Múlni nem akaró szép csendes az idő. A tenger szinte meg sem mozdul. Van amikor borong pár órát, de olyankor is bőven 20fok felett van. Ha kisüt a nap, meleg van. A napnak van ereje, a parton hemperegve be kell menni úszni, mert meleg van. A nyári tömeghez képest senki sincs, de szeptemberhez képest sokan vannak. Ez a parton és az utakon is szépen látszik.
Mindenkit biztataok, ha csak kicsit is gondolkodik rajta, azonnal induljon. A prognózis szerint nem látszik semmi változás az időjárás tekintetében az elkövetkező 7-10napban.
...és a negatívumok:
Megfáztam. Aki a parton 10-15euros koktélokat nyalogatja, azt nem fenyegeti a veszély, de én korlátlan italfogyasztással járó szálláson vagyok. A sok hideg fröccs után a torkom bedurrant.
Most Thesszaloniki a cél, jövő szombaton. Idén sajnos nem jutottunk el Montenegróba és en bloc az Adria is kimaradt. Bár most van egy klassz kiállítás Podgoricában, de nagyon kicsi az a modern galéria. Volt már hogy ennek ellenére megérte (tavalyi Darko Durovic).
De most frankón meséld már el ki az a barom magyar aki nyáron Röszkén megy át?? Ott csak a törökök stb akik nem tudják mi van hogy van. Amúgy végig jó idő volt Szerbia ,Macedónia,Albánia,Montenegró,Bosznia, Horvátország volt az irány.
Persze meg tudom én is nyugtatni magunkat, hogy mennyire megéri és ha úgy nézzük nem is sok, de ahogy írtam 1-2hete, nekem a szemem a régi itteni árakhoz van szokva.