Keresés

Részletes keresés

pint Creative Commons License 1999.07.19 0 0 4
Zoárdom! Én nem használok linuxot idő hiányában. Bizony windowsos vagyok és bizony engem is undorít a BSA. De mivel ezt már sok helyen és elég alaposan kibeszélték, ezért nem szóltam hozzá komolyan. Vesszen a BSA vesszen Gates! Már nem sokat kell várni, nyugi!
Előzmény: Geőcze Zoárd (1)
Csülök Creative Commons License 1999.07.19 0 0 3
Kedves Zoárd,
ne bántsd a nullázókat, nem ártalmas betegség az! Főleg ha szellemes, jókat röhögök rajtuk! Pint most gyengus volt.
Ami a jogállamot illeti, sajnos azok az országok találták ki a BSA-t, amelyek leginkább jogállamnak tekinthetők... :((
Mindenki tévedhet.
Előzmény: Geőcze Zoárd (1)
Leonard Creative Commons License 1999.07.19 0 0 2
Kedves Zoárd,
Linux ide vagy oda, ha jönnek a szakik és viszik a gépemet mert gyanús lettem, hiába bizonygatom hogy nem windoze + néhány lopott progi van rajta. A 'szakértői vizsgálat' után - pölö fél év múlva, inkább később - visszakapom a vasat, _akkor_ mi van? Azt mondják, bocs ?!?
A fetieket csak azért pötyögtem be, mert szerintem az általad írt érdekvédelem mellett egy súlyosabb bibi felmerül: a BSA leosztása szerint amennyiben géped van, 'bűnöző' vagy! Bármikor jöhet a 'házkuti', csak úgy ...
Geőcze Zoárd Creative Commons License 1999.07.19 0 0 1
pint,

Már vártam, hogy ki akar majd nullázni, gratulálok, Te voltál a leggyorsabb.
Gondolom, Téged egyáltalán nem érint, amit a BSA csinál, nyilván Linuxos vagy és nem is érdekel, hogy más mit csinál. Csak felvilágosításképpen közlöm, hogy azért kell a BSA-val foglalkozni, mert ha kicsit jobban megkaparod a dolgot, akkor az történik, hogy míg a teljesen kiszolgáltatott fogyasztónak semmilyen lehetősége nincs az érdekeit védeni (ld. ausztrál linuxosok örjöngése a gépükhöz "vásárolt" OEM vindóz miatt, akik NEM kapták visza a pénzüket, pedig a M$ ezt írta le!) addíg a szabad, független és demokratikus magyar rendőrségnek egy civil szervezet "ad tanácsokat" szoftver ügyekben, továbbá embereket jelent fel (hogy ne mondjam: besúg).
Ha ez szerinted vicc és egy jogállamban megengedhető, akkor gratulálok, nullázz tovább - magadat már sikerült is.

10telettel,

Geőcze Zoárd

Előzmény: pint (0)
pint Creative Commons License 1999.07.19 0 0 0
A BSA értéke nulla.
OpiumPapa Creative Commons License 1999.07.19 0 0 topiknyitó
HAli All!

Most kaptam a hírt, hogy a múlt héten megint bebuktattak többeket szerzői és kapcsolódó jopgok megsértése miatt. Ha van erről infód, akkor légyszi oszd meg velünk is. Mit képzel a BSA? A viszkis meg menekül ? :)

OpiumPapa

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!