Valószínű nem is azért nyitottad, mert olyan nagy és boldog és felemelő téma lenne az apokalipszis kivesézése. Akik pedig az apokalipszisben érdekeltek, azok érthető módon igyekeznek azt a lehető legtovább elkendőzni és lehazudni. Érthető, de semmi esetre sem menthető módon.
Könnyeimmel locsolgatom épp a növényeimet, ha érdekel, mert lehet, hogy egyeseknek elmés játék, ami nekem viszont, tök butának, meg, képzeld, sírás. És ezt nem a zombijézusozásra, vagy a te hsz-eidre értem. Azokat már megszoktam, és nem is veszem túlságosan komolyan. És a linkek nagy részét, elejétől végéig, betűről betűre elolvasom, de a linkeléstől is sikeresen elvettétek a kedvemet. És nem kapok érte pénzt. Ez volt szerintem a legbénább hsz-ed, ez a pénzes:)
És ha elromlik itt is a hangulat, ezt a topikot is töröltetem, és sorba mind az összeset, amit az elmúlt 11 esztendőben megnyitottam. Úgyis túl sok van belőlük itt a fórumon, mint azt tudjuk.
Csak annyi az oka, hogy a régebbi hasonló itteni topikok is vagy elsüllyedtek, vagy törölve lettek, vagy áthelyezve a Rejtélyes dolgok-hoz. Mivel itt régi motoros vagyok, már a közép életétől láttam, hogy ennek is ez lesz a sorsa. Nem is nagyon írtam már akkor bele.
Katalizátorrá váltál az elmúlt napokban itt a fórumon. Ezt többen is érzékeltük, nagyon is különféle emberek. Az idők szavát szólaltattad meg. Nézz körül kicsit az aktuálisan futó topikokban: Apokalipszis most, Összeesküvés-elmélet c. topik 2002-ből, főnix-madárként felröppenve. És ott a vadi új Spirituális tudatosság c. topik is.
Jól hangzik a meghívásod is, mert aktuális és fontos lenne egy lelki bázisközösség kiépítése a neten. Ahol szabadon lehetne linkelgetni és véleményezni olvasmányainkat. A napi aktualitások is bőven adhatnának okot a beszélgetésekre...
Nagyon köszönöm Neked a tegnapi két bejegyzésedet! Én a végérvényes távozást tegnap komolyan gondoltam, de soraid után nem volt kétséges a számomra, hogy itt a helyem.
Ha gondolod, szívesen látlak bármelyik fórumomon, ahol önálló alfórumot és moderátori jogkört is biztosítok számodra.