Keresés

Részletes keresés

MGHLTM Creative Commons License 2013.08.21 0 0 8251

De még délelőtt kellene tisztázni a dolgokat mert délután veszünk akcijós jegyeket ha nem lesz fix, mert a fix ami fix :-)

Előzmény: queensgate (8249)
MGHLTM Creative Commons License 2013.08.21 0 0 8250

csupati70kukatzgmailpontcom-ra dobd át a számodat és beszéljünk.

Előzmény: queensgate (8249)
queensgate Creative Commons License 2013.08.21 0 0 8249

25 000 :-)

Előzmény: MGHLTM (8244)
otherwheres Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8248
inthewoods Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8247

Talán a "Me or Him" és Warren Beatty ?

Előzmény: mindenki senkije (8246)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8246

erre valaki tudja a választ?

"Roger Waters melyik dalában esik szó egy filmsztárról, aki páncélszekrénybe zárkózik éjszakánként, és ki a szóban forgó színész?2

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8245

MGHLTM Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8244

Ha 20000 Huf-ért adod, akkor viszem.

Előzmény: queensgate (8243)
queensgate Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8243

2 db VIP jegy eladó a VII. szektorba egymás mellé. A 2x32900 HUF-os jegy ára együtt 60 000 HUF. +36 30 975 5278

cirrocumulus Creative Commons License 2013.08.19 0 0 8242

klogg Creative Commons License 2013.08.18 0 0 8241

A kedélyes nagypapi.

Előzmény: Törölt nick (8240)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.18 0 0 8240

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.16 0 0 8239

Sajnos ezek a telefonos képek nem adják vissza hűen a hímzőcérna élénk színeit, de qrvára tetszik a végeredmény.

Csináltatok még jónéhány darabot magamnak! :-)

cirrocumulus Creative Commons License 2013.08.15 0 0 8238

Ezt nézzétek!

360°-os panorámaképek!!!

http://3d-top-event.info/music_191_The_Wall_Roger_Waters.html

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8237

mindenki senkije Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8236

nem értem a többesszámot

Előzmény: mmBálint (8234)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8235

Érezd magad te is jól !

Előzmény: mmBálint (8234)
mmBálint Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8234

Well, amit mondotok az egész egyszerűen és szimplán irigység és semmi más... (bocs... ;-) ). Ami két okból lep meg: egyrészt a "leárazás" azért elég régi eszköz a világban, és nem hallottam még bárkit is azért méltatlankodni mert a szomszédja egy héttel később ugyanazt olcsóbban vette meg. Igen: ilyen az üzlet, és nagyon természetes hogy ilyen - és egy rendezvényszervező cég is nyilván keresni fogja a racionális megoldásokat: ha maradt még 200 hely, azt olcsóbban adja, ha alig mennek a jegyek, lemondja a koncertet, satöbbi. Ahogy szezon végén mindig olcsóbb a nadrág vagy a napszemüveg.

A másik ami miatt meglep, hogy azért itt se nem egy divatos farmernaciról beszélünk, és nem is mondjuk egy (ugyancsak) divatos tinisztár koncertjéről, ahol (mosollyal bár a bajszom alatt, de) érteném hogy cikinek érzitek hogy más is ugyanazt kapja amit ti (mint a versengő kisiskolások), hogy ti gyorsabban akartatok odaérni, előbb látni, utána nagy arccal büszkélkedni, satöbbi. Komolyan: ha ugyanezek a mondatok épp a legmenőbb tinisztár legaktuálisabb és legfrissebb koncertje kapcsán hangzik el két rajongó tinitől, akkor abszolút értettem volna a dolgot. :-)

Mindezekkel szemben itt egy olyan kulturális eseményről lesz szó, aminél JÓ ha sok ember van ott, amit JÓ minél nagyobb közösségben megélni, aminél JÓ látni hogy tele van a hely, stb stb. Ahogy az előbb írtam: gazdaságilag, élményileg, közösségileg, "kultuszélményileg" ;-) stb stb - azaz: minden szempomtból és mindenkinek jobb ha nagyobb lesz a közönség. Hogy ez bennetek ilyen irigységet szül, hgy csak az jut eszetekbe hogy "mennyit kamatozott náluk" a pénz (mint korábban, mikor az említődöt fel hogy "van-e létjogosultsága" mégegyszer előadni a darabot)... Szóval csak csodálkozom, mosolygok ezen - és örülök hogy nem tartoztok az ismerősi körömbe. ;-) (pardon az őszinteségért.)

Szóval ha már ott leszünk, ha már ott lesztek, azért az elköltött pénzen való tűnődés mellett figyeljetek a zenére is, klassz lesz! :-)

mindenki senkije Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8233

az überokos managerek feladata nem az, hanem hogy PROFITOT MAXIMALIZÁLJANAK

(ezt (sajnos/nem sajnos) hibátlanul oldották meg most is)

Előzmény: Törölt nick (8231)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8232

Az ismerőseid biztosan szentek, én nem vagyok az! ;-)

Előzmény: mmBálint (8228)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8231

Tántalán ha a sok oberokos manager a kereslethez igazítaná a kínálatot, akkor nem lenne szükség az ilyen erőltetett akciókra !

mindenki senkije Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8230

összességében persze én is örülök, mert mint írtam egy hete, ennyi pénzért eszem ágában sem volt kimenni erre a koncertre is

de 5e forintért már a hülyének is megéri, nem hogy nekem! :)

mindenki senkije Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8229

a májusi DM koncertre sem mentek úgy a jegyek, ahogyan azt várták a szervezők

ezért a koncert előtt kb 2 héttel elég szépen LEÁRAZTÁK a jegyeket!

a korai vásárlók közül többen is fel voltak háborodva, h első nap megvették a drága jegyet, már több mint fél éve és azóta OTT KAMATOZIK a pénzük, ami több tízezer jegy esetén igen komoly plusz bevétel a szervezőknek, viszont aki csak most ébred, az ráadásul még olcsóbban is jut hozzá (pedig általában ugye az ELŐVÉTELI jegyárak szoktak lenni a kedvezményesek és nem fordítva)

nem egy ismerősöm utólag írásban is reklamált, a szervező visszautalta (!) nekik a jegyár különbözetet

itt ilyesmi valszeg nem lesz, hiszen az olcsó jegyeket extra szektorokba adják, tehát nem oda, ahova a drágábbak szólnak

az állójegyet meg nem leárazták, hanem egyet fizet kettőt vihet akcióban adják

mmBálint Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8228

"Ilyen akcióra nem is nagyon emlékszem, hogy lett volna," - oké, nem pont ilyen, de két hasonló nagy(on nagy) példa: a Woodstocki fesztivál, amit a végén mindenkinek kinyitottak, és a 90-es Wall koncert Berlinben, ahol ugyanez történt. Voltak ismerőseim is, jeggyel, és SENKITŐL de senkitől nem hallottam se akkor se azóta hogy ezt (nem félárat: ingyenességet!) nehezményezték volna. ÖRÜLTEK hogy sokan voltak, örültek hogy ott lehettek, örültek hogy ennek sok-sok más ember is részese lehetett, és minden beszámoló csakis és kizárólag az élményről és a közösségről és a zenéről beszél. Szerintem ez szép. :-)

Előzmény: Törölt nick (8226)
mmBálint Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8227

Nem kritikaként mondom (hisz a gondolat, a vélemény szabad), csak racionálisan továbbgörgetve: amit nem tartasz fair-nek, az az én olvasatomban* tipikus győztes-győztes helyzet, hiszen valóban mindenkinek jó:

• a zenészek tele stadionnak játszanak, ez látványban is, érzetben is jobb
  • a közönség tele stadiont érzékel, a külföldi beszámolók mellett nem kell azt érezni hogy "bezeg Budapesten csak lötyögtünk a stadionban"
  • eljöhet a koncertre az is aki pénzügyi helyzete miatt nem is álmodhatott erről: fiatalok, egyetemisták, akárkik. Bocsánat (ez már személyes megjegyzés lesz) :-) ), de picit rosszindulatúság azt kívánni, hogy ők ne jöhessenek, mikor VAN hely, mikor az eredeti árak mellett valószínűsíthetően üres helyek maradtak volna a helyszínen.
  • Az így eladott jegyek természetesen a szervezőknek is jól jönnek, ami a jövőben megrendezendő koncertek szempontjából sem közönbös.

A fentiekhez képest az általan "fair-ként" javasolt megoldás (azaz hogy maradjanak a jegyek eredeti áron) a fenti pozitívumok mindegyikéről lemond (tele stadionról, bevételről, jóérzésről, stb. - ez tehát egy győztes-vesztes helyzet), a korábban jegyet vevők ugyan valamennyire érthető, de ilyen szempontból valóban marginális, egyéni "érdeke" miatt (valóban személyes "érdek" az hogy "én igen, más meg ne" - akkor se ha vannak még üres és szabad helyek?...).

A magam részéről örülök ha jövőben is lesz ilyesmi, azzal hogy - ha megtehetem - a jövőben is jó előre megveszem majd a jegyemet, mert bizony nem jó úgy végigizgulni egy félévet, hogy ki tudom-e sakkozni a jegyárat augusztusig... :-) (magánmegjegyzés nr. 2.: ebből a pénztárca-helyzetből külön furcsállom az irigységedet: budapesti ÉS londoni jeggyel a zsebedben olyan emberektől sajnálod a koncertet, akiknek MOST bizony nem hogy egy repülőjegy, de akár egy hazai előadó koncertje is gondot jelentene?... ;-) Bocs.)

* hidd el, nem azért nem ezzel MOST én is jól jártam, általában is jónak tartom a dolgot, ld. fent kifejtve.

Előzmény: Törölt nick (8226)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8226

Én a legelső napon vettem megy a jegyeket úgy a Népstadionba, mint a Wembleybe.

Ilyen akcióra nem is nagyon emlékszem, hogy lett volna, de nekem valahogy' nem tűnik fair-nek!

Engem nem érint,  nem is érdekel, de biztosan vannak, akiknek nem esik jól, hogy mások féláron jutnak ki csak azért, mert eredetileg drágák voltak a jegyek, és nem volt kellő kereslet rájuk.

Én annak örültem volna igazán, ha két hét alatt elfogyott volna az összes jegy!

Most volt Londonban Iron Maiden koncert, 4 (!) perc alatt adtak el 20 ezer belépőt! :-O

Előzmény: mmBálint (8225)
mmBálint Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8225

Én most ennek valóban nyertese vagyok, mert most vettem meg a (két) jegyet, nem olyankorán mint legutóbb. Ennek nyilván nem örül feltétlenül a régi-jegyvásárló - de, hm, akár örülhetne is: a szervezők célja hogy tele legyen a stadion: és ez jó zenésznek, szervezőnek, DE a közönségnek is. Ha nemmegy el minden jegy, teljesen magától értedődő eszköz az akciós jegyek kiadása. Ennek konkrétan én most haszonélvezője vagyok - ahoyg nem voltam az egy másik arénás koncerten 2 éve, amikor 2 jegyem volt és nem tudott eljönni a partnerem, és a kb. 14ezres jegyet 7 vagy 8ezerért tudtam eladni a koncert előtt egy üzérnek (kis bukta. mindenesetre ilyet se csináltam még :-) ).

Annyit akarok csak mondani, hogy az ember nem mindig van a szerencsés oldalon, de azt hiszem távlabbról nézve mondenkinek jó hogy többen tudnak eljönni, hogy a kisebb pénzűek is el tudnak jönni, és mellesleg hogy eegy olyan produkcióról van szó, ami a rendes árat is bőven megéri - kivártam ugyan és szerencsém volt, de én is kifizettem volna ha nem jön ez az akció. :-)

Előzmény: Törölt nick (8223)
cirrocumulus Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8224

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.07 0 0 8223

Biztosan tapsikolnak örömükben, akik mondjuk hónapokkal ezelőtt vettek állójegyet! :-O

Előzmény: red_rock (8220)
red_rock Creative Commons License 2013.08.07 0 0 8222

Előzmény: red_rock (8221)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!