Aha, a webmaster a veszprémi kernél, és a háttérmotorból egyértelműen kiolvashatóan a friss klub-honlapnál is Pancelos72 kolléga, akinek ez az "odaterelés" itt az első és ezidáig egyetlen hozzászólása...
Nos lehet ez az egész jószándékú, csak mondj valamit, ami miatt majd nem kell gyanakodni... :)
Ha nem adnak jobb hitelt, kérjed 48-honapra, akkor kb havi 28e. Nem hiszem, hogy az a +10 nagyon gáz lenne (abból gondolom, hogy ha valaki 3,5 millért kocsit vesz, majd 2,5 önrésszel, akkor azért annyira nem lehet szar anyagi helélyzetben) 9% THM mellett érdemes mennél rövidebb futamidő alatt kinyögni, aztán legalább jöhet pár hitelmentes boldog év! Havi 35500 Ft-al durván 36 hónapra jösz ki.
Lehet, nekem paranojjjjjám van, lehet tapasztalat, de ez kicsit nekem "büdös"...
Megmondom miért:
a háttérben egy veszprémi kereskedés, és egy tartalomszolg. áll., ennek ellenére magánkezdeményezésként tüntetik fel... ez már meredek, mert gipsz jakab, mint ötletgazda nem szerepel, ahogy ez az ilyen jellegű oldalaknál szokás...
konklízió: pénzszag, személyes adatgyűjtés-szag...
(példa: ignisklub.hu swiftklub.hu majd sx4klub.hu ami magánkezdeményezés, és kereskedésfüggetlen, míg pl a suzukiklub.hu elkötelezte magát a hollósnak...)
már xorri, ezt gondolom, bár ne lenne igazam... mindenesetre óvatosságra intenék mindenkit...
Szia Mazsola11! Amit írtál az mind igaz, de azért kiajobb a 1585-el beletette a bogarat a fülembe, meg már megtanultam, hogy az a biztos ami már elmúlt!:-) Szóval akkor nem bántad meg a választásodat, frankó a gép? Ja, tényleg a környezetednek mi a véleménye a kicsikéről/haverok,ismerősök/???
Szia scenic(725)! Igaz, hogy MÉG nem vagyok Cee'd tulaj, de talán tudok segíteni a személyes benyomásaimmal! Pont tegnap mentem egy 1,4-es géppel. Az autó nyers volt, volt benne vagy 300 km. Felpörgettem 4000-ig, de én nem tapasztaltam azt a fene nagy zajosságot! Nem mondom, hogy nem lehetett hallani a motort, de szó sem volt arról a zavaró hangoskodásról, amit a tesztben írtak! Legalább is szerintem, ill. többen ültünk az autóban, és a többiek véleménye is ez volt! Mondjuk a Mazda3-hoz nem tudom viszonyítani, de az előző autómnál csendesebb az biztos. Üdv!
Nem akartam előe inni a ....., de azt írtad, hogy az egyiket lefoglaltad. Az nem csak neked kötelezettség! :-)
A Fed. comp írta a 6,7-es fogyasztást, mikor hazaértem vele 6,5 -t írt és mivel nem fogyott ki az ü.anyag még párszor elgurultam vele a munkahelyemre. Az általam számított átlag 6,9 lett, de mivel még nem áltam be egy adott kútra, hogy ott tankoljak mindig ezért azt veszem figyelembe amit kiírt.
Vezettetek már új Mazda 3-ast? Hangjára lennék kiváncsi. Olvastam egy cikket, hogy a Ceed hangja 130-140 körül felerősödik, autópályán zavaró lesz a hangja.
Mig a Mazda 3-as autópálya tempónál is halk marad.
Ez igaz? Én csak 110-120-ig pörgettem az 1.6-os CRDI-t, addig semmi hangja nem volt. Ettől nagyobb segességnél passzolok, hogy mi lesz... A benzinesek már elfogytak a kereskedésben.
Drága az új autó, ez igaz, főleg, ha 2-3 év múlva eladod. Orvosság lehet:a jó vállasztás,venni rendeset, nem cserélgetni. Hosszú távon megtartani, és nem az aktuális trendek alapján cserélgtni egyik sz@rt a másikra. ( Mint az én Fiat Punto-m :) Persze, ha van pénz rá. A használt autókra meg piszokul rá lehet fizetni.
A leggyakoribb magyar nemzeti sport az adócsalás után: óratekergetés, t.k-s kasztnik egyengetése, üzemanyag pancsolás, eltitkolt várható drága javíttatások.
Leggyakrabb eladási okok: elege van a bajokból, lehúzás jönnek a nagy bajok, sufniszerelés, barkácsolás.
Az ismerőseim mind megszívták mostanánam a környezetemben. Kollegám A 6-osa: haza, onnan műhelybe: hengerfej A másik álom Passatja: üza pumpa, stb. P. Partner HDI: hamisított szervízkönyv, tekergetett óra. Clio dCi: öntögetés, a 366. napon a pumpa sz@rt be. folytassam?
Naja, nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak hogy új autót vegyenek, nem azért mert esetleg nem tudnák kifizetni a a havi részletet, hanem mert belegondolnak hogy mennyit buknak rajta.
A másik meg az hogy lehet hogy nem is tudná kifizetni.
Szerintem új autó nekünk se lessz jódarabig. De valahogy nem is vágok rá, elég racionális ember vok, de egy jó állapotú használt, fele annyiért simánn megteszi.
Persze nem ítélem el ha valaki azt vesz, ne ércsetek félre, ha lenne annyi pénz nekünk is biztos új autó lenne. Na meg ha nem vennének Ők új autót mi nem tudnánk használtat venni :)))
Hát sajnos benne van a pakliban a koppanás! Persze igyekszem nem nagyon rápörögni, de az értékesítő nagyon határozottnak tűnt! Remélem tudja mit beszél!
Jó, hogy itt vagy! Úgy is meg akartalak szólítani! Segíts nekem légyszi egy kicsit! Nekem úgy tűnik, te pénzügyileg képben vagy. 1,11 millára 84hó/17925ft szerinted elfogadható konstrukció??? Ami a hozzászólásodat illeti lehet, hogy igazad van!
Mazsola11! A múlt hétvége után ígértél nekünk fogyi infót. Tudsz mondani valami érdekeset?
Szépen kérek minden 1,4-es tulajt nyomjatok infót a gépről!!!Minden érdekel!
No voltam a kereskedében ma! Sajnos élőszóban is megerősítette az eladó, amit már eddig is tudtunk. De azt is, hogy nála még van 4db autó várólistán, ill. már csak három, mert 1-re lecsaptam, amíg nem késő! Úgyhogy ha minden jól megy pár hét múlva csatlakozom az irigyeltek táborához!!! :-) Ami az árakat illeti úgy néz ki, hogy szépen lassan kúsznak felfelé!
Kérni pénzt színért - na én nem adok. De az ülésmagasság miatt 1 jóval magasabb felszereltségkategóriát kell venni ez őrület.
Anno majdnem vettem Corsát, 12000 ft + lett volna, betették volna egyből havi 1000 hitelbe. Igy lett volna belőle 72000 ft - jó kis kereskedés, ahol mellesleg olyan 1,0-ást próbálhattam ki, (kicsit mert alig van benzin) melynek gazdája volt!, a gyári védőrétegtől meg nem láttam ki rendesen.
Annyit akartam, de látom nem vagyok egyedül, hogy ha jól belegondolunk, a 3 milláért biztonságilag el vagyunk általában hanyagolva. Mert ennyiért a 6 légzsák már itt megvan, de 1 menetstabilizáló ESP, aktív fejtámasz (az is 2 szokott lenni), minden övnél feszítő, szorító(letekeredés a dobról), överő határoló nem mindenhol van, s nem 5 ülésre. Ez kéne az alap.
A 6-oson minden nap meghal valaki. Autópálya nem lesz, autóút (mi az a gyorsforgalmi út a kresz szerint?), és ez is sokára Pécsig. És aki látott összetört autót, az értékeli, hogy ezek a fontosabbak, nem a motoros ablak meg az önműködő ablaktörlő, stb. Ha már valóban megvan az 5*.
Hyundai belsője-műszere még szebb...ezen a lapon fent található.
Sima LX-et nekem is ajánlottak, de a két említett csomag nélkül nem akarom megvenni, mert pl az ülésmagasság állítás a páromnak mindenképpen kell! Meg nekem a Karácsonyi-Nagy elég messze is van. Ma azért meglátogatom az egyik kereskedést, ha haza értem leírom amit megtudtam!!! Már ha lesz valami lényeges! Egyébként nem tudom a KIA a többi modellre is megszünteti /vagy szünetelteti/ nálunk az LX felszereltséget ???:-P
Nekem tegnap akánlottak csamag nélküli azonnal elvihető 1.4LX-et ezüst és kékes ezüst szinben. Nekik is van saját rendelésű Lx dizel és benzines is de szerintük a saját készletre rendelt LX ek szállítása is bizonytalan ezért azokra egyenlőre nem is mernek szerződést kötni. Tehát 1.4 LX csomag nélkül még van a Karácsonyi-Nagynál. Sajnos dízel nekik sincs már.
-Hát én is elképedve konstatáltam, hogy meg lettek bojgatva az árak. -Az EX drágább lett. -Köl a francnak a Limited. -Az életmentő ESP nincs benne, helyette mindenféle csecse - becse. Magyar piac - Made in Hungary. Jó az a parasztnak :) Fényezett villanytükör fontosabb, mint nem megdögölni. :-( elképesztő. Főleg ezeken az utakon, irgalmatlan a morál. Minden nap tapasztalom. Páncélautóval kellene közlekednem :))
Karesz őszintén nem értelek, ha nem fér a pénztárcádhoz... vegyél azt ami belefér , vagy használtat és ha mégis ujjat akarsz akkor a Dacia logántól jobbat nem kapsz.
Nem gondolja senki, sokan vettek 1M Astra helyett ha jól emlékszem 780-ért Suzukit, előtte X(nem tudom hány) évvel előtte volt 400 körül Golf II, EKadett.
Ja, én is 13000 körül kerestem. Igen tetszett az az Opel akkor, pedíg: nem volt sötétített-szűrős üvege, szervokormánya, motoros ablaka, légzsákja fordulatszámmérője és hátul fejtámaszok sem. És horganyzott kaszni sem...de szépen és csöndesen gurult a valóság realitásán a 60 lóval.(tán először 1.6-os).
Igaz, 2-3 évesen is lehet venni majd Cee'd-et, és még garis.
A legnagyobb gond más: 15 évvel voltam fiatalabb.
Ja ismeritek a mondást:
20 éves álmom vált valóra mára, van 1 Golf II-esem és havi hatvanezres fizum.
"Az fog jól járni, aki kivár 2-3 évet" És addíg? Veszek egy új fóbiát, az új nem sokkal kisebb, mint a ceed, oszt csókolom. 10 évig autókereskedő engem nem fog látni, az biztos.
A Focus tetszik, (mindíg Swift ára jut eszembe), ezért mondhatni érdekel.
De megmondom, a 3.5 M körüli árért be sem mentem volna a kereskedésbe. (Ugye a reklám 2.999999999, na a valóságban akkor 3.17 M klímával , kpzár 2lufi 2hangszórós! magnósrádióval!!!!-5 ajtós.
Megint ott tartunk, szomorú vagyok.
Nekem nem kéne más, motoros ablak sem, csak man klíma (meg 6 légzsák). (ma mondjuk 3 milláért 1 rádió, meg kp zár beférne, nemár barkácsolással kezdjen az ember.