Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2022.01.26 -6 0 1426

Keresem a szavakat,  de nem azért,  mert nem értem a német szöveget... Pfffff

Ezért inkább nem csak a cikket,  de az egészet így belököm ide

 

https://www.facebook.com/472061332924101/posts/2582074695256077/

m54-b Creative Commons License 2022.01.25 0 0 1425

Válasz a Magyar Pszichiátriai Társaság állásfoglalására

 

"A genderelmélet több állítása a nemek nonbinaritásáról, a biológiai alapok jelentőségének relativizálása a nemi identitás esetében, a szexuális orientáció tekintetében pedig annak túlhangsúlyozása egyelőre nem tekinthető tudományosan megalapozottnak, és önmagában nagyon sok logikai ellentmondással terhelt. Ebből kifolyólag nem támogatjuk ezeknek a vitatott állításoknak a szexuális nevelésbe való integrálását, amiről valójában a vita szól. Az intézményekben történő szexuális edukáció fontos, ám az nem helyettesítheti a szülők által a gyermek igényeire szabott, folyamatos és a család értékeihez illeszkedő ismeretátadást. A szexualitásról való beszélgetés nagyon ritkán szűkül pusztán információk átadására, mivel általában valamilyen értékrend, illetve attitűdök formálásáról szól, tehát nem pusztán tudományos, hanem világnézeti kérdéseket is érint."

 

 

Hatalmi erők nyúltak a tudományhoz – Hal Melinda a pszichológusok állásfoglalásáról

 

"Globális jelenség, hogy jelentős hatalmi tényezők eszközként nyúlnak a tudományhoz, ennek egyik első hazai példáját pedig a Magyar Pszichológus Társaság és a Magyar Pszichiátriai Társaság minapi állásfoglalása szolgáltatta – mondja lapunknak Hal Melinda.

[...]

Tehát azzal, hogy kiadnak egy állásfoglalást, nincs semmi baj. A gond tartalmi: nem olyan nyilatkozatról van szó, amit tudományos társaságoktól elvárnánk, rosszul fogalmazták meg. Ne feledjük el, hogy tudományos társaságok nem szoktak megnyilvánulni politikai kérdésben. Amennyiben viszont mégsem politikai, hanem tudományos kérdésként látják a témát, akkor az állásfoglalás több tekintetben hamis, vagy félreértelmezhető.

[...]

Beszélgetésünk elején már jelezte, hogy a szakmai vita politika térbe csúszott. Ennek köszönhető az időzítés is?

Érdekes, hogy valamiért éppen kampányidőszakban érkezett ez az állásfoglalás. Furcsa, hogy egy sok hónappal ezelőtti jogalkotási folyamattal kapcsolatosan épp most szólaltak meg, nem akkor, amikor a jogalkotó döntött. Ha erről szólni akartak, már meg kellett volna tenniük. Ha pedig politizálni kívánnak, javaslom az egyeztetést: egyeztetést a szakbizottságokkal, a döntéshozókkal és a saját tagságukkal. Ezt a nyilatkozatot nem előzte meg tudományos konferencia, vitafórum, ahol megszólalhattunk volna, bemutathattunk volna ellentétes megfontolásokat, és 

  • a szervezetek tagjaiként sem tudjuk, ki írta meg ezt az állásfoglalást – és miért ezeket a válaszokat adta az igen nehéz kérdésekre. 

Nem értem azt sem, miért nem jelölnek meg konkrét passzust a törvényből, ami szerintük stigmatizál és diszkriminál. Erre a kérdésemre még soha nem kaptam választ, ezért azt kell gondoljam, máshonnan érkezik ez a toposz és mindaz, amit látunk, csupán hergelés."

 

3A3a Creative Commons License 2022.01.24 -2 0 1424

https://mandiner.hu/cikk/20220124_zeit_queer_kulfold_nemetorszag_katolikus_egyhaz

 

A német katolikus egyház 125 alkalmazottja állt ki a nyilvánosság elé, és queerként coming outolt – írta mega Zeit cikkére hivatkozva a Telex. A lap szerint az alkalmazottak követelik a munkahelyükön tapasztalható diszkrimináció beszüntetését.

 

 

 

azt tudtam, hogy a német katolikus egyház beteg, de hogy ennyire túltolják azért az kiakasztó

 

 

Wic Creative Commons License 2022.01.20 -4 0 1423
Előzmény: Zelemiri (1419)
m54-b Creative Commons License 2022.01.19 0 0 1422

Öt év börtönt kaphat Kanadában, aki nem fogadja el gyereke LMBTQ-identitását

 

"Törvénytelennek minősíti az úgynevezett „konverziós terápiát” az egyik új kanadai törvény. A jogszabály a „transznemű, nem bináris, vagy a nem heteroszexuális szexualitás elleni tanácsadásként” definiálja az említett módszert a The Daily Wire beszámolója szerint.

 

A C-4 ​​elnevezésű jogszabály tilt minden olyan tanácsadást, amely a keresztény tanításon alapszik, amely a szexuális kapcsolatot egy férfi és egy nő közötti házasságon belül fogadja el. „Büntethetővé válik minden olyan kijelentés is, amely azt a gondolatot erősíti, hogy az emberi lények születésüktől fogva teljesen férfinak vagy nőnek vannak teremtve.” 

 

A törvény szövege a következőképpen határozza meg a „konverziós terápiát”:

 

A konverziós terápia olyan gyakorlatot, kezelést vagy szolgáltatást jelent, amelynek célja

(a) egy személy szexuális irányultságának heteroszexuálissá változtatása;

(b) egy személy nemi identitását ciszneművé változtatni;

c) megváltoztatja a személy nemi önkifejezését, hogy az megfeleljen a születési nemnek;

(d) elnyomja vagy csökkenti a nem heteroszexuális vonzalmat vagy szexuális viselkedést;

(e) elnyomja egy személy nem cisznemű nemi identitását; vagy

(f) elnyomja vagy visszafogja egy személy olyan nemi megnyilvánulását, amely nem felel meg a születési nemnek.

 

Nem mellékes, hogy egy személy szexualitásának vagy nemi identitásának befolyásolása csak akkor tekinthető „konverziós terápiának”, ha az összhangban van a bibliai tanításokkal;

  • a homoszexualitás, a nem bináris öntudat vagy transzneműség felé történő befolyásolás azonban elfogadott.

Akár felnőttet, akár gyereket akarnak befolyásolni.

„A nagyobb bizonyosság kedvéért ez a meghatározás nem foglalja magában az olyan gyakorlatot, kezelést vagy szolgáltatást, amely egy integrált személyes identitás feltárásához vagy fejlesztéséhez kapcsolódik – például nemi átalakulásához, tranzíciójához kapcsolódik –, és amely nem feltételezi, hogy egy adott alapvető szexuális irányultságot, nemi identitást vagy nemi megnyilvánulást előnyben kell részesíteni egy másikkal szemben” – hangsúlyozza a jogszabály.

  • Aki megszegi a törvényt, akár öt év börtönt is kaphat.

James Coates ismert kanadai lelkész kijelentette, hogy a törvény „kriminalizálja az evangelizációt”. Matt Walsh, a Daily Wire munkatársa a konzervatívok felháborodását kiváltó jogszabályról közzétett videóját úgy vezette fel: Kanada új törvénye szerint amennyiben Ön biológiailag hímnemű gyerekének azt tanácsolja, hogy fogadja el biológiai neméhez fűződő identitását, bűnös „konverziós terápia” elkövetésében, és öt év börtönbüntetésre számíthat”.

 

 

Most nincs buzilobbi...(állítólag). Képzeljük el, mi lenne, ha volna...

Zelemiri Creative Commons License 2022.01.13 0 1 1421

https://www.origo.hu/itthon/20220112-kulfoldrol-penzelik-a-magyarorszagi-lmbtqpropagandat.html

 

Az ideológusok súlyos milliárdokat is fektetnek abba, hogy megváltoztassák a tsdlm, család és agyak struktúráját

Olyanok, mint a paraziták, zombiszellemiségű emberkéket akarnak létrehozni. Propahanta gépezetet működtetnek (globalistát).

A legsérülékenyebbeket, legnevelhetőbbeket, befolyasolhatóbbakat "bombázzák" hazug lózungjaikkal, nevezetesen a gyerekeket, akik védekezni sem tudnak:(

Előzmény: ábmrus (1420)
ábmrus Creative Commons License 2022.01.07 0 1 1420

A cél az ember méhekhez hasonló rovarrá alakítása. Majd eldöntik, rólad hogy te dolgozó, here vagy anyaméh leszel-e.

Zelemiri Creative Commons License 2022.01.06 0 1 1419
Wic Creative Commons License 2022.01.04 -5 1 1418

https://index.hu/kultur/2022/01/04/emily-parizsban-sztereotip-abrazolas-ukran-miniszter/

Ukrajna kulturális minisztere azt állítja, hogy  "PANASZT TETT A NETFLIXNÉL AZ EMILY PÁRIZSBAN EGYIK KIJEVI SZEREPLŐJÉNEK ÁBRÁZOLÁSA MIATT" – írja a BBC. A Netflix közkedvelt sorozata már az első évad után is rengeteg kritikát kapott a franciák sztereotip ábrázolása miatt. Ehhez képest a folytatásban – úgy tűnik – sikerült ugyanezt a hibát elkövetniük, csak most a kelet-európai embereket érte el a filmes ábrázolás előítéletektől cseppet sem mentes szele.

 

 Tehát: A NetFlix-en egymást érik az LMBTQ-tartalmak, meg a harc a sztereotípiák ellen, erre egy sorozatban ilyenek történhetnek.

Érdekes.

ásítósmacska Creative Commons License 2021.12.16 0 1 1417

:)

Előzmény: m54-b (1416)
m54-b Creative Commons License 2021.12.16 0 0 1416

 

Előzmény: Wic (1415)
Wic Creative Commons License 2021.12.16 -5 1 1415

innen egy lépés kitalálni, hogy ki játsza a szörnyet - egy fehér, heteró, keresztény, sportos fiatal férfi (vagy nő?)

 

A szörnyeteg1 és a szörnyeteg2

(Zenés színmű)

 

Ismertető:

 

Egyszer volt, hol nem volt, egy francia kisvárosban élt egy lány lény, akit csak "Belle"-nek csúfoltak a társai, mivel nem tudták elfogadni őt, pedig valójában egy csodálatos lény volt, aki egyszer kismacskaként, egyszer bálnaként, máskor meg transzszexuális csillámvizilóként ébredt, mikor épp hogy tartotta kedve. Apja, keresztény, heteroszexuális Hans rabigában tartotta őt, mivel nem tudta elfogadni másságát, pedig valójában ő volt más. Ezért a kedves lény lóra pattant, és megszökött tőle, és az erdő mélyébe menekült. Ott egyszer csak egy csodás kastélyra bukkant, ahol egy hozzá hasonló lény élt. Azonnal beleszeretett, és onnét kezdve mancs a mancsban járták együtt az erdőt, és néha egy egy kisgyereket ragadtak el a faluból, akit onnét kezdve saját gyermekükként, saját képmásukra neveltek fel, ha kellett, ehhez még nemváltoztató műtétet is igénybe vettek.

Az apa beleőrült abba, hogy gyermekét (akit legszívesebben letagadott volna), nem tudta saját képére formálni, és nem tudott belőle egy hozzá hasonló, magas, szőke keresztény heterot nevelni. Őrületében arra vetemedett, hogy feltüzelte a falut, hogy menjenek, és koncolják fel az erdő mélyén élő békés lényeket.

 

Ha kíváncsi vagy a történet végére, látogass el hozzánk a Broadway-re!

Előzmény: 3A3a (1409)
m54-b Creative Commons License 2021.12.15 0 1 1414
ásítósmacska Creative Commons License 2021.12.15 0 1 1413

Pffff.....

 

Ez már csaknem történelemhamisítás...

Előzmény: Wic (1412)
Wic Creative Commons License 2021.12.15 -7 1 1412
Előzmény: ásítósmacska (1410)
Wic Creative Commons License 2021.12.15 -7 1 1411

A mű címét is megváltoztatták, a férfi és nő helyett szülő1 és szülő2 mintájára?

 

A szörnyeteg1 és a szörnyeteg2

 

 

Előzmény: Zelemiri (1408)
ásítósmacska Creative Commons License 2021.12.15 0 1 1410

Hogyisvanez????

 

Az irodalmi mű alapján fekete szereplőt NEM játszhat fehér színész - de az eredetileg fehéremberre megírt műveket már szinte kötelező feketékkel eljátszatni...??? Mivaaaan...????

Előzmény: Zelemiri (1408)
3A3a Creative Commons License 2021.12.15 0 2 1409

innen egy lépés kitalálni, hogy ki játsza a szörnyet - egy fehér, heteró, keresztény, sportos fiatal férfi (vagy nő?)

Előzmény: Zelemiri (1408)
Zelemiri Creative Commons License 2021.12.15 0 1 1408

Szépség és a szörnyeteg világszerte ismert főhősnőjének, Belle-nek a szerepét - a mesekönyvekben és a nemzetközi filmes produkciókban fehér bőrű, vékony, nőies lányként megformált karakterét - most egy súlyosan elhízott afroamerikai genderqueer színész játssza az amerikai Maryland állam egyik színházában 

Origoból

 

Biztos szépség valóban:)

 

Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.15 -20 1 1407

Na, ennek a gendernek van értelme. Milyen praktikus lehet az, hogy nem kell vacsorázni vinni meg romantikázni, hanem ha benne van a szexben, akkor hangosan miákol és az ég felé tartja a hátsó fertályát, csak oda kell ballagni és hajrá :-)

Előzmény: Wic (1406)
Wic Creative Commons License 2021.12.15 -6 0 1406
MasterMC Creative Commons License 2021.10.30 0 0 1405

Nem seggbekuki volt, mert az nyilván csak felnőttfilmes verzió, hanem mindössze szopkodás. Az nem fáj ott lenn a végbéltájékon, bár kétségkívül váladékozással jár az is, a másik félnek.

Előzmény: 3A3a (1397)
MasterMC Creative Commons License 2021.10.30 0 0 1404

Így van, ezek valami gigantikus faszfejek!

Már ha férfiak.

 

Ha nők, akkor maradhatunk a szokásos megbélyegző "hülye picsa" titulusnál.

 

Soha nem lett volna szabad a nemi szerepeket összekeverni. A férfiak nemzenek, a nők kihordják és szülnek. Erre vagyunk biológiailag programozva.

Bárki, aki ezt a biológiai programot negligálja vagy fel akarja borítani, megfizet érte. 

Akár saját magának okozza, akár egy egész társadalom számára teszi lehetővé...

Előzmény: m54-b (1402)
Wic Creative Commons License 2021.10.30 -1 0 1403

m54-b Creative Commons License 2021.10.30 0 0 1402

"fogadják el azt a gondolatot, hogy a pénisz lehet női nemi szerv".

 

Egészítsük ki azzal, hogy az EP elfogadta, hogy bizonyos esetben a férfiak is szülhetnek. Vonjuk össze a két tételt, és az eredményeként elmondhatjuk, hogy egyes EP képviselők is péniszek.

Előzmény: m54-b (1401)
m54-b Creative Commons License 2021.10.30 0 0 1401

Közröhej.

 

Transznők terrorizálják a leszbikákat, hogy "fogadják el azt a gondolatot, hogy a pénisz lehet női nemi szerv".

 

https://www.bbc.com/news/uk-england-57853385

Translate https://www-bbc-co-uk.translate.goog/news/uk-england-57853385?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=nui,sc

 

ásítósmacska Creative Commons License 2021.10.29 0 0 1400

:-D

Előzmény: Abszolút Igazság (1399)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.10.29 -12 0 1399

"De milyen lehet a nem gyerekbarát menü?"

 

Ahogy az egyik kommentelő írta:

Olyan, hogy nem kecsappal, hanem majonézzel adják a kolbászt ;-)

Előzmény: 3A3a (1397)
ásítósmacska Creative Commons License 2021.10.29 0 0 1398

:))))

 

Hát én sem...  Nincs annyi daedalon.... :-D 

 

 

Előzmény: 3A3a (1397)
3A3a Creative Commons License 2021.10.29 0 0 1397

De milyen lehet a nem gyerekbarát menü? (azt hiszem valójában azért nem akarom megtudni)

Előzmény: ásítósmacska (1396)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!