Nekem az a véleményem, hogyha gólkirálynő, akkor nem All Star, hanem átvariálják valahogy (lásd az MVP nincs benne az All Star csapatban, amit sosem értettem...)
Egyébként én az All Star tagságot többre tartom, mint a gólkirálynői címet, bár most nem arról volt szó, hogy a gólkirálynő meglőtte magát Kazahsztán + Puerto Rica ellen, ahogy azt Hagman valamelyik vb gólkirálynői címénél tette...
He? Roppant gyenge volt? 26 gólt szerzett, amikor láttam elég jól védekezett. Magához képest egy kicsit pontatlanabb volt, de egymaga több gólt szerzett itt, mint az összes magyar beálló a teljes olimpiai ciklusban.
Persze, hogy jobb papíron a svédek játékosállománya. És ehhez képest döntetlent hoztunk rendes játékidőben.
Amúgy elsősorban simán jobb védők a svédek úgy általában. Nálunk meg még mindig a kezdő kettes védőink közül kettő gyengén védekezik, a hármas védőinkből legalább a kezdők fejlődtek, de még messze nem elit szint.
Dicséretes a kitartásod, de el kell keserítselek, ezt az alakot még az általa beírt dolgok szó szerinti idézete és ezzel az általa kéöbb írtak cáfolása se tudja arra kényszeríteni, hogy belásson dolgokat, elismerje, ha tévedett, és hasonlók. Az egyetlen helyes mód vele kapcsolatban a teljes ignorálás, akármit is ír.
Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos szerint a magyar-válogatottnak féltétlenül szüksége van 2 hatékony átlövőre. Szilágyi elmondta Ágainak, hogy ő Csíkost, Juhászt, Faragót tartja képesnek erre, meg Háfrát, ha képes visszatérni az elit kézilabda mezőnyébe.
,,Aki megfellebbezhetetlen kijelentésekkel áll elő az számítson arra h előveszik és megnézik hol és mikor írt ő ebben a témában korábban valamit is."
Rossz úton jársz pajtikám! Egyedül te nézed meg, hogy korábban mikor és mit írtam, a többiek valószínű tesznek rá magasról, ahogy én is ezt teszem más kommentelővel. Illetve, ha kívülről néznéd a te hozzászólásaid rájönnél, nálad jobban senki nem akarja a saját véleményét más torkán lenyomni. Persze lehet, hogy látod így is, csak azt gondolod, mivel te naponta több hozzászólást írsz neked lehet.
Nem az számít, hanem a kommentek tartalma. Aki megfellebbezhetetlen kijelentésekkel áll elő az számítson arra h előveszik és megnézik hol és mikor írt ő ebben a témában korábban valamit is.
Márcsak azért h kiderüljön mennyire hiteles az ő véleménye.
Simon Petra felnőttben még nem bizonyított. Vámost sem szokta jelölni a nemzetközi kézis média "best of" listákra, legalábbis én nem nagyon emlékszem ilyenre.....
Keti viszont "jelen van", róla tudnak a nemzetközi kézis grémiumok. (Háfra volt még ilyen, de ő azóta eltűnt a köztudatból.)
Valóban nem vagyok közelebb a tűzhöz. Ezért nem is írok be ide olyan megfellebbezhetetlen kijelentéseket minthogy "jobb játékosokat ebbe a csapatba más sem tudott volna beválogatni" és ilyesmi.
Ahhoz képest h téged nagyjából négyévente látunk errefelé, jó tudni h ennyire képben vagy ha kézilabdáról van szó. Pajtás......:D
Hülye komment? Azt áruld már el pajtás, miért gondolod, hogy neked van igazad? Azt hiszem itt más is látott már annyi kézilabda meccset, mint te. Illetve te sem vagy semmivel sem közelebb a tűzhöz mint mások.