Sziasztok kedves fórumozók. Segítségeteket kérném. Tavasszal vettem egy 2007 es 600as sw-t. Jelenleg 26000 körüli km van benne. Egészségi állapotom miatt megválnèk tőle. Magyarországi, szinte végig vezetett szervíz könyve van. Fekete színű, jó gumikkal, tavasszal olaj és szűrők cseréje megvolt. Adhatnátok tippet mennyiért lehetne eladni. Köszönettel: KZ Győr.
Csak szólok h megtörjem a csendet én még motorozom vígan... ma racsingoltam a soroksárin kifelé egy BMW f800 al de csak 14..ig volt bátor😂 úgyhogy 16..al repesztettem kifelé a buszsávban...🙈
imadok a titanic-kal száguldani... tegnap Óbuda kiscelli utca- Székesfehérvár Balaton felőli vége 1.10
Szia Igen! Egy 600-as szörnyeteget sikerült újítani! Csak annyira meg örültem, hogy tele raktam smileyval a bejegyzésem, de vmiert ezek szerint nem támogatja az oldal... :)
A motorom tök egyszerű csupasz matt fekete. Szeretném kérdezni esetleg tud e vki vmilyen oldalt ahonnan esetleg eredeti vagy jó minőségű silverwing feliratot tudok rendelni. Nem szeretném túl csicsázni a robogót de azért az tetszene még rajta.. :)
Szép napot... És köszi előre is
Ma végre én is tulaj lettem 😁😁😁 brutális a motor. 1 yamaha xc 300at váltott. Hát ég és föld a különbség. Már csak 1 kis jó idő kellene még 😊. Szép estét mindenkinek
Esetleg valakinek van oldalcsomagtartó a motorján? Letudná fényképezni? A felfogatási pontok érdekelnének a legjobban, hogy hol helyezkednek el. Köszönöm!
tyűha... sípolni?... biztos? Nem lehet h a benzin pumpát hallod?
ha gyujtás van és indít az önindító pörgeti de nem indul meg az bizony baj mert szikrát nem kap vagyis elektromos, ecu-s baja van amit valóban csak szervizben tudnak kiolvasni
Egy Honda fjd400d boldog tulajdonosa vagyok. Az lenne a problémám, hogy a kulcs elfordításakor a teszt alat szokott sípolni a motor, de most nem sípol, az F1 elalszik, de nem lehet bestartolni. Pörgeti, de nem kapja el. Elolvastam az egész forumot, de nem találtam választ. Az lenne a kérdésem, hogy hol keressem a problémát, vagy csak szervizben lehet megoldani? Előre is köszönöm a válaszokat.
Hát így is lehet értelmezni, de csak magad vagy a lényeg és annyit ücsörögsz rajta amennyi jól esik vagy ”kell”.
jellemzően 25-40 körül szokott alakulni a két kerék nálam plusz 10 körül az autó, bár abba csak kb3 4 hetente ülök.
régen sokkal több volt de akkor még hozzá jöttek a versenyek edzések, ami kb még egy 10 körül. De mivel “kiöregedtem“ a kategóriámból csak a kedvtelés maradt.