Mostanában már nem,vagy rájöttek,hogy ezeket a problémákat egyedül is képesek megoldani vagy csak azóta nem volt bibi a gépükkel.Amúgy nem is baj,mert így nekem is kényelmesebb,meg aztán néha én éreztem magam kellemetlenül,ha nem tudtam segíteni rajtuk.
Szia!Valamennyire én is képben vagyok a számítógéppel kapcsolatban,de inkább csak az alapdolgokat tudom kezelni.Érdekes,hogy régen az ismerősök,mindig engem hívtak,ha volt valami a géppel,és csodák csodájára néha még rá is jöttem a problémára.
Semmi gond,hidd el egyáltalán nem zavar.Amúgy eredetileg EL CONDOR-ként akartam regisztrálni magam,de nem fogadta el.Így elkezdtem próbálkozni és a végén maradt a mostani állapot,persze,mint utólag rájöttem nem a név miatt nem fogadta el,hanem az e-mail cím miatt.Ebből is látszik,hogy mennyire értek az ilyen dolgokhoz...
HAJRÁ PETE!!!!!
Szasz!!! Én is beugrottam, de megyek is. Hulla vagyok. Nem vagyok munkamániás, csak közben ezer más dolgom is van még. :-(((( Holnap írj már egy SMS-t, mikor otthon vagy, s felhívlak a szerkesztőségből!!! Jóccakát mindenkinek!
Köszi az infót!Hihetetlen mértéket öltött a munkamániája az én TyggeR barátomnak,így ha éppen nem ír semmit,akkor alszik.Így már érthető a dolog!
anyus!Jó éjszakát!
Ezt csak arra írtam,hogy tök feleslegesen kezdtem el Pete nagyságát fanatikusan igazolni,mert Giovinak úgyis Tündérmackó lesz a legnagyobb,Cianinak pedig Goran.Az "Igazság bajnoka" dolog,meg arra vonatkozott,hogy volt rá alkalom,hogy a suliban kiálltam valaki mellett,akik a tanárok jogtalanul piszkáltak,és ennek következtében én is szálka lettem a tanárok szemében.
Megyek,mert az öcsém nekiállt parádézni,úgyhogy most én lettem a "család ellensége",hogy nem hagyom a kicsit aludni.Ha törik,ha szakad,valamit kitalálok,hogy átvigyem a szobámba a gépet,mert már a tököm kivan az állandó cseszegetéstől.
Sziasztok,jó éjszakát!
HAJRÁ PETE!!!