Keresés

Részletes keresés

sogormail Creative Commons License 2013.08.25 0 0 277

De szerintem ez az egesz kezd mar atmenni gyerekesbe. Ami teny, hogy jobb lenne a nyugalom trollkodas nelkul. Ez meg ugy fog menni, ha a modik megint rendet tesznek. Mivel a forum mar amugy is kettevalt es az index forumok tematikusak.. Arra szavaznek, hogy a modiknak at kellene neveznie a 2 forumot.

Ez marad a REflux kezelese szakorvosi segitseggel, a masik viszon mar atment ezoteriaba. Az mehetne a Reflux - alternativ megoldasok. Vegul is az internet szabad vilag, van igeny az ezora is meg erre is. Vita a nezetek kozott meg nem atjarhato, ez mar bebizonyosodott. Annak sincs ertelme, hogy partalan vitak menjenek, minden erv csak olaj a tuzre. 

Egy otlet, ha valakinek tetszik ill. van masik otlete akkor irjon, majd lehet menni a modikhoz, eldontik a kerdest.. 

Előzmény: sogormail (276)
sogormail Creative Commons License 2013.08.25 0 0 276

Ertem en, no problem:) De nagyon felultel egy trollnak:)

Szerinted miert te es gomboc lettel mar megint csesztetve?:) Kinek vagy a "bogyeben" mert nyitottal egy uj forumot?:) Ki az az egyeduli ember aki ovodas modon szettragarkodik mindent ha vki innen be akar irni a masik forumba? Kinek a "bogyeben" van gomboc mert beirt a masik forumba es szettragarkodtak a forumot?:) 

en piszkaltam hbumm nicket anno, hogy nem valodi, utana malcsik obegatot, hogy megalaztam hbumm/krizzz nickeket, majd hbummm nick vitte a fonalat tovabb, hogy en bezzeg megalazom es nem kerek bocsanatot. Olvasd vissza a mentesedet a moderacio elott.

Egy valos szemely, ha tenyleg megbantva erzi magat, az nem felejti el az en nickemet. Az, hogy te meg gomboc kerultel ismet kereszttuzbe az sima ugy akkor, ha valaki tobb nickkel jatszik, mert elobb utobb ugyis belekeveredik, hogy ki kit csesztetett. 

Hbumm szvsz egy masod nick es en malcsik/svagae/andromedia/andromedia1-re adom le a voksomat. Az elozo karaktereiben meg egyutt volt az "intelektualis" vonal es troll vonal, malcsik feletteb "intelektualis" mostansag, de az ember nem valtozik. Siman lehet tevedek es amugy is jon majd malcsik megint obegatni egy sort.:)

Előzmény: Törölt nick (274)
vicunye Creative Commons License 2013.08.24 0 0 275

Igen, a benövés az baj lehet, a magneses cuccnal ezt itt nalunk Grazban nagyon hangsulyozzak. A halonak is lehet ilyen okozata, es allitolag akkor rosszabb lesz a nyeles. A benoves miatt akadalyozott lesz a nyeles.  ha jol van arefluxod kb koszoni jol, akkor elso menetben tenyleg jo lenne csak a turrozes, es nem ertem, ha nem szedsz gyogyszert, mert nem kell, akkor minek akarsz mutetet...Azon kivul gondolj arra hogy ahogy idosodsz egyre kevesebb lesz a savtermeles...Mi ez a sok iras itt, alig talaltam meg a valaszodat....szia

Ja, utoirat:-))))  Az enyem is nagyon jo, pedig kepzedl el, bunoztem, ettem kenyeret......Es semmi torokhulyeseg.....  Kicsit kisebb a stressz, talan ezert..is......meg az orromban szerintem most mar lehuzodott a duzzanat teljesen...Anno vagy nyolc eve a labamon fel evig gyogyult meg egy duzaznat egy csontos resz felett..lehet hogy az orrban is sokaig tart...ne nevess ki, de valahogy igy erzem....

Előzmény: sogormail (227)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.24 0 0 274

Itt is leírom, itt vannak az előzmények. Talán nem kellett volna előzőleg összemosni sogormail nickjét összemosni az enyémmel (ki rágalmaz kit, ugye...), és akkor nem gabalyodnál bele a saját hülyeségedbe...

http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=126285561&t=9055262

Leszel szíves visszaolvasni, mielőtt rágalmazol.

(Sogormail, semmi bajom veled és nem csoda, hogy összemostad ezt a két nicket, csak a tisztánlátás kedvéért szembesítem hbummot a saját korlátaival.)

Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.24 0 0 273

Hbumm, te szerencsétlen, előszöris nekem megvannak a moderálás előtti hozzászólások, nem Gombóc és én gondoltuk, hogy Malcsik nickje vagy (egyébként most is épp azt írtam, hogy szerintem nem az vagy), hanem Sógormail. Egyébként gondolkozzál már, berontasz a topicba és üvöltözöl, hogy hagyjunk békén?! menj innen és hidd el, senki sem fog rólad beszélni! Többek közt miattad kellett otthagynunk a másik topicot, szóval szépen kérlek, hagyj minket békén, mert az ámokfutásodat nézni is kínos. Olvasd vissza a hozzászólásaidat és gondolkozz el! Mindenki hülye, csak te vcagy Napóleon? Ez nem a pszichiátria fórum!

Előzmény: hbummm (264)
gombóc63 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 272

Nos legalább megtudtuk, hogy itt mindenki hülye, rágalmaz, sérteget.... de a lényeg, hogy van köztünk egy okos, tisztességes, jóravaló ember, mindent tudó ember. Már szebb lett a napom!

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.24 0 0 271

Sógor, utoljára mondom: csak a magam nevében írok. Azt pedig jószívvel tanácsolom, hogy ne a nicktársak legyenek itt a fő téma (bár ide csak ritkán tekintek be), mert ezzel offoljátok a topicot, s a végén kénytelen leszel, a jól bevált módon feljelenteni MAGADAT a moderátoroknál....tiszta meghasonulás vóna:))

Előzmény: sogormail (255)
hbummm Creative Commons License 2013.08.23 0 0 270

AFCAJAX TE OKOS TOJÁS.

Előzmény: afcajax (254)
hbummm Creative Commons License 2013.08.23 0 0 269

Nem tettem én tönkre semmit soha nem kértem magától tanácsot,VAVAMAMA.Inkább jó lenne másokat felelőségre vonni nem gondolja.

Előzmény: vavamama (258)
hbummm Creative Commons License 2013.08.23 0 0 268

Kedves SOGOR neked át szabad jönni a másik fórumba .Ne gunyolódj,még te is lehetsz munka nélküli - s stresszes hogy nem szakad rád az ég.Te is kezded ezt a rágalmazást a nickje vagyok Malcsiknak.HAGYJATOK BÉKÉN MOST MINDENKI ENGEM TÁMAD ANA AZ OSTOBA SÖTÉT ELME,GOMBÓCKA,AFCAJAX, FELEJCSETEK MÁR EL.

hbummm Creative Commons License 2013.08.23 0 0 267

GOMBÓCKA az mindegy hány ezer éve vagy a fórumon, most már azért vagy itt,hogy másokat ártatlanul rágalmazzatok ANA-val együtt.

Előzmény: gombóc63 (262)
hbummm Creative Commons License 2013.08.23 0 0 266

ANA TE EGY BUTA,OSTOBA EMBER VAGY ENNYI .

Előzmény: Törölt nick (259)
hbummm Creative Commons License 2013.08.23 0 0 265

Afcajax nem értel te semmit,nem tudod az előzményeket.Kétségbe vonják más betegségét,s nem hiszik el.Most neked nem ugy adják le a dolgokat ahogy volt.ANA jobb ha elfelejt, s magával törődjön ,ne provokáljon engem felejtsen már el .

Előzmény: afcajax (263)
hbummm Creative Commons License 2013.08.23 0 0 264

ANA Te szerencsétlen ötülj hogy te tudsz írni helyesen, mikor először beléptem a fórumba te és Gombócka ránk fogtátok hogy Malcsik 123-nak a a nickei vagyunk.Ezzel a baklövésetekkel nem dicsekedsz ugye.S azt kívánom te nagy nulla,hogy azt érezd amit én.Vigyázz hogy mit mondasz másokra nem is ismersz de jobb is. És kopjatok már le róllam,veletek nem lehet írásban sem beszélgetni mert azt nézitek hogy tudjátok a másikat megbántani.

Előzmény: Törölt nick (259)
afcajax Creative Commons License 2013.08.23 0 0 263

Értelek én. Sejtettem, hogy biztos megvan az oka, hogy inkább privátban írnád le a véleményed, csak én ezeket a korábbi konfliktokat és nem tudtam.

Előzmény: gombóc63 (262)
gombóc63 Creative Commons License 2013.08.23 0 0 262

Félreértesz.... de mindegy is. Én nem titkokat vagy mit tudom én mit szerettem volna veled megosztani privátban, hanem megírni a véleményem és csak egyszerúen nem írni a másik fórumba. Jó egy hónapja volt egy rendes kis cirkusz, nem láthatod már, moderálták. Pont az én hozzászólásomba kötött bele valaki. Ennyi. Én itt évek óta jelen vagyok és igazad van, sok hasznos információt megosztottunk egymással. Nincs már új a nap alatt. Talán akkor teszed a legjobban ha elkezded visszaolvasni a másik fórumot. Ott még pár hónapja normális beszélgetés folyt.

Előzmény: afcajax (261)
afcajax Creative Commons License 2013.08.23 0 0 261

Én még mindig nem tudom, hogy mi volt a probléma. Sajnálom, hogy ez itt így megy, mert tényleg sok hasznos infot lehet itt találni és a legjobb fórumnak tűnt  reflux témában. Azért preferáltam volna én is a nyílvános fórumot mert az itt megosztott infok elvileg közhasznúak lennének és nem olyanok amiket ki kellene sajátítani. De ha itt ez csak így megy akkor itt az email címem amire légyszi küldd el a tiedet és küldm a kérdést. Bár már nem is tudom mit akartam kérdezni...szerintem semmi konkrét csak a te véleményedre is kiváncsi lettem volna a másik fórumon taglalt témában. Email: fubal@freemail.hu

Előzmény: gombóc63 (260)
gombóc63 Creative Commons License 2013.08.23 0 0 260

Látod....ezért nem akartam csak privátban írni neked, amíg csak a másik fórumon voltál jelen. Nem mínősítem az ott folyó beszélgetést, se az embereket. Csak épp nem kívánok odaírni és a rám ragasztott jelzőket se kommentálnám.

Előzmény: afcajax (254)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.23 0 0 259

Ezt én is nagyon sajnálom, de továbbra sem gondolom, hogy a két nick egy embert takarna. Malcsik egy troll, Hbumm pedig egyszerűen sötét.

Előzmény: vavamama (258)
vavamama Creative Commons License 2013.08.23 0 0 258

Nekem ugyanaz az érzésem, mint amit te írtál. Én azon is szoktam gondolkodni, hogy vajon miért pont ezt a reflux fórumot "lőtte ki" magának.

Ha kárt akart okozni, akkor elégtételt érezhet, mert tönkretett egy hasznos fórumot. Én annak idején nagyon sok jó tanácsot és információt nyertem abból a fórumból.

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.23 0 0 257

Nem, Malcsik egy értelmes ember, ez a hbumm pedig nagyon messzire gurította a gyógyszert. "Nem szeretlek, mert mással is szóba állsz" :-))) De legalább a helyesírás-ellenőrzést bekapcsolná!

sogormail Creative Commons License 2013.08.23 0 0 256

Van H2 blokkolo es ppi-bol is ha jol tudom nem receptkoteles verzio. Alacsony dozis. 

Tobb mint a semmi, de ha tenyleg refluxod van a hatasos verzio altalaban magasabb dozis - orvos kell hozza.

Előzmény: mechanikusnarancs (243)
sogormail Creative Commons License 2013.08.22 0 0 255

Miert van tovabbra is az az erzesem, hogy ez a hbumm nick nem mas mint savage/andromedia/malcsik alterego?:)

Teljesen eletszerutlen, hogy egy munkanelkuli/stresszes "beteg" karakter nekialljon ilyen gyermeteg trollkodasnak..

Most van 2 forum. Ha az ezoteria erdekel atmesz a masikba. Ha a gyogyszerek es a science based megoldasok erdekelnek ide jossz. Ennyi.. Kell ezt meg folytatni? Azt hittem nyugi lett a multkori moderacio ota..

Előzmény: hbummm (250)
afcajax Creative Commons License 2013.08.22 0 0 254

Mit mondtam én Sógornak vagy Gombócnak?Ha már kétszínűnek titulálsz akkor egy kicsit kifejthetnéd bővebben, hogy miért is. Az hogy én is próbálom megosztani az általom olvasott dolgokat a betegségről (amiért cinikusan okosnak neveztél), hogy ne csak kérdezzek, még nem azt jelenti, hogy nem vagyok más véleményére is kiváncsi a te vagy malcsik vélemyényén kívül azzal együtt, hogy azokat is nagyon hasznosnak találtam.Itt is mint az életben oly sokszor különböző álláspontok között van az igazság valahol és a megoldás mindenkinek egyénileg testreszabott és nem feltétlen univerzális.Tényleg nem értem miért egymást kell itt marni.A refluxomhoz köszönöm a jó kívánságaidat.

Előzmény: hbummm (252)
afcajax Creative Commons License 2013.08.22 0 0 253

Nem vagyok már gyerek és kétszínű se. Egy kicsit hamar kaptad fel a vizet igazán nem is tudom hogy min. Hogy más fórumba írtam?Ahogy érzed.

hbummm Creative Commons License 2013.08.22 0 0 252

Nem sogornak hanem GOMBÓC 63-nak .

hbummm Creative Commons License 2013.08.22 0 0 251

AFCAJAX Ha te olyan okos vagy, hogy mindent tudasz e betegségről , minek kérsz tanácsokat a fórumon.Malcsik 123 világosan le írta neked hogy min elmélkedj,hogy ne legyél pszihés.De csalodtam benned mert két szinű vagy.

Előzmény: afcajax (242)
hbummm Creative Commons License 2013.08.22 0 0 250

Afcajax te kétszínű gyerekvagy azt mondtad sogórnak jó helyen vagy ott ahol voltál.Mert ott jó tanácsokat kapsz.S írjon oda neked.Ami azt illeti te is reflugszos lehetsz mert azokat a tüneteket produkálod pl a nyelv égés,a torok égés,csak neked még nem jött elő erő teljesen,mint pl másnak de ha csak ez köti le a gondolatod egyre roszabb lessz az álapodod.Menj Gasztros dokihoz gyomor tükrözésre.S ne legyél kétszínű szégyeld magad .TE GYEREK.

Előzmény: afcajax (244)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.22 0 0 249

A savtól, tuti.

Előzmény: afcajax (248)
afcajax Creative Commons License 2013.08.22 0 0 248

A fémest ízt mitől érzed? A savtól? A megemészthetetlen tápláléktől? Vagy közvetve mind a kettőtől? Én ha vizet iszom akkor érzem a szájpadlásomon a fémes ízt.

Előzmény: Törölt nick (247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!