Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 59
Nekem is volt műkörmöm, elég sokáig, ráadásul királykékre festve, a sarkában kicsi fehér lóherével, szerintem nagyon mutatós volt. Teljesen normálisan közlekedtem vele, bármit meg tudtam csinálni ugyanúgy, igaz, ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy a sajátomat is hagyni szoktam méteresre megnőni. Ezt szeretem. Azonkívül van vastagtalpú cipőm is, pontosabban klumpám, a vékonyabb vastagtalpból. Ezt is szeretem néha. Szoláriumozni is szoktam, mert a bőröm nem a legjobb minőségileg és az rendberakja, azonkívül jó érzés a szép, egészségesen barna bőr. Ezt is szeretem. Jártam kondizni, manapság már otthon tornázom ezerrel, de ha úgy vesszük, ez is hiúság. Ezt is szeretem. Van haskilógós pólóm is. Ezt is szeretem.

Akkor mostantól kezdve én is agyatlan műnőinemiszerv vagyok? Pedig nekem ezek a dolgok "csak" annyit jelentenek, hogy ápoltnak, divatosnak -jó, a kék köröm csak pillanatnyi eszméletvesztés volt, belebújtam más bőrébe, de jó volt - és jó megjelenésűnek érzem magam tőlük.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy tényleg öröm lehet a műköröm, bár ha beütöd, akkor baromira fáj. Leszakadni még sosem szakadt le, szerencsére.

Az anyasággal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy az én édesanyámnak szintén nagyon hosszú szokott lenni a körme a mai napig is, szép, ápolt. Amikor én megszülettem a nagymamám közölte, le kell vágni picire, mert az úgy illdomos és meg fog vele karmolni folyamatosan engem. Anyukám levágta, szenvedett, mindent elejtett, engem pedig folyamatosan megkarmolt. Egyszerűen nem ehhez a körömmérethez volt szokva. Megnövesztette, szült még két tesót, és a világ legjobb anyukája, méteres körmökkel.

Sziasztok

Solya

U.I.: Újra végigolvastam, bocsi, kicsit ingerültre sikeredett, esküszöm, nem így akartam. Csak a tényeket közöltem, senki ne sértődjék, kérem szépen!!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 58
Lady! :-)
1. Tavaszi "körömszellőztetés"?! :-)))
Nekem fázott a körmöm, amikor leszedték a "takarót". Neked nem?! Egyébként tényleg az az érdekes, hogy amikor felrakják, az a furcsa érzés, amikor meg leszedik, akkor az. :-)))

***off topic***
2. Kösz jól vagyok. Események:
- Múlt héten megkaptam a jogsimat, juppijájééé! :-DDD
- Tegnap volt az első házassági évfordulónk! :-)))
- Ma délben megyek a szájsebészetre műtétre! :-/
Hát ezek.
Veled? :-)
***on***

lady Creative Commons License 1999.05.14 0 0 57
Nekem spec. a szögletes köröm (nem karom) tetszik. Már egy hete leszedtem hogy pihentessem a sajátomat. Nem csúnya alatta, csak fura hogy ujheggyel gépelhetek :-))

szia csinnnKa!
Mi újság? Hogy vagy?

csinnnKA Creative Commons License 1999.05.10 0 0 56
Dömper!
Igen, valahogy így... normális keretek között. :-)
Előzmény: Dömper (55)
Dömper Creative Commons License 1999.05.03 0 0 55
Műköröm?

Három feltétellel OK

1. Nem szögletes, hanem diszkrét lekerekített
2. Normális, nőies színűre van festve, matrica, minta brrrrr
3. Nem technopatás, neodiszkós maca hordja

csinnnKA Creative Commons License 1999.05.03 0 0 54
MAMAhal, édes egy "gyermekem"! :-)))

Na látod, hogy van ilyen, és a P.Johnny által vázolt "modell" pontosan ezt az élethelyzetet tükrözi. Mondjuk olyat, hogy a lány veri az anyját, én nem ismertem (hallani már hallottam - sajnos), de van egy ismerősöm (hogy hogy nem, egy volt kolléganőm), aki 34 éves korában megözvegyült, magára maradt a kislányával. Három-négy év múlva az élet úgy hozta, hogy beleszerelmesedett egy pasiba, de az addigra már kamaszkorú lánya válogatott aljasságokat talált ki, hogy kettejüket szétmarja. Fáradságos munkával, de sikerült. Újabb 2 év szünet, újabb pasi. Nőci már 38 körüli (elég jól nézett ki), lány 15, amúgy elbűvölő, de az az önző kis dög ha egy hímet is látott az anyja körül, kegyetlen viperává változott. Ritka szemét tudott lenni, utólag kiderült, hogy azért, mert attól félt, ha a pasi hozzájuk költözne (ad absurdum összeházasodnának), őrá kevesebb figyelem, törődés, szeretet, de legfőképpen PÉNZ jutna. Utószó: lány 23 évesen férjhez ment, sitty-sutty lelécelt mama mellől, aki 47 éves korára eléggé elhízott, kissé elhanyagolttá vált, a magány okozta boldogtalanság miatt gyakran nézegetett a pohár fenekére... magyarán: kapott második és harmadik esélyt a boldogságra, de a drága -önző dög- gyermeke elvette tőle, majd mint aki jól végezte dolgát, kiugrott a boldogtalan "családi" miliőből.
Azzal együtt, hogy nekem is meggyőződésem, az efféle esetek alapvetően nevelési hibából adódnak. Mert mint tudjuk, az alapállás az, hogy nincs rossz gyerek, csak rosszul nevelt gyerek van. Így aztán -szerintem- ha egy gyerek "elküldi" az anyját, vagy válogatott trágársággal "becézgetni", az azért valahol a kedves mama hibája is.

De ez már valóban túlnő a műkörmös kérdéskörön...

Retya!
"He Annyok! Gyeremar oszt vakard meg azzal a muanyaggal a hatam!"
Igen, ez egy kicsit azért illúzióromboló. Főként, ha hátvakarászás közben esetleg véletlenül elrepülnek a csodás karmok. Az egyik haverunk egyszer azt mondta: számára ez az egész műkörmösdi olyan, mint az az amcsi divat, hogy a csajok a melltartójukban hordják a szilikonos cici-kiegészítést. Mert ez mégiscsak egészségesebb, mint az inplantáció, ugyanakkor gyönyörű, hatalmas, kerek dudák domborodnak a ruci alatt. Igen -mondja erre a barátunk- de ha leveszik a "töltelékes melltartót", a hatás enyhén szólva hervasztó.

Retya Creative Commons License 1999.04.30 0 0 53
Hat az qva jo lenne.
'He Annyok! Gyeremar oszt vakard meg azzal a muanyaggal a hatam!'

1ebent meg az alkohol ol, butit es savakkal aldehideket kepez.
Deakkormirementel marmegint tegnap az osszes lovem?!

cukorka Creative Commons License 1999.04.30 0 0 52
Engedtessék már meg, hogy a saját véleményemet megírhassam...
Az, hogy "ez így ebben a formában nem igaz", az ÖN álláspontja, kedves vivijúú.
Az enyém meg az a ( vállalom, hogy SZUBJEKTÍV ) vélemény, hogy igenis ronda a műköröm /műkarom /.
Előzmény: vivijúú (51)
vivijúú Creative Commons License 1999.04.30 0 0 51
Hát ez így ebben a formában nem igaz - mondaná Talpas Lajos polgármester.
Az alkohol meg öl, butít és nyomorba dönt. ?

Ismerjük ám az ilyen sötétben bújkáló reakcijós jelszógyártókat, de mi nem rés, hanem bástya vagyunk! :)))

SZVSZ nem a műköröm a ronda,...., stb, hanem az AGYTALANSÁG, mint azt már eccer a topikban írtam.

Előzmény: cukorka (50)
cukorka Creative Commons License 1999.04.30 0 0 50
A műköröm ronda ízléstelen és természetellenes. Ennyi.
Mike Creative Commons License 1999.04.30 0 0 49
Brühühü... már elsütötték a söröm beszólást! :-)
bcsi Creative Commons License 1999.04.30 0 0 48
Nagyon szociális topic......Aki rossz, annak adjon a téma felvetője egy körmöst ! )))
namam Creative Commons License 1999.04.29 0 0 47
Nem tudom, hogy offtopic e vagy sem, mert igazsag szerint csak a tetejét olvastam el:

Szoval a panel lakasrol jut eszembe: kedves 1999-es kis hazankban nagyobbak a gazdasagi-jovedelmi-joleti kulonbsegek a tarsadalmon BELUL, mint 1900-ban.

S kozben attol valsz emberre ha van egy vadiuj kocsid

Wágner úr Creative Commons License 1999.04.29 0 0 46
De csak olyan, amelyik nem "mű"... :)))
Előzmény: nils (45)
nils Creative Commons License 1999.04.29 0 0 45
Wágner úr, ezt hogy hagyhattad ki:
Hát lexebb öröm a Söröm!
P. Johnny Creative Commons License 1999.04.29 0 0 44
MAMAhal!
Bar a tema kezd kicsit offtopic lenni, de azrért elmondanam, hogy hogyan lehet odaig eljutni.
Kell egy az atkosbol szarmazo tavfüteses lakas havi 25 rezsivel.
Kell egy egyke gyerek.
Kell egy nem tul jolkeresö(penztaros, esztergalyos, esetleg egyik rokkantnyugdijas a sok melotol) szülöi hatter.
Kell a gyereknek 3-4 kicsivel penzesebb baratnö.
A lany stresszel, hogy mindenki jobban el nala. A mama stresszel, hogy mit esznek holnap. A papa is ki van bukva, es meg az sem kell hogy alkoholizaljon.
Ilyen felallast nem olyan nehez az orszagban talalni, ha meg sulyosbitjuk egy valassal...
Nekem regi szomszedomek voltak ilyenek. Te g*ci k*va ven majom...volt a gimnazista 16eves lany mamajanak megszolitasa. Ez persze csak a hazon belül volt hallhato, a kivülallok egy szegenyebb, normalis csaladot lattak eleinte.
Hat ennyi kell.
Hali!
Előzmény: MAMAhal (43)
MAMAhal Creative Commons License 1999.04.29 0 0 43
csinnnKA édes mamim!:-))))
Oké, így már értem.
Ezekből tényleg nem biztos, valaha normális ember lesz.Sajnos, az előző munkahelyemen találkoztam hasonló esettel.Ott főleg nem az anyagiak domináltak, hanem a stílus.Az áldozat szintén kolléganő volt, aki ugyan nem járt rongyokban, de időnként kék-zöld foltokkal jelent meg.Ilyenkor mindig úgy tudtuk, hogy elesett.Nagyon sok idő eltelt, mire kiderült hogy az akkor 17-18 éves lánya egyszerűen behúz az anyjának, ha nem az történik, amit ő akar.Az első időkben egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ilyen van.Egy 190 centis lány, aki kb.40 kiló volt, egyszerűen elverte az anyját, sőt később időnként a fülünk hallatára elküldte a p-ba, vagy nemes egyszerűséggel lek-zta.Hát nem tudom mi a véleményed erről, a szitu hasonló.Nem igazán tudom hibáztatni a gyereket.Szerintem ilyen esetekben a szülő saját magának köszönheti az eredményt.De hogyan lehet idáig eljutni?
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.29 0 0 42
MAMAhal, édes egy "gyermekem"! :-)))
Igen, valóban nagyon bölcs vagyok, előző életemben kádi voltam! :-DDDDDD
És én se vitatkozásiból, de (hozzátéve, hogy amit leírtál, abban teljesen igazat adok neked) mindamellett, hogy ezek a gyerekek is változhatnak még... de az egész "tini-hülyeségesdi" meg szülő "elkényeztetésesdi" mellett én abban látom a legnagyobb veszélyt, hogy ha valaki gyermek- kamasz- fiatal felnőtt korában megszokik egy anyagi színvonalat, nagyon nehezen fog tudni sokkal alacsonyabb nívón élni. Aggodalmam alapja nem a topicnyitóban szereplő két agyhalott libuska, hanem pl. a kolléganőm sziszifuszi küzdelme. Az ő életük eklatáns példája annak, hogy egy kamaszkorban elkényeztetett gyerek 19-20 évesen már követelődzővé válik. Nem Te látod minden nap ócska rongyokban járni, filléreskedni, zsömlét és tejet reggelizni/ebédelni ezt a nálunk alig idősebb csajt, akinek egyetlen boldogsága, hogy mindenét a gyerekébe teheti. De ez a dolog mostanra már nem is önkéntes alapon megy, hanem a kiscsaj nap nap után lenyúl tőle egy-egy ezrest az egyéb kiadásokra, holott mindent a szülei vesznek, és ők tankolják meg havonta 2x-3x a kocsit is. És amikor megkérdeztük, hogy a szokásos dolgokat leszámítva még kb. mennyi zsebpénzt kér a kicsi lánya, azt válaszolta, hogy nem meri összeadni, de kb. havi tizenöt körül. (+külön költség a menő fodrász, menő butik, drága cipők, szoli, egyebek, benzin stb. a napi 450 Ft-os cigi mellett) A kiscsaj pedig most már nem csinál gondot abból, hogy sokadikán az anyja utolsó fillérjeit is lenyúlja, ha egyszer a barátnőkkel mozizás van. Ja... és az évfolyamtársairól, meg úgy általában fiúkról csak így nyilatkozik összefoglalóan: sz*rrágó, sóher banda. Mondanom sem kell, királykisasszony még nem talált magának elég gazdag "királyfit", aki anyagi vonatkozású igényeit kielégíthetné. Őszintén szólva erről a kiscsajról _nagyon_nehezen_tudom elképzelni, hogy normális anya legyen majd belőle.

P. Johnny! :-)
Osztom a véleményedet. Kétségtelen, hogy egy kiemelkedően ápolt, divatos, csinos nőn egy _nem_undorító_méreteket és alakot öltő műköröm lehet szép, sőt, a jólápoltság -szerintem kicsit túlzásba vitt- jele. Szóval lehet agya annak, aki műkörmöt használ, ez természetes, máskülönben kőkemény előítélet lenne ez a fajta megbélyegzés vagy az általánosítás. Szerencsére jobb a helyzet. De mondjuk így együtt: tíz centis talpú betonpata, neon szerkó, szénné-szolizott, kilógó poci, rikkancs hajszín és démoni karmok... ez azért együtt már több, mint gyanús! :-)

P. Johnny Creative Commons License 1999.04.28 0 0 41
csinnKA!

Az a liba, aki apucianyuci nehezenmegkeresett penzeböl csinaltatja a mükörmeit nem tartozik abba a körbe amit en esztetikusnak, elfogadhatonak tartok. Ezek a teremtesek nem tudjak ezt viselni, es ez mar nem köröm, hanem karom.
A penzröl pedig, ha apucianyuci olyan hülye, hogy a szemefenye karma meger annyit...

Előzmény: csinnnKA (37)
MAMAhal Creative Commons License 1999.04.28 0 0 40
csinnnKA édes "anyám":-))))
örülök hogy ilyen bölcs és okos asszony vagy DDDD
Nem vitatkozásiból, de
/én sem találom túl gusztusosnak a dolgot,amit ezek a mai pipik művelnek sem öltözködésileg,főleg nem viselkedésileg/te is csináltál úgye hülyeséget tini korodban,mégis normális felnőtt lettél/ez a topic már rég nem a műkörmökről szól/mindössze arra szerettem volna felhívni a bölcs és okos figyelmedet,hogy ezek a mai gyerekek is változhatnak még,mire felnőnek/megkomolyodhatnak, benőhet a fejük lágya/rájöhetnek hogy a pénz nem terem, hanem meg kell érte dolgozni/arra is rájöhet hogy 20 centissel nehéz gyereket fürdetni,mosogatni ergo lehet belőlük normális anya is akár.
Még mindig üdv
Előzmény: csinnnKA (19)
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.28 0 0 39
Kedves AndreWWW!

Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. Nem azt akartam írni, hogy ha valaki nem festi magát már nem is lehet szép. Sőt, szeretném hinni, hogy a természetes szépség mindenkor értékesebb, mint a mesterkélt. Úgyhogy 1:0 a javadra, rosszul fogalmaztam! :-)
(Igen, a nők /zöme/ sajna tényleg a barátnőjükre hallgat... ami már csak amiatt is nagy baj, mert sok "kedves"(nek látszó) barátnő jótanácsa nem éppen azt hivatott szolgálni, hogy az illető még szebb legyen. Sok barátnő ad olyan tanácsot, hogy -akár, extrém esetben- nevetségessé tegye a másikat, nehogy az szebb legyen nála. Na ja... a női gyarlóság!)

Előzmény: AndreWWW (38)
AndreWWW Creative Commons License 1999.04.28 0 0 38
"ha valódi, természetes alapanyagokból álló, kevésbé vonzó áruval találkozol!"

Hagy döntsék el a fiúk/férfiak, mi a kevésbé vonzó, én már találkoztam sok lánnyal/nővel aki nagyon szép volt smink nélkül is.
Csakhogy a nők, mindíg a barátnőkre hallgatnak.

Előzmény: csinnnKA (33)
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.28 0 0 37
bcsi! :-)
Elolvastalak. Válasz most is -mint első mélednél- REmiltelenül, ezúttal itt: okci, minden rendben! Szó sincs haragról vagy sértődésről, imádom, hogy imádod a női reakció(i)mat! ;-D :-*

Lady:
velem is így kezdte... s lásd... így is folytatta. ;-)
Ujjacskákra továbbra is vigyázni!!! ;-D

Calliope & Vivijúú:
Engem is az bánt leginkább, hogy nem tudják megbecsülni a pénzt, vagyis hogy nem tanulják meg tisztelni a pénzt. És itt most nem valami kultikus áldozati szertartásra gondolok (pénz=isten), hanem arra, hogy a pénzért bizony keményen meg kell dolgozni, beosztani, tudni, hogy mi a fontossági sorrend. Felmérni, hogy lehet-e belőle félretenni, de ha arra kevés is, akkor meg eldönteni, hogy mit kell és mit lehet venni belőle. Na most ezek a szüleiket anyagi romlásba döntő kislibák aligha fogják kellő komolysággal és érettséggel kezelni ezt a kérdéskört. Egy tuti, nagyon meg fognak lepődni, amikor pályakezdőként majd annyit keresnek, ami -szó szerint- a fél körmükre sem lesz elég! :-I

Calliope Creative Commons License 1999.04.28 0 0 36
Műkörmöm soha nem volt, és mivel hallottam elég rémtörténetet, nem is lesz. Egy barátnőm is soxor nyafizott, mert letörött a körme, horribilis összegekett költött rá. Jó, meg tudtam neki bocsájtani, mert nagyon kicsi, soha meg nem növő körmei voltak, és ez nagyon zavarta. Aztán ő is felhagyott vele. Nekem szerencsére nem nagyon van rá szükségem, többnyire megnő a körmöm akkorára, és olyanra, amilyennek szeretem. Persze egy-egy jól sikerültebb darab (ritka, olyan, mint egy-egy kis festmény) láttán nekem is megfordul a fejemben, hogy egyszer ki kéne próbálni, de akkor mindig eszembe jut egy fodrászismerős keze, akinek nem csinálták elég sterilen, és begyulladt a körme a mű alatt, horrorisztikus látvány volt, miután leszedték neki.

Divatmajmok mindig lesznek, mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály körében, és olyanok is, akik nem képesek megbecsülni a pénzt. Ez nem korosztályos sajátosság szerintem, bár tény, hogy a mai tizenéveseken jobban látszik. De őket is a szüleik nevelték. Illetve nem nevelték, hiszen épp azért szórhatják a pénzt, mert senki sem figyel oda rájuk. A szüleik inkább megtömik a pénztárcájukat, minthogy az ő drága idejükből áldozzanak egy jó beszélgetésre vagy családi programra. De ilyen régen is volt...

Ja, és a férfak nem mind utálják a hosszú körmöket... Persze csak akkor, ha az illető hölgy elég óvatosan tud vele bánni... ;o)))

lady Creative Commons License 1999.04.28 0 0 35
csinnnKa vigyázz bcsi-vel, velem is így kezdte ;-)))))))))) (ha-ha)
Próbálom az ujjaimat "jobb" helyekre dugdosni. :-)
bcsi Creative Commons License 1999.04.28 0 0 34
Csinnnka drága :

Jól megkaptam, amit küldtél, én viszont egy emilt küldtem Neked.
Elolvasnád ?
Üdv, bcsi )))))

Előzmény: csinnnKA (33)
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.28 0 0 33
P. Johnny!

Igen, ebben biztos vagyok. Épp eleget hallottam a pasiktól, hogy mennyire undorítónak és visszataszítónak találják a hosszú karvaly-körmöket. A barátnőjüknél azért, mert mindig az az érzésük, hogy félniük kell, nehogy "valami kényes" helyen megkarmolja őket a csaj... a nős pasik pedig azért nem szeretik, ha a feleségüknek műkörmük van, mert egyrészt qrv*snak találják, másrészt a hitvest akadályozza a házimunkában, tehát félő, hogy esetleg nekik is többet kell besegíteniük (mosogatás stb.). Ezt így hallottam.

A férjem nagyon aranyos volt ezen a téren: amikor volt műkörmöm, lelkesedett érte (az enyém nagyon szolid volt, félhosszú és ovális alakú, mindenki azt hitte, hogy saját).
Amikor pedig leszedettem, bevallotta, hogy így jobban szereti. Azt mondta, hogy nem bánja, ha csináltatok még, mert dekoratív és szép, neki is tetszik... de egyébként ő személy szerint mégis jobban szereti így. Hát ennyi! :-)

AndreWWW:
művilág, mi?! Már semmi sem valódi. Szilikon-cicik, szilikon-ajkak, tetovált szájkontúr és szemvonal, színes haj, vendéghaj, bevarrott haj, műköröm és műszempilla... becsüld meg, ha valódi, természetes alapanyagokból álló, kevésbé vonzó áruval találkozol! ;-DDD

Lady:
Te meg vigyázz, hova dugod az ujjacskáidat! ;-)))))))))

vivijúú Creative Commons License 1999.04.28 0 0 32
Na akkor csak úgy bele az in médiás résébe:

Véleményem szerint egy ápolt, jól öltözött Hölgy minden egyéb mellett Esztétikai Élmény is (mint ahogy a Hölgyek számára is az egy ápolt elegáncsos úriember - ugyebár senki nem fogad vakságot, csak hűséget...).
A jól ápoltságba, jól öltözöttségbe beleférhet:
a festett haj, az extravagáns öltözék (van akinek kifejezetten jól áll, és őrölten szexi tud lenni), a szolárium, és a műköröm is (szebb, mint egy ápolatlan köröm).

De amikor a műköröm = műkarom, és ez párosul az agyonszoláriumozottsággal, a lánctalpakkal és mindenek előtt az AGYTALANSÁGGAL, az kiborító és undorító!

Messzemenően egyet kell értenem csinnnKA-val, hogy minden kornak megvolt a maga lázadó ifjúsága, akire lehetett fröcsögni, akiket lehetett szidni, miszerint ők a tásmunk züllesztői.

De amikor ilyen ficsák egymással üvöltve (vagy mobilozva) sűrű bazmegolások közepette tervezik hétvégi programjaikat, és erre nem elég a havi nettóm, akkor bizony az nekem is b@ssza a csőrömet.

Elnézést ezér' a kis kirohanásért, ígérem, nem fog sűrűn előfordulni

lady Creative Commons License 1999.04.28 0 0 31
Mégegyszer sorry.

Macs,acidangel
Beragadt a műkörmöm az egér gombjai közé ez az igazság... :-DD

AndreWWW Creative Commons License 1999.04.27 0 0 30
Müköröm, müszempilla, mümell, paróka, hetente átfestett haj, 10 centis cipőtalpak, ...

Szerintem itt komoly személyiségi problémák vannak!

Persze egy-egy alkalommal (pl.:esküvő) semmi gond.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!