tranzakciót a szolgáltató oldalán, aztán gondoltam megpróbálom a Revolut-ot feltölteni, hogy azzal vegyem online. Rev feltöltést is visszadobta. Többször ellenőriztem a kártyához tartozó bank appjában az összeg rendelkezére állását, illetve a limiteket, ezek is rendben voltak.
Valaki találkozott már ilyennel? Mi lehet a megoldás? (Obviously a bank kártyájáról direktbe fogom lezavarni a tranzakciót, de a Curve megoldás érdekelne.)
Nem Magyarorszagon dolgozom, igy a fizetesem sem onnan jon, viszont ebben az orszagban meg nem elerheto a Revolut. Ezt is leirtam nekik reszletesen. Csak Premium vagyok, Metalt nem valtottam ki. Sokat utazok, Lounge belepom mashonnan is van, biztositva is vagyok a munkahelyem altal, ugyhogy pl. ezek a plusz dolgok nem szamitanak. Korlatlan devizavaltas pedig a Premiummal is elerheto, ez a fo oka, hogy erre valtottam. Raadasul ingyen tudok utalni a Revolutos szamlara, onnan pedig ingyen a magyarra, igy 7 ev utan ugy tudok hazautalni penzt, hogy nem kell 3-4-5%-os dijakat fizetnem. Nem is merem kiszamolni, hogy eddig ezeken mennyit buktam.
A minap engem is utolert a ”Your account has been limited” uzenet. Mivel eppen volt a szamlamon penz, amire par napon belul szuksegem volt kulfoldi vasarlas miatt, felvettem veluk a kapcsolatot. Bar csak 3 havi berpapirt es bankszamlakivonatot kertek, elkuldtem nekik 5-5 darabot. Rajuk irtam chaten is, illetve Twitteren is. Par oran belul valaszoltak, es a bekuldott papirok atnezese utan masnap ujra hasznalhato volt a szamla. Ha oszinte akarok lenni, szamitottam mar ra, hogy elobb-utobb jelentkezni fognak, az elmult honapban ugyanis egy lakas arat porgettem at a szamlan ugy, hogy a regisztraciom magyar, viszont kulfoldrol, utalassal toltottem fel a szamlam, es ezt az osszeget at is valtottam kulonbozo devizak kozott. A valaszidon meg javithatnak egy kicsit, de a dolgok menetevel, es kimenetelevel meg voltam elegedve.
nekem ugyanilyen gond volt az első Revolut kártyámmal a kezdetektől fogva. Kértem egy második kártyát, ami megoldotta a problémát. Ők nem láttak semmilyen hibát, sőt applikációban órákig meg sem jelentek ezek a sikertelen tranzakciók. Nem tudom, számít-e, a második kártya Metal kártya lett.
Revolut fizetési történetben meg tudod nézni miért lett elutasítva.
Ha beterhelte-majd jóváírta, akkor ott valószínűleg hálózati probléma lehetett és nem válaszolt elég gyorsan a háttérrendszer a terminálnak. Újra kell próbálni.
Revoluttal még sosem jártam így csak curve-val (főleg amikor cib-es kártya volt mögötte).
Az elmúlt néhány napban kétszer szerettem volna Lidl-ben (az egyik bp-i, a másik egy vidéki bolt volt) fizetni a Revoluttal, de mindkettő sikertelen volt. (Az egyik összeggel be is terhelte a számlámat, de kb. 10 perc múlva jóvá is íródott, hogy sikertelen volt a tranzakció, a másiknál már meg sem terhelte, simán elutasította.)
Pénz van rajta (HUF és EUR is), a kártya aktív volt, nem volt befagyasztva, ráadásul közben fizettem vele másik üzletekben (Tesco, Decathlon, stb.), ott simán működött.
Van valakinek valami tippje, mi lehet(ett) a gond, vagy volt valaki, aki esetleg ugyanígy járt?
Vannak akik szeretik megosztani személyes adataikat mindenféle banki alkalmazottaknak, hogy legyen több bankkártyájuk. Hát én nem. A Gránit az egyetlen kivétel. Előtte Erste volt, amit év végéig sajnos fönn kell hogy tartsak, de aztán repül.
"Lehet egyszer mi is így járunk a revoluttal, kiderül adat és dollár milliárdok megszerzésre ment az egész."
Ez is benne lehet. Hasonlóan a Curve is, ami mögé beregisztrálunk kártyákat. Elég valami adatszivárgás is. Biztos sok minden titkosítva tárolódik, de hát ez nem biztos, hogy jelent vmit.
A mögöttes kártyák limitjét igyexem alacsonyan, vhol 50-100 e körül tartani. Persze a sok kisösszegű terhelésekből is rengeteg pénz összejöhet, sok kicsi sokra megy alapon.
"SKRILL.com is not just a SCAM site but a MONSTER SCAM site. Read the “glowing” reviews of SKRILL here:"
És valóban, a Trustpiloton 58% a legrosszabbra értékeli a céget, mindenki panaszkodik, hogy ellopták a pénzét, akármilyen doksit fel tölt, eszük ágában sincs feloldani az accountot.
Lehet egyszer mi is így járunk a revoluttal, kiderül adat és dollár milliárdok megszerzésre ment az egész.
Nem mondod, hogy Skrill?! Használ még valaki olyat?😀 Talán itt is volt róla szó, hogy egy csaló bagázs az egész, nekem is ragadt be pénzem náluk sok-sok évvel ezelőtt.
Egyáltalánmi értelme egyik prepaid kártyáról tölteni egy másik prepaidet?
Mindegy, mivel fintech topik, bemutathatnád a szolgáltatást, hogy néz ki, mi a jó benne, előnyök, hátrányok, díjak, csomagok, lehetőségek, stb. Köszönjük előre is.
Az euróshoz próbáltam. De miután ez ilyen pénzváltós cég, gondolom az eurót átváltanák legfeljebb forintra ha a pénzem épp nem jó. Kifejezetten az az üzenet, hogy a kártyát a Revolut nem támogatja.
Revoluton EUR-számla töltéshez egy EUR kártyát használtam, lejárt, jött egy új. Az újat viszont nem fogadják el, az az üzenet jön vissza hogy nem támogatott kártya.
Ami feltűnt, hogy HUF-ban próbál 100 Ft-ot vonni, gondolom a szokásos ellenőrzéshez. Már nem lehet (brit kiadású) EUR kártyát hozzáadni/frissíteni, ha HUF alapú lett a Revolut?
A kártya hozzáadásakor kiad egy "számlázási cím irányítószáma" mezőt, oda már mindenhogy próbáltam beírni, de sehogy se jó. Valakinek van ötlete?
Androidra is vannak megoldások, bár ebben én nem vagyok annyira képben. Az Erste-nél tutira működik az Erste Pay, a gyerekem is telefonnal fizet mindenhol.