Én se mondok mást, a 40. percben le kellett volna ültetni, aztán később még visszahozhatta volna. Ez ugyanaz, mint amikor Mocsai az 50. percben cseréli le Radulovicsot meg Farkas Ágit....
Külön örültem annak h Csíkos Luca - bár nem kapott sok játékidőt - de így is lőtt két klassz gólt és hozzá tudott tenni a győztes bronzmeccshez....:)))
A bronzmeccs előtt megtartották a VB selejtezők sorsolását is! A románok - ahogy a fociban is - megint igencsak szerencsések, az olaszokat kapván, de van pár igen kemény párharc is Európában (szerb-szlovén, horvát-spanyol, stb).
Most lesz időnk építkezni. Eddig nem nagyon volt. A VB-n úgy tudom selejtező nélkül ott vagyunk, egy évig készülhetünk nyugodtan.
Eddig a kapitány azt gondolom azért sem kísérletezett, mert azt szerette volna, hogy az általa kiválasztott játékosok csapattá érjenek. Először is ki kellett vívni az olimpiai selejtezőn való részvételt, majd ott kellett biztosítani a helyünket az olimpián. Utána pedig készülni kellett egy részben hazai rendezésű EB-re, ahol azért nem lett volna túl szerencsés, ha egy kísérleti csapattal a 8-10 hely környékén végzünk.
Most nem három, hanem négy év van két olimpia között, több az idő kísérletezni és bízom benne azt a hiányzó 3-4 puzzle darabot megtaláljuk, amitől igazán ütőképessé fog válni ez a csapat.
Kuczora nem 50 perces játékos, de Vova ragaszkodik hozzá, hogy 50 percet pályán legyen. Fel kellene építeni Csíkost Csenge minőségi cseréjének támadásban-védekezésben. Kuczora egészen extra dolgokat tud, de amikor elfárad meccs közben akkor nagyot esik a hatékonysága. Az első félidőben extrát ment, nélküle nem lett volna meg ez a meccs!
Összességében nagyon jó korban vannak. Egyedül a kapusposzt, ahol mind a három, vagy, ha Szikorát is idevesszük mind a négy kapusunk 30 fölötti, de ez az a poszt, ahol akár 35 éves kor fölött is lehet jó teljesítményt nyújtani. Ezzel együtt nem bánnám, ha itt is körvonalazódna egy igazi tehetség. Bukovszky Anna talán nem lenne rossz, csak kicsit alacsony és jobb csapatba kellene védenie.
Óriási pillanatok ezek! 12 év után ismét érem, de ez az EB szereplés összességében sokkal reménytelibb, mint a 2012-es, mert sokkal kevésbé a szerencsén múlott. Megérkezett a magyar női kézilabdaválogatott az elitbe! Vannak tehetségeink, de ami ennél még fontosabb megvan a kulcsjátékosainkban az a mentális erő, ami egy ilyen sikerhez kell! Adjon ez az eredmény önbizalmat, hogy igenis oda tartoznak a csajok a világelitbe! Nemcsak most, de a következő években is. Köszönöm az élményt!
Nagy gratula a lányoknak a győzelemhez, és az egész Eb-hez! A norge meccsen kívül simán győzték a mögöttük lévő csapatokat, most a svédek is ott voltak, a franciákkal meg két szoros meccset játszottak, egy vereség és a bronzmeccsen egy győzelem. Egyébként az idén ez már a negyedik magyar- francia érem-meccs, az utánpótlásnál a junior vb döntőt sajna elvesztettük, de a serdülő Eb-n, az ifi vb-n s most felnőtt a Eb- n is a bronz meccseket hoztuk :D Nem rossz. Innen lehet tovább fejlődni!!
Szerintem Kuczora élete legjobb félidejét játszotta a válogatottban, de aztán szinte a kapu felé se nézett. Ha majd képes lesz arra, hogy 45-50 percet ugyanezen a színvonalon játszon, reszkethetnek az ellenfelek, mert mindkét oldalon TOP5 lövőnk lesz.
Nem kell minuszolni, az a Kókler, aki mondja. Nem tudom, melyik letiltott nick találta ki, a random vagy az ezer nicken itt fórumozó zolcsikornél, de magukba szállhatnak.
Hát azért volt vagy két elmaradt hetes meg Foppa elmaradt kiállítása... Mondjuk javukra szól az utolsó ítélet. Ezeket a belemenésgyanús eseteket konzekvensen fújták, a fél-belemenéseket is lefújták mindkét oldalon.
Btw az utolsó percben, döntetlennél felrémlett előttem a 2003-as VB réme, de szerencsére most jobban jöttünk ki a végjátékból...
Kuczora a kanadai táblázaton szvsz ma legalább 10 pontot írt, az is nagyon kellett.
Csak szólok, hogy a mi meccseinket kivéve a franciák védték a legjobban a heteseket, erre jött egy zsivány magyar lányka és mindkét meccsen lesimázta őket, akárki állt a kapuban. Meg ez üzenet azoknak, akik nem számítják a heteseket a gólok közé, miszerint be...