Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

gyurikaur Creative Commons License 2013.05.12 0 0 11689

Bocsi,de nekem nincsen időm arra,hogy egész nap a számítógép előtt üljek,s várjam,hogy mikor írsz vissza!!!

Ezek szerint te ülsz a kocsmában a haverjaiddal.....

Ránéztem a feladványodra,s rögtön tudtam a helyes választ!

De ha gondolod összemérhetjük az e fajta tudásunkat!!!!!Állok elébe!

Nekem dolgoznom is kell,hogy eltartsam a magadfajtákat akik a gép előtt ülnek egész nap,s lesik,hogy ki mikor ír!

Előzmény: mindropimindropi (11673)
Ad Dio... Creative Commons License 2013.05.12 0 0 11688

Ha abszolut nincs féked, annak valami triviális oka kell legyen (nem fűztél be egy stiftet, akad a rudazat valahol, elnyomódott a fékcső, kimaradt egy alkatrész valahonnan stb) De ha magad nem találod meg a hibát, kérj segítséget agy autószerelőtől. Nem szégyen, és ez mégiscsak a féked, pár ezrest meg kell érjen a biztonságod (meg másoké).

Előzmény: Viking 81 (11687)
Viking 81 Creative Commons License 2013.05.12 0 0 11687

Az enyémen is van szervó,de nekem még lassítóm sincs.Nemtudod milyen vastag kell legyen minimum a ferodol?

Előzmény: Ad Dio... (11686)
Ad Dio... Creative Commons License 2013.05.11 0 0 11686

Amióta feltettem a gyári szervot, azóta van fék. Előtte csak lassító volt :-). 

Előzmény: Viking 81 (11685)
Viking 81 Creative Commons License 2013.05.11 0 0 11685

Üdv.

Érdeklődni szeretnék,hogy lehet féket varázsolni egy uazra?Nem levegős az tuti,a munkahengerek működnek,de mégsincs fék.Még azt szeretném kérdezni hogy mi az a minimális anyagvastagság ferodolban ami még elmegy a fékpofán hogy fogjon a fék?

Rajgazos Creative Commons License 2013.05.11 0 0 11684

Szakműhely által felújított önindító új orosz bendixel 15.000- Tel.:06 20 324 8913

Előzmény: uazos pityu (11680)
mindropimindropi Creative Commons License 2013.05.11 0 0 11683

A hengerfejet le kéne nyomáspróbázni, ha nem volt. A perselyek alatt is át szokott rohadni a blokk. Az leszerelt olajteknőnél hamar kiderül. Illetve a hengerperselyek túllógását is meg kéne mérjétek.

Előzmény: kuzselka (11677)
bmw525tds7 Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11682

Bocsánat hogy  eddig nem jelentkeztem, csak sok a munka, és gyűjtőm hogy mi kellene még!!Szóval csak 1 kardán karima kellene, az alatta lévő ,,tányérral"  együtt!!És ha még lenne esetleg egy gaz 69-es terepváltó csörlőkihajtással akkor az is érdekelne.És külön külön ha írnál egy árat akkor megköszönném!!üdvözlettel.!

Előzmény: gyurikaur (11672)
Martin469 Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11681

Üdv.

Hengerperselyek és azoknak a tömitő gyűrűi körül rendben voltak a dolgok? Van mikor az adja meg magát és akkor is keveri a kettőt.

uazos pityu Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11680

Sziasztok ! egy kis  informáciot  szeretnék  kérni . uaz  karbulátornak  mi a megfelelö  benzin szint ,mert nem akar jól működni a kis  ablakon jóval  feljebb van a szint .és egy jó álapotú öninditoja van e  valakinek ? ,

Ad Dio... Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11679

Nem tudom az Uazon hogy van az öntvény, de volt olyan oldtimer blokkom, ahol az olajfurat szimplán összerohadt a víztérrel :-S. Ennél a blokknál egy olajjárat hüvelyezés volt a megoldás, az Uaznál blokkcsere egyszerűbb lenne.

A füst milyen színű?

Előzmény: 452TD (11678)
452TD Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11678

Ha összefolyik az olaj, és a víz, az vagy hengerfej, vagy blokkrepedés.
Ha el van repedve akár ez, akár az, produkálhat hasonló tüneteket, mint neked.
Érdemes lenne darabokraszedni, és akkor látszik, hol a hiba.

kuzselka Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11677

Urak! Egy kérdésem lenne, hátha tapasztalt már valaki hasonlót. A motor engedte az olajba a vizet. Nem derült ki máig, hogy hol, de hengerfej felújítva, síkolva, tömítések cserélve. Alapjárat utáni erős gáznál füstölt és hidegintításkor is, emiatt a szerelő jobban belenézett. A gyűrűk elég gatyák voltak, azok is cserélve lettek. Megnézte a főtengelyt is, semmi különösebb kopást nem tapasztalt (bár az olajnyomás nem volt valami híres...), de ott is történt csapágycsere. 

Tegnap hoztam haza két kör után ismét tapasztalom a füstölést...  Bármi tanács esetleg? Eléggé el vagyok keseredve mert nem 2 filléres móka volt és a gond nem múlt el...

452TD Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11676

Vészesen süllyed a színvonala a topiknak... :)

Valakinek nincs véletlenül elfekvőben MŰKÖDŐ 2000D merci kuplungszerkezet?

SzántóB Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11675
Nem elég még ebből a marakodásból?
Ad Dio... Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11674

"Felétek akkor nem értenek a gáz beszerelésébe!"

Nem. Felénk mindenki olyan hülye hogy megbízik a gépészmérnökök méretezett megoldásában. Örülök hogy felétek ezt a szintet mindenki IQ-ból hozza. Nem is értem iért tatunk ott ahol...

Nem győzködlek. Rólad úgy tűnik lepattan, mert hiszem mint látjuk: mindenki hülye csak Te nem. Sűrűn van olyan érzésed hogy mindenki szembe jön az autópályán?

Amit leírtam az azok kedvéért tettem akik olvassák a topikot esetleg.

Ez egy minősített felelőtlenség.

Előzmény: gyurikaur (11669)
mindropimindropi Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11673

"Forgasd ki nyugodtan a szavaimat!"

Melyik szavad lett kiforgatva?

"Ez te szánalmas inteligenciádat igazolja!"

Mi? Kifejtenéd?

Ennél a tesztnél a megfejtési idő is fontos (IQ). Látom 13:35-re meg is fejtetted...

Kocsmában összeültetek? :-))))

-Egy hejnekkenééé monygya mán meg valaki! :-))

Biztosan a hetes Fecókám? Oda a rozsdás bökőt? Akkó beirjuk, lesz ami lesz!

Előzmény: gyurikaur (11672)
gyurikaur Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11672

Forgasd ki nyugodtan a szavaimat!

Ez te szánalmas inteligenciádat igazolja!

Gondolom azért adtad fel ezt a primitív feladatot,mert te nem tudtad megoldani!

7.ábra a megoldás szerény véleményem szerint!

Előzmény: mindropimindropi (11671)
mindropimindropi Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11671

"De nagyon sokan nem használják a mái napig!"

És? Ez mit igazol?

"De akkor ezek szerint te minden kresz szanbályt betartasz"

Törekszek rá. Hidd el nem szégyen!

"De nem a hozzám hasonlók miatt!!! Mi köze lenne hozzám? Miért közlekednék veszélyesen ha nem vagyok bekötve?"

Neked nem gyanús ez a kérdéshalmaz? A válaszokat megtalálhatod ha visszaolvasol. Nehéz lehet az életed, az ilyen fokú értelmezési problémákkal.

" Ezt nem értem!"

Erre korábban is rájöttem és tartok tőle, hogy nem egyedi eset. :-)

Megfejtésre vállalkozol vagy inkább beszerelsz egy PB-palackot?

Előzmény: gyurikaur (11670)
gyurikaur Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11670

Bocsánatot kérek: igazad van a kresz kötelezően előírja!!!

De nagyon sokan nem használják a mái napig!

De akkor ezek szerint te minden kresz szanbályt betartasz

De nem a hozzám hasonlók miatt!!! Mi köze lenne hozzám? Miért közlekednék veszélyesen ha nem vagyok bekötve? Ezt nem értem!

Eddig 5 közuti balesetem volt,de egyikben sem én voltam a hibás!!!

Előzmény: mindropimindropi (11666)
gyurikaur Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11669

Felétek akkor nem értenek a gáz beszerelésébe!

Érdekes nálunk nem tudok gázrobbanásos esetről,pedig mint írtam,hogy nem kevés rohangál pb palackos gázzal!

Innen is látszik,hogy felénk jobbak a szerelők!

Előzmény: Ad Dio... (11664)
ford granada 2.3 Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11668

Egy zsuk önidítom van uaz nincs

Előzmény: lemanitu (11667)
lemanitu Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11667

Jól működő önindítód is van eladó?

Előzmény: ford granada 2.3 (11657)
mindropimindropi Creative Commons License 2013.05.10 0 0 11666

"Miért burkolóznánk sötétségbe,tudatlanságba?"

Mert ezt finoman nem lehet másképp kifejezni.

"azóta se telefonáltak,hogy felrobbantak volna!!!"

Neeeeem? Akkor ebből az következhet, hogy biztonságos? :-))

"S ahogy a Tisztelt Kolléga is írta,megerősítette,hogy a mai napig is mennek palackkal nagyobb gépek is mint az uaz!"

Az a "kollega" aki légtartályból alakít ki gáztartályt? "Szintén zenész." :-))

"A biztonsági övet meg mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy használja e vagy sem!"

Itt is erősen tévedsz. Ugyanis a kresz kötelezően előírja (a hozzád hasonlóak miatt).

A problémád az ok és okozati összefüggések megértésében rejlik. Ez úgy látom, hogy kihat az életed egyéb területeire is, nem csak a gázszerelésre.

Előzmény: gyurikaur (11661)
Ad Dio... Creative Commons License 2013.05.09 0 0 11665

kösségben = községben 

Ha fáradt az ember...

Előzmény: Ad Dio... (11664)
Ad Dio... Creative Commons License 2013.05.09 0 0 11664

Nem akarlak meggyőzni. Amennyi észről tanubizonyságot adsz, ez úgysem menne...

- A környékünkün tavaly felrobbant egy PB gázos Niva áltó helyében. Nem tudni miért.

- Egy ladában spontán felhasad a palack a napon pár éve. Abból nem lett robbanás, de csak szerencsén múlott hogy nem volt gyúforrás.

- A szomszéd kösségben él egy bácsi, mindenki tudja hogy egy palacos lefejés során vesztette el egyik karját meg egyik lábát.

A palackos gáz NEM AUTÓBA VALÓ!!! Felelőtlenség beépíteni!!!

GYurikaur - nem kell válaszolnod. Maradj felelőtlen idióta ha akarsz.

Előzmény: gyurikaur (11662)
504LACI Creative Commons License 2013.05.09 0 0 11663

UAZ ide vagy oda, tök mindegy miben van háztartási PB palack. Mondanám, hogy engem aztán semennyire sem érdekel, de sajnos közúton közlekedsz vele, így potenciális ellenség vagy.

Sosem karamboloztál alupalackos gázos autóval, amiből kirepült vagy sérült a palack. Különben nem írnál ilyen marhaságot.

Halvány fingod sincs arról, hogy a gyári tartály miből van vagy milyen próbanyomása van, különben nem írnál olyan sületlenséget, hogy kiszúrja egy faág az erdőben.

Szóval nekem ne magyarázd a bizonyítványt.

Előzmény: gyurikaur (11662)
gyurikaur Creative Commons License 2013.05.09 0 0 11662

Miért ne értenék/értenénk hozzá?

Édesapám 30 éve vette az első uazt!

Minden nap be van indítva legalább egy uaz!

Wartburgunkba kb 300.000km-t rakott bele annak idején,ebből max 500km-t amit nem gázzal,hanem benzinnel!

Ne állítsd már azt légyszíves,hogy eddig csak a puszta szerencsének köszönhető,hogy nem robbantunk fel!

Nem tartok belőle oktatást,csak leírtam,hogy lehet használni fejreállított palackkal az uazt,s más járművet,s hogy be lehet szerelni házilag,s nem igényel nagy szakértelemet!

Előzmény: 504LACI (11654)
gyurikaur Creative Commons License 2013.05.09 0 0 11661

Miért burkolóznánk sötétségbe,tudatlanságba?

Mint írtam,nyugodtan gyere el,s győződj meg a saját szemeiddel,hogy van beszerelve a gáz!

Nem egy uazba szereltünk már gázt a családban,s az ismerősöknek is,de volt,hogy elmondtuk,hogy kell,s azóta se telefonáltak,hogy felrobbantak volna!!!

S ahogy a Tisztelt Kolléga is írta,megerősítette,hogy a mai napig is mennek palackkal nagyobb gépek is mint az uaz!

Szeretném megkérdezni,hogy az elmult 20 évben hány olyan esetről tudsz amikor palackos uaz vagy más jármű felrobbant volna amibe illegálisan szerelték bele a gázt?

A biztonsági övet meg mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy használja e vagy sem!

Előzmény: mindropimindropi (11659)
gyurikaur Creative Commons License 2013.05.09 0 0 11660

Igen,nem volt vele gondom!

Holnap csörögj már rám légyszi!

Előzmény: Norbert983 (11655)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!