Megkérek minden Honfoglalóst, hogy a Honfoglaló fórumcsoporttal kapcsolatos, moderátoroknak/ról vagy moderátori beavatkozást igénylő észrevételt, megjegyzést ebbe a topicba írjon. Minden más topicban elhelyezett, moderátori illetékességű hozzászólás szankciókat von maga után. Még a dicsérők is. Köszönöm
Játékchat-tel kapcsolatban:
info@honfoglalo.hu
Szia! A képernyő felső részén a neved mellett van egy kis pajzs, rajta keresztben két kard. Emellett meg egy zöld csík és két szám. Ezt tölti fel az új szintednek megfelelően.
Azt nem írta, hogy hány oldalas könyveket olvasott. -:) A játékszabályokat (ha úgy tetszik: "szabálykönyvet") azért még jó lett volna hozzávennie 30001. - ként.
43 éves nyomdász vagyok,életem során kb. 30000 könyvet olvastam el
Ezt szeretném én is utánad csinálni! 43 év= 15,695 nap. Ha már 30,000 könyvet olvastál el, az durván naponta 2 könyv, minden egyes nap, 1 napos (újszülött) korodtól kezdve. Én is szeretek olvasni, de ezzel a teljesítménnyel simán leversz!
Ne foglalkozz vele, mintha csak valami kiszáradt gubacs gurulna ide-oda a szellemi sivatagban.
(Persze barátlistákra próbálkozik felkerülni a chikano, mindenféle neveken, akit ez zavar, az figyeljen kicsit, kit fogad el barátnak.)
Amúgy meg persze, 2013-ban Bihának nem az volt a célja a verzióváltással, h többet keressen, illetve h könnyítsen az üzemeltetési feladataikon, hanem kizárólag az, h megszabaduljon a modiktól, akiket amúgy személyenként egyetlen gombnyomással bármikor kitehetett volna. :DDD
Az a helyzet, hogy annak idején hiányoztam a gondolatolvasás órán:)
Ezzel együtt több nicket használni versenyben a szabályok megsértése, ezért teljesen jogosnak érzem a felfüggesztést. Hogy aztán az üzik milyen alapon szűrik ki a renickezést, az már az ő dolguk. Lehet hogy nem is hangzás alapján. Nem érdemes reszkírozni, maradjunk a szabályok betartásánál.
A fórum lassan már négy éve elvált a játéktól, mi tehát nem tudunk a problémában segíteni. Javaslom a honfoglaló facebook oldalát, vagy az info@honfoglalo.hu-t.
(Személyes véleményem: Csak egy versenynicket szabad használni az új szabályok szerint. Valószínűleg ott lehetett a baj, hogy két igen hasonló hangzású nick volt a ranglistán. Az egyiket pihentetni kéne valószínűleg, amíg a másik le nem kerül. Ez természetesen csak egy tipp, hogy miért jöhetett az üzenet.)
Tisztelt moderátorok,kedves üzemeltetők ! Tegnapi nap folyamán játékbelépés helyett a következő üzenet várt:"felhasználói panaszok gyanús tevékenység miatt 7 nap felfüggesztés".Mit ne mondjak,megdöbbentett a dolog,hiszen az új verzió és a liga-rendszer bevezetése óta kb. 50%-ban robotokkal játszottam,valós személyekkel pedig nem emlékszem,hogy lett volna bármi problémám,ha csak az nem,hogy nyertem és ez rosszul eshetett némelyiküknek.Mióta létezik a "ranglista",folyamatosan a TOP 50-ben tudtam tartani mindkét nickemet(rocktotya és rocktotya000),talán ez piszkálja a csőrét valaki(k)nek ?Sosem voltam egy mennyiségi játékos,napi 3-5 villámháborút szoktam átlagban játszani mindkét néven,a ranglista létrejötte óta különösen odafigyelve,mivel azt egy remek motivációnak tartom,szerettem volna a TOP 10-be bekerülni,ehhez még a tippjeimen kell csiszolnom .Kizárólag a játék által felkínált segítségeket használom,ezekből szerencsére van bőven,amióta pedig egy kis videó megtekintéséért "dobálja" őket a rendszer,még gyarapodtak is.
Magamról még annyit,43 éves nyomdász vagyok,életem során kb. 30000 könyvet olvastam el,nincs fényképmemóriám,de az átlagosnál azért jobbnak tartom.Kitűnő agytornának tartom a Honfit,nem beszélve arról,hogy zömében remek emberekkel ismerkedhettem meg,nem eggyel jó barátságban vagyok.A két nevemet direkt két klánban versenyeztetem az összeférhetetlenség elkerülése miatt,Egyik sem egy "tölteléknév",amit csak a létszám miatt tartanának meg a klánvezérek.Szinte az összes top-klántól rendelkezem meghívóval,de nem vagyok egy vándormadár-alkat.Magamat nem tartom agresszív játékosnak,amíg ez követhető volt a statisztikákban,kb. 100 játék alatt 40-50 tornyot kellett ledöntenem,ez az utóbbi időben az adatbázis-robotok elszaporodása miatt nőhetett valamennyivel.
Lényeg a lényeg:szeretném tudni,pontosan milyen panasszal éltek irányomban,mert bár ez a játék nem létszükséglet számomra,de nem szeretném abbahagyni.