Sziasztok én most vettem egy gaz 66-ot de szeretném diesel-re átalakítani . Olvastam a fórumonn hogy csinált a gaz dieselt is, az lenne a kérdésem hogy hol lehet és hogyan lehet a motorhoz hozzá jutni , ha tud valaki segíteni kérem írja meg a lehetőségeket előre is köszönöm.
sziazstok.megtudná valaki mondani,hogy,a18-as felnire legalább egy 5-7cm-rel alacsonyabb gumi létezik e? valami traktór ill.csepel mintásba??? kőszi...Laci
Van egy GAZ66-om,és érdeklődnék,hogy az 1-es sebességi fokozat és a 2-es sebességi fokozat között ekkora nagy a különbség?Mert 1-esben felmegy a háztetőre,2-esben felváltáskor pedig megdöglik az egész autó. Ilyen szar a váltója?
Köszönöm a választ. Őszinte leszek, ettől féltem. Nem kertelek nekem ez nagyon sok. Anno én 5.000 és 25.000Ft között szoktam vásárolni a csörlőket. Sőt vettem egy Gaz66-ost fúrótoronnyal, csörlővel 75.000Ft-ért. Nemrég egy terepes Roburt 5000km-el, új csörlővel 4 kihajtásos terepváltóval 150.000Ft-ért.
Tudom, az eladáshoz és a vásárláshoz is mindig két ember kell. Nem alkudozom, mert ennyit nekem sajnos nem ér meg. Kívánom, hogy sikeresen válj meg tőle!
Sajnos nem, nekem a csörlő csiga hajtóműve kapott egy ütést, és kifordult a csiga. A csiga és a csigakerék ép, azért írtam, hogy csak az öntvény ház érdekel. A dob is ép. természetesen egybe is érdekelne csörlő, reális áron.
A kormányszervóval kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az a problémám hogy nagyon zörög a már 4 darabot felraktam és mindegyik zörök müködik a szervó csak nagyon zörög! Légteleníteni hol lehet?
Olvastam a fórumon hogy gaz 66 os alkatrészeket keresnek én szétbontottam eggyet aminek főbb alkatrészeit megtartottam tartaléknak mivel két autóm volt valószinűleg megválok tőle így az alkatrészektől is.
Üdv Szergej! Nem kapott semmi feszítő,romboló hatást a kihajtás.Mikor az ismerősöm tulajdonába jutott a technika, több sorral hegesztették(barmolták) a deknit.A képen valamelyest lehet látni, hogy 4 db csavarral van felfogatva a váltora. A gardán felfogatás mögött csatlakozik egy bordás tengelyre(kicsit látni a bordákat) egy belső bordás fogaskerék, ami a kihajtás házban van. Egyébként TLT tengelyt hajt, pont úgy alakitották ki mint egy "igazi"Traktornak. 3 pont felfügg a gép végén.Várom a válaszát ! Minden kedves fórumozónak sikeres és boldogabb új évet!!!!
Nem akarom biztatni, de azt hiszem nekem otthon van egy hasonló alkatrészem. Csörlőként lehet használni ezt az úgymond oldal kihajtást, habár mivel maga a csörlőm nem volt meg, így nem használtam. Jelenleg külföldön vagyok, majd január legelején megyk haza, ha addig tudnak várni, akkor megnézem, hogy passzol e kb. A kihajtásokat elnézve első blikkre azt mondom, hogy ugyanaz. Ha jól értem, akkor ez önöknél a váltón volt rajta és erőltetésre, esetlegesen oldalhúzásra kiszakadt?
Tisztelt Fórumozók!Ez úton szeretném az önök segítségét kérni.Az egyik ismerősöm GAZ 66 os alvázra szerelt, öszvér váltókkal kombinált kerti gépén, eltört egy kihajtás ház.A neten fellelhető fórumokat ,képeket átnéztem , de sehol sem láttam hasonló alkatrészről képeket, így nem tudjuk beazonosítani sem amit keresnünk kellene.Nagy segítséget nyújtanának, ha legalább valami információt, ne adj isten az alkatrész fel lelhetőségében tudnának adni valami érdemleges támpontot. A kapcsolt fotókon látható a váltóról 4 db csavarral lebontott ,eltört hajtásház(valószínűleg csörlőt hajtott eredetileg)és a váltó ami a vázban be van építve, egy oldal bemenő váltókar,a két végén szerelt gardán karima. Levélcímem:badboys69@citromail.hu Megköszönném a segítő készségüket! Eredményes Boldog Új évet !