Pedig amúgy lehet, hogy tényleg a szolgáltató a hibás! Simán lehet, hogy sok csatornád HD-ban adják tovább, csak a szolgáltató valamiért nem úgy adja tovább. A 3 nagynál (vagy legyen 4) azért a HD/SD adások nem ugyanazok.
Vodafonnál majd megtudjuk, legkésőbb csütörtökön. "Izgulok" holott sejtem mi lesz illetve mi nem lesz. Azért az RTL-nél nagy spílerek vannak, hogy kijelentenek valamit, amire kisebb részben van ráhatásuk, mint a szolgáltatónak. De hát majd mondhatják, hogy ők biztosítják a HD-t, csak azok a csúnya szolgáltatók. Lehet így akarnak az egyik leghulladékabb adójukból HD-t varázsolni és több pénzt kérni érte. Rafkó.
"Jön az UEFA Európa Liga és a vadonatúj UEFA Európa Konferencia Liga 2021/22-es szezonja az RTL+-on, amely HD minőségre vált az élmény fokozása érdekében"
Ha jól tudom az nem csak csatorna függő, hanem szolgáltató függő is, hogy mi lesz HD és mi nem. A Vodafone egyelőre még nem váltott. Erről tud valaki valamit?
Nézd a pozitív oldalát, legalább HD lesz az RTL + is. Lehet azért nem a nézettebb csatornákra teszik, mert az EL/EKL mellett vannak egyéb sporttervek is oda. MLS facebook oldalon írták egyszer, hogy Magyarországon is fogja adni valaki. Mondjuk ki nézné az jó kérdés.
A Betis-Celtic-et a Fradi csoportja miatt megértem, meg valahol a Leicestert is, de szerintem a két római csapat meccsét illet volna leadni a Cool TV-n.
Az meg, hogy kb. a leggyengébben teljesítő kábel adóra tették a meccseket jelzi, hogy az RTL Magyarországnak mennyire kívánatos ezek a jogok.
Akkor ez így rendben is lenne, az RTL Most+-szal még nem volt problémám. Kommentátorkent meg bárki jöhet, aki leszerződik erre az egy napra hetente, sokan megtehetik, csütörtök nem az erősebb napok közé tartozik sport tekintetében.
Magyar csapat meccsét olyan adón kell adni, ami mindenki számára ingyen elérhető. AMC a Vidi és a Fradi meccseit a sepktrum home-on is adta. Minden másra jó az RTL II. Film plusz is HD.
A legjobb megoldás ez (M4, RTL páros). Amennyiben 2 magyar csapat is érdekelt lesz, mindegyik meccse látható lesz mindemkinek ingyenes HD csatornákon. Extrém esteben 3 bejutó magyar csapat estén is megoldott. Ha nincs magyar csapat, akkor a rangosabb meccsek az anyacsatornákon a full fanoknak RTL 2, RTL most. Ha valakinek ez sem elég. Ez van.