Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
nem a klasszikus pisztoly tetelyén dobozba a festék-felviteli mód. elektrosztatikus felvitel a felülere , kemencében meg ráégetik, jópár éve csináltattam ilyet . kíváncsiságom már akkor is megvolt.
Ne cikizzél már! Gyerekkoromban olvastam egy delfinkönyvben, hogy az egyik mellékhős úgy lőtt le egy csirkét a puskájával, hogy egy tükröt tartottak neki elől, -amivel célzott- és a vállán hátrafelé álló csövű puskájával lőtte le a barmot. Te kinézel belőlem ilyet gyakorlás nélkül? Ugye most csak ironizálsz? Bár a tanult volt kollégám mondta mindig, hogy: "A helyzet szifilisztikáját, az adott pillanat határozza meg!"
Ne fényezd magad: aki még tőled is kevesebbet gyakorol, az háttal áll oda a puskához, annyira tapasztalatlan.;-) Ezt a ziccert bűn lett volna kihagyni.:-DDD
Igaz!Ismerjük!De! Hogy tudnánk leállítani,ha "A TI " állandón provokáljátok is? Ha az értelemre akarunk hatni,nem kéne ott kezdeni,ahol ÁLLÍTÓLAG van is? (Kérlek,győzz meg! kezdésnek,legalább te )
Vittem nektek egy doboz sok tobozt? Végül is karácsony jön! Húsvétkor a tojást festik, karácsonykor meg a tobozt. Jobban is mutat a fenyőfán, mint az a sok színes gömb :-) Egy-két darabot nekem is festhetnének a nénék! :-)
Most, hogy jól kialudtam magam az éjjel, meg egy kicsit rápihiztem délelőtt az ebédre, átgondoltam ezt a vákuumos projektet. El kellene terjeszteni ezt a módszert méghozzá úgy, hogy betölti a lövedéket a csőbe a csőfarnál, majd bekapja a csőkoronás felénél a csövet, és jól megszívja. Ha nem elég gyorsan cuppan le a csőről, akkor saját magát lövi szájba. Szóval nem veszélytelen dolog ez a vákuumos légpuska ;-DDD
Hát, a csőkoronába betöltöd a lövedéked, és amikor elsütöd a puskát, akkor a légtárban a dugattyú hátrafelé mozog, ezzel vákuumot képez a csőben, és beszippantja a lövedéket a légtárba. Te hogy gondoltad ezt a vákuumos dolgot?
A hét mesterlövész c. film egyik jelenetében mondja Steve McQueen, hogy egyszer egy ember levetkőzött a sivatagban és beleugrott egy kaktusz bokorba. Miért? Pillanatnyilag jó ötletnek látszott!:-))